2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Mayisin guzeller guzeli anneleri ve krem karamelleri:1:
Evettt sonunda evimdeyim gunlerdir temizlik yapip duzenledim evi,cok ozlemisim kendi duzenimizi.Sabah 10.30 da evim toplu Masala ayri bize ayri yemek ,pilav,salata,tatlim hazirdi,hatta bu sure zarfinda minnosumu cubu cubu yaptirdim:1: Insan evini ozleyince daha bir zevkle yapiyor.
Ben bir arkadasimin bebisinin odasinda dekoratif fakat cok agir olmamakla birlikte birseyler konulabilecek bir kitaplik gibi hos bir duvar susu gormustum baya buyuk birsey.Cok hosuma gitti memleketteyken bir sekilde makzemesini buldum kargoyla buraya ginderdim.Esim dun 4 saatte yapti ama cok hos oldu ilk fursatta resim eklerim .Kizimin idasini buyuk bir heyecanla hazirliyorum.Tabi kisitli imkanlar dogrultusunda.Masal cok sevdi odasinda uzun zaman gecirebiliyor :nazar: Vee teyzeleri Masal konusma olayini bayaaaa ilerletti bildigin konusuyor sarki soyluyor vb :nazar: neyse silinmeden gonderim:52:

Maşallah masala konuşmayı ilerletmesine çok sevimdim ..kitaplığınızda hayırlı olsun en yakın zamanda resim isteriz :34:

Baby uzulerek soyluyorum Çaglam 2 yas sendromuna girmissss:1: Ya hakikaten kimse yazmaz oldu ,ben genelde okuyanlar tayfasindanim ama boyle kunse yazmayinca korktum dagilcaz diye ve bir el atim dedim:52:

Uzun zamandir elk.süpurge ihtiyacim vardi ve sonunda esimin beynini yeyip philips maraton aldirdim:52::emir_bebek: Gercekten cok guzel gibi tabi zamanla daha net belli olur ...

olamazzzz:52:
ne zaman çıkar bu sendromdan:37:çağla akıllı bir kızdı ne oldu buün anlamadım:31:
herşeye agladı,bi inatki görmeyin:31:
hatta eşime telefonda söyledim inanmadı geldi gördü bana hak verdi:)saat 9 oldu haydi dedi yatıralım şu çocukları:27:
inşallah geçici birşeydir:18:zaten bogazım agırıyo fazla bagıramadım ama yarında böyle yaparsa fena kızacam çağlaya:18:

elektirik süpürgen hayırlı olsun şekerim:nazar:en iyisini almışsın merak etme pişman olmassın:34:

Çiçekcim elektrik süpürgen hayırlı olsun bana da eşim geçen anneler günü için halı yıkama makinası aldı sonunda ;)) neyse ki hediye hediyedir bunada şükür :))
Çağlanın huysuz hali bile mahir yanında melek olur CNm , bu günlerde geçici CNm herhalde düzelirler dimi ? Yani öyle umuyorum ..
Başka hı hatırladım organ Cemal in cicileri de hayırlı olsun .. Pazar deyip geçmemek lazım kalitesi hiç fena değil hani :)) Afrika'da kuyu açma işi güzelde o nasıl olucak ..

Son düzenleme:
Çiçekcim topiğe bir el attım iyi olmuş mu :)) şaka maka bu durum benimde canımı sıkıyor .. Pek gelen yok gelende gelip gider oldu :((

iyi akşamlar:3:
nasılsınız:6:ben her zamanki gibi kronik yorgunum:)sürekli evin içinde dönüp duruyorum:27:iş bitmiyo,çocuklar durmuyo:))
neyseki X men bugünlerde akıllı beni yormuyo:1:
evetttt bugün istanbuldaki doktoru aradım ve ceren için randevu aldım:21:
Allah izin verirse kısmet olursa 30 mayısta istanbuldayım:52:daha çok var ama ben şimdiden çok heycanlıyım:17:
hem cerene şifa olur diye hemde sizleri görebilecegim için:16:istanbuluda çok merak ediyorum:51:koca şehir korkmuyoda degilim:18:
çağla evde babasıyla kalacak:43:biz hiç ayrılmadık ya ne bileyim bi tuhaf oldum:14:

