Güzel dileklerin için çok sağol yalnız ben bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim adet oldum ne yazıkki mayıs annesi olamıcam ama yarın kan testini alırım belki kimyasaldır gecikme yada hormonlardan dir bilmiyorum
Güzel dileklerin için çok sağol yalnız ben bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim adet oldum ne yazıkki mayıs annesi olamıcam ama yarın kan testini alırım belki kimyasaldır gecikme yada hormonlardan dir bilmiyorum
en son adet günüm 10 ağustostu, ben hep 28 günde bir çok düzenli olarak adet olurum...2 gün gecikme yaşayınca hemen idrar testi aldım ve pozitif olduğunu görünce ertesi gün kan testi yaptırmaya gittim.sonuç : beta hcg 2020 hamileyim :) ...yarında doktor randevum var. ama ben Allah izin verirse normal doğum yapmayı çok istiyorum bunun için hem çok iyi bir doktora hem çok ilgili bir doktora hemde çok yoğun olmayan bir doktora ihtiyacım var...izmir'de iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiyesi verebilecek arkadaşım varmı ?
hesapladım 14 mayıs benim sat 8 di ne güzel inş herkese nasip olur bebeklerimizi mayısta koklamakk burdan gelişmeleri paylaşalımm
en son adet günüm 10 ağustostu, ben hep 28 günde bir çok düzenli olarak adet olurum...2 gün gecikme yaşayınca hemen idrar testi aldım ve pozitif olduğunu görünce ertesi gün kan testi yaptırmaya gittim.sonuç : beta hcg 2020 hamileyim :) ...yarında doktor randevum var. ama ben Allah izin verirse normal doğum yapmayı çok istiyorum bunun için hem çok iyi bir doktora hem çok ilgili bir doktora hemde çok yoğun olmayan bir doktora ihtiyacım var...izmir'de iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiyesi verebilecek arkadaşım varmı ?
Merhaba canım benim de sat 8 ağustos doğum 14 mayıs gözüküyo. Rabbim her anneye bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dr.gittin mi?Ben 17 eylüle gün aldım. Daha önce erken olur dediler.
Merhaba bende 7 haftalık hamileyim , kısmetse mayısta anne olucam....
Yani buna göre evde yaptığım testin yanlış olma ihtimali var dimi peki yarın sağlık ocağında kan testi yaptırsam olur mu yani çıkar mi ya aslinda 19aydır çocuk istiyorum ve 10aydır pko tedavisi görüyorum ve eşim de 5ağustos'da varikosel ameliyatı oldu ve bu ay benim de düzenli ve zamanında yumurtlamam oldustos'da varikosel ameliyatı oldu ve bu ay benim de düzenli ve zamanında yumurtlamam oldu
Merhaba bende 6 haftalık hamleyim :) haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah.. İstanbul Maltepede oturuyorum acaba bu civarda tanıdığnz iyi bir doktor var mı? yani iyi ilgilenen,sıcak,normal doğum yaptırmaya yatkın birisini arıyorum yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar canım çok sıkkın 5+4 günlük hamileyim hesaplamama göre test yapmıştım pozitif çıktı doktora bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyodum ama bir aksilik oldu kanamam başladı fazla deil ama yinede canım çok sıkkın...inş bir sorun yoktur yarın gidicem aradım ama kanama fazla deilse endişelenmememi söledi yinede çok korkuyorum ooofffffff.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?