Canim telf.acik kalmis yani ben grlmefim aksam

Ohhhh ya heralde ay sonuna kadar sayfalar çiçek çiçek diye diye dolacak sayende

Ama kalbim buna nekadar dayanir bilemiyorum.Ben en iyisi hediyemi hemen gonderim.Acikliyorummmm,burada hayvancilik ysygin fiye sana en yagsiz yerinden bir kilo kusbasilik et,e hadi gonlumden koptu 1 kilo da kiyma.Nasil sevdinmi
ne eti

ne kuşbaşısı

yok yok istemem:))daha kurbandan kalan etim var istersen ben sana yollayım:))
Selam kızlar iyi haftalar

Yoğun ve yorgun geçen haftasonumuz sonu hüsranla bitti

dün akşam kayınpederlere yemeğe gittik,eve gel Mira'yı yıka derken
saat 12 oldu,bizim yatağa emzirmek için birlikte yattık ve salak ben kızımdan önce uyumuşum,eşimde yan odada çalışıyordu

bizimki de yarı uykulu yatakta dönerken düştü

Daha kötüsü düşerken komidinin kulplarına çarpmış

kulağının arkası mosmor oldu anında ve sabah gözünün etrafına sıçramıştı morluk sanırım yanağını da vurmuş

eşimde sabaha karşı konyaya gitti tabi birbirimize girdik

beni suçladı durdu,çocuğu öldürecekmiymişim hakarete bakın

diyecek laf bulamıyorum

giderken özür diledi ama nafile kaba saba lafları söylerken düşünecekti

Bişey olmaz dimi kızlar

şaşılık falan olmasın diye uyutmadım hemen,baya buz yaptım

kendimi affedemiyorum
ah canım ya kıyamam çok üzüldüm

anne olarak sen zaten kendini suçlamışsın birde eşinin öyle demesi kötü olmuş

ama mesela eşim çağlayla ilgileniyo ve yanındayken çocuk düşüp kafasını çarpıyo bende o an sinirle eşime kızabiliyorum

sanırım o anki korkudan oluşan bir refleks

ayrıca hiç korkma canım bişeycik olmaz,cerende bebekken beşikten yüzüstü düşmüştü ve yüzüne oyuncak batmıştı tamda gözünün yanına bende çok korktum çocuk kör oldu sandım

günlerce kendimi yedim bitirdim çokşükür birşey olmadı,,miranında birşeyi yoktur hem olsaydı anında anlardın canım..
Selam güzel anneler
Hafta sonumuz çok keyifli geçti.. Dün oğlumu Akvaryuma götürdük.. Mutluannemin tavsiyesini dinledim ve hafta sonu fırsat varken götürdük.. Allahım nasıl sevindi nasıl anlatamam.. Her balığın başında ayrı sevindi.. Yüzünden gülücükler eksik olmadı.. koşturdu çığlıklar attı.. Köpekbalıklarına dil çıkardı :)) Camlara yapışıp balıklara gel gel dedi.. Ayy onu öyle mutlu gördükçe ben 10 kat daha mutlu oldum.. İstanbuldaki ve yakınındaki arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.. Mutlaka 1 kere bile olsa bıdıkları akvaryuma götürün...
Şimdi eve küçük bir kavanozda balık almayı düşünüyorum.. Hergün onun yemini versin izlesin konuşsun.. bakalım sevecek mi?
ay ne güzel ya demek akvaryumu ve balıkları çok sevdi

bizim burda bir hayvanat bahçesi bile yok

akvaryum desen o hiç yok

çocuklarım hayvan göremeden büyüyo:))canım çok sıkılıyo

arada eşimin köyüne gitmesek hiç hayvan göremeden büyüyecekler:)))
Yılbaşı çekilişi adı üstünde,yılbaşına kadar göndeririz

Bu arada yineliyorum çekiliş annelere bir minik hatıra...
Babyceren hanım lütfen mesajı iyi okuyun "annelere hatıra" anne mutfağına hatıra değil

Küflü çökelek falan yollamaya kalkarsan onu kızıma yeririm,hani benim hediyem diye forumun altını üstüne getirirrim

