- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
iyi de, hem çocuklar hem de yetiştirenler farklı olunca, görülecek fark nerden kaynaklandı bilinemezki :26:iki çocuğu da siz yetiştirirseniz, fark çıkarsa çocuk tipi farkına, olmazsa yetiştiriciye bağlanabilir
yaramazlık olayına tepkiler ise çok farklıymış. bizim oğlanı görenler "ay bu kadar hareketli çocuğa sinir dayanmaz azizim" diyorlar. hatta arkadaşım açık açık "sen sıradışısın chihiro. çok rahat ve sabırlısın" dedi ama nedense bana yaramazlık gibi gelmiyor çocukların yaptıkları. makarnalar dökülüyor, alet çantası salonun ortasına boşaltılıyor ama yapa yapa öğrenecekler diye düşünüyorum. ev tamamen dağılıyor, sonra beraber topluyoruz, ne olacak kihiçbir dolaba kiit vurmadım hatta salonda komidinde yemek takımları durur. sürekli kurcalar, tabakları çıkarır, tekrar yerleştirir ve bunu durmadan yapar. şimdiye kadar sadece 2 tabağım kazara kırıldı. ben izin verdikçe daha dikkatli oluyor ve bir amaca yönelik olarak kurcalıyor gibime geliyor :26:evet halılartım biraz lekeli ama dökmeden taşımaya çok çabalıyor. ben de kızmıyorum. ben kızmadıkça sanki güvenimi boşa çıkarmaktan korkuyor gibi daha dikkatli taşıyor. dökünce de hemen silmeye kalkıyor
bugünler nasıl olsa geçecek, halılar kirlense de, tabaklar kırılsa da geçecek ama bu günleri anneye güvenerek, korkmadan atlatırlarsa onlar adına büyük kazanım olacaksabır ve şefkat olduğu sürece sorun yoktur diye düşünüyorum
![]()
Haklısın hocam valla bende çok müdale etmiyorum ama wc gibi yerlerden birşey aldığında kendimi tutamayıp çok kızıyorum .. Kaşık çatal ne varsa çıkarır ama bıçak alırsa eline işte o zamanda köpürüyorum yani herşeyde olmasada serbest bizim paşada :)) paşa gönlü ne isterse yapar çoğunlukla şimdiye kadar bir şişe kırmışlığı var , halılarda yani halifexllerde bizde alacalı şeklindedir ben çıkarıp yıkamaya veremiyorum o yüzden acilen halı yıkama makinesi almam icap ediyor .. Bakıyorum iyi birşey bulursam alıcam acilen şuan ellerim dert görmesin kendim siliyorum ..