2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizden bişey rica edicem
ben kiraya cıkıcam akılda kira yoktu
söyle 1+1 olabilir yada uygunsa 2+1
500tl ye ev arıyorm malum 2.yolda
eşimin ailesiyle olan tartısmadan sonra burda bir sn kalmak istemiyorum
acil kızlar bu yakada olsun anadolu yakasında
dün ipler koptu kötüyüm aslında ama cocuklarım için ayakta olmam gerek farkındayım
nese pek mutlu haber getiremedim ama durum bu özelden yazarsınız

Beykoz hiç haberim yoktu çok üzüldüm bende ailemle sıkıntı yaşadım ömere hamileyken ne olur üzülmemeye çalış kızın için inş. en kısa zamanda düzeninizi kurarsınız.

Of ya seni. Bu halde bile üzüyorlarsa yuh yani:20: umarım tez vakitte bulursun CNm .. Çok üzüldüm ya nedir ki dertleri !

amin inş canım hamile dinlemiyorlar onlarn adını anmak istemiyorum okadar sogudum
anlatsam sayfalar yetmez tek istegim gitmek huzurla yasamak evlatlarımla eşimle :(((

Beykoz hiç haberim yoktu çok üzüldüm bende ailemle sıkıntı yaşadım ömere hamileyken ne olur üzülmemeye çalış kızın için inş. en kısa zamanda düzeninizi kurarsınız.

inş talaycım iyi olmaya calıstıkca meger en kötü benmişim dıymadıgım laf kalmadı ama sabrım yok artık inş kısa zamanda kurarım
burdan gidip yuvamı dün hiç oynamadı doktora gittim cok sükür iyi :25:

kızlar sizden bişey rica edicem
ben kiraya cıkıcam akılda kira yoktu
söyle 1+1 olabilir yada uygunsa 2+1
500tl ye ev arıyorm malum 2.yolda
eşimin ailesiyle olan tartısmadan sonra burda bir sn kalmak istemiyorum
acil kızlar bu yakada olsun anadolu yakasında
dün ipler koptu kötüyüm aslında ama cocuklarım için ayakta olmam gerek farkındayım
nese pek mutlu haber getiremedim ama durum bu özelden yazarsınız

ayyy çok üzüldüm yaw :ssz: hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:ssz:

ayyy çok üzüldüm yaw :ssz: hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:ssz:

saol cikocum
kızlar ben birde birikim yapıp ev almak istiyorum
oyuzden 1milyarlık evlerde oturup yerimde saymak istemiyorum
sıkıntı cekicem cok ama napıyım gülü seven dikenine katlanır
su zamanda cok zor ev almak yavvv :25:

saol cikocum
kızlar ben birde birikim yapıp ev almak istiyorum
oyuzden 1milyarlık evlerde oturup yerimde saymak istemiyorum
sıkıntı cekicem cok ama napıyım gülü seven dikenine katlanır
su zamanda cok zor ev almak yavvv :25:

ev almak gerçekten zor :ssz: ben de kirada oturuyorum ve Orhan Cemal okula başlamadan bir ev almak istiyorum. haklısınız dostum, kiraya çok para vermemek lazım :ssz:

ev almak gerçekten zor :ssz: ben de kirada oturuyorum ve Orhan Cemal okula başlamadan bir ev almak istiyorum. haklısınız dostum, kiraya çok para vermemek lazım :ssz:

idareten yoksa canım yetermi 1+1 benim eşyam var baya bilemezdikki böyle olacak nese herseyde vardır hayır
inş sende bende tüm isteyenlerde saglıkla hayırla alırız bir ev gönlümüzee göre canım aminnnnnnnn:ssz:

Beykoz'um kiraya çok ödememek konusunda haklısın ama 1+1 de çok küçük CNm şimdi kaçıyım biran önce deyip çok sıkıntıya girme iyice düşünmeden birşeyde yapmamaya çalış öncelikle sakin bir kafa ile nelere göğüs gelebilirsin iyice düşün mesela 500 tl yerine 600 veya 700 e daha orta boyutlu bir ev olabilir nihayetinde o evde senin hayatının çoğu geçicek seninde az çok yapabileceğin bir yer olsun bende ingilterede mahir ile beraber bir yıl 1+1 de oturduk ve İnan çok bunaldık adım atılacak yer yoktu her adımımız birşeye çarpıyordu sonrası o çoçuklar evde nasıl oynayacaklar düşün bir, birde ikincide geliyor zor olur CNm .

