2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

bende geçen gün gittiğimde kan verdim rutin testler dedi bana doktorum
ikili test için aç mı tok mu bende bilmiyorum
sormayıda unuttum yarın tekrar muayenem var benim doktora sorarım
yazarım sizlerede
içini ferah tut emin ol ki herşey yolunda gidecektir

merhaba kızlar bizde 9+3 olduk şimdilikherşeyimiz güzel :) düşük tehlikesi atlatmamıza rağmen iyi gitmeye başladık

merhaba canım benimde hamileğim 2. benimde 2 yaşında oğlum var sendede doğum korkusu oluyormu bende çok olmaya başladı ilkinde böyle değildim ama şimdi doğumda bişi olursa diye korkuyorum bazen ağlıyorum

bende bayramdan önce gitcem bakalım o zaman belli olur...aynı gidiyoruz aa ne güzel bol bol yazışırız burdan..allahım sağ salim kavuştursun bebeklerimize

Günaydın kızlar, ben de 8+5 oldum bugün. 7+2 iken dr gitmiştim 1 ay sonra kontrol dedi bana, sizi okuyunca sanki kontrol aralıklarınız daha yakın gibi geldi yoksa yanlış mı yorumluyorum.
search arkadaşım c.tesi başka bi dr görünecektin ne oldu gittin mi merak ettim seni gelişmeleri yaz olur mu.
Umarım herkeste herşey yolundadır, Dikkat edin kendinize

cnm günaydın.. bnde bnm tam 8+6yım.. doktorada 7+4te gitmiştim.. bnm doktorumda bana 1 ay sonrasına randevu al dedi. senle aynıyız resmen.. ve bende burda arkadaşların kontrollerinde sıklık farkettiğim ve yapılan testlerin daha çok olduğunu öğrendiğim için endişelenmiş ve tekrar dr.a gitmeye karar vermiştim. c.tesi malesef gidemedim. doktorumu aradım sekreteri kongresi var 31.de gelicek dedi. bende dün tavsiye edilen başka bir hastane öğrendim daha doğrusu poliklnk. bu c.tesiye randevu alıcam inş. valla çok sancılı bi dönem geçiriyorum. bu endişeler beni öldürcek.. dier arkadaşlarım tan kan, idrar testi yok hepatit fln bi sürü teste tabi tutulurken bana hiçbişy yapılmamış olması cnmı çok sıktı..bide üstüne üstlük sıfır belirti. belki çoğu kişi keşke bnmde öle olsa dicek ama yinede insan korkuo. bitek şu 2 gündür adet olmam gereken döneme geldiğimden sanırım ara ara kasıklarım ağrıo okadr. şu 3 ayı bi tamamlasaydık. bi 13. haftayı bi görseydik çok rahatlıcam yani:18:
sende ne var ne yok cnm sen naptın varmı bi değişiklik

Searcbau
Canım yine diyorum çok takma hem şöyle düşün eskiden kadınlar her ay kontrole mi giderlerdi doğumu bile evde yaparlardı dimi ama:)) Şaka bi yana takma dediğim gibi bazı doktorlar farklı zamanlarda farklı şeyler isteyeb,liyor hastalarından mesela foruma bi sürü test adı yazmışlar ben eve gidip kağıdıma baktım sadece tam kan yazıor ve idrar var gerisi yok yani. Sana da test isterler merak etme..
Vallahi canım ağrılarım var böyle sol kasığıma bıçak batıyor gibi resmen akşama kadar perişan ediyor beni desem mide sorunlarıyla beraber yeridir. Çıkarmıyorum, bulanmıyorum am böyle içim gidiyor işte o zamanlarda illa bişiler atıştırıyorum yoksa duramıyorum fena oluyorum ya bi geçse zaman rahatlasak biraz..
Senin böyle sıkıntıların yok anladığım kadarıyla aman olmasın da..

cnm aslında doğru söylüosun tabi.. her doktor aynı şeyi aynı zamanda yapcak die bişy yok ama ahh bunu bide ben kendime anlatabilsem..insan doktorundanda pek memnun kalmayınca ister istemez çok sorun yapıo. dr. çok ilgili alakalı olsa, derimki vardır bi bildiği yoksa çok ilgilenio ihmal etmez.. ama öyle olmayınca böle oluo işte:) valla dediğim gibi bnde çok sıkıntı yok, yani ciddi sıkıntı yok.. bnde çıkarmıyorum ama rahatsız ettiği zaman oluo. iştahım çok kapalı.. şu zaman oldu hala keyifle bi yemek yiyemedim.. başlarda yoğurt süt hiç eksik etmezdim, şimdi adını duysam tiksiniorum.. bazı yemeklerin adını duymaya tahammülüm olmuo yani.. bunun haricinde kabızlık var ki zaten bu sanırım hemen hemen herkesde var.. allahım hepimizn yardımcısı olsun valla ne diim.. dikkat et sende cnm kendine..

