• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi de, hem çocuklar hem de yetiştirenler farklı olunca, görülecek fark nerden kaynaklandı bilinemezki :26:iki çocuğu da siz yetiştirirseniz, fark çıkarsa çocuk tipi farkına, olmazsa yetiştiriciye bağlanabilir :28:

yaramazlık olayına tepkiler ise çok farklıymış. bizim oğlanı görenler "ay bu kadar hareketli çocuğa sinir dayanmaz azizim" diyorlar. hatta arkadaşım açık açık "sen sıradışısın chihiro. çok rahat ve sabırlısın" dedi ama nedense bana yaramazlık gibi gelmiyor çocukların yaptıkları. makarnalar dökülüyor, alet çantası salonun ortasına boşaltılıyor ama yapa yapa öğrenecekler diye düşünüyorum. ev tamamen dağılıyor, sonra beraber topluyoruz, ne olacak ki :17: hiçbir dolaba kiit vurmadım hatta salonda komidinde yemek takımları durur. sürekli kurcalar, tabakları çıkarır, tekrar yerleştirir ve bunu durmadan yapar. şimdiye kadar sadece 2 tabağım kazara kırıldı. ben izin verdikçe daha dikkatli oluyor ve bir amaca yönelik olarak kurcalıyor gibime geliyor :26:evet halılartım biraz lekeli ama dökmeden taşımaya çok çabalıyor. ben de kızmıyorum. ben kızmadıkça sanki güvenimi boşa çıkarmaktan korkuyor gibi daha dikkatli taşıyor. dökünce de hemen silmeye kalkıyor :9:

bugünler nasıl olsa geçecek, halılar kirlense de, tabaklar kırılsa da geçecek ama bu günleri anneye güvenerek, korkmadan atlatırlarsa onlar adına büyük kazanım olacak :16: sabır ve şefkat olduğu sürece sorun yoktur diye düşünüyorum :16:

Haklısın hocam valla bende çok müdale etmiyorum ama wc gibi yerlerden birşey aldığında kendimi tutamayıp çok kızıyorum .. Kaşık çatal ne varsa çıkarır ama bıçak alırsa eline işte o zamanda köpürüyorum yani herşeyde olmasada serbest bizim paşada :)) paşa gönlü ne isterse yapar çoğunlukla şimdiye kadar bir şişe kırmışlığı var , halılarda yani halifexllerde bizde alacalı şeklindedir ben çıkarıp yıkamaya veremiyorum o yüzden acilen halı yıkama makinesi almam icap ediyor .. Bakıyorum iyi birşey bulursam alıcam acilen şuan ellerim dert görmesin kendim siliyorum ..

CHİRİCO HANIM BU SİZE İTHAF EDİYORUM BİRAZ ÖNCEKİ HAVYARLI MESAJINIZA Havyar, tarih boyunca ‘imparatorların yiyeceği’olarakta adlandırıldığı gibi, Osmanlı saray sofralarında özellikle sabah kahvaltılarında mutlaka yer almıştır..
BİRAZ ÖNCE DOLAŞTIĞIM Bİ YEMEK BLOĞUNDA GÖRDÜM SONRADA AKLIMA SİZ GELDİNİZ PAYLAŞAYIM DEDİM İNŞ. CANINIZ ÇEKMEMİŞTİR.BEN HİÇ TATMADIĞIM İÇİN CANIM ÇEKMEDİ.

Eklentiler

• $havyarr.webp
    $havyarr.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 34
Bende oğlumu olabildiği kadar özgür bırakıyorum ama bazen pişman oluyorum örnek suyla oynamasına müsade ediyorum ama o oyunu bitirmek istemiyor ve genelde ağlamayla son buluyor.en son havuç rendeledi mesela halım battı ama umrumda değil halı alırım ama bebeğimin bu zamanlarını asla geri getiremem yeterki kendine zarar gelmesin gerçi bazen küçük kazalarla kendilerini korumayı öğreniyorlar.