Beykoz'um kiraya çok ödememek konusunda haklısın ama 1+1 de çok küçük CNm şimdi kaçıyım biran önce deyip çok sıkıntıya girme iyice düşünmeden birşeyde yapmamaya çalış öncelikle sakin bir kafa ile nelere göğüs gelebilirsin iyice düşün mesela 500 tl yerine 600 veya 700 e daha orta boyutlu bir ev olabilir nihayetinde o evde senin hayatının çoğu geçicek seninde az çok yapabileceğin bir yer olsun bende ingilterede mahir ile beraber bir yıl 1+1 de oturduk ve İnan çok bunaldık adım atılacak yer yoktu her adımımız birşeye çarpıyordu sonrası o çoçuklar evde nasıl oynayacaklar düşün bir, birde ikincide geliyor zor olur CNm .

dogru diyorsun melegim 500 degil 600derse illa rahat bir evi ona okey diyebiliriz
sadece bulunmuo kolay kolay diye 1+1 dedim 2+1 bulmaya calısıcam
ben gurur yapan biriyim cıkarlarımı önüme koyup barısma yoluna gitmem
daha az yerim yinede kendi ayaklarım üzerinde durmak isterim
zordur elbet ama bunaldım millet ne zor sartlarda yasıyor
onlar bizi korumadı beni cileden cıkarana kadar resmen ugrastılar
evladıma edilen laf ve hareket son noktaydı
kira vermiyorum diye agız kokularını cekmek istemiyorum cok doluyum melegim anlat anlat bitmez
:47::47::47:

dogru diyorsun melegim 500 degil 600derse illa rahat bir evi ona okey diyebiliriz
sadece bulunmuo kolay kolay diye 1+1 dedim 2+1 bulmaya calısıcam
ben gurur yapan biriyim cıkarlarımı önüme koyup barısma yoluna gitmem
daha az yerim yinede kendi ayaklarım üzerinde durmak isterim
zordur elbet ama bunaldım millet ne zor sartlarda yasıyor
onlar bizi korumadı beni cileden cıkarana kadar resmen ugrastılar
evladıma edilen laf ve hareket son noktaydı
kira vermiyorum diye agız kokularını cekmek istemiyorum cok doluyum melegim anlat anlat bitmez
:47::47::47:

Iyide senin evladın onlarında evladı bu nasıl bir hazmedememe anlamadım .. Rabbim İslah eylesin inş CNm üzmemeye çalış kendini.. ki senin tavrın yerinde olmuş nihayetinde çoçuklarımız bizlerin herşeyi onların bir saçına bile zeval gelsin istemeyiz .. Acı ama gerçek bazı şeylerle karşılaşmamız bazen kaçınılmaz oluyor sende bunları siniye çekme ama karnındaki kızını düşünüp çok üzme kendini olur mu CNm Enes'in ve eşininde seni moral dolu bir şekilde görmeye ihtiyaçı var ..