biliyorum daha çok erken ama istanbuldaki gacılar,hemen bir buluşma ayarlıyalım:52:
mayısın 31 i cumartesi size uyarmı:32:bana uyar:1:bana uyarsa sizede uyar:9:uymak zorunda:27:
bakın bu son fırsatınız,bi daha gelmem bilesiniz:27:
çokta tın diyenlerin agzını biberlerim:47:
şöyle güzel açık büfe kahvaltı olan bir yerde kahvaltımızı yaparız:56:çokça yiyip azca ödeyecegimiz bir yer olsun:27:
çaylar benden:9:
2 çay içen cebinden öder karışmam:27:
karşıda buluşuruz:51:hangi karşı bilmem:51:ben hangi karşıdaysam orda işte:27:
ha ben diger taraftaysam karşıya geçemem korkarım:18:metrobüse binmem:18:feribota binmem:18:marmaraya asla inmem:9:
nerdeysem oraya gelin korkarım ben:18:

burdan benden istediginiz birşey olursa özel mesaj bölümüme yazabilirsiniz:51:çekinmeyin isteyin getiririm:51:
mesaj kutum dolu neyse bi ara unutmassam 31 mayısta boşaltırım:9:
çekinmeyin:27:
melegim tango yükledinmi canım:34:mahire canlı baglanırdık:)hem çağlaylada tanışmış olurdu:)gerçi bu gün tanışmaması iyi oldu:18:yoksa kızım evde kalabilirdi:))çok huysuzdu ya:51:arkadaş bile bizi işyerinden kovdu:9:çağlayı çok sever hatta hep bırak benim kızım olsun der,ama bugün dedi cigerim siz eve geç kalmıyomusunuz gidin artık:9:
ama az önce yine canım canım deyip sarıldı uyudu:17:kalbime giden yolu çok iyi biliyo:17:
cerene bugün haksızlık yaptım ya hala üzülüyorum:31:boşuna üzdüm çocugu:31:
yarın olsun gönlünü alayım şımarık kızımın:)

herkeze günaydın haftanın son çalışma günüde geldi çok şükür.bende giderek ağırlaşıyoeum haftasonu ömerin eşyalarını yerleştirip çantamı hazır edeceğim.dün eşim a101den bebek malzemeleri aldı adamcağız savaş vermiş resmen kadınlardan etkilenip ne bulduysa 2şer almış.
sayın chirico bakıcımız varken bütün gün oğlum aktivite yapıp kitap okuyordu şimdi ise anneannesinin yanında doğal hayatın içinde sizde durumlar nasıl acaba birlikte kitap okuyorlarmı.gerçi bu benim işimede geliyor dışarıda yorulduğu için akşam eskisi gibi üstüme düşmüyor birlikte resim yapıyoruz.
benim oğlan hala anlamsız konuşuyor kızlar suya öğğ,süte fü gibi kendi dilinde isimler koyuyor halbuki okadarda konuşuyoruz onunla sizinkileri duyunca özenmiyor değilim biliyorum eninde sonunda konuşacak bizim gibi olan varmı.tağrık buğra da acaba konuşuyormu

cerenle çağla uyudu çok şükür:nazar::)çok kuduruklardı bugün:51:çağlada gittikçe açılıyo yaramazlıkta ablasının yolunda ilerliyo:)
şimdi uyuturken canım canım diyip bana sarıldı içimi eritti:16:bende bir tatlı söze kanıyorum ya:9:
bütün gün yaptıgı yaramazlıkları unuttum bile:))
mutlu kız uyudunmu:1:tango yapalım:9:
iyiymiş valla hoşuma gitti:9:
azraece seninlede yapalım tango:1:
başka kimde var:27:
kamerada çirkin çıkıyom idare edersiniz:86:

ben fena öksürürük oldum :31:agrısı sırtıma vuruyo:31:balkon işini azaltmalıyım ama nasıl:31:
şekersizim sen bırakmıştım:26:bi daha içmedin dimi canım:26:tavsiye ediyomusun:44:
doğum günlerinede az kaldı minnoşların:87:yine tütülü etekmi giydireceksiniz:32:geçen yıl ben elbise işini son ana bırakmıştımda çocugum elbisesiz kalmıştı:43:bu yıl erkenden alacam inşallah..
dogum günü yapmıycam ama yinede gidip fotograf çektirecem,pastasını yaptıracam:17:evde başbaşa kutlıycaz:16:
geçmiş olsun ciğerim.. maalesef 2 haftadır içiyorum. istikrarlı olamadım :) amaan neyse ya. kapatalım bu mevzuyu

