2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

kızlar sizin karnınız çıktımı benim yok ama hafif sanki belim kalınlaştı daha erkekn değilmi sürmek için o yüzden bide ne sürerseniz sürün birazda yapısal gibi geliyor bana cilt tipiyle alakalı sanki tabiki önlemeni almak lazım ama fazla kasmayada gerek yok bazı hamilerin karnı kaşınmaya başlarmış o zaman çatlak daha çabuk olurmuş sanırım bana öle demişti birisi ne biliyim işte kulaktan dolma bilgiler hepsi:)))

canım bazen duştan sonra karın ve göğüslerime normal krem sürdüğüm oldu önemli olan nemlendirmekmiş zaten okuduklarımdan öyle anladım tabi özel yapımlar daha mı etkili bilemem. Bebe yağını duştayken masaj yaparak sürün sonra üstüne su tutun daha iyi olur diyorlar öyle okumuştum. Ya vazelin bile sürsen olur dediğim gibi nemlendirmek önemli olan bu.
Ablam çok fena çatladı ilk doğumunda aman Yarabbim mide bulandırıcı çok kötü görünülüyor çatlaklar beyazlayana kadar hele ki beyaz tenliysen:18:
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah sorunsuzca atlatırız

Karnım tam olarak çıkmadı ama regl öncesi oluşan sertlik ve şişlik regl olmadımız için devam ediyor ve biraz çıkmış gibi duruyor ve kemer sıkmaya başladı, yere otururken karnım kat kat oluyor resmen:18:
Dedi,ğin şey çok doğru tamamen cilt tipiyle alakalı ama belki az da olsa etkili olur diye kullanmak iyidir ve bunun için karnının çıkmasına gerek yok öncesinden vucüdunu nemlendirmen, çatlama ihtimalini azaltır diye düşünüyorum.

cnm bencede cilt tipiyle alakalı. annecim 4 çocuk doğurmuş, bitane çatlak selülit göremezsiniz.. pamuk gibi tertemiz bi ten.. gel gelelim benm popomda çatlak var. selülit desen maşallah oda var.. ama biliyoruzki doğumdan sonra yüksek ihtimal olması.. o yüzden ne kadar engelleyebilirsek.. bide doğum çatlağı gerçekten normal çatlağada benzemio.. büzüş büzüş offfff aman allahım felaket oluo.. o yüzden arkadaşımında dediğği gibi nemlendiriyoruz biz.. olacağı varsa zaten olurda tedbir işte
ama meleklerimiz herşeye değer napalım

Benim doktorum 3. aydan sonra krem önericem sana dedi. Ama ne kullanırsanız kullanın cildin yapısı çok önemli. Cildin esneklik payı varsa kolay kolay çatlama olmuyormuş. Bunun içinde nemlendirici ve çeşitli ürünlerle önemlini almak gerekiyor. Badem yağı kullanan arkadaşlar kesinlikle acı badem yağı kullanın, tatlı badem yağından çok daha iyi ve etkili. Bebek yağı ve kakao yağıda en çok önerilenler arasında. Birde E vitaminli kremler kullanmayı tercih edin derim ben.

haklısınız kızlar tabiki önlemini almak önemli ama cilt tipide çok önemli benim cildim nomraldede yağlıdır mesela banyodan çıkayım hemen yüzüm yarım sa.sonra yağlanır bir heves alıyorum kremler falan ama kullanamıyorum kendimi cıvık cıvık hissediyorum ama pasaklikontes arkadaşımızın dokturunda dediği gibi 3 aydan sonra mantıklı kullanmak banada en iyisi bebe yağı gibi geliyor piyasada dolu çatlak kremi var aslında yada iyilerini kullanıpta mennun kalanlar varsa yorumlarını yazarlar bizlerde ona göre alırız tabiki biz değilde çevremizdeki kullanıpta mennun kalanlar:))
wwprensesww o şişlik bendede var göbek değil resmen bebek varmış gibi şiş bende hazımsızlık da var zaten pantolonlarımın düğmleri kapanmıyor bazıların normaldede dar olanları giyemiyorum bende daha rahat olanları keten falan giyiyorum:))

