bende 9+3 oldum 2 hafta sonra gitcem ama testlerden fln bahsetmedi dr.kan vereceğimize göre aç karnına mı gitmemiz gerekiyo acaba?yoksa sadece ense kalınlığına mı bakılacak??allahım herşey yolunda gitsin inşallah:18:
Kizlar ben de 9+3 hamisim bi de oglum var 2 bucuk yasinda catlaklar irsi bana kalirsa ilk hamileligimde kullanmadigim krem yag kalmamisti ama yinede cok catlagim oldu gobisimin fazla olmamasina ragmen fazla dert etmeyin bence kutsal bisey yaPiyoruz kolaymi yani
canım beni bayramdan sonraki hafta çağırdı bi takım kan testleri istedi ikili testle ilgili bişey söylemedi henüz kan testleri aç karna yapılıyo sabah bişey yemeden gidip kan vermen gerekiyo diye biliyorum senle aynı gidiyoruz bu arada
Günaydın kızlar, ben de 8+5oldum bugün. 7+2 iken dr gitmiştim 1 ay sonra kontrol dedi bana, sizi okuyunca sanki kontrol aralıklarınız daha yakın gibi geldi yoksa yanlış mı yorumluyorum.
search arkadaşım c.tesi başka bi dr görünecektin ne oldu gittin mi merak ettim seni gelişmeleri yaz olur mu.
Umarım herkeste herşey yolundadır, Dikkat edin kendinize
Searcbau
Canım yine diyorum çok takma hem şöyle düşün eskiden kadınlar her ay kontrole mi giderlerdi doğumu bile evde yaparlardı dimi ama:)) Şaka bi yana takma dediğim gibi bazı doktorlar farklı zamanlarda farklı şeyler isteyeb,liyor hastalarından mesela foruma bi sürü test adı yazmışlar ben eve gidip kağıdıma baktım sadece tam kan yazıor ve idrar var gerisi yok yani. Sana da test isterler merak etme..
Vallahi canım ağrılarım var böyle sol kasığıma bıçak batıyor gibi resmen akşama kadar perişan ediyor beni desem mide sorunlarıyla beraber yeridir. Çıkarmıyorum, bulanmıyorum am böyle içim gidiyor işte o zamanlarda illa bişiler atıştırıyorum yoksa duramıyorum fena oluyorum ya bi geçse zaman rahatlasak biraz..
Senin böyle sıkıntıların yok anladığım kadarıyla aman olmasın da..
cnm aslında doğru söylüosun tabi.. her doktor aynı şeyi aynı zamanda yapcak die bişy yok ama ahh bunu bide ben kendime anlatabilsem..insan doktorundanda pek memnun kalmayınca ister istemez çok sorun yapıo. dr. çok ilgili alakalı olsa, derimki vardır bi bildiği yoksa çok ilgilenio ihmal etmez.. ama öyle olmayınca böle oluo işte:) valla dediğim gibi bnde çok sıkıntı yok, yani ciddi sıkıntı yok.. bnde çıkarmıyorum ama rahatsız ettiği zaman oluo. iştahım çok kapalı.. şu zaman oldu hala keyifle bi yemek yiyemedim.. başlarda yoğurt süt hiç eksik etmezdim, şimdi adını duysam tiksiniorum.. bazı yemeklerin adını duymaya tahammülüm olmuo yani.. bunun haricinde kabızlık var ki zaten bu sanırım hemen hemen herkesde var.. allahım hepimizn yardımcısı olsun valla ne diim.. dikkat et sende cnm kendine..
cnm her doktorun tekniği farklı ama ben daha önce 2 düşük yaşadığım için benim tüm testlerim gebelikten önce yapıldı araştırma hastanesinde yaptırdı dr.um en son geçen hafta gittim bana bayramdan sonra gel dedi bende ben o kadar dayanamam dedim o zaman bayramdan önce gel dedi.yani sende iletebilirsin isteklerini..
canım beni bayramdan sonraki hafta çağırdı bi takım kan testleri istedi ikili testle ilgili bişey söylemedi henüz kan testleri aç karna yapılıyo sabah bişey yemeden gidip kan vermen gerekiyo diye biliyorum senle aynı gidiyoruz bu arada
Canım bence ikili test ve ense kalınlığı için aç karın aranmıyor bence,ben bu akşam iş dönüşü gidicem test yaptırmaya,randevüm 19:45 te.Aç karın şartı olsaydı doktor söylerdi heralde,sonuçta biliyor o saatte aç olmayacağımı.Aç karın galiba kan şekeri için filan ilk testler yapılıyor ya o zaman şart heralde.
Evet canım ben de yaptırdım dediğim gibi bu akşam,aç karın filan farketmiyor kızlar,bu arada doktor renkli ulltrason resmini verdi bebişimin canım benim ya yesin onu annesi,bir garip oldum.Bu arada bugün ben 11+5 olmasını beklerken miniğim 12+1 olmuş,nasıl hesaplama yapılıyor bir türlü çözemedim kızlar,anlayan var mı?arkadaslar ben ıkılı testı yaptırdım ac karnına fark etmez hıc oyle bısey yok merak etmeyın sız :)))
yok canım ya ilkinde korkuyodum da bundan başıma ne gelcek biliyorum ya belki de onun rahatlıdır bilemiyorum ilk doğumum çok rahat geçmişti belki de ondan bilmiyorum sağ salim kucağına alırsın inşallah 2. bebişinimerhaba canım benimde hamileğim 2. benimde 2 yaşında oğlum var sendede doğum korkusu oluyormu bende çok olmaya başladı ilkinde böyle değildim ama şimdi doğumda bişi olursa diye korkuyorum bazen ağlıyorum
bende bayramdan önce gitcem bakalım o zaman belli olur...aynı gidiyoruz aa ne güzel bol bol yazışırız burdan..allahım sağ salim kavuştursun bebeklerimize
kayısı güzel çözüm hayatım ben de oğlum kabızken yapıyorum ona kuru kayısıları haşlıyorum az suyla sonra blendırdan geçirip reçel gibi yediriyorum aklında olsunMerhaba kızlar, geçen hangi topicti hatırlamıyorum bizim gibi hamile arkadaşlardan biri yazmıştı, kabızlık için doktor akşamdan bir bardak suya 3 kayısı atıp sabah suyunu iç ve kayısıları ye demiş arkadaşa iyi gelirmiş. Ben bugünden başlayıp yapacam artık dayanamıyorum herşey bi yana karnıma kramplar, ağrılar giriyor bunun da etkisi var sanırım.
canım bence ikili test ve ense kalınlığı için aç karın aranmıyor bence,ben bu akşam iş dönüşü gidicem test yaptırmaya,randevüm 19:45 te.aç karın şartı olsaydı doktor söylerdi heralde,sonuçta biliyor o saatte aç olmayacağımı.aç karın galiba kan şekeri için filan ilk testler yapılıyor ya o zaman şart heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?