ben dün kuzuma doğumgunu elbisesini aldım. çoook ciciiiii

çağla 2 yas sendromuna girmiş evet.. inşallah tez vakitte çıkar sendromdan.. yerim ben onu. cerene de uzuldum, kabak onun basına patlamıs..
Merhaba Mayisin guzeller guzeli anneleri ve krem karamelleri:1:
Evettt sonunda evimdeyim gunlerdir temizlik yapip duzenledim evi,cok ozlemisim kendi duzenimizi.Sabah 10.30 da evim toplu Masala ayri bize ayri yemek ,pilav,salata,tatlim hazirdi,hatta bu sure zarfinda minnosumu cubu cubu yaptirdim:1: Insan evini ozleyince daha bir zevkle yapiyor.
Ben bir arkadasimin bebisinin odasinda dekoratif fakat cok agir olmamakla birlikte birseyler konulabilecek bir kitaplik gibi hos bir duvar susu gormustum baya buyuk birsey.Cok hosuma gitti memleketteyken bir sekilde makzemesini buldum kargoyla buraya ginderdim.Esim dun 4 saatte yapti ama cok hos oldu ilk fursatta resim eklerim .Kizimin idasini buyuk bir heyecanla hazirliyorum.Tabi kisitli imkanlar dogrultusunda.Masal cok sevdi odasinda uzun zaman gecirebiliyor :nazar: Vee teyzeleri Masal konusma olayini bayaaaa ilerletti bildigin konusuyor sarki soyluyor vb :nazar: neyse silinmeden gonderim:52:
hmm demek evine geldin. geznti seniii :) ev özlenmez mi ya. valla ben de evden kaçmaya can atıp 2 gun sonra özleyenlerdenim.. kitaplığınız hayırlı olsun. foto isteriz

nasılsınız:6:ben her zamanki gibi kronik yorgunum:)sürekli evin içinde dönüp duruyorum:27:iş bitmiyo,çocuklar durmuyo:))
neyseki X men bugünlerde akıllı beni yormuyo:1:
evetttt bugün istanbuldaki doktoru aradım ve ceren için randevu aldım:21:
Allah izin verirse kısmet olursa 30 mayısta istanbuldayım:52:daha çok var ama ben şimdiden çok heycanlıyım:17:
hem cerene şifa olur diye hemde sizleri görebilecegim için:16:istanbuluda çok merak ediyorum:51:koca şehir korkmuyoda degilim:18:
çağla evde babasıyla kalacak:43:biz hiç ayrılmadık ya ne bileyim bi tuhaf oldum:14:

biliyorum daha çok erken ama istanbuldaki gacılar,hemen bir buluşma ayarlıyalım:52:
mayısın 31 i cumartesi size uyarmı:32:bana uyar:1:bana uyarsa sizede uyar:9:uymak zorunda:27:
bakın bu son fırsatınız,bi daha gelmem bilesiniz:27:
çokta tın diyenlerin agzını biberlerim:47:
şöyle güzel açık büfe kahvaltı olan bir yerde kahvaltımızı yaparız:56:çokça yiyip azca ödeyecegimiz bir yer olsun:27:
çaylar benden:9:
2 çay içen cebinden öder karışmam:27:
karşıda buluşuruz:51:hangi karşı bilmem:51:ben hangi karşıdaysam orda işte:27:
ha ben diger taraftaysam karşıya geçemem korkarım:18:metrobüse binmem:18:feribota binmem:18:marmaraya asla inmem:9:
nerdeysem oraya gelin korkarım ben:18:
evet ben geliyorum buluşmaya tabii ki de.. taaa hataydan arkadasım istanbula gelmiş ben izmitten mi gelmicem.. cok ayıp. ben künefe malzemesi istiyorum. belki mesaj kutun dolu olur gormezsin falan. şimdiden söliim...

