2012 mayıs annelerinin göbüşleri ve bebişlerine aldıkları:))

Eki Görüntüle 290621

işte benm 13 haftalık göbişim

maşallah göbüşün cok tatlı benim 14+4 oldu bunu yarısı kadar yok
bebek o kadar yuarıda değil ama bu vakitlerde o göbekte olmasın bebeklerimiz su an tüylerin bitim noktasının az üstünde daha o kadar yukarıda değil
senin maşallah 7 aylık hamile göbeği durumunda şimdi tatlım

kıskandım göbişlerinizi ben de ekliyorum.. bu da benim 14 haftalık göbiş kızlar. hoş göbiş de denemez ama kilo:61..

merhaba annişler ve bebişler. ooo fotoğraflar artıyor maşallah. ben 8-9 ay sonra ne hale geleceğimizi çok merak ediyorum valla.şöyle bir an önce nisan,mayıs gelse de o hallerimizle şimdiki hallerimizi kıyaslasak

maşallah canım seninki ne kadarlık.

Eki Görüntüle 290621

işte benm 13 haftalık göbişim

çok tatlı göbüş. maşallah valla bende senin gibiyim. 58 kiloyum şuanda. benimde göbek çıktı. 11 haftalıkken koymuştum. göbekti, bebekti aman boşver takma kafana.o bence bünyeden bünyeye değişiyor. bazılarında erken çıkıyor, bazılarında 7 aylıkken bile hiçbirşey belli olmuyor.

kıskandım göbişlerinizi ben de ekliyorum.. bu da benim 14 haftalık göbiş kızlar. hoş göbiş de denemez ama kilo:61..

Eki Görüntüle 291173

evet canm. seninki saklanmış içeri. daha sonra çıkacak demek ki.maşallah.

Kızlar sizin de karninizin içinde gergin bir acı oluyor mu iki gundur bende var oturutp kalkarken bıçak kesigi gibi acı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…