valla allah yardımcımız olsun hepimizin seninde inş bi sorun yoktur ama bu olurmuş hamilelikte bikaç kişiden duymuştum onu....ya benimki benim bu ikinci hamileliyim ilkinde böle şeyler olmamışta o yüzden çok korkuyorum bakalım yarın ola hayırola
evet bir kızım var daha 10 aylık ikincisine kazayla hamile kaldım ama yinede onu saglıkla dogurmayı çok istiyorum :44:
Merhaba. endiŞeLenmene qerek yOk. arkadaŞımda hamiLeLiqinde aynı sorunLa karşıLaştı. inanıLmaz yanmaSı ve çOk sık idrara çıkış şikayetiyLe doktora qitti enfeksiyOn oLduqunu öqrendi. çok kıSa bir sürede tedavi ediLdi bebeqine yada hamiLeLik sürecini etkiLeyecek hiç bişi oLmadı :) iÇini ferah tut Canım ve doktoruna qörün. seLametLe.:80:Canım hemen endişelenme bişey yoktur inşallah iyi şeyler düşün hep ama benimde derdim varAkşam idrar yaparken yanma başladı idrar yolu enfeksiyonu büyük ihtimalle sabah hemen doktoruma gideceğim inşallah ama hemen panikledim.
Ben de hala inanmakta güçlük çeksem de hamileyim :))) Sat a göre 4+6 haftalık. Mayıs sonu haziran başı gibi doğum olacağını düşünüyorum inşallah. Allahım hepimizin gebeliğini hayırla tamamına erdirsin.
selam
tebrikler arkadaşım sanırım seninle aynıyız..
sat 11 ağustos benimde 4+6 oldum inşallah sağ sağlim kucaklarımızada alırız
ben kocaelideyim aynı şehirde olan var mı benimle ?
Ay inşallah hiç bir sorun çıkmadan alirsin bebeğini kucağına çok güzel duygulardır eminim inşallah ki bende hamileyimdir ve bu duyguları yaparım ama tabi varsa bile beni buna inanmam zor olucak hayel gibi geliyor eğer varsa benim de 18mayısa denk geliçek çok heyecanlandım kusura bakmayın
kızlar bu ayın 1 de adet olmam lazımdı olamadım.ayın 9 da cuma günü doktora gitim kan değerim 68 çıktı bundan sonraayın 12 de gitiim 210 çıktı çok yavaş ilerlemiyomu sizce acaba dış gebelikmi?
Merhaba ben ilk doğumumu Maltepe'de normal yaptım ve oraya avcılardan geliyorum çünkü doktorum çok iyi, Sema hastanesi Gülçin Demirdöven
kızlar öyle üzgünümki
bugün doktora gittim tahlil falan yaptı
sonuç hiçde iç açıcı deil hamileliim dış gebelikmiş
kızımakardes geliyo diye çok sevinmiştim ama malesef yarin sabah kürtaj oluyorum mayıs annesi olucam diye çok sevinmiştim
kısmet deilmiş napalım canım öle sıkkın ki
allah hepinizin yardımcısı olsun rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inş
kızlar bu ayın 1 de adet olmam lazımdı olamadım.ayın 9 da cuma günü doktora gitim kan değerim 68 çıktı bundan sonraayın 12 de gitiim 210 çıktı çok yavaş ilerlemiyomu sizce acaba dış gebelikmi?
kızlar öyle üzgünümki
bugün doktora gittim tahlil falan yaptı
sonuç hiçde iç açıcı deil hamileliim dış gebelikmiş
kızımakardes geliyo diye çok sevinmiştim ama malesef yarin sabah kürtaj oluyorum mayıs annesi olucam diye çok sevinmiştim
kısmet deilmiş napalım canım öle sıkkın ki
allah hepinizin yardımcısı olsun rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?