2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evt arkadaşlar listemizin son hali , 17 kişi olduk :))
Azraece
Anne Zeynep
Mutlu anne
Ilkim
Çiçek çiçek
Be Angel kujum
Meleğim
Babyceren
Nargihan
Sekersizyeşilçay
Tâlay
Tatlıcadı
Turuncu
Zada
Yavrukedi
Minyatür
Chihiro

Hadiyinn 20 e tamamlayalım :))

deneme 1 2..kısa kısa yazayımda yine site beni şutlamasın:10:
kujum datlum seni görmek ne güzel,,net işini hallet seni çok özlüyoruz..ayrıca bi daha topige geldiginde bana özelden face adresini ver cicim çok önemli:52:

turuncu canım geçmiş olsun lütfen üzme kendini,,ceren 3 buçuk yaşındaydı oldu ameliyat inan yarım saate bitiyo,,15 dakka doktorun işi geri kalanda aneztezide uyanması..güzel haberlerinizi bekliyoruz,dualarımız sizinle canım

mutlucum miranın gizlöi gizli çay istemesine bayıldım:nazar:Allah ım esirgesin dünya güzelini:nazar:
bu biraz kısaoldu idare edin site bu şakaya gelmez:10:

şuan gizliden biri bizi okuyo:27:kız bakma öyle yazsana:9:
neyse melegim bişeye itirazım var:1:ay sen beni çekilişten atsan haklısın valla:)muhalefet gibi oldum ama sen dedin ya 30 mart anneler günü:32:yok cicim 11 mayıs anneler günü:51:niye öyle dedin sen:51:yoksa ingilizlerin günü mü:51:
neyse şekerim nasıl biliyosan öyle yap:27:
ama aramızdan biri bana dediki mübarek günde cuma günü çeksin dedi:9:adı bende gizli:9:
neyse acelem var:10:site beni atacak:10::10:

ilk geldim 1 üye (yani ben) sıfır ziyaretçi vardı:51:şuan 2 üye 5 ziyaretçi:27:yazdıkça üstümde meraklı bakışlar artıyo:27:
gidin kocalarınıza çay falan koyun:9:ne işiniz var şurda gizliden girip yazamıycazmı:18:
dişardan beni tanımayan biri okuyosa kesin bu kız deli diycekler:27:kendi kendime konuşuyorum:27:
bugün evdeydim öglen uyumuşum mis gibi:51:şimdide uykum yok:53:
ne yapsam bilmiyorum:51:

çağla dünden beri ''banane'' diyip duruyo:9:
kızım kumandayı ver diyorum banane diyo:9:
kızım ablanı çağır diyorum banane:27:herşeye banane:27:
o bana banane dedik çe bende kurban verene diyorum gülüyo zilli:nazar::27::27:
şimdiden isyan ediyo ,baş kaldırıyo ne yapacam bu kızla ben:))
kurban olurum verene:)
cerende yarın evde artık gezeriz heralde:6:bi yerlere götürürüm hava alsınlar:6:

Son düzenleme:
turuncum iyi haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle.

kujum ne çektin be kuzum:)) hallet şu işlerinide gel artık:))

evet açıklıyorum bebeğime ben dediydim meleğim seni çok sever deki cuma günü çekilsin çekiliş pazartesi seçim dolayısıyla nasıl bir ruh içerisinde oluruz bilemiyorum:((

miracım gel ben sana çay görünümlü elma suyu vereyim boncukum:))

bende pek havadis yok desem de inanmayın da yazamıyom işte. ctesi akşamı bi baktım kız kardeşim arıyo açtım abla sevgilim beni terk etti diye ağlıyor:)) tövbeler olsun ne terk etmesi kızım dedim 2 ay önce bi arkadaşının arkadaşıyla tanışmış çocuk yalovada oturuyormuş döndükten sonra telde sevgili olmuşlar ve çocuk şimdi bunu terk etmiş:)) bu yeni nesilde uçmuş iyice:)) niye bunun hiç uzun süren ilişkisi olmuyormuş:)) ya dur bi dedim daha önünde çok zaman var o da olur:)) ah ahh bu gönül işleri ne zor ya bizimkilerde mi böyle olacak abovvv:))

dünde x menim pazardan dönerken siyah şahin görünümlü arabası olan benim görmediğim adamdan beni kıskanıp kavga çıkardı:)) bangır bangır şarkı sesi geliyordu bende başladım söylemeye vaymısın efendim şarkı söyleyen:)) eski nesilde uçmuş bunu anladım:))

