halısını kırmızı perdeside beyaz üzeri gemi desenli düşünüyorum hayırlısı artık. dolabı önceden yaptırdığım için beyaz almam biraz zorunlu oldu.merhaba mayıs annesiyim. sizler neler yapıyorsunuz bakarken gördüm odanızı.. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.. sipariş üzerine yapılan ürünlerde malsef oluyor böyle aksaklıklar takmayın aklınıza fazla.. genel olarak gayet iyi görünüyor bence.. sade olması iyi olmuş bence. halıyı perdeyi renkli seçerseniz tamamlanmış olur
sade ve çok hoş olmuş canım.. güle güle kullanın inşallah.. aksaklıklar içinde canını sıkma sen ufak rutuşlarla halledersin onları
Eki Görüntüle 355498 Eki Görüntüle 355499 Eki Görüntüle 355502 Eki Görüntüle 355503 Eki Görüntüle 355504 Eki Görüntüle 355505
kızlar beşiğimizin çekmecelerini yerleştirdik,geriye yatak odamıza tahliye işlemi kaldı
Eki Görüntüle 355498 Eki Görüntüle 355499 Eki Görüntüle 355502 Eki Görüntüle 355503 Eki Görüntüle 355504 Eki Görüntüle 355505
kızlar beşiğimizin çekmecelerini yerleştirdik,geriye yatak odamıza tahliye işlemi kaldı
harika valla canım iyi gunlerde eskitin
canım bebişinle birlikte güle güle kullanın.birde bişi sorucam kıyafetleri yerleştirirken altına ne serdin çekmecelerin?
sağol canım...
yazıcının içinden a4 kağıdı çaldım,çekmecelerin altına döşedim
çok güzel canım güzel günlerde kullanın !
güle güle kullanın canım..
super fikirmiş yaaaama benim hiç aklıma gelmeyen bir detay... capitone falan ii olur aslında
İpem bocem oglumuz gule gule buusun icinde ins.
Zeyytinnn canininsıkma cnm teferruatla..cok hos olmus...gule gule kullanin ins.
Kk bayansu cnm gule gule kullansin minnak kizin...
Hepinizin ellerine saglik
İpem bocem oglumuz gule gule buusun icinde ins.
Zeyytinnn canininsıkma cnm teferruatla..cok hos olmus...gule gule kullanin ins.
Kk bayansu cnm gule gule kullansin minnak kizin...
Hepinizin ellerine saglik
bunlar da lohusa pijamam geceliğim.bir tane de mavi alacağım daha sonra.bir de teyzesinin aldığı ayakkabı ve tulum:
aaaa cnm lcw nin zıbın takımının aynısından bende aldım çok tatlı duruyo gerçekten:)) diğerleri de çok güzelmiş güle güle giydir bebişine inşallah..
İşte oglumun odasi nihayet hazirladik ama yatagini suslemedik cunku yatak alinmadi henuz bir de dolabinin icini yerlestirmedik herseyi yikandi hazir. Hastane cantamizi da hazirladim. Allah hayirlisiyla oglumuza kavusabilmemizi de nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 359984 Eki Görüntüle 359985 Eki Görüntüle 359986 Eki Görüntüle 359987 Eki Görüntüle 359988 Eki Görüntüle 359989 Eki Görüntüle 359990
Tafcıım canım benim, bayıldııım çoook güzel olmuş Maşallah!!! Allah sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasib etsin güzel sağlıkla dolu günlerini geçirsin küçük meleyin odasında! maviş maviş, hele halısı ne güzel MAŞALLAH!!!!
cnm çok güzel olmuşş odası bebeğiniin.sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah.halısına bayıldım çokk şeker
İşte oglumun odasi nihayet hazirladik ama yatagini suslemedik cunku yatak alinmadi henuz bir de dolabinin icini yerlestirmedik herseyi yikandi hazir. Hastane cantamizi da hazirladim. Allah hayirlisiyla oglumuza kavusabilmemizi de nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 359984 Eki Görüntüle 359985 Eki Görüntüle 359986 Eki Görüntüle 359987 Eki Görüntüle 359988 Eki Görüntüle 359989 Eki Görüntüle 359990
Tesekkur ederim canimcnm bayıldım odanıza..çok güzel olmuş..iyi günlerde kullanın inaşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?