- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
cnm bnde ilk 5+3te gittim o zaman keseyi gördük.. dr. dediki, güzel dış gebelik fln değil ii dedi. o kontrolde bnden 2 tüp kan aldırdı ama idrar aldırmadı. sonuçları ne zaman görcem dedim bidahaki kontrole geldiğinde dedi. dündü bu kontrolde.. ben akıl edip sordumnoldu dedim temiz bi sorun yok dedi. ultrasonda kalp atışını gösterdi ama dediğim gibi sesi duyuran cihaz yokmuş. bunun için bi başka hastaneye gitcem bu yüzden. ama ilgisiz geldi yinede bilmioum.. beta hcgyi sordum bide, gerek yokki dedi. bebek görünmezse yapıoruz sadece dedi.. içim çok kötü oldu yaa ne biliyimm korkuyorum işte:18:
birde ultrason kağıdında iki ölçüm var.. bi yerde 12.8mm yazıo dier yarde 10 cm.. bilemedim mm olandır herhalde.. ee normale göre küçük deilmi ozaman .. off allahım ne kadar zor yaa. ilk ultrason resminde bile 7,5- 13,5mm ve 8 cm. yazıodu.. o zamanda acabe hangisi die düşünüp durmuştum.. çalışıorum bide.. ha deyince izin alıpta çıkamıorum.. allah yardımcımız olsun ne diim
:) bebişler daha çok küçük cm olmaları imkansız bildiğim kadarıyla 9 haftalıkken falan daha 2-3cm oluyor senin ki 12.80mm dir. Ve ayrıca hiç te küçük değil şimdi baktım netten bu haftada bebeğin 10-13mm olması gerekiyor ve senin neredeyse 13 olacak yani tosun gibi bi bebek olacak inşallah:)) Hiç korkma herşey normal seyrediyor içinin rahat olması için başka bi doktora görün sadece o kadar. Senin gibi bende çalışıyorum özeldesin galiba ben kamudayım ama yinede izin almıyorum c.tesi günleri özel hastaneler çalışıyor öyle yapıyorum eğer c.tesi de çalışıyorsan zaten ortalama ayda bir kontrol var gerekçesini söylersen bence hiçbir işveren izin vermeyecek kadar vicdansız değildir. Rahat ol tamam mı
cnm çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım biraz çok saol. bnde int.ten bakınca 25mm yazıodu bnmi yanlış yazdımki? onu görünce korktum işte.. senin dediğin gibiyse derin bir ohhh çekiyorum ozaman. özeldeyim evet. istediğim zaman izin alabiliorum o konuda problem olmuoda dönünce surat oluo sıkıntı orda:) önüme bi ton gerekli gereksiz iş yığılıyo ama onada katlanıyoruz tabi mecbur.. bnde özel hastaneye gidiorum. dr. özellikle belirtip ayın 18ine randevunu al diince, c.tesi gününü o yüzden seçemedim.. bu c.tesi için başka bi yerden randevumu alayım en iisi.. gerçekten çok teşşekürler cnm.. allahım sanada sağlıklı ve rahat bi hamilelik dönemi nasip etsin..
Canım ben de sigortadan hizmetin yarısnın karşılayan özel hastaneye gittim,45 milyon tuttu.Senin niye o kadar tuttuyorki?Benimkinin içinde de hepatit,tsh,kan şekeri ve tam idrar tahlili var,1-2 birşey daha var hatırlayamadım şimdi,seninkinin içinde alerji testi filan da var heralde,abimler de yaptırmıştı onların da biraz pahalı tutmuştu,aslında çoğu para tuzağı,bir kaç yere daha sor bence canım,sana çok test verdiyse sağlık ocağında da yaptırabilirsin bazılarını.ya kızlar bu kalp atışlarını dinledikten sonra dr tahliller veriyo ya bissürü onu nerede ve nekadara yaptırdınız?? bizim burda özel bi hastane var hepsine 329 dedi.sigortalı fiyatı bide:44: içinizde özele gidipte ssk da bu tahlilleri yaptıran varmı istanbulda?? varsa nereye yaptırıyosunuz? o daha mantıklı yani tahlilleri sigortada yaptırmak.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun
bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğimin kalp atışını duydum
çok korktum gelişmicek sandım düşük riskide iyice karamsar etmişti ama geçti sanırım
geçen hafta çok küçük diyen doktor bu hafta normal gelişiminde dedi
hiçbir problem yok sağlıklı bi gebelik dedi
Allah'ım kimseye böyle ikilemler yaşatmasın
Sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz dünyaya gelsin inşallah
Gözünaydın canım çok sevindim
birde ultrason kağıdında iki ölçüm var.. bi yerde 12.8mm yazıo dier yarde 10 cm.. bilemedim mm olandır herhalde.. ee normale göre küçük deilmi ozaman .. off allahım ne kadar zor yaa. ilk ultrason resminde bile 7,5- 13,5mm ve 8 cm. yazıodu.. o zamanda acabe hangisi die düşünüp durmuştum.. çalışıorum bide.. ha deyince izin alıpta çıkamıorum.. allah yardımcımız olsun ne diim
kızlar benim 8.haftam sadece tam kan sayımı istedi doktorum
sizlerde de durum böyle mi yoksa başka testler de yaptırdınız mı?
kızlar benim 8.haftam sadece tam kan sayımı istedi doktorum
Sadece kan olmaması lazım,tam idrar tahlili de olması lazım,bildiğim kadarıyla idrar yollarında enfeksiyon filan var mı diye bakıyorlar,mesela benim idrar tahlilimden kum döktüğüm anlaşıldı,doktor bol su içmem gerektiğini söyledi,sen bence bi sor canımkızlar benim 8.haftam sadece tam kan sayımı istedi doktorum
tebrik ederim canım İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri.merhaba arkadaşlar bebek bekleyen bütün mayıs annelerini tebrik ediyorum. doktorum söylediğine göre bugün itibariyle 9 haftalık hamileyim.internetteki hesaplamaya göre 23 mayısta bebeğim dünyaya merhaba diyecek. 7 haftalıkken ultrasonda bebişimin kalp atışlarını duydum.muhteşem bir duyguydu.o an içimde bir canlının yaşadığına kanaat getirdim.
hamilelik sıkıntılarım 5-6 haftalıkken başladı malesef. gün boyu süren mide bulantılarım var. üstüne reflü çıktı. iki lokma bişi zorla yiyorum sonrasında zehir yemişim gibi bir tat kalıyor ağzımda. tek dileğim bu günlerin biranönce geçmesi. anne olmak gerçekten zormuş.ama biliyoruz ki bütün çektiklerimize değecek bir mucize gerçekleşecek en sonunda....
hepinize kolaylıklar ve sabır diliyorum.
tebrik ederim canım İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bu günleri.
Ben şimdiden çatlakları kafaya takmaya başladım ilk günden kullanım çok önemliymiş, kakao yağı, badem yağı, bebe yağı, lierac krem vs çok çeşitli şeyler var. Benim aklıma takılan ise yağları sürünce vıcık vıcık olmuyormuyuz sürdükten sonra kıyafete geçmezmi, belki cahilce oldu ama gerçekten bilmiyorum ve merak ediyorum normal krem gibi emiliyormu yoksa deri üstünde bildiğimiz yağ gibimi duruyor. Kakako yağı çok revaçta onu kullanmayı düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?