bu arada ben line kullanıyorum. yukle de görüntülü konuşak :D
herkeze günaydın haftanın son çalışma günüde geldi çok şükür.bende giderek ağırlaşıyoeum haftasonu ömerin eşyalarını yerleştirip çantamı hazır edeceğim.dün eşim a101den bebek malzemeleri aldı adamcağız savaş vermiş resmen kadınlardan etkilenip ne bulduysa 2şer almış.
sayın chirico bakıcımız varken bütün gün oğlum aktivite yapıp kitap okuyordu şimdi ise anneannesinin yanında doğal hayatın içinde sizde durumlar nasıl acaba birlikte kitap okuyorlarmı.gerçi bu benim işimede geliyor dışarıda yorulduğu için akşam eskisi gibi üstüme düşmüyor birlikte resim yapıyoruz.
benim oğlan hala anlamsız konuşuyor kızlar suya öğğ,süte fü gibi kendi dilinde isimler koyuyor halbuki okadarda konuşuyoruz onunla sizinkileri duyunca özenmiyor değilim biliyorum eninde sonunda konuşacak bizim gibi olan varmı.tağrık buğra da acaba konuşuyormu
gunaydın canım.. oh valla hazırlıklar tamamlanıyoı desene. çok heyecanlandım valla ben bile :D defnoş da dili açılanlardan hatta hiç susmuyo. çok tatlı konusuyo cumle kuruyo artık ve sarkılar soyluyoooo cok tatlı cook.. her cocuk farklıdır ama tabii ki de.. istediği zaman konusur sıkma canını

merhaba annekuşlar ve yavrukuşları.. dun arkadasımla ikeaya gittik taa ümraniyeye.. gece geldim eve..cok attlı seyler aldım. kızıma mammut masa alacaktım ama kalmamıstı :( neyse yine de guzel seyler aldım..

şimdilik öperim hepinizi yemeğe gidiyorum dönücem :)

Slm kızlar bu gün hava yağmurlu sevmiyorum böyle havaları:19:çok sıcaklarıda sevmiyorum:19:
Güneş ve ılık ılık esen bi rüzgar istiyorum:)
Tarık buğra her zamanki gibi yine hasta salya sümük geziniyo çokta huysuz:(
Bu arada 17. Dşinide patlatmış minik bi ucu çıkmış onunda ağrısı vardır diye düşünüyorum
Dün yine doktordydık 3 hafta sonra kontrole çağırdı merak etmeyin biz en geç 10 gün sonra burda oluruz dedim:)
İlaçları bitmişti yazdırdım muayane oldu çok korkuyo artık doktorlardan:(
Boğazında bi şey yokmuş hafif hırıltısı vardı dün bu gün çok şükür yok
Artık yavrum tıkandığı zaman hemen makineyi çıkarıyo onun rahatlattığını biliyo

Beybim;hadi hayırlı olsun şekerim yakında burdasın:) sizin arkadaşından duyduğunuz eve geç kalmadınız mı tarzı cümleleri biz çoook duyduk çok alışkınız pişkin pişkin biz böyle rahatız diyerek oturmaya devam ediyorum:1:düzelir inş çağlamda..tarık buğranın hiç düzeliceğini zannetmiyorum dün hastaneye ilk defa yalnız gittik işimiz yarım saat sürdü çok zorlandım..yalnız gittiğim tek yer ablamlar ve annem onun dışında her zaman yanımada onları alırım :)

Meleğim; doğum günü hazırlıklarını tamamlamışsın peçeteliğe bence bi uzman eli değmeli mutlu ve şekersizin elleri gibi:1:

Çiçekcim;süpürgen hayırlı olsun bende aynı süpürgeyi kullanıyorum ve çok memnunum..masalada maşallah bıcır bıcırdır şimdi:16:

