..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

hepinize teşekkür ederim arkadaslarr birde üstünde görsek artık sabırsızlanmaya basladım iyice

Arkadaşlar anne cantası bakıyorum ama bir türlü markaya karar veremedim birde fiyatlar cok yüksek siz neler yaptınız fikirlerinizi alabilirmiyim ?
cnm ben adidastan aldım çok güzel.bi arkadaşım kullanıyo şu an bebeği için.ondan görmüştüm.fiyatı da 74tl ydi.

çok güzeller
allah güle güle giydirmek nasip etsin hepimize.

kızlar bebek arabamız,ana kucağımız ve arslan parçası zıbın takımımız:))

Eklentiler

• $IMG_1481_1024x683.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_1482_1024x683.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_1484_1024x683.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_1485_1024x683.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_1487_1024x683.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 79
bakalım araştırıyorum adidasında cantalarını bir araştırayım tşk ederim bilgin için canım ...
canım ben sana bi çanta önereyim biraz pahalı ama inanılmaz kullanışlı ve kaliteli. yiğenime almıştık çok çok memnun kaldığımız için bende aynı çantadan aldım. yıllarca çok rahat kullanılacak bir çanta.

Okiedog Viva Shuttle

bakalım araştırıyorum adidasında cantalarını bir araştırayım tşk ederim bilgin için canım ...

cnm her adidas mağazasında bulunmuyabilir.kodlarını yazayım baktığın yerde yoksa başka mağazasından istetirsin belki.
V42704
W365 workout B black/white

kızlar bir sorumvar.. aventin 4 biberon, 1 emzik, 1 de temizleme fırçası olan bi seti var ondan aldım..bebek çantasına koycakmısınız bibebon, emzik? birde onları nasıl yıkadınız, temizlediniz? 34. haftadayım

koyacağız tabii cnm ne olur ne olmaz bulunsun.ben aventin sterilizasyon makinasını aldım onunla temizliycem.yıkadıktan sonra sıcak suda biraz bekletebilirsin.

canım hepsi cok güzel ne kadara aldın fiyatlarını yazarmısın.
teşekkür ederim tatlm.anakucağı ''mamaroo''elektrikli 5farklı şekilde ve hızda sallıyor.450tl.
bebek arabası ve araba koltuğu ''concord neo'' 1500tl.bir de bebek arabasının ana ünitesi dümdüz yatmadığı için ilk aylarda kullanırız diye portbebe aldık concord sleeper 640tl.zıbın takımı wenice'ten.50tl.
cnm bebek arabasında daha uygun fiyatlı bir şey arıyorsan kraft twist de çok güzel.hem ona ayrıca portbebe almana gerek yok dümdüz yatabiliyor ilk aylar için.kraft twisti araç koltuğu ile birlikte 1100tl ye aldı arkadaşım.

Son düzenleme:
odamız cumartesi geldi ama istediğim şeyleri tam olarak yapmamışlar. yanlış yapılan yerler var ama napalım idare edicez artık.

Eki Görüntüle 355392 yatağımız
Eki Görüntüle 355393 yatak içi tekstilimiz
Eki Görüntüle 355394 şifonyerimiz
Eki Görüntüle 355395 duvar rafı ile şifonyer
Eki Görüntüle 355396 avizemiz (henüz asılmadı)
Eki Görüntüle 355397 oyuncak sandığımız
Eki Görüntüle 355398 eşyaların odadaki yerleri
Eki Görüntüle 355399 odadaki dolabımız. (süslenecek)

mobilyaya balık süslemeleri yapılacaktı sadece 1 tane kulp takılmış.
yatak tekstilinin kenarları maviydi kırmızı yapmışlar.
avizeyi yuvarlak avize istemiştim bundan yapmışlar.
dolap süslemek için aksesuarlar balık sticker ları gelecekti 3 tane balık getirmişler felan. biraz canım sıkıldı açıkçası.

bide daha perdemiz ve halımız olmadığından pek iyi durmuyo oda ama onlarla tamamlanınca sanırım daha güzel olur.

Son düzenleme:

merhaba mayıs annesiyim. sizler neler yapıyorsunuz bakarken gördüm odanızı.. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.. sipariş üzerine yapılan ürünlerde malsef oluyor böyle aksaklıklar takmayın aklınıza fazla.. genel olarak gayet iyi görünüyor bence.. sade olması iyi olmuş bence. halıyı perdeyi renkli seçerseniz tamamlanmış olur

sade ve çok hoş olmuş canım.. güle güle kullanın inşallah.. aksaklıklar içinde canını sıkma sen ufak rutuşlarla halledersin onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…