2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba...
Dünkü problemimiz kısmen çözüldü Allaha şükür.Tahlillerimiz gayet iyiydi.Bugün farklı bir doktora gösterdik o daha ılımlı yaklaştı daha evvel bu durumla karşılaşan çocuklar olmuş dedi,fakat tekrarı görülmemiş dedi ve merhemle çinko takviyesi verdi.Ohhh Allahıma bin kere şükür o kadar ferahladım ki..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim:16:Allah beterinden korusun...Bütün çocukları...

gözünüz aydın cnm çok sevindim,,
dedigin gibi beterinden korusun rabbim:nazar:

aklıma gelen arkadaşlarım,turuncu,eladuru,gönül2000,accasia, ve kujum datlum sizlerde çekilişe katılmak istermisiniz:32:
pınarda sende canım:32:

gelin gayri:32:he diyin:32:ne olcak gayri:27:
mahirden öpücük kazanacaksınız:)
isterseniz bende öperim:27:gidiklarım:27:
daha fazla bişey beklemeyin ben evli bir kadınım:27::27::9:

büyük gün 30 mart:51:çekiliş 30 mart:40:
kız melegim niye 30 mart yapıyoz çekilişi:51:diger seçimde var ya zor olmasın bize:)
gölge düşürmesin çekilişimize:27:

Klasik yoğun günlerdeyim. Ve gundem de yoğun olunca burayı acıyorum ama sıra gelmiyor işlerden :( sorry

Pinarda önemli olmamasına cok sevindim gozun aydın

Meleğim hadi bakalım, kendi uyuyakalıyorsa süper. Benim kuzuyu da bi daha sallamadım. Yanyana yatıyoruz döne döne uyuyor. Gece uyanırsa 1-2 tıngırdatıyordum. Baktım dun gece yine sapıttı. Bıraktım bi yudum süt içip yattı. Biraz agladı tabi ama yapcak bişey yok.

Çiçeğim bu neeee demelerine hastayım ben de. Hele "x napıodu" diye soruyo defnem. Deli ediyo beni. Cevap verince de papagan gibi tekrarlıyo :)
Madem mahirin öpücüğü var, eh ben de katılayım bari :)yaz meleğim yaz beni de :)

Gamzelim yürümüş çok sevindim

Çıkmam lazım. Annemler geldi şimdi bize :) müsait olunca yazarım

çok teşekkür ederiz canım,çekilişe katılmana da çok sevindim:16:

selam tatlışlar:3:
hejar canım hadi gözümüz aydın:46:çok ama çok sevindim:46:geç oldu ama güç olmadı:nazar:Allah ım esirgesin yakışıklı kuzuyu çok öptüm:16:

tatlıcadı künye için tekrardan geçmiş olsun da aklıma ne geldi arabayı iyice kontrol ettinmi:26:yan tarafına falan düşmüş olmasın:44:gerçi sen bunu düşünmüşündür ama ne bileyim belki çıkar diye ümit ettim:26:

çekiliş sayımız artıyo ne güzel:46:bende girmiycektim de yine dayanamdım :))
hadi ben giriyosam herkes girecek:1:nerde çokluk orda eglence:27:
melegim son durum nedir cigerim:51:

canım benim çok teşekkür ederim dualarınızı hep yanımızda hissettik oğlumla:16:

Canim cok tsk ederiz.iste hepsinin ayri ayri ozellikleri var.Kuzumun yurumesine cok cok cok sevindim.Ayrica kitaplara olan ilgisi cok guzel,masalda sever kitaplari.Bende almaya calisiyorum yasina uygun kitaplar.Cekilise katilmana sevindim.