Azraece whatsapptan adresini yolla please
sen benim küflü çökelegimi begenmiyormusun

zaten istesemde gönderemem kargo kabul etmez:)o kokuya kimse dayanamaz

diyelim ki kabul etti,yolda polis çevirse bu koku ne diye bomba imha uzmanlarını çagırabilir:))
olan benimküflüye olur yazık kıyamam:)
ne hediye istiyosun söyle bakıyım

özel bir istegin varsa:18:söyle:18:çekinme:18:
ne güzel. ben de cok istiyorum ama bi turlu kısmet olmadı.. azimliyim yapıcam bi gun
kızlar dun sacımı kestirdim. şimdi şu sprey sac boyalarından almak istiyorum. (yıkayınca çıkanlardan) istediğim an istediğim renk yapmak için.. kullanan memnun olan ve marka tavsiye edecek olan var mı?
kız sen artık annesin,bide saçını mora,pembeye boyayıpmı gezecen

git kuaföre sarı bir röfle yaptır

dikkat et tam para ödeme:))yarım saç parası verecen:))
gelelimm bize
cuma eşim pc yi götürdü araya nöbet girdi dün kavuştum pc me
evet çekilş olmuş sizi birbiriniz kadar yakın tanımasamda sanırım bende katılabiliridm.hep o baby nin suçu ceza olarak çiçeğin gönderdiği kuşbaşıyı bana göndercen . Baby artık bi siftah yapta bi can gönder okadar oyuna giriyon yollasana bacım ne bekliyon ?
şimdi oğluşumu beslicem uyutcam sonra kurunun gazını aldım ocağa koycam prinç ısladım pilav yapıcam turşum var bide tarhana çorbam alsana 2 günlük menü bereket versin.anacım

siz yemek yapmıyonuzmu yazın menüleri hergün aynı düşünce ne pişirsem
yine benmi suçluyum:18:yarın elifte gelir yine ben suçluyum:18:banane canım gidin şekersizin bogazına yapışın

o çekti benmi çektim

cigerim valla fırsat olmadı yoksa facede bir sürü kişi var hepsine haber verebilirdim

al kuşbaşı senin olsun afiyetle ye şekerim:)
hııı birde dün şu doktor kadir tuğcu ona mail attım cvp 20 dk geldi kim yazdı bilemem okadar çabuk neyse bu adamın adını duydum lakin tanımam bilgim yok
soruyu ve cevabı kopyalıyorum .ayyy ne yapayım cevap beni tattmin etti çiğneme konusunda inatlaşınca yada aç bırakınca çok hırçın oluyor ve sinirimiz yıpranıyor ikimizinde dayanımıyorum bağırıyorum ne yapayım yesinde karışık yesin baş edemiyorm akıl verin
soru
19aylık oğlum var.blendır hiç kullanmadım buna rağmen çiğnemeyi bilmiyor kaşıkla besleniyoruz ve direk yutuyor.elinde hiç bir şey yemek istemiyor tatlarına bile bakmıyor.sadece çubuk kraker ısırıp yiyiyor.ne yapmam lazım aç bırakmak öğün atlamak çözüm olurmu
cvp
1-Blendir veya mikserlerin, cigneme ile hicbir alakasi yoktur. Duyduklarinizin tumu; bazi aptallarin uydurmalaridir.
2- Cigneme; "bilinecek" bir husus degildir. Zamanla, GELISEN bir fonksiyondur. Ogretilemez, zorlanamaz, bilinemez.. ICGUDUSEL olarak; "ZAMANLA" gelisir. Disardan hicbir etki ile de, erkene alinamaz. Tedavi edilebilir veye tadavisi gereken bir husus degildir. "-Tedavi ederiz-" diyen bazi sarlatanlari biliyorum, onlardan uzak durun..
3- Zamanla her sey hallolacak. SABIR
ben ben sana söyliyim eger cevapta,aptal,salak,gerizekalı,şarlatan gibi kelimeler varsa bu kesin kadir tuğcudur

içinde şüphe kalmasın