slm kızlar
bi kaç gün uğrayamadım buraya
daha çok tarık buğrayla ilgileniyorum yazmaktan sıkıldım ama yine hasta

bu kez daha çabuk toparlanıcak gibi alıştı yavrumun vücudu artık hastalığa
bu gün tarık buğranın künyesinin olmadığını fark ettim çok üzüldüm

annem almıştı 1 emekli maaşını vermişti kadıncağız oğlumdan sonra kendi çocuğu taksın istiyodum kısmet değilmiş

kırılıp düşmüş arabasında küçük bi kırık parçası kalmış büyük parçasıda nereye düştü meçhul

tarık buğra çekmezzdi bi yere takılıcak kadar geniş değildi ve kalındı nasıl kırıldı anlamda veremedim
hejarcım;yavru kuş yürümeye başlamış hadi gözün aydın koştur dur peşinden

çok sevindim canım çok..ve her çocuğun gelişimi hakikatten farklı oluyo mesela tarık buğra kitaplarla çok ilgilenmez bakarken ters baktığıda olur çabuk sıkılır yakışıklımız nasılda fark ediyomuş bravo

tarık buğrada söylediğimiz,konuştuğumuz herşeyi çok iyi anlıyo..bi kaç gün önce eşime banyo önündeki priz arızalı galiba fişi taktım ve şartaller attı dedim yerinden kalktı babasının elini tuttu banyonun önüne götürdü prizi gösterdi:)ve benim bulamadığım bi çok şeyi tarık buğra hemen bulur bana getirir..hiç bi şeyin yerini unutmuyor..geçenlerde annemden çıkarken cüzdanımı unutmuşum ben ayakkabılarımı giyerken koştu getirdi nasıl sevindim artık ben unutunca oğlum arkamdan toplar herşeyi

daha sık uğra canım özletme kendini
beybim;prensesler iyileşmiş hadi gözün aydın

ceren anlattığın kadarıyla çok zeki bencede 1. sınıfta hiç zorlanmaz

gelinimde dillendi ne güzel

çiçekçim;masala maşallah emziği çabucak bırakmış..darısı bizim başımıza:)yeni cicileri şimdiden hayırlı olsun görünce çok mutlu olur kuzucuk:)umarım kendi odasında yatmayada çabucak alışır
bende emziği havalar biraz daha ısınınca bıraktırıcam dışarıda olur daha çok yorulur ve uykuya geçerken emzik aklına gelmez belki diye ümit ediyorum:)