cnm her doktorun tekniği farklı ama ben daha önce 2 düşük yaşadığım için benim tüm testlerim gebelikten önce yapıldı araştırma hastanesinde yaptırdı dr.um en son geçen hafta gittim bana bayramdan sonra gel dedi bende ben o kadar dayanamam dedim o zaman bayramdan önce gel dedi.yani sende iletebilirsin isteklerini..

cnm öncelikle çok geçmiş olsun. şuanda hamilesin sanırım allah tamamına erdirsin cnm.. bana gelince yaa zaten ben doktora gidince bana ne olduğunu bi anlayabilsem.. hık mık zık kendimi kapıda buluorum.. doktorun yanında hemşiresi var.. ultrasondan sonra ben üzerimi düzeltirken kapıyı açtı ayşe fatma burdamı deyip bağrdı.. bn daha bişey soramadan yeni hasta geldi bile içeri.. okadar. yok yaa iş yokk yani.. desene 1 dk konuşmak istiorum die. bnde tutulup kaldım çıktım napiim. garip bi bayan yani.. insan çalışıncada he deyip hemen başka bi dr.da bulamıo.. bakalım yaa hayırlısı takmayım diorum ama sizlerdende böle duyunca üzülüorum işte...:2:

Canım bence ikili test ve ense kalınlığı için aç karın aranmıyor bence,ben bu akşam iş dönüşü gidicem test yaptırmaya,randevüm 19:45 te.Aç karın şartı olsaydı doktor söylerdi heralde,sonuçta biliyor o saatte aç olmayacağımı.Aç karın galiba kan şekeri için filan ilk testler yapılıyor ya o zaman şart heralde.

merhaba bayanlar. ben geçen hafta sonu kontrole gittim. bebeğim 11 haftalık olmuş. ultrasondan bakınca okadar şaşırdımki. kıpır kıpır harekerliydi. tek elini hep indirip kaldırıyordu. şok oldum. bize mrahaba dedi sanki :) doktor çok hareketli olduğunu, fakat çok küçük olduğu için benim hissetmeyeceğimi söyledi. çok güzel bir duyguydu hamile olduğumu o andan itibaren anladım. allahım isteyen herkese nasip etsin.
bu hafta benden ikili test istedi.

MeRHABA bende 7 mayısta ınsallah dogum yapıcagım cok heyecanlı yım cınsıyetıde bellı olacak ınsallah yakında herkese Allah kolaylık versın

arkadaslar ben ıkılı testı yaptırdım ac karnına fark etmez hıc oyle bısey yok merak etmeyın sız :)))

arkadaslar ben ıkılı testı yaptırdım ac karnına fark etmez hıc oyle bısey yok merak etmeyın sız :)))
Evet canım ben de yaptırdım dediğim gibi bu akşam,aç karın filan farketmiyor kızlar,bu arada doktor renkli ulltrason resmini verdi bebişimin canım benim ya yesin onu annesi,bir garip oldum.Bu arada bugün ben 11+5 olmasını beklerken miniğim 12+1 olmuş,nasıl hesaplama yapılıyor bir türlü çözemedim kızlar,anlayan var mı?

Merhaba kızlar, geçen hangi topicti hatırlamıyorum bizim gibi hamile arkadaşlardan biri yazmıştı, kabızlık için doktor akşamdan bir bardak suya 3 kayısı atıp sabah suyunu iç ve kayısıları ye demiş arkadaşa iyi gelirmiş. Ben bugünden başlayıp yapacam artık dayanamıyorum herşey bi yana karnıma kramplar, ağrılar giriyor bunun da etkisi var sanırım.

kızlar face e ekleyin beni
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Neslihan Günaydın oğluşumla fotomuz var sayfada

yok canım ya ilkinde korkuyodum da bundan başıma ne gelcek biliyorum ya belki de onun rahatlıdır bilemiyorum ilk doğumum çok rahat geçmişti belki de ondan bilmiyorum sağ salim kucağına alırsın inşallah 2. bebişini

bende bayramdan önce gitcem bakalım o zaman belli olur...aynı gidiyoruz aa ne güzel bol bol yazışırız burdan..allahım sağ salim kavuştursun bebeklerimize

amin canım amin sağ salim sağlıkla kavuştursun yazışırız tabi tatlım
kayısı güzel çözüm hayatım ben de oğlum kabızken yapıyorum ona kuru kayısıları haşlıyorum az suyla sonra blendırdan geçirip reçel gibi yediriyorum aklında olsun

ikili test yaptırdınmı. Nasıl geçti? Neler yapıyorlar? Sonucu ne zaman veriyorlar? Bende cuma günü iş çıkışı gideceğim. Bana biraz bilgi verirmisin
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…