teşekkür ederim canım:16:

slm kızlar
bi kaç gün uğrayamadım buraya
daha çok tarık buğrayla ilgileniyorum yazmaktan sıkıldım ama yine hasta:(bu kez daha çabuk toparlanıcak gibi alıştı yavrumun vücudu artık hastalığa

bu gün tarık buğranın künyesinin olmadığını fark ettim çok üzüldüm:14:annem almıştı 1 emekli maaşını vermişti kadıncağız oğlumdan sonra kendi çocuğu taksın istiyodum kısmet değilmiş:25:kırılıp düşmüş arabasında küçük bi kırık parçası kalmış büyük parçasıda nereye düştü meçhul:(tarık buğra çekmezzdi bi yere takılıcak kadar geniş değildi ve kalındı nasıl kırıldı anlamda veremedim:(

hejarcım;yavru kuş yürümeye başlamış hadi gözün aydın koştur dur peşinden:1:çok sevindim canım çok..ve her çocuğun gelişimi hakikatten farklı oluyo mesela tarık buğra kitaplarla çok ilgilenmez bakarken ters baktığıda olur çabuk sıkılır yakışıklımız nasılda fark ediyomuş bravo:46:
tarık buğrada söylediğimiz,konuştuğumuz herşeyi çok iyi anlıyo..bi kaç gün önce eşime banyo önündeki priz arızalı galiba fişi taktım ve şartaller attı dedim yerinden kalktı babasının elini tuttu banyonun önüne götürdü prizi gösterdi:)ve benim bulamadığım bi çok şeyi tarık buğra hemen bulur bana getirir..hiç bi şeyin yerini unutmuyor..geçenlerde annemden çıkarken cüzdanımı unutmuşum ben ayakkabılarımı giyerken koştu getirdi nasıl sevindim artık ben unutunca oğlum arkamdan toplar herşeyi:1:daha sık uğra canım özletme kendini:54:

beybim;prensesler iyileşmiş hadi gözün aydın:nazar:ceren anlattığın kadarıyla çok zeki bencede 1. sınıfta hiç zorlanmaz:nazar:gelinimde dillendi ne güzel:1::54:

çiçekçim;masala maşallah emziği çabucak bırakmış..darısı bizim başımıza:)yeni cicileri şimdiden hayırlı olsun görünce çok mutlu olur kuzucuk:)umarım kendi odasında yatmayada çabucak alışır
bende emziği havalar biraz daha ısınınca bıraktırıcam dışarıda olur daha çok yorulur ve uykuya geçerken emzik aklına gelmez belki diye ümit ediyorum:)

çok teşekkür ederiz canım,Tarık Buğra'da çok akıllı maşallah,hafızası çok kuvvetli demek ki aferin ona
bizde sürekli konuşuyoruz oğlumla,dediğimiz çoğu şeyi anlıyor ama anlamadıkları da oluyor
yavaş yavaş öğrenecek benim kuzuda inşallah...
künye içinde çok geçmiş olsun canım çok üzücü bir durum inşallah bi yerlerden çıkar:5:

Arkadaşlar merhaba...
Dünkü problemimiz kısmen çözüldü Allaha şükür.Tahlillerimiz gayet iyiydi.Bugün farklı bir doktora gösterdik o daha ılımlı yaklaştı daha evvel bu durumla karşılaşan çocuklar olmuş dedi,fakat tekrarı görülmemiş dedi ve merhemle çinko takviyesi verdi.Ohhh Allahıma bin kere şükür o kadar ferahladım ki..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim:16:Allah beterinden korusun...Bütün çocukları...

canım çok geçmiş olsun Doğa'ma şimdi gördüm neyse ki geçici bir durummuş:nazar:

aklıma gelen arkadaşlarım,turuncu,eladuru,gönül2000,accasia, ve kujum datlum sizlerde çekilişe katılmak istermisiniz:32:
pınarda sende canım:32:

gelin gayri:32:he diyin:32:ne olcak gayri:27:
mahirden öpücük kazanacaksınız:)
isterseniz bende öperim:27:gidiklarım:27:
daha fazla bişey beklemeyin ben evli bir kadınım:27::27::9:

büyük gün 30 mart:51:çekiliş 30 mart:40:
kız melegim niye 30 mart yapıyoz çekilişi:51:diger seçimde var ya zor olmasın bize:)
gölge düşürmesin çekilişimize:27:

Düşmezz .. Mümkünse düşmesinde vururum loo:))
CNm 30 Mart anneler günü burda bende dedim ki o gün olsun bir şans olur belki !
Şimdi canikom 12 kişi olduk halan ikna edemediklerimiz var ..
Bu konuda CNm sen çok üstadın hadi görüm seni ;))

Çekilişe katılım listesi ;
Mutlu anne
Anne Zeynep
Azraece
Çiçek çiçek
Babyceren
Meleğim
Chihiro
Sekersizyeşilçay
Ilkim
Hejar
Talay
Tatlıcadı

Devamını bekliyoruz arkadaşlar ..

