- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bir şey soracağım. bu sayfa düzenlemesi yapıldıktan sonra baktımda benim hiç arkadaşım kalmamış kızlar sizlermi beni arkadaşlıktan çıkardınız yoksa ne yaptım ben size....şaka bir yana bende yalnızca şekersiz arkadaş gözüküyor başkada kimse yok... ne yapabilirim..
ya bir şey soracağım. bu sayfa düzenlemesi yapıldıktan sonra baktımda benim hiç arkadaşım kalmamış kızlar sizlermi beni arkadaşlıktan çıkardınız yoksa ne yaptım ben size....şaka bir yana bende yalnızca şekersiz arkadaş gözüküyor başkada kimse yok... ne yapabilirim..
kujum datlum seni görmek ne güzel,,net işini hallet seni çok özlüyoruz..ayrıca bi daha topige geldiginde bana özelden face adresini ver cicim çok önemli![]()
inet bağlantım kopuk anladınız siz ama
eşim telinden takip ediyom bacılarım ve datluşlarım özledim sizleri
okula çoçuk getirip götürüyom gelinimiz hamile mayısta doğurcak ağır baya serumla duruyo hastanelerdeyiz bende sıpasını getiriyom okula
valla kendi tavşanıma zaman bile kalmıo annem bırakıom onuda
okuldan dönüşte daldım cafeye bu yaşta rezillik genç irkekler dolu bura bakmayın len
beykoz hayırlı olsun gı![]()
biz yapmayı bırak herüfü göremiyom
ay sonu açcam neti ( gidip aççak vaktim bile yok o kadar yanı
yazın benıde gı bensiz olmas
ay kaçıom eve uzun yolum ve elimde poşetler var![]()
işalaa yakın bi yer çıkar çıkmasa biriyle değiştitirim![]()
:80::78: ösleyin beni :86::86:
özel msj bakamadan kaçyom annem çaldırıo kescek beni MUCKKK![]()
Selam annekuslar
Umarim herkes iyidir...Isteki bilgisayarimda problem vardi,servise gitmisti ama gecen hafta tamamen çöktü.. Servisten yeni geldi taze taze yazıyorum size... Tabi bircok seyin yedegi olsa da kendi arsivimden bircok bilgi yok oldu
Mira iyi çok sükür...Bana herzamankinden de asiri düşkün su aralar...Ama büyüdükçe artık bizi daha iyi anlıyorYasak bisey yaparken bile öyle tatlı ki...Mesela biz çay içerken yanımıza gelip “çocuklar cay icmez” diyor ama esim duymasın diye bana kısık sesle “içebilibisim” diyor:)
Her anı ayrı güzel,,evet belki çok yoruluyorum ama yanıma gelip “annemm” dediginde herseyi unutuyorum.
Bu arada fena nezle oldum,,evde maskeyle geziyorum 2 gündür ama kızım evde bunaldı diye de yine dısarı çıkarttık yavrumu..
Firsat oldukca gecmise dönücem,malum bilgisyarsız kaldıgımdan yapılacak cok sey birikti... Yeniden kurulumlar da bonusu
Beykozum: Rabbim sana kendin gibi güzel bir kız çocugu nasip etsin tatlım..Tebrik ederim
Hepinizi öperim kızlar![]()
hafta sonu yine kimsecikler yok..bu gün yine hava çok güzeldi dışarı çıktık biraz tarık buğra hava alsın diye
küçük bey büyüdü bizi kandırmaya bile başladı sırf elimi tutmamak için arabasının yanına geldi elimi bıraktı içerisindeki kemerleri inceliyomuş gibi yaptı bi babasının suratına baktı bi benim vınnn uçtuilkinde kandık ama arka arkaya tekrarladı nasıl hoşuna gitti bizi kandırmak
tarık buğra çok komik koşuyo poposunu kıvırıyor resmen ellerinidegöğsüne doğru çekiyo sallıyo çok komik gözüküyor evde de sık sık kovalıyorum koşmasını izlemek için
bu gün çok ütü yaptım kolum ağrıdı..
tarık buğranın uyku saatlerini değiştirme kararı aldım..akşam daha erken yatırıyoruım 2 gündür sabah erken kalkıyo..gün ışığından daha çok faydalanalım diye:)
akşam 21:30-22:00 gibi yatıyodu 2 gündür 20:00 da yatıyo
sabah 7:30 da uyandı 12 de tekrar uyudu 13:30 da uyandı yemeğini yedirdim dışarı çıktık çok güzel oldu
önceden öğlen 13:30 gibi yatıyodu 16:30 gibi kalkıyodu..ne kadar geç yatarsa o kadar uzun uyuyo bizim bıdık
pınarda;doğa da önemli bi şey olmamasına çok sevindim ben küçüklerde değilde yetişkinlerde çok gördüm saçlarının çoğu yerinde açıklıklar oluşmuştu doğada ki inş hemencecik kaybolur
beybim;künye için arabanın tekerleklerinin arasını bile inceledim düşmüştür ve takılmıştır umuduyla ama yokhavalar ısındığında kolundan çıkarmayı düşünüyodum gitti
hejar;bi kaç foto eklede görelim kuzumuzu![]()
Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...
