selam kızlarr doktordan geldim imdi kalp ekoları çekildi çok şükür herşey yolunda ikiside normal dedi
cagnur canım inşallah diğer şeker yükleme sonucun iyi olacak
ailende varmı eker hastası olan
benim doktorum ailedende varmı o önemli demişti.
Sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim canım. Ailemde kimsede şeker rahatsızlığı yok. Benim de şekerle hiç aram yoktur ama yükleme yüksek çıktı anlamadım gitti. Gerçi eşime göre sağlık ocağında kullanılan alet hatalı kesin
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım 21+5 günlük ikizlerime hamileyim bunun yanı sıra 2,5 yaşında oğluşum var.Bizimde perşembe 8:30 ta renkli ultrasonumuz var 2 hafta sonra da şeker yüklemesi var ki bende şekerin ş si bile yok o kadar çikolata ve tatlıdan sonra bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum :) sağ tarafımdaki bebişim çok ama çok oynuyor ama sol tarafımdaki bebişim ise keyfi gelecekte oynayacakta oo oooo bekle dur. benimde kafama takılan konu buydu ki cevaplayan arkadaşlar çok sağolun :) ve inanırmsınız ben hala sol tarafımdaki bebişimin cinsiyetini bilmiyorumçünkü göstermiyo bebişlerimin biri erkek diğeri hakkında hiç bir fikrim yok renkli ultrasonda görmek dileğiyle perşembe gününü bekliyorum
![]()
Hoşgeldin aramıza arkadaşım. Benim bebişlerde de durum tam tersi soldaki kızım kıpır kıpır, sağdaki kızım canı isterse kıpırdanıyor
slm kızlar
bende 4+5 gunluk hamıleyım doktor ıkız dedı ama haftaya tam bellı olcak...ama cok heyecanlıyım cok zormu arkadaslar ıkızlerde hamılelık donemı
Hoşgeldin melekangel... Mutlaka herkeste farklıdır bu süreç. Mesela benim 14. haftaya kadar çok şiddetli bulantılarım oldu ve 3 kilo verdim. Doktorum ikiz gebelik olmasından kaynaklı bulantı fazla dedi. Ama herkes yaşamıyor bunu. Sonrasında ise 23. haftaya kadar çok rahattım. 23 ten sonra karnımın büyümeye başlaması, rahim genişlemesi, bebeklerin baskısıyla kasık ağrısı falan başladı. Tabii bütün bunlar dayanılmayacak boyutta mı kesinlikle hayır. İki tane bebeğinin olacağını düşünmek bile ağrıların hafiflemesi için yetiyor zaten