kızlar öyle üzgünümki
bugün doktora gittim tahlil falan yaptı
sonuç hiçde iç açıcı deil hamileliim dış gebelikmiş
kızımakardes geliyo diye çok sevinmiştim ama malesef yarin sabah kürtaj oluyorum mayıs annesi olucam diye çok sevinmiştim
kısmet deilmiş napalım canım öle sıkkın ki
allah hepinizin yardımcısı olsun rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inş
kızlar öyle üzgünümki
kızımakardes geliyo diye çok sevinmiştim ama malesef yarin sabah kürtaj oluyorum mayıs annesi olucam diye çok sevinmiştim
allah hepinizin yardımcısı olsun rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inş
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsunAllah evladına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin tekrar olur inşallah lütfen üzülme. Bende bu sabah gittim doktora 4+2 ve hcg değerim 220 çıktı enfeksiyonda yokmuş çok şükür ama dış gebelik nasıl anlaşılıyor hiç araştırmadım
kızlar öyle üzgünümki
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsunAllah evladına sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin tekrar olur inşallah lütfen üzülme. Bende bu sabah gittim doktora 4+2 ve hcg değerim 220 çıktı enfeksiyonda yokmuş çok şükür ama dış gebelik nasıl anlaşılıyor hiç araştırmadım
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm...inşallah bidahaki sefere sağlıklı hamiş olursun
kıyamam,sakın üzülme,benim ilk hamileliğim düşükle bitti.çok kötü bir deneyim inan.ama doktorum dedi ki bu çocuk büyüseydi ve doğsaydı yüzdeyüz problemli olurdu dedi.vücudumuz normal olmayanı atarmış.senin durumunda normalden sayılmıyor.kürtajdan sonra vücuduna ve psikolojine iyi bak.senden önemli hiçbirşey yok inan.önce sağlıkdolu sen ,sonra sağlıklı hamilelik !
geçmiş olsun diyorum,sevgiye kal.....
selam arkadaşım hayırlı olsun öncelikle bebeğin
bende p.tesi gittim 4+6 hcg 71 çıktı benimkimi çok düşük seninki ikiz olmasın ikizlerde hcg bu haftalarda çok yüksek çıkıyormuş
kızlar öyle üzgünümki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?