ilk geldim 1 üye (yani ben) sıfır ziyaretçi vardışuan 2 üye 5 ziyaretçi
yazdıkça üstümde meraklı bakışlar artıyo
gidin kocalarınıza çay falan koyunne işiniz var şurda gizliden girip yazamıycazmı:18:
dişardan beni tanımayan biri okuyosa kesin bu kız deli diyceklerkendi kendime konuşuyorum
bugün evdeydim öglen uyumuşum mis gibişimdide uykum yok
ne yapsam bilmiyorum
çağla dünden beri ''banane'' diyip duruyo
kızım kumandayı ver diyorum banane diyo
kızım ablanı çağır diyorum bananeherşeye banane
o bana banane dedik çe bende kurban verene diyorum gülüyo zilli
şimdiden isyan ediyo ,baş kaldırıyo ne yapacam bu kızla ben:))
kurban olurum verene:)
cerende yarın evde artık gezeriz heraldebi yerlere götürürüm hava alsınlar
![]()
turuncum iyi haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle.
kujum ne çektin be kuzum:)) hallet şu işlerinide gel artık:))
evet açıklıyorum bebeğime ben dediydim meleğim seni çok sever deki cuma günü çekilsin çekiliş pazartesi seçim dolayısıyla nasıl bir ruh içerisinde oluruz bilemiyorum(
miracım gel ben sana çay görünümlü elma suyu vereyim boncukum:))
bende pek havadis yok desem de inanmayın da yazamıyom işte. ctesi akşamı bi baktım kız kardeşim arıyo açtım abla sevgilim beni terk etti diye ağlıyor:)) tövbeler olsun ne terk etmesi kızım dedim 2 ay önce bi arkadaşının arkadaşıyla tanışmış çocuk yalovada oturuyormuş döndükten sonra telde sevgili olmuşlar ve çocuk şimdi bunu terk etmiş:)) bu yeni nesilde uçmuş iyice:)) niye bunun hiç uzun süren ilişkisi olmuyormuş:)) ya dur bi dedim daha önünde çok zaman var o da olur:)) ah ahh bu gönül işleri ne zor ya bizimkilerde mi böyle olacak abovvv:))
dünde x menim pazardan dönerken siyah şahin görünümlü arabası olan benim görmediğim adamdan beni kıskanıp kavga çıkardı:)) bangır bangır şarkı sesi geliyordu bende başladım söylemeye vaymısın efendim şarkı söyleyen:)) eski nesilde uçmuş bunu anladım:))
şimdi dicenizki herkesmi uçmuş tabi bende uçtum:)) geçen akşam parktayız eşim ece ile oynuyor tahtıravalliye bindiriyor eceyi spor yaptığından kası ması var ya bunun baktım parktaki hatunlar bunu izliyor anamm dedim yürü eve bundan sonra kısa kolluyla dışarı çıkmak yok:))
gece gece keyfim yerine geldi şu tapelerden gidip bakayım daha var mı:)) saçmaladıysam af ola:))
kujum bana da direkt cep telefonunuzu verebilir misiniz? çok önemli(yok hayır, telefonunuzu değil numarasını verseniz yeter. benim telefonum zaten var
)
kujum bana da direkt cep telefonunuzu verebilir misiniz? çok önemli(yok hayır, telefonunuzu değil numarasını verseniz yeter. benim telefonum zaten var
)
selam
nasılsınızcrenin okulda fidan dikme günü var ama annelerinde gelmesi lazım diye cereni okula göndermedim,,
şimdi çağlayla uyuyolar2 side uyuyunca bende sessiz sessiz oturuyorum
kafa bırakmadılar ya
sürekli kavga
popiş
neyse işte bakayım dedim kimse gelmemiş
neyse o zaman kaçayım![]()
kujum sen sen ol çikoya telefonunu vermebazen arıyorum telefona kimo diyo:))
bide maşallahı var hiç susmuyokontürlerine yazık
![]()
ağaç dikilecek diye koşa koşa gideceğinize Ceren'i de yollamamışsınız dostum
nedir sizdeki doğaya karşı ilgisizlik azizim
çekilişte bana çıkarsanız bari meyve fidanı göndereyim de, hiç değilse verdiğiniz suyun karşılığını organik meyve olaraktan almanız dolayısıyla doğa dostu olursunuz
bir de, iddiaya girelim mi? kujum önce kime feyizbuk adresi veya telefon numarasını verecek bakalım :18:
Çekilişte 17 kişiyiz ve çift rakam olsak iyi olur .. Yokmu artıran hadi bir kişi daha kızlar ..
kujum hemen adresini veryiycem bu çikoyu
kaybeden ne ısmarlıycak çikocum![]()