2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beykoz'um maşallah Allah tamamını erdirsin inş .
İçinden ses doğru mu çıkar bilmem ama bizde icraat yok CNm bebek olması için ehuehuehu ;))

Güzel miram ve yakışıklı Ege mizin doğum günleri kutlu olsun .. Rabbim sizlere sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin inş ..

Bizimde haftaya Cumartesi yani 3 Mayıs'ta ; bizimle beraber masal ve çiçek te 2 yaşına giricek ..
1 Mayıs ta rana ve 2 Mayıs'ta Enes var .. Unuttuklarım varsa lütfen hatırlatalım ..

ayyy canım icraat yoksa inş oldugunda olur canım ben inanıyorum :29:
evet enesim 2mayısta 2yasına gircek inş saol melegimcim unutmadıgın için :16:
mahirimizide şimdiden öpüp kutluyorum hatta önce ranayı sonra mahirimizi ve masal tebrik ediyorummmm :16:

bulantım yok azizim :1:
ama kokuya hassasiyetim arttı :25:
nese sen yapmıyonmu gııııı hadi acele et hayatım hep beraber doguralım beraber düselim sıkıntılara yanıma yandas lazım :9:

sizi bu kutsal gebelik yolculuğunda eşlik edemeyeceğim dostum ama yanınıza arkadaşımı veriyorum. kendisi hamile :16: sizinle yakın zamanda doğuracak :16:

komik bir de anımız oldu bu arada. hamile olan arkadaşım, sürekli kardeş isteyen kızına "doktora bitsin yavrum, sonra kardeş yapacağız" diyordu.ş doktorası gecen cuma bitince kızı "cumartesi kardeşim olacak" diye diye ortalıkta dolanmış :ssz: çocuğun nasıl içine doğduysa, gerçekten de annesi cumartesi hamile olduğunu öğrendi :9:

bendeniz de 2. yi çok istiyorum, arası açılmadan :ssz:

Merhaba kizlar...oglusum dun 2 yasina girdi. Zaman ne kadar cabuk gecti ya....
Boncuk Miramin da d.gunu kutlu olsunnn

Selam güzel arkadaşlarım:3:
2.yaşına gelen ZeynepAda,Ömer, Ege ve Kayra kuzularımın doğumgünlerini kutlarım:16:Her daim sağlık sıhhat afiyet diliyorum:nazar:
Ayrıca Mira'nın yaşgünü için güzel dileklerinize çok teşekkür ederim.Resimleri yüklemeye başlıyorum:54:

Hayırlı olsun canım , ben inanıyorum ok güzel çalışmalara imza atıcaksın ..
Takipteyim ;))
çok çok tesekkurler..inşallah cnm benim
Slm kizlar
Sekersiz 2. Bebemin mevlut sekerini falan sana yaptiririm artik:)hadi hayirli olsun canim eminim ortaya guzel seyler cikaricaksin
Melegim umarim bi aksilik cikmaz canim ya gonlunce kutlarsin kuzunun dogum gununu
Beykozsorulan sorulara cevap ver sekerim merak ediyoruz:)kardesin sozlenmis hayirli olsun

Dogum gunu gecen tum bebelerin dogum gununu kutluyorum:54:
mutlum bu gun miranin dogum gununu yapiyomu acep yoksa yarin mi?
Miraninda dogum gununu kutluyorum
Iyiki dogmus kuzular:54:
sağol tatlım. inşallah yaparız neden olmasın :)
meraklıya baaakkkk yirim seniii gıızzzz :27:
bebiş en son iyiydi 1hafta 2gün önce görmüstüm kalp atısını dinlemiştik
8+4günlük suan :nazar:
midem bulanmıyor ama kokular cok rahatsız ediyor babycimmm :25:
çin takviminde hamile kaldıgımdaki yası soruyor ya ben subatta kaldım martta 24 yasımı doldurdum
hamile kaldgım ayı 23 sayarsak dolmadıgından kız
eger 24 sayarsak erkek 1yas ekleniyor ya :26:
bakalım 1ay sonra gösterirse ögrenicezzz inş :)

benim bir ara hafif akıntıyla karısık pembe lekelenmem oldu kızlar progestan verdi hem igne hem hap
kullandım hemen gecirdi bıraktım hapı 5gün olmustur suan bişey yok korktum eneste yasamadım cünkü böle sey :26:
sonra kalp atısı duyduk 1hafta sonra rahatladık inş sorunsuz saglıcakla kucagıma alırım :49:
sağlıklı olsun da gerisi boş :) tekrar tebrikler:16:
Kızlar kızlar kızlarrrrrrr
selam herkese keyifler nasılll.Öncelikle doğum günü geçmiş güzel kızlarımızın ve yakışıklı erkeklerimizin doğum günlerini kutluyor öpücücekler yolluyorum sağlıklı nice yıllara.:16::16:
Baby ve meleğim güzel dilekleriniz için size ayrıca teşekkür ediyorum.
evet biz bugün 2ci yaş günümüzü kutladık.daha nice yıllara oğluşumla :) :36::36:
herşey çok güzeldi tatlı telaş ve tatlı yorgunluk olurdu olmazdı derken bitti bile .sıpam bir yaş daha büyüdü.darısı diğer bebişleriimize
başka başka canımı sıkan şeyler varr varda susukunluğum asaletimten diyip içime atıyorum ama patlamam yakın.birde haftaya cuma günü bizim için önemli hakkımızda hayırlısı olsun msj okuyan kızlar bi dua edinde hayırlısı diyi verin .:43::43:
baby tez vakitte internetin gelir inşallah
meleğm ters giden ne ? herşey gönlünce olucak merak etme annesi mahir paşama çok güzel bir doğum günü yapıcak eminim canım.
baby sen çağlama yapmıyon mu ? yapın sonrada fotoğraf koyun merakla bekliyoruz..
başka başka kafam karışık şimdilik bukadar sağlıcakla formda kalın :51::51:
mutlu yıllar kuzuya.. hayırlısı olsun bu arada :1:
Merhaba kizlar...oglusum dun 2 yasina girdi. Zaman ne kadar cabuk gecti ya....
Boncuk Miramin da d.gunu kutlu olsunnn
nice mutlu yıllar boncuk gozlume.. foto bekliyoruz.