Iyide senin evladın onlarında evladı bu nasıl bir hazmedememe anlamadım .. Rabbim İslah eylesin inş CNm üzmemeye çalış kendini.. ki senin tavrın yerinde olmuş nihayetinde çoçuklarımız bizlerin herşeyi onların bir saçına bile zeval gelsin istemeyiz .. Acı ama gerçek bazı şeylerle karşılaşmamız bazen kaçınılmaz oluyor sende bunları siniye çekme ama karnındaki kızını düşünüp çok üzme kendini olur mu CNm Enes'in ve eşininde seni moral dolu bir şekilde görmeye ihtiyaçı var ..

saol melegimcim o evladı yerine koysaydı umursasaydı problem olmıycaktı ama kafaları ve kalpleri nasıl calısıyorsa artık
ben cocugumun en zor anlarını ve en hırcın anlarını tek basıma atlattım 2 sinirli tavrını cekemiyorlarsa bana akrabalıktan babannelikten bahsedemezler
bundan sonrada göstermicem ne onu ne kızımı cok sinirli ve kırgınım onlara
karnımdaki bebegim inş bunlardan dolayı sinir küpü olmaz
nese bırakalım sunları artık yok onlar benim için benden uzak Allaha yakın olsunlar
kızlar nerde yeni haberler yokmu canlar :27:
buarada anaokuluna baslama kac aylıkken oluyor devlet okullarında :26:

kızlar nerde yeni haberler yokmu canlar :27:
buarada anaokuluna baslama kac aylıkken oluyor devlet okullarında :26:

burdayız beykoz dostum burdaaaa :3:

yazdıklarınızı ibretle okudum ve inanamadım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama öfkeyle yanlış birşey yapayım demeyiniz. yine eşinizle başbaşa verip bir karar alınız :26:

kreşlerde başlama yaşı 3 ama anaokullarında ben de bilmiyorum. Babyceren'in Ceren'i bu yıl 4 yaşıan bastı ve geçen yıldan beri devletin anaokuluna gidiyor. demek ki, devlet anaokulları da 3 yaşında alabiliyor :26:Enes için düşünüyorsunuz galiba. yeni bebek geldikten sonra Enes'in kreşe gitmesi sizin için de biraz rahatlama olur hem de Enes sosyalleşmiş olur :16:ben de univ.in kreşine göndermeyi düşünüyorum. burda özel kreşler ayda 800-2500 tl arasında değişiyor ve üniv.in kreşinden daha iyi değiller :ssz:

burdayız beykoz dostum burdaaaa :3:

yazdıklarınızı ibretle okudum ve inanamadım. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama öfkeyle yanlış birşey yapayım demeyiniz. yine eşinizle başbaşa verip bir karar alınız :26:

kreşlerde başlama yaşı 3 ama anaokullarında ben de bilmiyorum. Babyceren'in Ceren'i bu yıl 4 yaşıan bastı ve geçen yıldan beri devletin anaokuluna gidiyor. demek ki, devlet anaokulları da 3 yaşında alabiliyor :26:Enes için düşünüyorsunuz galiba. yeni bebek geldikten sonra Enes'in kreşe gitmesi sizin için de biraz rahatlama olur hem de Enes sosyalleşmiş olur :16:ben de univ.in kreşine göndermeyi düşünüyorum. burda özel kreşler ayda 800-2500 tl arasında değişiyor ve üniv.in kreşinden daha iyi değiller :ssz:

saol canım tesekkür ederim :29:
evet babycim gönderiyor tam kac aylıkken alıyorlar babycim nerdesin :)))
ben hemen yollamıycam biraz kardesiyle olsun istiyorum
evet kresler biraz tuzlu devlete gitsin ne olcak yeterki iyi yere düssünler inş

$image.webp $image.webp $image.webp

Evt biz aldığımız bu kenef ile wc eğitimi için girişimlere başlıyoruz hadi bakalım .. Tavsiye üzerine aldığım çanta haline gelebilen ve her yere taşıyabileceğimiz wc miz .. Ismi my carry potty belki almak isteyen veya düşünen olursa diye paylaşmak istedim ..

Eki Görüntüle 1198305 Eki Görüntüle 1198306 Eki Görüntüle 1198307

Evt biz aldığımız bu kenef ile wc eğitimi için girişimlere başlıyoruz hadi bakalım .. Tavsiye üzerine aldığım çanta haline gelebilen ve her yere taşıyabileceğimiz wc miz .. Ismi my carry potty belki almak isteyen veya düşünen olursa diye paylaşmak istedim ..

