..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

çookkkkk güzellerr elchinn..... ben daha hiç bişi almadım yaaaaaaaaa

çookkkkk güzellerr elchinn..... ben daha hiç bişi almadım yaaaaaaaaa

ilk erkek olduğunu duyunca bikaç parça aldık işte sonrada babamız kapşonlu mavi tulumu çok beğenip almış hatta dediki büyüğü olsaydı kendimede alcaktım

kızlar cicler pek güzel..allahım sağlıklı sıhhatli güzel huzurlu günlerde giydirmeyi nasip etsin bütün annelere inşallah...

.........msj tekrarı......

Son düzenleme:
slm kızlar bende bebeğime bu çerçeveyi aldım oğlum kıskanmasın diye orta kısmına onun resmini koyucam ve yanlarada kızımın

merhaba kızlar benimde 14+ 1 günüm henüz cinsieti tam belli değil o yüzden bişiler alamadım.ama bebeişimizn teyzoşları gönüllerinden ne geçiyosa alıolar bayram sonrası kontrolüm var cinsiyetinden daha çok amniyosentez yaptırmasammı derdindeyim.uamarım bebeişim sağlıklı olurda cinsiyeti ne olursa olsun razıım

Eki Görüntüle 278338

bunlarda lokumumuza aldığımız ilk cicikler....ben gaza gelip biraz fazla almışım sanırım, cinsiyeti öğrenip 2 saat çarşı turu yaptıktan sonra eve geldim...anoommm bi baktım 14 tane tulum almışım..bunlar bi kısmı:)):26::26:

o tulumlardan çıkan bacakları ısırmıcamda napcamm önlüklerini yesinler şunlara bakk maşalah nazarlar değmesin hepsi çok minnak çok şeker yaaa:)) kız bebişlere daha ciciş kıyafetler var güzel günlerde giydir inş. canım benim.

bunlarda benm bebişin cicileri bnm ördüklerim ve aldıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…