gunaydın guzel hanımlar
cok yorgunum.. ctesi istanbuldaydık. bagdat caddesini bastan sona gezdik. lego aldık kuzuma. çok ilgisini cekti saatlerce oynadı.. kuzum ya
dun de kreşin 23 nisan etkinliği vardı. sabah kahvaltıya gittik. arkadaslarıyla buluştu bizim kreş bebesi. kudurdular bi guzel :D dun ilk defa öğle uykusunu uyumak istemedi. ben de zorlamadım. akşama kadar oyun oynadı.
doğumgununu 2 gun arka arkaya yapmaya karar verdim. ctesi aileyle pazar arkadaslarla kutlicaz inşallah..
miracıkımın da doğumgununu kutluyorum
meleğim dert etme, süper olacak biliyorum ben :)

Kızlaarrr,işte oğlum için kendi ellerimle yaptığım pastamızzz

$20140426_125653.webp

selam nasilsiniz..
ben misafir bekliyorum:) geleydilerde gideydiler:)))
mutlucum doğum günü resimleriniz cok guzel cnm..nice yıllara olsun inşallah. ..
turuncu o pastayi sen yaptigina emin m isin:) cokk güzel ellerine sağlık cok beceriklisin..kayrada kocaman olmuş Allah im esirgesin boncuk gözlüyu..
şekersiz sende iyi geziyon haa:) gözüm degmesin:)

selam nasilsiniz..
turuncu o pastayi sen yaptigina emin m isin:) cokk güzel ellerine sağlık cok beceriklisin..kayrada kocaman olmuş Allah im esirgesin boncuk gözlüyu..

Selam canım evet turuncu yaptı o pastayı ben eminim:) Güzel dileklerin için teşekkürler:16: Şekersiz çok mu geziyosun canım:51:
Doğumgününü atlattık çok şükür vücut kendini saldı hasta gibiyim:ssz:

selam nasilsiniz..
senin de gözünden kaçmıyo şekerim :D
Selam canım evet turuncu yaptı o pastayı ben eminim:) Güzel dileklerin için teşekkürler:16: Şekersiz çok mu geziyosun canım:51:
Doğumgününü atlattık çok şükür vücut kendini saldı hasta gibiyim:ssz:

eh biraz geziyorum (bazı) haftasonları :)

Kızlaarrr,işte oğlum için kendi ellerimle yaptığım pastamızzz

Eki Görüntüle 1090967
doğumgünü pastası standardını son derece yükselttiniz dostum :ssz: seneye nasıl bir pasta yapacaksınız merak ediyorum doğrusu :17:

yeni yaşını tebrik ediyorum Kayra'nın pardon Eymen'in (pastada Eymen yazıyor da), hayırlı bir ömrü olmasını ve sizin de bu hayırlı ömrün güzel gğnlerini görebilmenizi diliyorum :16:

merhaba dostlarım,

biraz önce aldığım bir habere göre doğumgünü hediyemiz hazırlanmış ve Çiçek hanım tarafından gönderilmiş. hediye olarak, biraz da emr-i vaki yaparak fidan istemiştik. işte belgesi :16:
:46::46::46: çok çok ve aşırı teşekkür ederiz Çiçek Teyze :46::46::46:

$Orhan Cemal_dogumgunu_fidan_sertifikasi_.webp

bu vesileyle çiçek_çiçek hanım ve Pınarda hanımları hiç unutmayacağız. Yeryüzü da unutmayacak ve o fidanların oksijenlerini Dünya durdukça kullanacak :16: tekrar tekrar teşekkür ederiz teyzeleri :46:

sizi bu kutsal gebelik yolculuğunda eşlik edemeyeceğim dostum ama yanınıza arkadaşımı veriyorum. kendisi hamile :16: sizinle yakın zamanda doğuracak :16:

komik bir de anımız oldu bu arada. hamile olan arkadaşım, sürekli kardeş isteyen kızına "doktora bitsin yavrum, sonra kardeş yapacağız" diyordu.ş doktorası gecen cuma bitince kızı "cumartesi kardeşim olacak" diye diye ortalıkta dolanmış :ssz: çocuğun nasıl içine doğduysa, gerçekten de annesi cumartesi hamile olduğunu öğrendi :9:

bendeniz de 2. yi çok istiyorum, arası açılmadan :ssz:

arkadasın adına cok sevindim rabbim saglıkla kucagna almayı nasip eylesin inş aminnn :16:
saanada yakında hamileyim demeyi nasip eylesin inş aminnn:27:

Back
X