Merhaba arkadaslar herkese mutlu ve en onemlisi SAGLIKLI bir yil diliyorum.Yuce rabbim bu gunumuzu aratmasin ama on gundur cok zor gunler yasadim ve hala devam ediyor.Umut dolu yilbasinda anlatip enerjinizi dusurmek istemiyorum cooooik mutlu olun ve tum yiliniz oyle gecsin.
İLKİM,Canim zamanlaman harika hediyem bugun geldi tam gununde yani,su halde yuzumu guldurdun ayni zamanda duygulandirdin.iyiki varsin arkadasim hediyelerime bayildim ,benim bluzum tam zevkime gore bayilirim isiltili seylere,Masalin yelegi ise soyleyecek birsey bulamiyorum cok mutlu oldum,cok zarifsin ama hicbirsey o not ve magnet kadar kalbime akamazdi sanirim tesekkur ediyorum.
Not:Hediyelerimin fotosunu eklemek istedim ama hata verdi daha sonra tekrar denerim . Opuldunuz
Canım benim sen çok daha iyilerine layıksın, beğenmene çok sevindim. Bugün gelmesine de ayrıca sevindim. Kesin 2014 te eline geçecek kızın deyip üzülüyodum. İyi günlerde kullanın canım. Sana da mutlu yıllar diliyorum ve kuşumla seni kocaman öpüyorum:)