cok tatlı cıkmıs göbüşün masallhh
melike göbişine bayıldım.yılın göbişi seçtim :))
ay arkidişler bende kendime nasıl kızıyorum... çok kilo aldım ondan diye...
benim göbiş de normal yani :)) ben de 10+5 günlük hamileyim ben de :)) ve benimde göbeğim var... en yakın zamanda ekleyeceğim :)) ALLAH hepimize kolay doğumla rnasip etsin...
Ben sitede de gebelikte de çok yeniyim beni bırakmayın :)) gördüğünüz yerde tutun kolumdan :)) nolur :))
Benimkinin aynısı melike,diğer linkten hatırlarsan biz senle aynı gidiyorduk.Bende de çok fazla gaz var,baya çıkmış gibi duruyor karnım,senin ne kadarlık oldu melike?
Bu arada kızlar hepinizin baya çıkmış,bende bir tek kendimi böyle zannediyordum
aynen ya ben normalde zayıfım ama ayva göbekliyim o yüzden ayırt edemiyorum göbek mi bebek mi
11+3 canım her gittiğimde değişik çıkıo 2 gün ileri atmıştı bu son gittiğimde...
Artık biraz bebekten canım bence göbeklerimiz,ben dün gittim 12+1 olmuş,10 gün önce gittiğimde 11+1 di,benimkide ileri atmış.İkili test yaptırdım dün,sen yaptırmadın heralde daha,çağırırlar seni bu yakında,hala şikayetin yok di mi mide bulantısı filan,iyi atlattık valla
Melike bende ayırt edemiyorum ama psikolojim bozulmasın daha fazla diye bebekten diyorum :)
Bugün sanki tekme attı gibi oldu ama mümkün değil diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum :))
değildir dimi :)
canım kaç haftalıksın sen dün gece ben de göbeğime bakarken kıpraşma oldu göbüşümde hayal gibi anlamadım :)))
Bende cep telefonu kamerası yada foto makinası yok bilgisayardan fotoğrafımı çekmeye çalışıcam buraya nasıl yüklüyoruz?
Benim göbüşde bir hayli büyükkilolu olduğumdan sanırım ayıptır söylemesi 5 kilo aldım 81 kiloyum şuan dr 4 aylık olunca diyet verecek
bu da benim göbekimmmminşallah olmuştur
ayy olmuş olmuş canım benim çok şirin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?