Canım hayırlı ugurlu olsun inş mahirimiz tez zamanda alısır bir yükü daha omuzlarından alır
biz bezi bırakalı 1 ay olmustur cok sukur kakadan biraz cektik korkuyodu altına yapmak istiyordu görmüo ya ole
lazımlıgada atıp kacıyordu kacarken pesinden geliodu b*k sonra temizle dur bögürerek :17:
nese bukadar b*k muhabbeti yeter onuda hallettik rahatız simdi inş sende kurtulursun
ben daha önce baslamıs yarıda kesmiştim hastalanınca falan kanında mikrop cıkmıstı cırcır oldu bezlemek zorunda kaldım
nese öyle böyle zor sürec size kolay olur inş lazımlıgınız cok güzelmiş güle güle pisletin :1:

Canım hayırlı ugurlu olsun inş mahirimiz tez zamanda alısır bir yükü daha omuzlarından alır
biz bezi bırakalı 1 ay olmustur cok sukur kakadan biraz cektik korkuyodu altına yapmak istiyordu görmüo ya ole
lazımlıgada atıp kacıyordu kacarken pesinden geliodu b*k sonra temizle dur bögürerek :17:
nese bukadar b*k muhabbeti yeter onuda hallettik rahatız simdi inş sende kurtulursun
ben daha önce baslamıs yarıda kesmiştim hastalanınca falan kanında mikrop cıkmıstı cırcır oldu bezlemek zorunda kaldım
nese öyle böyle zor sürec size kolay olur inş lazımlıgınız cok güzelmiş güle güle pisletin :1:

Sizinde gözünüz Aydın CNm oh be Enes kurtulmuş bu işten darısı bizim gibi olanlarda olur inş . Lazımlık iyide Mahir'in buna pek yapası yok dünden beri bezini çıkartıp oturtturuyorım fakat şimdiye kadar siftah olmadı olur inş bekliyoruz :)) bu şekilde kaka ve çiş merakım olucağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi şu çoçuklar bizi ne hala getirdiler yaw :))

Tşk ederim cnm dualarını bekliyoruz canı gönülden Rabbim tez Zamanda Mahir'iminde bezden kurtarmayı nasip etsin inş .. Bu geceniz yani Kadir geceniz mübarek olsun herkese .. Beykoz bu gece güzel bir ev bulmak için duacınım CNm inş rahat ve huzur bulabîleceğin bir ev bulursun ..

Son düzenleme:
Sizinde gözünüz Aydın CNm oh be Enes kurtulmuş bu işten darısı bizim gibi olanlarda olur inş . Lazımlık iyide Mahir'in buna pek yapası yok dünden beri bezini çıkartıp oturtturuyorım fakat şimdiye kadar siftah olmadı olur inş bekliyoruz :)) bu şekilde kaka ve çiş merakım olucağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi şu çoçuklar bizi ne hala getirdiler yaw :))

Tşk ederim cnm dualarını bekliyoruz canı gönülden Rabbim tez Zamanda Mahir'iminde bezden kurtarmayı nasip etsin inş .. Bu geceniz yani Kadir geceniz mübarek olsun herkese .. Beykoz bu gece güzel bir ev bulmak için duacınım CNm inş rahat ve huzur bulabîleceğin bir ev bulursun ..

canım tüm duaların için içten aminnnn diyorum inş sen mahir pasamızı bezden kurtarırsın
ben ev bulabilir söyle rahat oturabilecegimiz saglık mutluluk huzurla
kimin ne derdi sıkıntısı istegi varsa bu gece yüzü suyu hürmetine kabul olur inş hayırlıysa aminnnn :16:
hakknı helal et melegim dua en büyük hediye sagolasın :16::54:

kızlar hastane cıkısı kız bebege ne aldınız ben bandana alcam süslü varya anneyede tac kısmetse inş
ama takıma ne alsam diyorum sizler hangi takımları giydirmiştiniz :26:

Back
X