cnm bnde bebe yağı aldım.. haftada bir mutlaka sürüyorum vaktim olursa haftada 1 kaç kez.. ilk sürmeye başladığımdaa eşim gülüo pehlivaaaan pehlivaaannn diyo banaama yedirmeye başladığımda tenim emio öyle tahmin ettiğin gibi cırcıvık olmuyo yani.. gece sürüyorum yatmadan önce.. bide ıslak tene sürülüo bebek yağı.. sabah bi kalkıorum pijamalarım mis gibi kokuo ve tenim yumuşacıkk oluo valla.. ben bu yüzden bebek yağını tercih ettim.. tabiki bi badem yağı güzel kokmuo ama etkisi var elbet.. kakao yağı güzel kokuodur ama. erteleme ve bian önce hangisi içine siniosa al ve başla.. yoksa doğumdan sonra tanıyamadığımız bir vücut görmek zorunda kalırız.. sağlıklı gebelikler diliorum arkadaşımm
kızlar sizin karnınız çıktımı benim yok ama hafif sanki belim kalınlaştı daha erkekn değilmi sürmek için o yüzden bide ne sürerseniz sürün birazda yapısal gibi geliyor bana cilt tipiyle alakalı sanki tabiki önlemeni almak lazım ama fazla kasmayada gerek yok bazı hamilerin karnı kaşınmaya başlarmış o zaman çatlak daha çabuk olurmuş sanırım bana öle demişti birisi ne biliyim işte kulaktan dolma bilgiler hepsi:)))
kızlar sizin karnınız çıktımı benim yok ama hafif sanki belim kalınlaştı daha erkekn değilmi sürmek için o yüzden bide ne sürerseniz sürün birazda yapısal gibi geliyor bana cilt tipiyle alakalı sanki tabiki önlemeni almak lazım ama fazla kasmayada gerek yok bazı hamilerin karnı kaşınmaya başlarmış o zaman çatlak daha çabuk olurmuş sanırım bana öle demişti birisi ne biliyim işte kulaktan dolma bilgiler hepsi:)))
selam kızlar dün doktor kontrolüm vardı.11+5'im ,her şeyin normal olduğunu söyledi ense kalınlığı ölçümü de normal çıktı. ikili test ve diğer değerler için kan verdim.umarım sonuçlar bizim için hayırlısı olur. yalnız spor olarak ne yapabilirim onu soracaktım unuttum.bu aralar doktor kontrolü olan arkadaşlar varsa bir zahmet sorarlarsa çok sevinirim...bebeğimizi gördük elleri ayakları kıpır kıpırdı.sanki her şeyi belliydi. dönüp dönüp duruyordu.cinsiyeti daha belli olmazmış.mutlu olduk onu görünce ...kucağımıza almak da nasip olur inş...
ne güzel.. tebrikler..inşallah biz de iyi haberler alırız.. ben de haftaya gidicem 10 haftalıgım şu an..i sporu ben de sorucam.. yoga falann istiyorum çünkü.. gerçi bana 14. haftaya kadar yasak demişti ama sorucam yine de. beslenmeyle iglili neler söledi doktorlarn6ız herkes yazarsa farklı kaynaklardan yeni şeyler öğrenmiş oluruz
KIZLAR BENDE 9+0 IM GEÇEN HAFTA DR BİTAKIM TESTLER VERDİ DAHA YAPTIRMAAADIM SORMAYIDA UNUTTUM İKİLİ TEST Mİ BU ZAMANDA YAPILAN BİLGİSİ OLan varmı
arkadaslar bu ikili testte bebeklerin cinsiyeti belli oluyormu?
KIZLAR BENDE 9+0 IM GEÇEN HAFTA DR BİTAKIM TESTLER VERDİ DAHA YAPTIRMAAADIM SORMAYIDA UNUTTUM İKİLİ TEST Mİ BU ZAMANDA YAPILAN BİLGİSİ OLan varmı
kızlar dün kontrole gittim.9+4 olmuşuz.2,7 cm.bebişimizin kolları bacakları çıkmış nasıl hareketli allahım4 kasımda ikili test için randevumu aldım.mantar olmuşum bu arada tek kullanımlık fitil verdi.
bende 9+3 oldum 2 hafta sonra gitcem ama testlerden fln bahsetmedi dr.kan vereceğimize göre aç karnına mı gitmemiz gerekiyo acaba?yoksa sadece ense kalınlığına mı bakılacak??allahım herşey yolunda gitsin inşallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?