2012 mayıs annelerinin göbüşleri ve bebişlerine aldıkları:))

seninki kadar şirin olmasa da idare ediyor cnm teşekkür ederim. benimki tamamen göbek, iştahım felaket derecede açık.umarım ilerleyen zamanlarda düzelir.

rica ederim. benimde yemekten ya bebek araya biyere sıkışmıştır işte kıyamam ona ya anası yiyor hominigırtlak

kızlarrr yaaa maşallah göbişler kociman kociman olmuş benimkinde tık yok daha yeni yeni büyüyor.herkesin göbişinden bebeğinden öpüyorum bende azcık görünen şekilde çıksın çekip koyucam..

Maşallah güzel annecikleri, bebişlerinizi de sizi de öpüyorum. Allah nazarlardan esirgesin, sağlıkla tamamına erdirsin, sevgiler.

arkadaşlar ben 13 haftalığım doktor doğum için nisan sonu mayıs başı dedi ama benim karnım sanki hiç çıkmamış sizi görünce şaşırdım hele aç ken hiç yok gibi tok olunca çıkıyo onunda yemekten olduğunu biliyom

arkadaşlar 10+5 günlük hamileyim bende benim göbüş aldığım 1-1,5 kilodan veya gaz sanıyorum ama sizin göbüşleri görünce çok sevindim yani bizim bebişler kendini göstermeye başladı
bu arada buralarda çok takılıyorum ama ilk defa msj yazıyorum

kızlarrr yaaa maşallah göbişler kociman kociman olmuş benimkinde tık yok daha yeni yeni büyüyor.herkesin göbişinden bebeğinden öpüyorum bende azcık görünen şekilde çıksın çekip koyucam..

inşallah seninki de kısa zamanda çıkar canım.fotonu bekliyoruz.

Maşallah güzel annecikleri, bebişlerinizi de sizi de öpüyorum. Allah nazarlardan esirgesin, sağlıkla tamamına erdirsin, sevgiler.

amin cnm.

benimki de zaten bebekten değil.aşırı yemekten göbek yaptım.normal yani durumun

hoşgeldin cnm. msj yazarak iyi yapmışsın.zaten artık 3 ay bitti. biraz biraz çıkması da normaldir herhalde

hem yorumlara hem de göbişlere bayıldım kızlar:)bende 14+3 hamişim :)

ooo sen bizden bayağı öndeymişsin. maşallah cnm. allah kucaklarımıza sağ salim alabilmeyi nasip etsin

slm güzel anneler
ben de en yakın zamanda göbüşü ve bebeğimin cicilerini ekleyim buraya :)

Ayyyy kızlar nasıl imrendim anlatamam Rabbim nazarlardan korusun hepinizi bizde 1 haftadır başladık çalışmalara dua edinde ne olur aralıkta bizimkiside tam anlamıyla beli olsunda benımde göbüşüme bebeğimiz konsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…