2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

kızlar günaydınn....bende 5+1 hamileyim ilk bebişime.doktorumuz 3 hafta sonraya gün verdi bebeğimizi görcez o gün Allah kısmet ederse.mayıs 15 doğum tarihim inşallah.

Nasıl gidiyor sizin hamilelikler belirtilerin nasıl??

Selam kızlar bende 4+2 haftalık gebeyim haftaya perşembe muayneye gidicem inşallah hayırlısıyla keseyi görürüz. Bu arada kızlar 3 ay bitmeden sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyomuş

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm...inşallah bidahaki sefere sağlıklı hamiş olursun

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm...inşallah bidahaki sefere sağlıklı hamiş olursun

selam arkadaşım hayırlı olsun öncelikle bebeğin
bende p.tesi gittim 4+6 hcg 71 çıktı benimkimi çok düşük seninki ikiz olmasın ikizlerde hcg bu haftalarda çok yüksek çıkıyormuş

geçmiş olsun canım hamileliğin ilk üç aylık döneminde kromozomlardan kaynaklanan yanlış bir durumda vücut bebeği istemez düşük olurmuş hakkında hayırlısı buymuş rabbim diğer çocuğuna sağlıklı analı babalı ömür versin aileni nazardan korusun siz sağlıklı olun yine olur bebişiniz

çok saol canım ya,bugün kürtaj oldum gelip geçti işte ama çok zor allah herkezin yardımcısı olsun
dış gebelik bebeyin kesede olmaması yani dışarda olmasına dış gebelik deniliyomuş doktorların dediklerine göre.....
rabbim evladını sağlıkla kucagına almayı nasib eder inş

çok teşekkür ederim cnm, evet dedigin doğru öyleymiş...bugün kürtaj oldum allah kimsenin başına vermesin çok zormuş ama dediğin gibi ,önemli olan bizim sağlığımız!allah başka bir keder vermez inş sizlerede rabbim kolaylık versin sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasib eder inş......

selam arkadaşım hayırlı olsun öncelikle bebeğin
bende p.tesi gittim 4+6 hcg 71 çıktı benimkimi çok düşük seninki ikiz olmasın ikizlerde hcg bu haftalarda çok yüksek çıkıyormuş

canım bilmem seninkide benimkide normal aralıkta daha da yüksek olabiliyor ama sanırım yine de ikiz olsa muhteşem olurdu:))) keşke olsa ama sanmıyorum ailede hiç örneği yok.

herkese merhabalar..
bende 6 haftalık hamileyim..
her hangi bir durum olmassa bebişin doğum tarihi 10 mayıs...
azıcık daha ıcımde tutmak ıstıyorum ama :) ben 14 mayıs dogumluyum umarım bebısımde 14 mayıs olur....

merhaba kızlar....bi aksilik olmazsa bende mayıs annesi olucam inşş....7+1 hamileyim....doktorumla daha doğum ne zamn diye konuşmadık ama netten hesaplattım 1 mayıs yazıyo....nisanda da gelebilir aslında ama ben mayıs istiyorum...bende mayıs doğumluyum....17 mayıs d.günüm o zamna kadar beklemezbiliyorum.....gerçi sağlıklı hayırlı bir evlat olsun tüm gelişimini tamamlayıp gelsin yanıma ay önemli değil.....

rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin....

ben 4 haftalık hamileyim netten hesapladım 17 mayıs gösteriyor kalp atışlarını haftaya dinleyeceğiz inş bakalım doktor ne diyecek. çok heyecanlyım.

merhaba arkadaşlar, ben de hamileyimmmmmm inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim ilk hamileleğim ve dolayısıyla sabırsız ve tecrübesizim, kan ve idrar testi oldum doktorum 1 mayıs gibi doğum olur dedi. pekiyi şimdi benim bu zamanlarda yapmam gereken test vs neler var? doktorumdan pek memnun değildim yarın başka bir doktora gideceğim, anadolu yakasında doktor önerilerinize de bekliyorum.

arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz
kan ve idrar tahlili yaptırdım bugün idrarda kan tespit ettiler biraz..
çok bel ağrısı var böbrekler olabilir dendi sizce ne olabilir

herkese merhaba.. ben de izmirden yazıyorum.. kan testinde poz çıktı hamileligim. son adet tarihim 13 agustos benim hesaplamama göre 19 mayıs doğum tarihi.. haftaya gidicem dra. inşallah keseyi ve sonra kalp atışını görürüz de bi problem olmaz daha önceden düşüğüm var çünkü.. kalp atışlarını gören var mı ve hangi haftada gördünüz..

büyük geçmiş olsun.teseli sözlerinin hiç bir işe yaramıycağından eminim söyleyebileceğim tek şey kızına sımsıkı sarıl ve unutmaya çalış.tekrar geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

kızlar bu sayfa dışında aylara göre paylaşımlar bölümünde 2012 mayıs anneleri topiği var orda çok daha kalabalığız güncel ve daha çok bilgi paylaşımı var bilgilerinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…