bugün kızımla ilk oyun grubumuza katıldık.. 2 bebek çok eğlendiler.. top havuzuna kafadan uçup giren bense helak olmuş ve mutlu idim:)

selam:ssz:pert durumdayım:ssz:misafirler gitti ama bende bittim,geçen gelen 15 kişi beni bu kadar yormamıştı:ssz:6 çocuk evi yerinde salladı:24:hatta ilk defa başıma geliyo alt komşu kapımı çaldı:17:çok ses oldugunu söyledi ama o da çocukları gördü böyle kaldı:53:adamıda ilk defa görüyorum dedim tmm kusura bakma misafirim var ben çocukları uyarırım:26:neyseki adam anlayışlı tabi çocuk bunlar falan filan dedi gitti:24:rezillik:))
büyükler küçükleri istemez,küçükler kendi arasında oyuncak paylaşamaz:37:çocuk odasında ne var ne yoksa salona ve kolidora taşıdılar:37:ay ben sabaha kadar anlatırım böyle:1:çok yaramazlardı çookkk:24:
neyse stres attılar:)
arkadaşım bana kırmızı don hediye etti:1:yeni yılda giyeymişim şans getirirmiş:)hadi inşallah dedim..
yaptıgım mamalarda çok güzel olmuştu:56:heleki katıklı ekmegim off herkes bayıldı:56:
az önce çağlayı yatırıyorum yatak odasındayızaramızdaşöyle bir muhabbet geçti:)
çağlaa nisa seni yittimi kızım:51:
''heeee,ittiiiii''(eliylede karnını gösteriyo):1:
aman bu nisada ne yaramaz olmuş miyavlara verecem onu yesinler:))
''yo yoyyoo'':1:
senin oyuncaklarını sana vermedimi annecim:)
''ittii,mommm''(yitti bom düştüm):1:
nursel seni öptü sende nurseli öptün mü:)
''muckk,bay bay''(öpmüşsonrada gitmiş):1:
bu yaşta dedikodu yaptık iyimi:9:anasına çekmiş olmalı:9:

Son düzenleme:
sabah kızımla kahvaltıyı hazırladık. 3 tabak verdim anne baba bana da diye yerlerimize koydu üç çatalı da koydu:14: kız çocuk candır azizim, artık sırtım yere gelmez

merhaba (bana düsmez ama adını pek begenmedim kalpsizannemi olur olmamalı yaaa):26:
gercekten kız cocugu ve erkek cocugu gelişimi farklı
ama biz ne ögretirsek onu alırlar
bende enese sofra kurduruyorum yer süpürüyor camasır cıkarıyor
ve severek yapıyor büyüdügünde kimseye muhtac olmadan yapabilsin diye
yani kız cocuk degil erkek cocukta candır yeterki yaptıralım yeterki yapmak istesinlerrr
sevgilerimleeee:49:

herkes uyuduğunda evi toplarım diyip bir türlü başlayamamak:) mutfağa gözlerimi kısıp enerji yolladım ama bişiy değişmedi hala dağınık:) bi mucize olur diye şansımı denedim:)

merhaba (bana düsmez ama adını pek begenmedim kalpsizannemi olur olmamalı yaaa):26:
gercekten kız cocugu ve erkek cocugu gelişimi farklı
ama biz ne ögretirsek onu alırlar
bende enese sofra kurduruyorum yer süpürüyor camasır cıkarıyor
ve severek yapıyor büyüdügünde kimseye muhtac olmadan yapabilsin diye
yani kız cocuk degil erkek cocukta candır yeterki yaptıralım yeterki yapmak istesinlerrr
sevgilerimleeee:49:

kalpsizm ben öcüyüm öcü:))

aslında çok yufka yürekliym bu kadarı da fazla diye bu adı koydum. insan küstüğünü küsme sebebini unuturmu ben hemn unuturm. GÜNAYDIN HERKESE:56:

aslında çok yufka yürekliym bu kadarı da fazla diye bu adı koydum. insan küstüğünü küsme sebebini unuturmu ben hemn unuturm. GÜNAYDIN HERKESE:56:

Neslin tükeniyorrrr kalpsizzzz :40:
bende hemen barısırım ama önce o konunun üzerinden bir daha gecip öpüp koklasırsak:38:
yoksa bitmez bende o konuuuu:27:
sanada günaydın:33:

bugün yiğenime baktım az önce enişte almaya geldi ki çocuklu olma tecrübesi yaşadım imanım gevredi resmen. yok aman vazgeçtim ikinci çocuktan:)) benmkini görseniz kıskandı :) sinirlendi elinin üstünü ısırdı sonra gelmiş gösteriyo anne ne oldu. bende tepki yok. aradan zaman geçti sinirlendi yerde tepindi biraz. sonra kalkmış ağlayan o değil sanki gayet sakin anne ne oldu:) 2 yaş sendromuna mı girdi çıktı bu:) hiç tepki vermedm oralı olmadım . ilgilensem bi daha yapacak biliyorm. edimsel koşullanma olasın dedim. :36:

selam:3:kızlar yüregim sızlar nasılsınız:)
bugün hediyelerim geldi:8:en sevdigim kapı zili kargo zili:1:
çiçekçim çok ama çok teşekkür ederim:16:
hediyelerim şöyle:
bana çok şık kapri kol ışıl ışıl bir bluz:23:
çocuklara tahta bir yap dik:)))yap boz gibi ama iplerini geçirip yapıyosun adı ney bilemedim:))
vee kars kaşarı:54:hemde 1 kilo:53:ben ömrümde 1 kilo kaşar görmemiştim:1:yani görmüştüm ama almamıştım:))
kesene bereket güzel arkadaşım:16:bluzumda tam oldu çok yakıştı bana:)
fotoları cepten çektim ama pc ye atamıyorum,diger makinam tutukluk yapıyo o yüzden watsaptan ben mutluya atarım mutluda resmi buraya koyar:46:koyarsın demi mutlu:)
birde mektubum vardı okudum çok hoşuma gitti:)kibar,nazik,içten ve samimi duygularla yazılmış:16:
ya çiçekçim o kaşarın içindeki notu daha az önce gördüm biliyomusun:)neyseki kocam görmedi:9:
en iyi kaşar karsta olurmuş gerçekten öyle ben hayatımda böyle bir kaşar görmedim:9::9:
yarın tadına bakacam:56:
çok teşekkür ederim canım arkadaşım:16:

dünkü misafirden sonra tahmin edersiniz ki bugün temzilik yaptım,yarında halıları silecem..
sonra cerenin odasını toparladım yaw bizde ne kadar oyuncak varmış hepsini atasım geldi:24:koca bir poşet topladım,bide cerene ayakkabı almıştım ama ceren giymedi,aylardır dolapta bekliyo,inat etti giymiyo:37:oyuncakları ve ayakkabıyı aldım dedemlere gittim,dedemin kiracısı var ona verdim oyuncakları,3 çocugu var nasıl sevindiler anlatamam:17:
sonra koştum çarsıya:10:kendime 2 tane kazak aldım:21:çocuklarada çorap:21:
uzun zamandır ilk defa kendime birşeyler aldım ohh canıma degisin:21:cadılardan sıra bize gelmiyo:))
zaten bu gidişle eşime hiç sıra gelmeyecek:)
çağla akşam baktım birşeyler diyo ama anlayamıyorum sonra yaklaştım ne diyosun kızım dedim:51:''bisiya''dedi:52:
teknoloji canavarı kızım bilgisayarı istiyomuş:9:ankaranın baglarını açtım oynadı:))

uyus bir tabletimiz vardı çağla onuda pert etti:37:iyi kötü çalışıyodu en son bir fırlattı dedim açılır ama açılmadı,tamire gitti ama yapılmazmış siz sagolun o da gitti:37:
fotograf makinamıda bozdu:37:
daha önce cep telefonumuda bozmuştu:37:
pc me 1 defa kusmuştu,1 defada domates rendesi yapmıştı:37:
tam bir teknoloji canavarı:55:
zaten eşim diyo bu son laptop eger bunada birşey olursa ne yenisini alacakmış nede yaptıracakmış,haklı valla:51:

Ben de DİLBEREGECİĞİME hediyemi yolladım.Çok özenli olamadı,çünkü kafamda farklı planlar vardı bir türlü gerçekleştirme fırsatım olmadı maalesef.Artık sonraya kaldı.Hediyemin biri Dilbere,öteki evineeeee:16:Sanırım ulaşmıştır...