Arkadaşlar merhaba,
Yaş günleriniz geldi çattı bile :) Bebekleriniz için sayfamı ziyaret edebilirsiniz...

Muhteşem doğum günleri facebook sayfamda arzu edenler olursa özelden link verebilirim ;)

Dîlber CNm mrb çekiliş için kararın aynı mı CNm biz max limit 30 Tl yaptık ki herkese kolay olsun ., sadece çoçuklarımıza birşeyler düşünülecek .. Belki şimdi girmek istersin ne dersin ?

hafta sonu yine kimsecikler yok..bu gün yine hava çok güzeldi dışarı çıktık biraz tarık buğra hava alsın diye
küçük bey büyüdü bizi kandırmaya bile başladı sırf elimi tutmamak için arabasının yanına geldi elimi bıraktı içerisindeki kemerleri inceliyomuş gibi yaptı bi babasının suratına baktı bi benim vınnn uçtu:1:ilkinde kandık ama arka arkaya tekrarladı nasıl hoşuna gitti bizi kandırmak
tarık buğra çok komik koşuyo poposunu kıvırıyor resmen ellerinidegöğsüne doğru çekiyo sallıyo çok komik gözüküyor evde de sık sık kovalıyorum koşmasını izlemek için:1:
bu gün çok ütü yaptım kolum ağrıdı..
tarık buğranın uyku saatlerini değiştirme kararı aldım..akşam daha erken yatırıyoruım 2 gündür sabah erken kalkıyo..gün ışığından daha çok faydalanalım diye:)
akşam 21:30-22:00 gibi yatıyodu 2 gündür 20:00 da yatıyo
sabah 7:30 da uyandı 12 de tekrar uyudu 13:30 da uyandı yemeğini yedirdim dışarı çıktık çok güzel oldu:8:
önceden öğlen 13:30 gibi yatıyodu 16:30 gibi kalkıyodu..ne kadar geç yatarsa o kadar uzun uyuyo bizim bıdık

pınarda;doğa da önemli bi şey olmamasına çok sevindim ben küçüklerde değilde yetişkinlerde çok gördüm saçlarının çoğu yerinde açıklıklar oluşmuştu doğada ki inş hemencecik kaybolur :54:

beybim;künye için arabanın tekerleklerinin arasını bile inceledim düşmüştür ve takılmıştır umuduyla ama yok:(havalar ısındığında kolundan çıkarmayı düşünüyodum gitti :(

hejar;bi kaç foto eklede görelim kuzumuzu:16:

Son düzenleme:
selam:3::3::3:
yine kimse yok:51:benimde zamanım yok ama bi yazayım dedim:)
dün bütn gün gezdik çarşıya gittik sonra parka,,havalar çok ısındı burda:51:
bugünde çay bahçesine gittik çay içtik:1:başka ne yapılır ki orda:)çocuklarda sallandılar ve tavla attılar:27:tavlanın zarını kaybettiler:18:neyse hemen tüydük ordan:10:

sonrada abimlere gittik:51:2 çocukla gittik 3 çocukla eve döndük:27:yigenim zeynoyuda aldık bize geldik:51:3 kız kudurdu durdu sonra yemek yedirdim 3ünede:)ellerim ahtapot gibiydi:32:bir ona bir buna bir şuna:1:çok zormuş :51:doydular sonra minnak çağlayla zeynoyu aldım yataga dedim hemen uyuyun:51:canlarım benim 5 dakika içinde uyudular:nazar:hiç yormadılar beni:46:
birazdan uyanırlar:10:
3 çocuk zormuş valla:26:Allah eksikliklerini göstermesin:nazar:
şu seçim bitseydi kafam şişti partilerin seslerinden:37:
kuzzulkurt:37:

Sayımız çok şükür iyi duruma geldi , umuyorum ki daha çok artsın , inş
Katılım listesi son hali ile ;
Azraece
Çiçek çiçek
Babyceren
Chihiro
Mutlu anne
Anne Zeynep
Nargihan
Meleğim
Sekersizyeşilçay
Talay
Tatlıcadı
Yavrukedi
Hejar
Ilkim

Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar ..
Son gün 29 Mart , 30 Mart çekiliş olucak
Hediye bütçesi en fazla 30 tl ve hatıra kalıcak nitelikte olmasına dikkat edilmesini rica ediyoruz ..