selam kızlar dün doktor kontrolüm vardı.11+5'im ,her şeyin normal olduğunu söyledi ense kalınlığı ölçümü de normal çıktı. ikili test ve diğer değerler için kan verdim.umarım sonuçlar bizim için hayırlısı olur. yalnız spor olarak ne yapabilirim onu soracaktım unuttum.bu aralar doktor kontrolü olan arkadaşlar varsa bir zahmet sorarlarsa çok sevinirim...bebeğimizi gördük elleri ayakları kıpır kıpırdı.sanki her şeyi belliydi. dönüp dönüp duruyordu.cinsiyeti daha belli olmazmış.mutlu olduk onu görünce ...kucağımıza almak da nasip olur inş...

ne güzel.. tebrikler..inşallah biz de iyi haberler alırız.. ben de haftaya gidicem 10 haftalıgım şu an..i sporu ben de sorucam.. yoga falann istiyorum çünkü.. gerçi bana 14. haftaya kadar yasak demişti ama sorucam yine de. beslenmeyle iglili neler söledi doktorlarn6ız herkes yazarsa farklı kaynaklardan yeni şeyler öğrenmiş oluruz

beslenme konusunda çok yasaklar ve ısrarlar koymadı.illaki sevmediğin şey de ısrarcı olma demişti. ama balık konusunda üstünde durmuştu. su tüketimine dikkat etmem gerektiğini söyledi.gazlı içecekler,kahveyi de yasakladı.

KIZLAR BENDE 9+0 IM GEÇEN HAFTA DR BİTAKIM TESTLER VERDİ DAHA YAPTIRMAAADIM SORMAYIDA UNUTTUM İKİLİ TEST Mİ BU ZAMANDA YAPILAN BİLGİSİ OLan varmı

KIZLAR BENDE 9+0 IM GEÇEN HAFTA DR BİTAKIM TESTLER VERDİ DAHA YAPTIRMAAADIM SORMAYIDA UNUTTUM İKİLİ TEST Mİ BU ZAMANDA YAPILAN BİLGİSİ OLan varmı

canım ben sordum 11 ila 14 hafta arasında yapılıyormuş bana öle dedi
iki hafta sonra çağırdı beni yapılması için

kızlar dün kontrole gittim.9+4 olmuşuz.2,7 cm.bebişimizin kolları bacakları çıkmış nasıl hareketli allahım 4 kasımda ikili test için randevumu aldım.mantar olmuşum bu arada tek kullanımlık fitil verdi.

canım senin doktorun neden yönlerndirmediki acaba?mesela benim dr. kendi hocasına yönlendiriyo tüm hastalarını.en iyilerden olduğundan.dr. un oşeklide yönlendirmesi lazım

ne güzel bende sata göre 4 gün geriden gidiyorum
ultrasonda 9+2 çıkıyo
benim bebeğim de 2,27 cm
çok güzeldi ya kalp atışlarını her duyduğumda
kalbim duracak gibi oluyo
bende iki yada üç hafta sonra gidecem
allah kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

Kizlar ben de 9+3 hamisim bi de oglum var 2 bucuk yasinda catlaklar irsi bana kalirsa ilk hamileligimde kullanmadigim krem yag kalmamisti ama yinede cok catlagim oldu gobisimin fazla olmamasina ragmen fazla dert etmeyin bence kutsal bisey yaPiyoruz kolaymi yani

bende 9+3 oldum 2 hafta sonra gitcem ama testlerden fln bahsetmedi dr.kan vereceğimize göre aç karnına mı gitmemiz gerekiyo acaba?yoksa sadece ense kalınlığına mı bakılacak??allahım herşey yolunda gitsin inşallah:18:

canım beni bayramdan sonraki hafta çağırdı bi takım kan testleri istedi ikili testle ilgili bişey söylemedi henüz kan testleri aç karna yapılıyo sabah bişey yemeden gidip kan vermen gerekiyo diye biliyorum senle aynı gidiyoruz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…