şimdi dicenizki herkesmi uçmuş tabi bende uçtum:)) geçen akşam parktayız eşim ece ile oynuyor tahtıravalliye bindiriyor eceyi spor yaptığından kası ması var ya bunun baktım parktaki hatunlar bunu izliyor anamm dedim yürü eve bundan sonra kısa kolluyla dışarı çıkmak yok:))

gece gece keyfim yerine geldi şu tapelerden gidip bakayım daha var mı:)) saçmaladıysam af ola:))

ya bir şey soracağım. bu sayfa düzenlemesi yapıldıktan sonra baktımda benim hiç arkadaşım kalmamış kızlar sizlermi beni arkadaşlıktan çıkardınız yoksa ne yaptım ben size....şaka bir yana bende yalnızca şekersiz arkadaş gözüküyor başkada kimse yok... ne yapabilirim..

minyatür hanımcığım, arkadaş olmak istediğiniz kişinin (ki bu kişiyi topikten bulursunuz) adının üzerine 1 defa tıkladığınızda karşınıza çeşitli seçeneklerin (profil bilgileri, özel mesaj gönder vs) olduğu bir kutucuk gelecektir. "add as contact" seçeneğini tıkladığınızda arkadaş olma isteğiniz karşı ratafa gönderilir.
isterse sizinle arkadaş olur istemezse de biz topik olarak icabına bakarız :47:

ya bir şey soracağım. bu sayfa düzenlemesi yapıldıktan sonra baktımda benim hiç arkadaşım kalmamış kızlar sizlermi beni arkadaşlıktan çıkardınız yoksa ne yaptım ben size....şaka bir yana bende yalnızca şekersiz arkadaş gözüküyor başkada kimse yok... ne yapabilirim..

bende arkadaşım olarak görünüyorsunuz dostum. liste yeni update olmuş olabilir. tekrar bakınız :31:

kujum datlum seni görmek ne güzel,,net işini hallet seni çok özlüyoruz..ayrıca bi daha topige geldiginde bana özelden face adresini ver cicim çok önemli:52:

kujum bana da direkt cep telefonunuzu verebilir misiniz? çok önemli :52: (yok hayır, telefonunuzu değil numarasını verseniz yeter. benim telefonum zaten var :9:)

inet bağlantım kopuk anladınız siz ama :ssz:

eşim telinden takip ediyom bacılarım ve datluşlarım özledim sizleri

okula çoçuk getirip götürüyom gelinimiz hamile mayısta doğurcak ağır baya serumla duruyo hastanelerdeyiz bende sıpasını getiriyom okula

valla kendi tavşanıma zaman bile kalmıo annem bırakıom onuda

okuldan dönüşte daldım cafeye bu yaşta rezillik genç irkekler dolu bura bakmayın len :27:

beykoz hayırlı olsun gı :emir_bebek::nazar:

biz yapmayı bırak herüfü göremiyom :37:

ay sonu açcam neti ( gidip aççak vaktim bile yok o kadar yanı :ssz::ssz:

yazın benıde gı bensiz olmas :33:

ay kaçıom eve uzun yolum ve elimde poşetler var :ssz:

işalaa yakın bi yer çıkar çıkmasa biriyle değiştitirim :34:

:80::78: ösleyin beni :86::86:

özel msj bakamadan kaçyom annem çaldırıo kescek beni MUCKKK :16::16:

bacumm özledik seni özelden yazmıştım sana ama heralde bakmadın,tel numaran silindi bende tekrar istiyom canım :16:

Selam annekuslar:3:
Umarim herkes iyidir...Isteki bilgisayarimda problem vardi,servise gitmisti ama gecen hafta tamamen çöktü.. Servisten yeni geldi taze taze yazıyorum size... Tabi bircok seyin yedegi olsa da kendi arsivimden bircok bilgi yok oldu:(
Mira iyi çok sükür...Bana herzamankinden de asiri düşkün su aralar...Ama büyüdükçe artık bizi daha iyi anlıyor:nazar: Yasak bisey yaparken bile öyle tatlı ki...Mesela biz çay içerken yanımıza gelip “çocuklar cay icmez” diyor ama esim duymasın diye bana kısık sesle “içebilibisim” diyor:)
Her anı ayrı güzel,,evet belki çok yoruluyorum ama yanıma gelip “annemm” dediginde herseyi unutuyorum.:16:
Bu arada fena nezle oldum,,evde maskeyle geziyorum 2 gündür ama kızım evde bunaldı diye de yine dısarı çıkarttık yavrumu..