Talaycım; günlerin azaldı canım ağırlaşman normal Allah yardımcın olsun..tarık buğrada henüz konuşmuyo bende artık sabırsızlanıyorum konuşsun diye :) dün doktora yine söyledim ne yaptıysam konuşturamıyorum diye..bol bol kitap oku dedi ama hiç dinlemiyo:(görüntüsüz çocuk şarkıları dinletmemi,günde en az 15 dk arkada hiç ses olmadan konuşmamı önerdi fazlasını yapıyorum ama:50:bu gün tekrarladığım bi kaç kelimeyi tekrarladı ama sonrasında ağzı alışmış herşeye sırıtarak aba demeye devam etti:)
Sırıtarak aba dediği zaman konuşmayı sonlandır dedi..şu anda henüz erkenmiş fakat bu şekilde devam ederse çocuk psikoloğuna yönleririm seni dedi umarım gerek kalmadan konuşmaya başlarlar:16:

İlkimcim;besteye civciv çok yakışıcak ne güzel düşünmüşsün kendide civciv gibi şirin zaten:16:

slm güzel mayıs anneleri.bebişlerin konuşma durumları nasıl benim kuzu konuşma konusunda pek ii değil.kelimeler var ama tam olarak bi konuşma yok.bide dün altını bezlerken krem sürüyosdum ufak ufak sarı kıllar oluşmuş pipisinin alt taraflarda duyan bilen var mı napmalı acaba bi dr a sormayı düşünüyorum

Slm arkadaslar,Masali uyuttum kahvemi yaptim yaninada cikolatami aldim ohhh.Ama biraz bogazim aciyo birazda halsizlik var,gunlerin yorgunlugumu cikiyor acaba.Hava yagmurlu sabah bir ara gunes cikti hemen kaptim Masali ciktim baktim gunes gitmis bizde market gezip donduk hemen.Haftasonu kapali mekanda olsa cikariz heralde Masali gezdirmek icin.

Slm kızlar bu gün hava yağmurlu sevmiyorum böyle havaları:19:çok sıcaklarıda sevmiyorum:19:
Güneş ve ılık ılık esen bi rüzgar istiyorum:)
Tarık buğra her zamanki gibi yine hasta salya sümük geziniyo çokta huysuz:(
Bu arada 17. Dşinide patlatmış minik bi ucu çıkmış onunda ağrısı vardır diye düşünüyorum
Dün yine doktordydık 3 hafta sonra kontrole çağırdı merak etmeyin biz en geç 10 gün sonra burda oluruz dedim:)
İlaçları bitmişti yazdırdım muayane oldu çok korkuyo artık doktorlardan:(
Boğazında bi şey yokmuş hafif hırıltısı vardı dün bu gün çok şükür yok
Artık yavrum tıkandığı zaman hemen makineyi çıkarıyo onun rahatlattığını biliyo

Beybim;hadi hayırlı olsun şekerim yakında burdasın:) sizin arkadaşından duyduğunuz eve geç kalmadınız mı tarzı cümleleri biz çoook duyduk çok alışkınız pişkin pişkin biz böyle rahatız diyerek oturmaya devam ediyorum:1:düzelir inş çağlamda..tarık buğranın hiç düzeliceğini zannetmiyorum dün hastaneye ilk defa yalnız gittik işimiz yarım saat sürdü çok zorlandım..yalnız gittiğim tek yer ablamlar ve annem onun dışında her zaman yanımada onları alırım :)

Meleğim; doğum günü hazırlıklarını tamamlamışsın peçeteliğe bence bi uzman eli değmeli mutlu ve şekersizin elleri gibi:1:

Çiçekcim;süpürgen hayırlı olsun bende aynı süpürgeyi kullanıyorum ve çok memnunum..masalada maşallah bıcır bıcırdır şimdi:16:

Talaycım; günlerin azaldı canım ağırlaşman normal Allah yardımcın olsun..tarık buğrada henüz konuşmuyo bende artık sabırsızlanıyorum konuşsun diye :) dün doktora yine söyledim ne yaptıysam konuşturamıyorum diye..bol bol kitap oku dedi ama hiç dinlemiyo:(görüntüsüz çocuk şarkıları dinletmemi,günde en az 15 dk arkada hiç ses olmadan konuşmamı önerdi fazlasını yapıyorum ama:50:bu gün tekrarladığım bi kaç kelimeyi tekrarladı ama sonrasında ağzı alışmış herşeye sırıtarak aba demeye devam etti:)
Sırıtarak aba dediği zaman konuşmayı sonlandır dedi..şu anda henüz erkenmiş fakat bu şekilde devam ederse çocuk psikoloğuna yönleririm seni dedi umarım gerek kalmadan konuşmaya başlarlar:16:

İlkimcim;besteye civciv çok yakışıcak ne güzel düşünmüşsün kendide civciv gibi şirin zaten:16:

Tatlicadi senin Tagrik Bugrayla ilgili yazdigin saglik ile ilgili seyler canimi acitiyor cunku sanki Masali anlatiyorsun:43: Ya bende cocuguma ilac yuklemek istemiyirum ama Masal hicbir rahatsizligini hafif atlatamiyor ,en ufak bir nezle elimden gelen herseyi yapmama ragmen illaki oksuruge hemde cok feci oksuruge donusuyor oooo sonra 10 gun buhar igne surup vb. Doktor genetik diyor ,bukadar dikkatli bakilan bir cocuk bu sekilde oluyorsa genetik faktorlerin etkisi buyukmus if ne bilim.Cok korkuyorum,normalde sosyallessin isterken simdi paranoyak oldum aman su cicugun burnu akiyor su oksuruyo su hapsurdu:1: insallah gelip gecer,biraz buyusun devam ederse Baby gibi gerekirse tyrkiyenin opur ucundada olsa iyi bir dk götururum.

Ne tatli heyecanlar ya Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.Konusma konusunda Masal memlekette acildi kuzenler vb cok sosyal ortamlarda bulundu burdek soktu ama dedigimiz gibi her cocuk farkli mesela Masal cok gec yurudu.insallah yakinda basinin etini yicek:52:

geçmiş olsun ciğerim.. maalesef 2 haftadır içiyorum. istikrarlı olamadım :) amaan neyse ya. kapatalım bu mevzuyu

ben dün kuzuma doğumgunu elbisesini aldım. çoook ciciiiii

çağla 2 yas sendromuna girmiş evet.. inşallah tez vakitte çıkar sendromdan.. yerim ben onu. cerene de uzuldum, kabak onun basına patlamıs..

hmm demek evine geldin. geznti seniii :) ev özlenmez mi ya. valla ben de evden kaçmaya can atıp 2 gun sonra özleyenlerdenim.. kitaplığınız hayırlı olsun. foto isteriz

evet ben geliyorum buluşmaya tabii ki de.. taaa hataydan arkadasım istanbula gelmiş ben izmitten mi gelmicem.. cok ayıp. ben künefe malzemesi istiyorum. belki mesaj kutun dolu olur gormezsin falan. şimdiden söliim...

bu arada ben line kullanıyorum. yukle de görüntülü konuşak :D

gunaydın canım.. oh valla hazırlıklar tamamlanıyoı desene. çok heyecanlandım valla ben bile :D defnoş da dili açılanlardan hatta hiç susmuyo. çok tatlı konusuyo cumle kuruyo artık ve sarkılar soyluyoooo cok tatlı cook.. her cocuk farklıdır ama tabii ki de.. istediği zaman konusur sıkma canını

merhaba annekuşlar ve yavrukuşları.. dun arkadasımla ikeaya gittik taa ümraniyeye.. gece geldim eve..cok attlı seyler aldım. kızıma mammut masa alacaktım ama kalmamıstı :( neyse yine de guzel seyler aldım..

şimdilik öperim hepinizi yemeğe gidiyorum dönücem :)

Canim benim cok tsk ederim.Sen Defneye masa yaptirmistin diye hatirliyorum tatlim.Ben senden ölçü almistim ya baktum esim beni oyaliyor ikeanin online sitesinden mammut masa sandalye aldim.Aslinda uretimden kalkmisti bu tekrar uretime girmis hali tek fark renkler cok daha acik.Belki sende almak istersin diye yazmak istedim.Hemde indirim vardi aldigimda kargo ucretide cok uygundu.Almak isteyenlere duyurulur.Masal cok sevdi.Gerci hemen hemen butun mayis bebislerinin var...

olamazzzz:52:
ne zaman çıkar bu sendromdan:37:çağla akıllı bir kızdı ne oldu buün anlamadım:31:
herşeye agladı,bi inatki görmeyin:31:
hatta eşime telefonda söyledim inanmadı geldi gördü bana hak verdi:)saat 9 oldu haydi dedi yatıralım şu çocukları:27:
inşallah geçici birşeydir:18:zaten bogazım agırıyo fazla bagıramadım ama yarında böyle yaparsa fena kızacam çağlaya:18:

elektirik süpürgen hayırlı olsun şekerim:nazar:en iyisini almışsın merak etme pişman olmassın:34:

Çiçekcim elektrik süpürgen hayırlı olsun bana da eşim geçen anneler günü için halı yıkama makinası aldı sonunda ;)) neyse ki hediye hediyedir bunada şükür :))
Çağlanın huysuz hali bile mahir yanında melek olur CNm , bu günlerde geçici CNm herhalde düzelirler dimi ? Yani öyle umuyorum ..
Başka hı hatırladım organ Cemal in cicileri de hayırlı olsun .. Pazar deyip geçmemek lazım kalitesi hiç fena değil hani :)) Afrika'da kuyu açma işi güzelde o nasıl olucak ..

Kizlar cok tsk ederim daha iyileri sizin olsun:16:
MELEGIM canim sanada hayirli olsun iste arada bir jest yapacaklari tutuyor.
Bu arada foruma el atma kampanyasi baslatalim hadiiuu herkes bir el ativersin :1:

Ya bu arada Beykozu merak ediyorum,bombayi patlatti gitti:1: Bizim cocuk calismasi memlekette kaldigim icin baslamadan bitmisti simdide 2 ay daha bekleyelim kuzumun dogumgunu gecsin azicikta zayiflamam lazim daha diyete baslamadim soyle 5-6 kilo verip sonra dusuncem.

selamlar:3:
tatlıcadı cnm geçmiş olsun tarık bugraya:ssz:neden sürekliböyle oluyo bende çok üzülüyorum:26:umarım bu son olur çokşükür yaz geliyo:17:bitsin hastalıklar:47:
evet dün bizde kovulduk:27:ben alışık degilim ya bi tuhafıma gitti:1:çağla böyle devam ederse bende senin gibi yapacam:27:yok iyiyiz biz diycem:1:
şekersiz canımya neden balkona tekrar döndün çok üzüldüm:26:bende kendime seni örnek alacaktım:44:bende vazgeçtim o zaman:)
hem sizin masa sandalyeniz yokmu cicim:32:niye bi daha bakıyosun:32:yoksa banamı alacan:1:
istanbula gelmenede çok sevindim:16:sensiz olmazdı zaten:16:

çiçek sana geçmiş olsun cigerim:6:benimde bogazım 4-5 gündür çok kötü:ssz:acıyo..
topik çok sessiz:20:herkes nerelerde:20:
bende dün mutluyu merak etmiştim nerde diye:6:hatun fuardaymış:)yoksa gelir yazardı:6:onu affediyoruz:)
melegim sen nerdesin cicim:32:
kujummmm:51:
hejarcım:51:
pınar ve ilkim:47:ve azraece:47:ve annezeyno:47:zada:47:nagiş:47: gelin gari:10:

gece ceren anne diye sayıkladı gittim yanına yattım nasıl sevindi:)sırıtarak uyudu amma velakin benim heryerim tutuldu:)
yatagı sıgmadı bizi:6:
sabahta kahvaltımız çok keyifliydi:27:salonda yerde yaptık kahvaltımızı:27:tv de açıktı:6:bir reklam çıktı gülmekten çatladık:1:
akıyo:1:ben çayımı içiyorum akıyo diyorum:9:onra ceren portakal suyunu içiyo ''hakikaten akıyo'' diyo:9:sonrada çağla sütünü içiyo''acıyo'' diyo:9::9::9:

çağlaya çok güldük:)ne komik bir reklam yapmışlar:27:akıyo:9:

bugün evdeyiz her gün dişarı çık nereye kadar:27:bunun geri dönüşleri yakındır:)
birazdan arkadaşım gelebilir kahve içecez:6:çocugu okulda kafası rahat tabi:))
benimde tek hayalim çağlayla cereni okula yollayıp gezmek:27:

çağla artık yaptıgım sebze yemeklerini yemiyo:26:öglenleri etli sebze yapardım asla agzını açmıyo:26:ne yapacagımı şaşırdım valla:44:
sizler ne yediriyosunuz:17:

Back
X