dünkü misafirden sonra tahmin edersiniz ki bugün temzilik yaptım,yarında halıları silecem..
sonra cerenin odasını toparladım yaw bizde ne kadar oyuncak varmış hepsini atasım geldi:24:koca bir poşet topladım,bide cerene ayakkabı almıştım ama ceren giymedi,aylardır dolapta bekliyo,inat etti giymiyo:37:oyuncakları ve ayakkabıyı aldım dedemlere gittim,dedemin kiracısı var ona verdim oyuncakları,3 çocugu var nasıl sevindiler anlatamam:17:
sonra koştum çarsıya:10:kendime 2 tane kazak aldım:21:çocuklarada çorap:21:
uzun zamandır ilk defa kendime birşeyler aldım ohh canıma degisin:21:cadılardan sıra bize gelmiyo:))
zaten bu gidişle eşime hiç sıra gelmeyecek:)
çağla akşam baktım birşeyler diyo ama anlayamıyorum sonra yaklaştım ne diyosun kızım dedim:51:''bisiya''dedi:52:
teknoloji canavarı kızım bilgisayarı istiyomuş:9:ankaranın baglarını açtım oynadı:))

Ay ben de kardeşimi alıp dün kendimi yeni açılan avm ye attım.Mango ve Fabrika indirimdeydi.Kaptım hemen bir şeyler,durur muyum hiçç:34:İndirimde olunca daha bir zevkli oluyor yahu..

selam:3:kızlar yüregim sızlar nasılsınız:)
bugün hediyelerim geldi:8:en sevdigim kapı zili kargo zili:1:
çiçekçim çok ama çok teşekkür ederim:16:
hediyelerim şöyle:
bana çok şık kapri kol ışıl ışıl bir bluz:23:
çocuklara tahta bir yap dik:)))yap boz gibi ama iplerini geçirip yapıyosun adı ney bilemedim:))
vee kars kaşarı:54:hemde 1 kilo:53:ben ömrümde 1 kilo kaşar görmemiştim:1:yani görmüştüm ama almamıştım:))
kesene bereket güzel arkadaşım:16:bluzumda tam oldu çok yakıştı bana:)
fotoları cepten çektim ama pc ye atamıyorum,diger makinam tutukluk yapıyo o yüzden watsaptan ben mutluya atarım mutluda resmi buraya koyar:46:koyarsın demi mutlu:)
birde mektubum vardı okudum çok hoşuma gitti:)kibar,nazik,içten ve samimi duygularla yazılmış:16:
ya çiçekçim o kaşarın içindeki notu daha az önce gördüm biliyomusun:)neyseki kocam görmedi:9:
en iyi kaşar karsta olurmuş gerçekten öyle ben hayatımda böyle bir kaşar görmedim:9::9:
yarın tadına bakacam:56:
çok teşekkür ederim canım arkadaşım:16:
HEDİYELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM,KARS KAŞARI VE BALI ÇOK MEŞHURDUR.Çağla ve Ceren'e bol bol yedir canım...

Ay ben de kardeşimi alıp dün kendimi yeni açılan avm ye attım.Mango ve Fabrika indirimdeydi.Kaptım hemen bir şeyler,durur muyum hiçç:34:İndirimde olunca daha bir zevkli oluyor yahu..
ay burdada indirim varmıdır acaba:52:aman kocam duymasın dellenecek:))
hayırlı olsun cicilerin şekerim:34:giyde görelim:)

HEDİYELERİN HAYIRLI OLSUN CANIM,KARS KAŞARI VE BALI ÇOK MEŞHURDUR.Çağla ve Ceren'e bol bol yedir canım...

sagol cicim:21:sana kim hediye alıyodu:32:aldınmı hediyeni:32:
evet karsın kaşarı ve balı meşhurmuş sabah ham yapacaz:56:inşallah çocuklarda yer,ceren hala labne yiyo sinir ediyo beni:37:sanki bebek:37:eşimin bir arkadaşı şuan trabzondaymış dedim hemen ara bize kestane balı getirsin:51:aradı haftaya gelcekmiş ohh balıda kaptık:21:nerde beleş ora yerleş:))şaka ya parasını vercez yaneeee:))
bu arada doğa nasıl canım hiç bahsetmiyosun çok özledik:17:
pınardacım dün bi katıklı yapmıştım valla aklımdan geçtin süper olmuştu:56:küflüçökelekle yaptım:56:
baksana yapıp yollıyım sana ne dersin:34:zaten yakınız kargo aynı gün varırmı canım..

Son düzenleme:
Back
X