Firsat oldukca gecmise dönücem,malum bilgisyarsız kaldıgımdan yapılacak cok sey birikti... Yeniden kurulumlar da bonusu:37:
Beykozum: Rabbim sana kendin gibi güzel bir kız çocugu nasip etsin tatlım..Tebrik ederim:49:
Hepinizi öperim kızlar:54:

canımm çok geçmiş olsun
Mira'nın hallerini gözümde canlandırdım da kimbilir ne tatlı söylemişdir
maşallah akıllı kuzuma :nazar:

hafta sonu yine kimsecikler yok..bu gün yine hava çok güzeldi dışarı çıktık biraz tarık buğra hava alsın diye
küçük bey büyüdü bizi kandırmaya bile başladı sırf elimi tutmamak için arabasının yanına geldi elimi bıraktı içerisindeki kemerleri inceliyomuş gibi yaptı bi babasının suratına baktı bi benim vınnn uçtu:1:ilkinde kandık ama arka arkaya tekrarladı nasıl hoşuna gitti bizi kandırmak
tarık buğra çok komik koşuyo poposunu kıvırıyor resmen ellerinidegöğsüne doğru çekiyo sallıyo çok komik gözüküyor evde de sık sık kovalıyorum koşmasını izlemek için:1:
bu gün çok ütü yaptım kolum ağrıdı..
tarık buğranın uyku saatlerini değiştirme kararı aldım..akşam daha erken yatırıyoruım 2 gündür sabah erken kalkıyo..gün ışığından daha çok faydalanalım diye:)
akşam 21:30-22:00 gibi yatıyodu 2 gündür 20:00 da yatıyo
sabah 7:30 da uyandı 12 de tekrar uyudu 13:30 da uyandı yemeğini yedirdim dışarı çıktık çok güzel oldu:8:
önceden öğlen 13:30 gibi yatıyodu 16:30 gibi kalkıyodu..ne kadar geç yatarsa o kadar uzun uyuyo bizim bıdık

pınarda;doğa da önemli bi şey olmamasına çok sevindim ben küçüklerde değilde yetişkinlerde çok gördüm saçlarının çoğu yerinde açıklıklar oluşmuştu doğada ki inş hemencecik kaybolur :54:

beybim;künye için arabanın tekerleklerinin arasını bile inceledim düşmüştür ve takılmıştır umuduyla ama yok:(havalar ısındığında kolundan çıkarmayı düşünüyodum gitti :(

hejar;bi kaç foto eklede görelim kuzumuzu:16:

Tarık Buğramın kıvrılan totosunu ısırırım ben ne tatlıdır şimdi :16:
bende senin gibi uyku düzenimizi değiştirdim bugün , gamzelim çok geç yatıp geç kalkıyrdu gündüz uykusunu da uzun uyuyunca
sanki hep uyuyormuş gibi oluyordu bizde sizin gibi gün ışığından daha fazla yararlanmak istiyoruz saat 9 da uyandı bugün öğlen uykusunada 13:00 da yattı bakalım kaçta uyanacak,hem akşamda erken uyur:ssz:

Merhaba kızlar...
Annemlerden yazıyorum size...
Kayranın geniz eti problemi artık canımıza tak edince soluğu burda aldık.
Bu sabah doktora götürdüm.Uzun uğraşlar sonucu tıkalı olan burnu birazda olsun açıldı ama yine de doktor tam bir muayene yapamadı.
Bu hafta kullanmamız için ilaç tedavisi başlatıldı ve haftaya pazartesi tekrar gidilecek.Bir aksilik çıkmaz ise de ertesi gün ameliyata alınacak.
Çok korkuyorum,özellikle daha çok küçük olması beni düşündürüyor ama başka çaremiz kalmadı artık.
Evet doğduğunda meme emmeme sebebide geniz eti kaynaklıymış.Nefes almasını çok etkiliyor ve her gece 5 dakika arayla 10 saniye kadar süren uyku apnesi yaşıyor.Katı gıda yemekte inanılmaz güçlük çekiyor.Zaten iştahsız ve bu durum iştahını çok daha fazla etkiliyor.
Geçen ay yine burnu fena tıkanınca tamamen yemeden içmeden kesildi ve 12ye yaklaşmış olan kilosu birden 10.5e düştü.
E mide iyice küçülünce de şimdi ne versem ret ediyor.Birazcık zorlasam hemen zorla öğürüp kusuyor ve bütün emekler çöpe...
İnanın artık bu yeme problemi ile savaşmaktan tükendim...:43:
Dediğim gibi şuan tek umudum bu operasyonun başarılı geçmesi ve yavrumun rahat bir nefes alabilmesi ...

dualarımız sizinle inşallah çok güzel geçicek ameliyatı ve iştah problemide bitecek kuzumun,
bende 7 yaşındayken olmuştum genizeti ameliyatını
çok çok geçmiş olsun boncuğuma

ilk geldim 1 üye (yani ben) sıfır ziyaretçi vardı:51:şuan 2 üye 5 ziyaretçi:27:yazdıkça üstümde meraklı bakışlar artıyo:27:
gidin kocalarınıza çay falan koyun:9:ne işiniz var şurda gizliden girip yazamıycazmı:18:
dişardan beni tanımayan biri okuyosa kesin bu kız deli diycekler:27:kendi kendime konuşuyorum:27:
bugün evdeydim öglen uyumuşum mis gibi:51:şimdide uykum yok:53:
ne yapsam bilmiyorum:51:

çağla dünden beri ''banane'' diyip duruyo:9:
kızım kumandayı ver diyorum banane diyo:9:
kızım ablanı çağır diyorum banane:27:herşeye banane:27:
o bana banane dedik çe bende kurban verene diyorum gülüyo zilli:nazar::27::27:
şimdiden isyan ediyo ,baş kaldırıyo ne yapacam bu kızla ben:))
kurban olurum verene:)
cerende yarın evde artık gezeriz heralde:6:bi yerlere götürürüm hava alsınlar:6:

ayy çok güldüm çağla nın banane demelerine
2012 mayıs kızları ne güzel de konuşuyor maşallah:nazar:
benim kuzu daha cümle kuramıyor:ssz:

turuncum iyi haberlerinizi bekliyoruz dualarımız sizinle.

kujum ne çektin be kuzum:)) hallet şu işlerinide gel artık:))

evet açıklıyorum bebeğime ben dediydim meleğim seni çok sever deki cuma günü çekilsin çekiliş pazartesi seçim dolayısıyla nasıl bir ruh içerisinde oluruz bilemiyorum:((

miracım gel ben sana çay görünümlü elma suyu vereyim boncukum:))

bende pek havadis yok desem de inanmayın da yazamıyom işte. ctesi akşamı bi baktım kız kardeşim arıyo açtım abla sevgilim beni terk etti diye ağlıyor:)) tövbeler olsun ne terk etmesi kızım dedim 2 ay önce bi arkadaşının arkadaşıyla tanışmış çocuk yalovada oturuyormuş döndükten sonra telde sevgili olmuşlar ve çocuk şimdi bunu terk etmiş:)) bu yeni nesilde uçmuş iyice:)) niye bunun hiç uzun süren ilişkisi olmuyormuş:)) ya dur bi dedim daha önünde çok zaman var o da olur:)) ah ahh bu gönül işleri ne zor ya bizimkilerde mi böyle olacak abovvv:))

dünde x menim pazardan dönerken siyah şahin görünümlü arabası olan benim görmediğim adamdan beni kıskanıp kavga çıkardı:)) bangır bangır şarkı sesi geliyordu bende başladım söylemeye vaymısın efendim şarkı söyleyen:)) eski nesilde uçmuş bunu anladım:))

