- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 448
yapmayınız dostum, ağlamayınız
belki bu durum geçicidir. hani çocuklar bazen değişiklik ister. bir süre, hiç yapmadıkları ve yapmayacakları şeyleri yapar sonra vazgeçerler. biraz bekleyiniz derim. anneden başkası tarafından doyurulmak, altının temizlenmesini değişik birşey sanıp, öyle davranıyor olabilir. ailenizde normal tepkisini vermiş. alınmışlar bekleneceği üzere.
aileniz geldiğinde kızınız nasıl davranırsa davransın istifinizi bozmayınız. siz yine ortalıkta dolanıp, birşeyler yapınız. size hışımlı davransa bile karşı koymayıp "tamam yavrum. hadi seni halan giydirsin" deyiniz. bu şekilde davranırsanız, kendi yaptıklarına sizden olumsuz karşılık gelmediği için zamanla davranışlar sönümlenecek ve eskiye dönecektir. uzun süre geçmezse bir doktora sorunuz. unutmayın, kalabalık ailenin verdiği zenginlik günümüzde kolay bulunmuyor, çocuklar garip davranıyor olsa bile.
unutmayın, görünüşte nasıl davranıyorlarsa davransınlar, bir çocuk için yeryüzünde en vazgeçilmez kişi ""anne"sidir![]()
teşekkür ederim cevabınıza..
dediğiniz gibi yapıyorum.. kızmıyorum ona tamam o yapsın, hadi o yedirsin falan diyip geçiştiriyorum ama sürekli böyle yapıyor.. çok yıpratıcı yaşayınca anladım..
topu topu 3 akrabam var.. annem babam ablam.. sık sık geliyorlar bize.. bazen çok sık.. kızım seviniyor geldiklerinde ben de mutlu oluyorum.. ama onların yanında bana düşmanca davranması adeta beni üzüyor.. onlar da sağolsunlar hiç rahatsız olmadan aman ne güzel bizi tercih ediyor diye bayılıyorlar beni üzen bu duruma.. allah korusun üzüldüğümü görünce de demediklerini bırakmıyorlar