- 21 Eylül 2011
- 642
- 406
- 103
seninki kadar şirin olmasa da idare ediyor cnm teşekkür ederim. benimki tamamen göbek, iştahım felaket derecede açık .umarım ilerleyen zamanlarda düzelir.
rica ederim. benimde yemekten ya bebek araya biyere sıkışmıştır işte kıyamam ona ya anası yiyor hominigırtlak
Melike selam,ya sen hangi topikten devam ediyorsun,bizim topiği kapatmışlar 2012 mayıs ayı annelerini,kim nasıl kapatmış anlayamadım,şu topiğe yönlendirmişler ama o da çok kalabalık gibi ya.Sende ordasın galiba.
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-...-anneleri.html
kızlarrr yaaa maşallah göbişler kociman kociman olmuş benimkinde tık yok daha yeni yeni büyüyor.herkesin göbişinden bebeğinden öpüyorum bende azcık görünen şekilde çıksın çekip koyucam..
Maşallah güzel annecikleri, bebişlerinizi de sizi de öpüyorum.Allah nazarlardan esirgesin, sağlıkla tamamına erdirsin, sevgiler.
arkadaşlar ben 13 haftalığım doktor doğum için nisan sonu mayıs başı dedi ama benim karnım sanki hiç çıkmamış sizi görünce şaşırdım hele aç ken hiç yok gibi tok olunca çıkıyo onunda yemekten olduğunu biliyom
arkadaşlar 10+5 günlük hamileyim bende benim göbüş aldığım 1-1,5 kilodan veya gaz sanıyorum ama sizin göbüşleri görünce çok sevindim yani bizim bebişler kendini göstermeye başladı
bu arada buralarda çok takılıyorum ama ilk defa msj yazıyorum
hem yorumlara hem de göbişlere bayıldım kızlar:)bende 14+3 hamişim :)
selammm kıslar buda benim göbüşüm Eki Görüntüle 287548 Eki Görüntüle 287549
hey maşşallah :)
13 haftalık olmasına rağmen baya belirginleşmiş canım :)
canım maşallah seninki bebekmi yoksa göbekmi
iştahın yerinde heralde 41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?