2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkeze merhaba son 2 yılın en kötü haftasonunu yaşadım hamileliğimin son günleri musab hasta ateşi düştü fakat öksürük kaldı o öksürürken gözüme uyku girmiyor bugün eşim yine doktora götürdü sanırım onunla yatarken bizde faranjit olduk boğazım felaket ağrıyor.umarım en kısa zamanda toparlanır bebeğim zayıfladı sürekli boynuma sarılıyor.
doğumgünleri yaklaşan bütün bebişlerimiz nice doğum günlerine 2 yaşınıza basıyorsunuz inş. anneleriniz bizimle paylaşırlar bu mutlu günlerinizi :21:

Selam nasılsınız. .ben uykusuz yorgun..
dün önce eşimin köyüne gittik portakal topladik akşam da düğün vardi..neyse düğünde farkettim ki caglanin gözü capaklaniyo..temizliyorum 10 dakika sonra yine ayni..eve geldik pamuğa çay damlattim sildim güzelce. .
uyuttum 2 saat sonra uyandi sabaha kadar uyumadi.neren agiriyo diyorum hem boğazını hemde gözünü gosteriyo:(
Sabahi zor ettik neyse biraz uyudu uyandi baktim gözü tam kapanmış ve şişmiş:(
Hemen doktora götürdüm tahmin ettigim gibi mikrop kapmis:( eliyle kirli bir yere dokunup gözünü ellemis dedi..bogazinada bakti biraz kızarmış dedi..
ilaclari m izi aldik geldik uyuyo şimdi. .
nerden kapti mikrobu anlamadim..ve bulasiciymis aman cerene geçerse hapi yutariz:)

Talaycim geçmiş olsun neden i iylesmedi hala kuzucuk:(
Öksürük ten cok çektim biliyon zordur:(
Benim bogazda hala iylesmedi doktora gitmem lazim ama ihmal ediyorum..ama sen hamilesin kendine dikkat et cnm

Kizlar bu topigin hali neeeee:)
Kimse gelmez olmuş. .bakin benim internetim olmadigi halde gelip yaziyom:)
Telefondan yazi yazmak zor ve sinir:)
Alt kattaki komsuya sordu eşim interneti ortak kullanalim diye de hala ses çıkmadı. .
neyini düşünüyo anlamıyorum:))
Delimidir nedir yari parayi biiz vercez zaten:)) kafasini kullanamiyo:) ama şifre lerini bi ele gecireyim bütün mahalleyi ortak yapacam paralari topliycam eheuheue

Talaycım geçmiş olsun , üzüldüm ikinizede inş çabuk atlatırsınız ..
Çağlam mikrop kapmış of ya nedir bu çoçukların çektiği .. Çok geçmiş olsun fındığıma ..

Mahir'in dişler yolda ve eziyetler başladı , burun akıntısı ve salya ile mücadele ediyoruz bunla beraber huysuzluk hat Safa'da :(
Neyse bu günlerde geçer inş ..
Chihiro hocam evt Zeynep adamız ve hatta Ömer iki yaşında oldular .. Bundan sonra pıtır pıtır geliyor 2 yaşlar ;))

dün önce eşimin köyüne gittik portakal topladik akşam da düğün vardi..neyse düğünde farkettim ki caglanin gözü capaklaniyo..temizliyorum 10 dakika sonra yine ayni..eve geldik pamuğa çay damlattim sildim güzelce. .
uyuttum 2 saat sonra uyandi sabaha kadar uyumadi.neren agiriyo diyorum hem boğazını hemde gözünü gosteriyo:(
Hemen doktora götürdüm tahmin ettigim gibi mikrop kapmis:( eliyle kirli bir yere dokunup gözünü ellemis dedi..bogazinada bakti biraz kızarmış dedi..
nerden kapti mikrobu anlamadim..ve bulasiciymis aman cerene geçerse hapi yutariz:)

çok geçmiş olsun eskiden eşim hasta olmasında ben olayım derdim şimdi ise çocuğum hasta olasında kim olursa olsun diyorum.ne kadar zor.

Alt kattaki komsuya sordu eşim interneti ortak kullanalim diye de hala ses çıkmadı. .
Delimidir nedir yari parayi biiz vercez zaten:)) kafasini kullanamiyo:) ama şifre lerini bi ele gecireyim bütün mahalleyi ortak yapacam paralari topliycam eheuheue

Pintiler düşünüyorlar işte CNm :)) bende telden yazıyorum hep benim bilg çöktü Maalasef :(
Alışıyorsun telden yazmaya sende alışirsın CNm .

Kızlar bu son dişler acaba çoçukların hastalanmasına sebep olmasın ! Tarık buğranın sık sık hastalanması belki ondandır .. Musab Bilal için de olabilir malum dişler vücut direncini çok düşürüyor ..

selammm..

vay be doğumgunleri geldi bıdıkların :D

talay gecmiş olsun, beybim size de gecmişolsun. defneciğimin de gozu çapaklanıyo. damla kullandık geçer gibi oldu şimdi yine oluyo.. mikrobikmiş ama bulaşıcı falan değil. çok şükür.. inşallah cerene geçmez :(

ben daha bulamadım ne alacağıma karar veremedim.. kısmet artık..

haftasonu cok yoruldum ya. bütün camları sildim, balkonları yıkadım, süpürdümsildim.. dun de güne gittim :D sonra parka (sahile) pert olmuşum. sabah zor uyandım valla. hala sersem gibiyim..