şimdi dicenizki herkesmi uçmuş tabi bende uçtum:)) geçen akşam parktayız eşim ece ile oynuyor tahtıravalliye bindiriyor eceyi spor yaptığından kası ması var ya bunun baktım parktaki hatunlar bunu izliyor anamm dedim yürü eve bundan sonra kısa kolluyla dışarı çıkmak yok:))

gece gece keyfim yerine geldi şu tapelerden gidip bakayım daha var mı:)) saçmaladıysam af ola:))

kujum bana da direkt cep telefonunuzu verebilir misiniz? çok önemli :52: (yok hayır, telefonunuzu değil numarasını verseniz yeter. benim telefonum zaten var :9:)

kıskanç çift sizi ne tatlısınız öyle:1:

kujum sen sen ol çikoya telefonunu verme:9::9:bazen arıyorum telefona kimo diyo:))
bide maşallahı var hiç susmuyo:27:kontürlerine yazık:9:

selam:3:
nasılsınız:6:crenin okulda fidan dikme günü var ama annelerinde gelmesi lazım diye cereni okula göndermedim,,
şimdi çağlayla uyuyolar:27:2 side uyuyunca bende sessiz sessiz oturuyorum:6:kafa bırakmadılar ya:36:sürekli kavga:37:

popiş:9::9:

neyse işte bakayım dedim kimse gelmemiş:6:
neyse o zaman kaçayım:10:

Minyatür CNm mesaj kutuna bakarmısın mesaj attım sana .. İnş ve görürsün .

selam:3:
nasılsınız:6:crenin okulda fidan dikme günü var ama annelerinde gelmesi lazım diye cereni okula göndermedim,,
şimdi çağlayla uyuyolar:27:2 side uyuyunca bende sessiz sessiz oturuyorum:6:kafa bırakmadılar ya:36:sürekli kavga:37:

popiş:9::9:

neyse işte bakayım dedim kimse gelmemiş:6:
neyse o zaman kaçayım:10:

ağaç dikilecek diye koşa koşa gideceğinize Ceren'i de yollamamışsınız dostum :20:
nedir sizdeki doğaya karşı ilgisizlik azizim :ssz:
çekilişte bana çıkarsanız bari meyve fidanı göndereyim de, hiç değilse verdiğiniz suyun karşılığını organik meyve olaraktan almanız dolayısıyla doğa dostu olursunuz :51:
bir de, iddiaya girelim mi? kujum önce kime feyizbuk adresi veya telefon numarasını verecek bakalım :18:

kujum sen sen ol çikoya telefonunu verme:9::9:bazen arıyorum telefona kimo diyo:))
bide maşallahı var hiç susmuyo:27:kontürlerine yazık:9:

sırf çenem ve kurduğum uzun cümlelerle insan bayıltabilirim sanırım :26:aneztezi korkusu olan hastalarla yarım saat nefes almadan konuşsam ohooo :51:

Çekilişte 17 kişiyiz ve çift rakam olsak iyi olur .. Yokmu artıran hadi bir kişi daha kızlar ..

ağaç dikilecek diye koşa koşa gideceğinize Ceren'i de yollamamışsınız dostum :20:
nedir sizdeki doğaya karşı ilgisizlik azizim :ssz:
çekilişte bana çıkarsanız bari meyve fidanı göndereyim de, hiç değilse verdiğiniz suyun karşılığını organik meyve olaraktan almanız dolayısıyla doğa dostu olursunuz :51:
bir de, iddiaya girelim mi? kujum önce kime feyizbuk adresi veya telefon numarasını verecek bakalım :18:

bir kerede muhalefet olmasan şaşacam:53:yani herşeyide uzun uzun yazmammı gerekiyo:47:
okulla birlikte başka okula fidan dikmeye gidilecek ve anneninde gelmesi şartı var:47:sabah 10 dan 3 e kadar:47:ben çağlayı nereye bırakıpta gideyim:47:
hem havada yagmurlu zaten:47:

iddiamı:51:dostum sen baştan kaybettin ben sana söyliyim:51:
kujum hemen adresini ver:52:yiycem bu çikoyu:52:
kaybeden ne ısmarlıycak çikocum:32:

kujum hemen adresini ver:52:yiycem bu çikoyu:52:
kaybeden ne ısmarlıycak çikocum:32:

aziz ve leziz dostum, an itibariyle kujum'a şöyle afilli bir mesaj yazmış ve telefon numarasına talip olmuş durumdayım :32:
kaybeden ne ısmarlasın ne ısmarlasın :44: reflü ısmarlasın :28: yok yok, neydi adı? hah evet, fondü ısmarlasın :56:

Back
X