..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

birkaç eksiğimiz kaldı bana fikir verebilir misiniz?

-sterilizatör

-ana kucağı (travel sistem pusetindeki evde de kullanabilirsiniz demişlerdi ama içime sinmedi)

-cibinlik

tavsiyeleriniz var mı?

birkaç eksiğimiz kaldı bana fikir verebilir misiniz?

-sterilizatör

-ana kucağı (travel sistem pusetindeki evde de kullanabilirsiniz demişlerdi ama içime sinmedi)

-cibinlik

tavsiyeleriniz var mı?

cnm bi arkadaşım aventin sterilizatörünü kullanıyor memnun.ben de ondan aldım.
anakucağı mamaroo almıştım ama pişmanım.bi arkadaşım kraft ın sonradan mama sandalyesi olarak kullanılan ana kucağını aldı.böylece 2 şeyi birden aradan çıkarmış oldu.fiyatı 450 civarı.

merhaba arkadaşlar.bende nisan annesi olucam.nisanın başı gibi doğucak oğlum.kafama takılan bir soru var oğluma bebek odası aldım.fakat ilk zamanlar yanımda yatırmak ayrıca diğer odalara götürmek için bir beşik gibi bişey almak istiyorum.ama çok kararsız kaldım.beşik mi alsam yoksa park yatak mı? yada şu ev tipi ana kucaklarından mı?gerçi ana kucağı gece yatması için uygun olmaz heralde.yardımcı olun lütfen,kafam çatlıyacak

beşik alırsan diğer odalara götürmek biraz zahmetli olabilir. park yatak portatif ve hafif olduğu için onu tercih edebilirsin. ben çok duydum genel olarak beşik alıp da pişman olanları. çoğu kişi park yatağı tavsiye ediyor.

ben bambu beşik aldım ilk zamanlar yanımda olabilmesi için. o ana kucakları uyku için iyi olmayabilir bence de
Park yatak ya da bambu beşik öneriyor insanlar. Tabi alannın yeterliliğinide düşünmek lazım, park yataklarda baya yer kaplıyor.

arkadasım odanız çok şirin olmuş.halınıza da ayrı bayıldım nereden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?

çok güzel canım neşe ile büyüsün oğluşun odasında....

teşekkür ederim arkadasım mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap yazıyorum.bebişinizi en güzel günlerde büyütün odanızda..

Son olarak kızıma bundan aldık. Çok kullanışlı olduğu yazıyordu forumlarda umarım memnun kalırım:) başka alan var mı?

bianka hayırlı olsun canım!!! Çok güzel seçim. mp3-lü mü? men de aynısından düşünüyorum almayı, ama doğumdan sonra İnşAllah. Daha erken diye düşünüyorum, 1 ay fln geçsin sonra.

kızlarr çok güsel şeyler almışsınız bebişlere, güsel günlerde güle güle giysinler, kullansınlar inşallah..
taf bebişin odasına bayıldım, çok güsel olmuş, maşallah..
kkbayansu sen deneyimlisin benim beşik konusunda kafam çok karışık, oyun parkı mı sepet beşik mi mobilya beşik mi bi türlü karar veremiom senin mavili altı çekmeceli beşik gibi sallanan asansörlü bi beşik gördüm çok beğendim ama yataktan sonrasını ölçtük 40 cm civarı gibi bebek hareketlenmeye başladı mı düşer mi die korktuk , senin oğlan düştü mü, sıkıntı yaşadın mı? bilgilendirirsen çok sevincem:)

bianka hayırlı olsun canım!!! Çok güzel seçim. mp3-lü mü? men de aynısından düşünüyorum almayı, ama doğumdan sonra İnşAllah. Daha erken diye düşünüyorum, 1 ay fln geçsin sonra.

teşekkürler Gunka. Benim de en çok içime bu sindi. Mp3lüymüş ama ondan çok formu hoşuma gitti. Kullanmaya başlayınca bebiş memmnun mu söylerim:)

Cok guzelolmus cnm...hersey cok uymlu....gule gule salikla kullanirsiniz ins.
Son olarak kızıma bundan aldık. Çok kullanışlı olduğu yazıyordu forumlarda umarım memnun kalırım:) başka alan var mı?

cok guzelmis cnm gule gule kullanin

Hepsi cooookkk guze...ozellikle orguler cok basaili geekten...gule gule kullanirsiniz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…