çok geçmiş olsun eskiden eşim hasta olmasında ben olayım derdim şimdi ise çocuğum hasta olasında kim olursa olsun diyorum.ne kadar zor.
Sagol canim bende aynen öyle diyorum..Çocuklar hsstalanmasinda gerekirse kaynanam hastalansin:()
Pintiler düşünüyorlar işte CNm :)) bende telden yazıyorum hep benim bilg çöktü Maalasef :(
Alışıyorsun telden yazmaya sende alışirsın CNm .
Alışmak istemiyorum yaaa:)) banane banane:)
haftasonu cok yoruldum ya. bütün camları sildim, balkonları yıkadım, süpürdümsildim.. dun de güne gittim :D sonra parka (sahile) pert olmuşum. sabah zor uyandım valla. hala sersem gibiyim..

Ah Kıyamam yazik sana:) kiz biz onlari hergün yapiyoz ne şikayet ediyon:))
Demek defnosunda capagi oluyo, ya ama bizimki bulasiciymis cnm:(

ben de nerden mikrop kaptı anlamadım dostum :18: bildiğim kadarıyla Çağla öyle çamurda çökekte oynayan bir çocuk değil :26:bizim oğlan akşama kadar sokakta bahçede oynuyor. annem de ellerini pek yıkamıyor, ben de yıkamıyorum pek :17: parmağını da emiyor, korkuyorum birgün çok kötü mikrop kapacakı da, bakamadığım için çocuğuma el koyacaklar diye :18: çok geçmiş olsun azizim :ssz:

pintilikten değildir belki. ortalık kötü, ortak kullanılan internet hep kuşkulandırır insanları. sizin nerelere girdiğinizi bilmiyorlar, belki de başımız derde girer diye korkuyorlardır :44:halbuki bilseler sizin akşama kadar kk dışında bir site kullanmadığınızı, içleri rahat eder:9:

ben de nerden mikrop kaptı anlamadım dostum :18: bildiğim kadarıyla Çağla öyle çamurda çökekte oynayan bir çocuk değil :26:bizim oğlan akşama kadar sokakta bahçede oynuyor. annem de ellerini pek yıkamıyor, ben de yıkamıyorum pek :17: parmağını da emiyor, korkuyorum birgün çok kötü mikrop kapacakı da, bakamadığım için çocuğuma el koyacaklar diye :18: çok geçmiş olsun azizim :ssz:

Sağol. .yazdim ya öğlen köye gittik portakal topladik..akşam da düğün vardi bilmiyorum nerde mikrop kapti.dugunde degildir çünkü orda capaklanma başlamıştı..köyde olabilir..bide ceren caglanin gözünün üstüne far sürmüş haberim bile yok.belkide ondandir..
ama ceren kendinede sürmüş onun bişeyi yok.olan oldu cikocum bilmiyorum..
senin oglan alışık merak etme bişeycik olmaz..organik yetişiyo orhan cemal:)

öyle bir temizlik bizim eve de lazım :ssz:
ya diyorum bana bir gayret gelsin yada gayretli bir hanım bana gelsin de evim mis gibi olsun ben de temiz evde ders çalışıp, rapor yazabileyim :ssz:

not: ev temizlenmeyi beklerken gerçekten ders çalışamıyorum :ssz:

Kızlar bu son dişler acaba çoçukların hastalanmasına sebep olmasın ! Tarık buğranın sık sık hastalanması belki ondandır .. Musab Bilal için de olabilir malum dişler vücut direncini çok düşürüyor ..

hımmm, bakınız bu olabilir :28: yerinde bir tespit dostum :46:

pintilikten değildir belki. ortalık kötü, ortak kullanılan internet hep kuşkulandırır insanları. sizin nerelere girdiğinizi bilmiyorlar, belki de başımız derde girer diye korkuyorlardır :44:halbuki bilseler sizin akşama kadar kk dışında bir site kullanmadığınızı, içleri rahat eder:9:

Bunlar hic aklima gelmemisti :) tovbe tovbe
seninde masallah aklin nelere çalışıyo; )

Sağol. .yazdim ya öğlen köye gittik portakal topladik..akşam da düğün vardi bilmiyorum nerde mikrop kapti.dugunde degildir çünkü orda capaklanma başlamıştı..köyde olabilir..bide ceren caglanin gözünün üstüne far sürmüş haberim bile yok.belkide ondandir..
ama ceren kendinede sürmüş onun bişeyi yok.olan oldu cikocum bilmiyorum..
senin oglan alışık merak etme bişeycik olmaz..organik yetişiyo orhan cemal:)

aman aman hemen anında cevap da yazarmış bizim hatun :34: bazen mesaj yazınca içimden 10'a kadar sayıyorum ki "bahse girerim şuan çatır çatır cevap yazıyordur" diyorum :9:

Bunlar hic aklima gelmemisti :) tovbe tovbe
seninde masallah aklin nelere çalışıyo; )

ay ne bileyim aklıma öyle geldi :17: vaktiylen bir yerde bomba patlatılmıştı da, bombacılardan biri haberleşmek için birinin wireless'ını bahçeden kullanmışlardı. sizden internetlerini güvenlik gerekcesiyle esirgeyen adam baksanız ..... sitelerden beri gelmiyordur, o da ayrı mesele :9:

Back
X