2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

en son adet günüm 10 ağustostu, ben hep 28 günde bir çok düzenli olarak adet olurum...2 gün gecikme yaşayınca hemen idrar testi aldım ve pozitif olduğunu görünce ertesi gün kan testi yaptırmaya gittim.sonuç : beta hcg 2020 hamileyim :) ...yarında doktor randevum var. ama ben Allah izin verirse normal doğum yapmayı çok istiyorum bunun için hem çok iyi bir doktora hem çok ilgili bir doktora hemde çok yoğun olmayan bir doktora ihtiyacım var...izmir'de iyi bir kadın doğum uzmanı tavsiyesi verebilecek arkadaşım varmı ?

bende mayıs 3 gbı dogum yapcaklardanım hayırlısıyla ınsallh suan 6+4 hamıleyım cumaya kalp atıslrını gormye gtcegız ınsallh rabbım tum ısteyen arkdslarmıza nasıp etsın dualarla ınsallh

demekki daha zamanı gelmemiş.sakın üzülme.mayıs annesi olmadın diye bu haziran yada temmuz annesi olmıycan anlamı gelmiyor diymi en kısa zamanda umarım gelecek ay alırsın güzel haberlerini sende

sağlık olsun bu ay olmadı diye zamanı gelmemiş demekki daha en kısa zamanda gelecek aya inşallah alırsın güzel haberleri mayıs olmadı haziran annesi olursun sende

Gaziemir Şifa Hastanesine gidiyorum ben.Sümeyra Hanım doktorum. İlgili ve bilgili biri izlenimi verdi bana.Eşimde Bende sevdik doktorumuzu.Çok iyi tanımıyorum Gebelikten önce bir defa gitmiştim. gebelikten sonrada 2 defa gittim ama sıcak ve ilgili biri izleni bıraktı bende. Gaziemir çevresindeysen düşünebilirsin.

hesapladım 14 mayıs benim sat 8 di ne güzel inş herkese nasip olur bebeklerimizi mayısta koklamakk burdan gelişmeleri paylaşalımm

Merhaba canım benim de sat 8 ağustos doğum 14 mayıs gözüküyo. Rabbim her anneye bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dr.gittin mi?Ben 17 eylüle gün aldım. Daha önce erken olur dediler.

Canım önce hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıkla kucağına alırsın inş.Ben Buca tıp merkezinden Aylin Barbarostan gün aldım 17 eylüle.Etrafımdaki birçok arkadaş bu ismi önerdi.Yalnız yoğun bir dr. sanırım.Ben salı aradım.17 eylüle kadar doluymuş bana da o güne gün verdiler.Gece gündüz farketmez istediğin zaman arayabildiğin bir doktormuş.İşini çıok severek yaptığını söylediler.Bir araştır bu ismi istersen.

Merhaba canım benim de sat 8 ağustos doğum 14 mayıs gözüküyo. Rabbim her anneye bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dr.gittin mi?Ben 17 eylüle gün aldım. Daha önce erken olur dediler.

bende haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten 6 haftaya kadar birşey göremiyolar gereksiz yani ama bugün kızım okula başladı saglık ocagı yanında orda kanverdim kesin olsun diye bakalım

Kızlar merhabaaa bende 7 Mayıs 2012'de Allah izin verirse anne olacağım :) kontrole gittiğimde 5+3 günlük hamile olduğumu söyledi doktorumuz.
yalnız bebeğin kalp atışları biraz yavaşmış.. tekrar kontrole gideceğim.inşallah bir sorun çıkmaz

Bende İnşallah bir mayıs annesi olacagım 6 haftalık benim minigimde dün kalp atışlarını duyduk cok mutluyum cokkkkkkkk, umarımsaglıklı bir sekilde dogar miniğimmm.....

merhaba,
ben bu sabah prediktörle yeniden test yaptım ve net olarak çift çizgi çıktı:) adetim daha 1 gün gecikti ama çok düzenlidir ve belirtilerimde çok yoğun hayırlısı bende doktora 6 haftaya yakın gitmeyi düşünüyorum ilkinde de öyle yapmıştım alttan yapılan ultrasondan nefret ediyorum

Merhaba bende 6 haftalık hamleyim :) haftaya kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah.. İstanbul Maltepede oturuyorum acaba bu civarda tanıdığnz iyi bir doktor var mı? yani iyi ilgilenen,sıcak,normal doğum yaptırmaya yatkın birisini arıyorum yardımcı olur musunuz?

inş rabbim gönlüne göre bir evlat nasıp eder saglık ocagında yapılıyomu bilmiyorum ama sen istersen bi araştır çünkü ben hastanede yapılıyo diye biliyorm

arkadaşlar canım çok sıkkın 5+4 günlük hamileyim hesaplamama göre test yapmıştım pozitif çıktı doktora bi kaç gün sonra gitmeyi düşünüyodum ama bir aksilik oldu kanamam başladı fazla deil ama yinede canım çok sıkkın...inş bir sorun yoktur yarın gidicem aradım ama kanama fazla deilse endişelenmememi söledi yinede çok korkuyorum ooofffffff.............

Merhaba ben ilk doğumumu Maltepe'de normal yaptım ve oraya avcılardan geliyorum çünkü doktorum çok iyi, Sema hastanesi Gülçin Demirdöven

Canım hemen endişelenme bişey yoktur inşallah iyi şeyler düşün hep ama benimde derdim var Akşam idrar yaparken yanma başladı idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimalle sabah hemen doktoruma gideceğim inşallah ama hemen panikledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…