Sayımız çok şükür iyi duruma geldi , umuyorum ki daha çok artsın , inş
Katılım listesi son hali ile ;
Azraece
Çiçek çiçek
Babyceren
Chihiro
Mutlu anne
Anne Zeynep
Nargihan
Meleğim
Sekersizyeşilçay
Talay
Tatlıcadı
Yavrukedi
Hejar
Ilkim

Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar ..
Son gün 29 Mart , 30 Mart çekiliş olucak
Hediye bütçesi en fazla 30 tl ve hatıra kalıcak nitelikte olmasına dikkat edilmesini rica ediyoruz ..

melegim sorması ayıp nargihan kim:1:bana çıkarsa almam haberin olsun:27:

ayrıca seçim gününe itirazım var:19:ayın 30 u pazar günü kimse olmaz hiç heycanıda olmaz:27:
31 olsun hem güzel bir sayı hemde herkes burda olabilir:1:ne dersin canım:34:
mümkünse saat 2 buçukta olsun çünkü çağla uyumuş oluyo:9:

bi itirazım daha var:27:hatıra kalacak bir hediye demişsin:51:ama çocuklara hediye almıyomuyuz:51:kız belki ben don alacam:9:donun hatırasımı olurmuş:))yani başka ne olabilir hatıra derken:26:herkesi özgür bıraksak ne isterlerse alsınlar benden farketmez:6:elinizi korkak alıştırmayın yeter:9:
ayrıca çikoyu bana çıkartmassan sevinirim:9::9:
benim alacagım arkadaşta baştan söyliyim 2. el çocuk bezi yollıycam hazırlıklı olun:27:az kullanılmış bir defa işenmiş:9:

ayrıca seçim gününe itirazım var:19:ayın 30 u pazar günü kimse olmaz hiç heycanıda olmaz:27:

bi itirazım daha var:27:hatıra kalacak bir hediye demişsin:51:ama çocuklara hediye almıyomuyuz:51:kız belki ben don alacam:9:donun hatırasımı olurmuş:))yani başka ne olabilir hatıra derken:26:herkesi özgür bıraksak ne isterlerse alsınlar benden farketmez:6:elinizi korkak alıştırmayın yeter:9:
benim alacagım arkadaşta baştan söyliyim 2. el çocuk bezi yollıycam hazırlıklı olun:27:az kullanılmış bir defa işenmiş:9:

E be güzelim sende itiraz edersen ne olcak bizim halimiz :))
CNm tamam ben 30 Mart yaparım çekilişi 31 Mart yayınlarım kapıto..
Hediye konusunda îllaki şu olcak diye bir baskım yok zaten lütfen dedik yani canınız nasıl
Arzu ederse ama kalıcı güzel birşey çoçuklarımız için düşünülürse daha hoş olur gîbi .. Bu benim düşüncem yinede siz bilirsiniz ..
Chihiro hocamı kimse paylaşamıyor :)) nasıl yapsak acaba hocamızı 5 beş kişi mi saysak :)))
Valla ben bilmem çekicem ve aynen değiştirme yapmadan burada herkese sunucam :(( adil bir seçim olucak inş herkesin gönlüne göre olur ..

15 kiş olduk listeye Zada annemizde katıldı ..
Planner in teli olan arkadaş varsa sorabilir mi belki katılmak ister ..
Kujum un teli kimde varsa bir zahmet onada sorsanız ne iyi olur ..

Turuncu ve Beykoz canlarım sesiniz çıkmadı katılma kararınızı bilmek isteriz inş katılırsınız ..

bir itiraz da benden: itiraz edenlerin itirazları kabul edilmesin :19:

azizim ve dostum Babyceren, hele bir bana çıkın da görüşürüz :51: baktıkça beni hatırlayacağınız değil hatırlamak için bakacağınız bir hediye alacağımdır :51:
sandığa saygımız sonsuz, seçim sonucu kim çıkarsa, mecbur elimizi cebimize atıp, yapacağız birşeyler :44:

15 kiş olduk listeye Zada annemizde katıldı ..
Planner in teli olan arkadaş varsa sorabilir mi belki katılmak ister ..
Kujum un teli kimde varsa bir zahmet onada sorsanız ne iyi olur ..

