2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

valla allah yardımcımız olsun hepimizin seninde inş bi sorun yoktur ama bu olurmuş hamilelikte bikaç kişiden duymuştum onu....ya benimki benim bu ikinci hamileliyim ilkinde böle şeyler olmamışta o yüzden çok korkuyorum bakalım yarın ola hayırola

Bi çocuğun daha mı var benimde var bu ikinci inşallah hayırlıryla ikimizde de sorun yoktur

evet bir kızım var daha 10 aylık ikincisine kazayla hamile kaldım ama yinede onu saglıkla dogurmayı çok istiyorum :44:

evet bir kızım var daha 10 aylık ikincisine kazayla hamile kaldım ama yinede onu saglıkla dogurmayı çok istiyorum :44:

maşallah ne güzel benim kızımda gördüğün gibi 14 aylık:) benimki isteyerek oldu ama hayalim tam olarak buydu inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

Merhaba. endiŞeLenmene qerek yOk. arkadaŞımda hamiLeLiqinde aynı sorunLa karşıLaştı. inanıLmaz yanmaSı ve çOk sık idrara çıkış şikayetiyLe doktora qitti enfeksiyOn oLduqunu öqrendi. çok kıSa bir sürede tedavi ediLdi bebeqine yada hamiLeLik sürecini etkiLeyecek hiç bişi oLmadı :) iÇini ferah tut Canım ve doktoruna qörün. seLametLe.:80:

Ben de hala inanmakta güçlük çeksem de hamileyim :))) Sat a göre 4+6 haftalık. Mayıs sonu haziran başı gibi doğum olacağını düşünüyorum inşallah. Allahım hepimizin gebeliğini hayırla tamamına erdirsin.

selam
tebrikler arkadaşım sanırım seninle aynıyız..
sat 11 ağustos benimde 4+6 oldum inşallah sağ sağlim kucaklarımızada alırız
ben kocaelideyim aynı şehirde olan var mı benimle ?

bende 6 haftalık hamileyim ilk bebeğime,allahım hepinize sağlık sabır ve sorunsuz bir hamilelik dönemi nasip etsin. ben daha doktora gitmedim 23 eylülde gidicem ve görüp kalp atışlarını duyucam inşallah.henüz eşim dışında aileden kimseye söylemedim,sanırım 4 ay bitene kadarda sölemiycem.şu an sadece gaz ağrılarım ve gögüste hassasiyet var.yememi düzelttim,sigarayı bıraktım ve bazen aynada salak salak gülüyorum kendime,enteresan bir duygu bu :) doktorumuda seçtim forumlarda en çok tavsiye edilen akrapol hst. dr bülent alp aydın. inşallah bende memnun kalıcam kendisinden.allatan önce 1 erkek sonra 1 kız evlat istiyorum.kızım evin küçüğü olsunda nazlı büyüsün ablalık yapmak zorunda kalmasın evin prensesi ve gözbebeği olsun diye :)))))))) inşallah allah herkesin gönlüne göre verir. arkadaşlar birde o çizelgeler var arkadaşlerın profilinde onu nasıl yapıyorsunuz.

bende 6 haftalık hamileyim ilk bebeğime,allahım hepinize sağlık sabır ve sorunsuz bir hamilelik dönemi nasip etsin. ben daha doktora gitmedim 23 eylülde gidicem ve görüp kalp atışlarını duyucam inşallah.henüz eşim dışında aileden kimseye söylemedim,sanırım 4 ay bitene kadarda sölemiycem.şu an sadece gaz ağrılarım ve gögüste hassasiyet var.yememi düzelttim,sigarayı bıraktım ve bazen aynada salak salak gülüyorum kendime,enteresan bir duygu bu :) doktorumuda seçtim forumlarda en çok tavsiye edilen akrapol hst. dr bülent alp aydın. inşallah bende memnun kalıcam kendisinden.allatan önce 1 erkek sonra 1 kız evlat istiyorum.kızım evin küçüğü olsunda nazlı büyüsün ablalık yapmak zorunda kalmasın evin prensesi ve gözbebeği olsun diye :)))))))) inşallah allah herkesin gönlüne göre verir. arkadaşlar birde o çizelgeler var arkadaşlerın profilinde onu nasıl yapıyorsunuz. 17 mayıs 2012 büyük gün :))))))))

selam
tebrikler arkadaşım sanırım seninle aynıyız..
sat 11 ağustos benimde 4+6 oldum inşallah sağ sağlim kucaklarımızada alırız
ben kocaelideyim aynı şehirde olan var mı benimle ?

Ben de tebrik ediyorum, evet benim sat 10 ağustos. İnşaallah hayırlı evlat olsunlar, tabii bizler de onlara hayırlı anne baba inşaallah :)

slm kızlar ben de 7 haftalık hamileyim nisan sonu mayıs başı gibi gelecek bebişim hayırlısıyla

kızlar bu ayın 1 de adet olmam lazımdı olamadım.ayın 9 da cuma günü doktora gitim kan değerim 68 çıktı bundan sonraayın 12 de gitiim 210 çıktı çok yavaş ilerlemiyomu sizce acaba dış gebelikmi?

benimde internetteki hesaplamalardan öğrendiğim 18 mayıs doğum tarihi olduğu inşallah bir aksilik olmadan tamamlanır hamilelik süreci....

selam hayırlı olsun öncelikle..
ben öğrendiğimde 71 di adet günüm 6 gün geçmişti bence normaldir seninkide...her gün 2 ye katlıyor die biliyorum:97:

kızlar öyle üzgünümki
bugün doktora gittim tahlil falan yaptı
sonuç hiçde iç açıcı deil hamileliim dış gebelikmiş
kızımakardes geliyo diye çok sevinmiştim ama malesef yarin sabah kürtaj oluyorum mayıs annesi olucam diye çok sevinmiştim
kısmet deilmiş napalım canım öle sıkkın ki
allah hepinizin yardımcısı olsun rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inş

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun Allah evladına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin tekrar olur inşallah lütfen üzülme. Bende bu sabah gittim doktora 4+2 ve hcg değerim 220 çıktı enfeksiyonda yokmuş çok şükür ama dış gebelik nasıl anlaşılıyor hiç araştırmadım

Hayırlı olsun gebeligin canım. Bence gayet normal artısı. 2 gunde 2 ye katlanması gerekiyor normalde degerin.

Sen icini ferah tut, guzel seyler dusun =)

herkese merhabalar.
test yaptım çiftçizgi çıktı.haftaya doktora gideceğim. planlı hamilelik benimki geçen ay olmadı ama bu ay oldu çok şükür.umarım bebek de sağlıklıdır. bu benim 2.çocuğum olacak inaşşahhhh. 2 yaşında oğlum var.
BU ARADA İZMİRDEN YAZAN VAR MI?

İçim içime sığmıyor.allah isteyen herkese bebek versin,istemeyene de vermesin !

kıyamam,sakın üzülme,benim ilk hamileliğim düşükle bitti.çok kötü bir deneyim inan.ama doktorum dedi ki bu çocuk büyüseydi ve doğsaydı yüzdeyüz problemli olurdu dedi.vücudumuz normal olmayanı atarmış.senin durumunda normalden sayılmıyor.kürtajdan sonra vücuduna ve psikolojine iyi bak.senden önemli hiçbirşey yok inan.önce sağlıkdolu sen ,sonra sağlıklı hamilelik !
geçmiş olsun diyorum,sevgiye kal.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…