sağ ol cnımmmmm:) inan düşündükçe daha çok heyecanlanıyorum...kendimi frenliyorum..ya bu arada bende sebepsiz baş dönmeleri oluyor kısa süreli,normal bir şey mi ki? bebekler büyüdüğü için olabilir mi acaba ..pazartsi dr.a gidince bu durumu bir açayım...ay bazen dr. heyecandan söyliyeceklerimi unutuyorum..kağıda yazayım şikayetlerimi de orada çıkartır okurum artıkinşallah hayırlı güzel haberler alabilirim..bu arada kızlar pazartesiye kadar evde yokum annemde kalıcam sizinle görüşemiyceeeem
siz bol bol dua edin olur mu?bir de bol bol yazışın ki geldiğimde heyecanla yazdklarınızı okuyayım:)))ben gelene kadar göbişlerinize iyi bakın öpüyorum ve özlüyorum siziiiiii
![]()
Sağlıcakla git sağlıcakla gel canım. Özleyeceğiz valla seni
kızlar bu ikili testtin çok önemi varmı ben daha yaptırmadım düşünüyorum sizler hepiniz yaptıdınızmı bu arada ben 12+4 günlügüm şimdiden tşkürler
canım ben ikili test yaptırmadım. doktorum direkt üçlü test yapalım dedi. O da şükür iyi çıktı. Ama ikili testin de üçlü testin de ikiz gebelikte çok net sonuç vermediğini söylüyor doktorlar. Biz en azından birini yaptırıp içimizi bir nebze rahatlatalım diye yaptırmıştık.
Günaydıııın, hayırlı günler tatlı ikiz anneleri.
Biz şimdi kızçelerimize oda almaya gidiyoruz.gelince görüşmek üzere. hepinizi çok öpüyoruz.
![]()
Günaydın canııımmmmm.... Biz de bugün beşiklerimizi alacağız inşallah bir de görüp beğendiğimiz başka şeyler de olursa alırız