Turuncu ve Beykoz canlarım sesiniz çıkmadı katılma kararınızı bilmek isteriz inş katılırsınız ..

planner hanımdan uzun zamandır ses yok. mutlu_anne ulaşabilir :26:mutlu_anne gelince bir soralım :44:
biangel_kujum'a özel mesaj gondereyim. topiğe yazamıyordur ama ara ara mesajlarına bakıyordur herhalde :26:

accasia hanım, gecen yılki çekilişte siz biangel_kujum'a hediye almışsınız. telefon numarası varsa, hem halini hatırını hem de çekilişe katılıp katılmayacağını sorar mısınız?
aynı şekilde, hejar hanım, gecen yılki çekilişte siz biangel_kujum'dan hediye almışsınız. numarası varsa arayabilir misiniz?

diğer arkadaşlarım, kujum dostumuz, eylül ayından beri foruma girmemiş :18:

not: evet, gecen yıl 28 şubat civarı çekiliş yaptığımızı hatırlayıp, geçmişte o güne kadar gidip çekiliş listesine ulaştım :17:

yeğenime 1. yaşgününde ahşap albüm alıp içine "biricik yeğenim X'e, bu satırları okuyabileceği günleri görmesi dileğiyle... sevgilerle... teyzen chihiro" yazmıştım. yeğenim geçen yıl okula başladı ve o albümün içindeki yazıları okudu. çok duyguluydu. albümü de kullanıyorlar. hatıra kaldı işte :16:
2. yaşgününde de, ihtiyaç anında bozdurup kullanabilsin diye 1 cumhuriyet altını almıştım (gülmeyin ya, vallahi diyorum:17:) ablam hala saklar, o da hatıra kaldı işte :16:
gecen yıl, pınar hanım, Orhan Cemal için 5 tane fidan diktirmişti. onlar da hem Orhan Cemal'e, hem de yeryüzüne hatıra kaldı :16:
demem o ki, çocuk için alınan ama uzun süre hatırası kalacak bir sürü şey var :51: ay çokbilmiş oldu dimi :ssz: evet, ben de sevmedim mesajımı :51:

Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...:43:
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...

Selam annekuslar:3:
Umarim herkes iyidir...Isteki bilgisayarimda problem vardi,servise gitmisti ama gecen hafta tamamen çöktü.. Servisten yeni geldi taze taze yazıyorum size... Tabi bircok seyin yedegi olsa da kendi arsivimden bircok bilgi yok oldu:(
Mira iyi çok sükür...Bana herzamankinden de asiri düşkün su aralar...Ama büyüdükçe artık bizi daha iyi anlıyor:nazar: Yasak bisey yaparken bile öyle tatlı ki...Mesela biz çay içerken yanımıza gelip “çocuklar cay icmez” diyor ama esim duymasın diye bana kısık sesle “içebilibisim” diyor:)
Her anı ayrı güzel,,evet belki çok yoruluyorum ama yanıma gelip “annemm” dediginde herseyi unutuyorum.:16:
Bu arada fena nezle oldum,,evde maskeyle geziyorum 2 gündür ama kızım evde bunaldı diye de yine dısarı çıkarttık yavrumu..

Firsat oldukca gecmise dönücem,malum bilgisyarsız kaldıgımdan yapılacak cok sey birikti... Yeniden kurulumlar da bonusu:37:
Beykozum: Rabbim sana kendin gibi güzel bir kız çocugu nasip etsin tatlım..Tebrik ederim:49:
Hepinizi öperim kızlar:54:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...:43:
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...

üzüldüm ya:ssz: çok geçmiş olsun, umarız Kayra ameliyattan sonra rahat rahat nefes alır da, burda "ohhh ço şükür" mesajlarınızı okuruz Turuncu hanım. inşallah geçer inşallah...

Back
X