..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

ktg battanieler çok şeker ama bende o yetenek yoqpatik yaparım ama battaniye uzun iş yaaa
logopeia hepsi çoook cici canım sevdacım seninkilerde öyle..
ama bana tanıdıklarımızdan kesin 100 tkm elbise tulum vs gelir onun için fazla bişi almak istemiyorum..herkes ilk çocuk die kaana altın takmıştı ama buna bişeyler getirirler kesin..napıcam o kadr kıyafeti bilmiyorum valla..

oyuzden en önemli olanları alsak yeterlı dıye düşünuyorum şimdiden abartmaya gerenk yok:)
kızımada çok kıyafet gelmişti hepsini kullanamdım tabi bı dolusu çekyat altında teyzem nerdeyse koca bi çeyiz getirdi almanyadan orarnınkılerd eskımıyo bılıyosun zatn hemen buyudu kızım ne gıydıkı
ama insan heveslenıyo işte gördükçe dayanamıyo:) liste şart

teyzelerimiz internetten şu 3 takımı sipariş ettik yeşilli 5li takım yeni doğan diğer ikisi 6 ay :))) bakın bakalım beğenecek misiniz? bebişim nisanda doğacağı için 6 ay aldım bi de 3 ayı kalmıştı ama temmuz sıcağında antalyada giyemez böyle diye düşünerek 6 ay aldım umarım doğru yapmışımdır

Eklentiler

• $11MUSET08057-YESIL_0.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $11MUTLM06037-MAVI_0.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $11MUTLM06040-KAHVE_0.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

sizi gidi minnak şeyler sizi...

kızlar annemin de yorumu üzerine iptal ettim yukarıdaki kıyafetleri..tecrübeli anneler ve kendi annem bu tarz tulumları en fazla 3 - 4 aya kadar giyebilir dedi.nasılsa burada daha ne ciceler bulurum bebekime..İri bebek olursa giyemezmiş 6. ayda falan ondan öncesi de yaz zaten giyemez ben de iptal ettim

Son düzenleme:
kızlar bende aldım bu tulumlardan çok hoşuma gidiyor bebişlerin üstünde duruşları ben hiçbir aldığım eşyayı 1 aylık almıyorum hep 3-6 aylık alıyorum ki rahat rahat giyisin diye en kısa zamanda ekliycem ki bir tanesi eklenmiş :) bu arada bebişlerimiz güle güle giysinler kıyafetlerini

kızlar bu arada el becerisi olan arkadaşlarımızı kutluyorum beceriksizim o konuda :)

Eklentiler

• $5rjx.webp
    5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Anneleri bebişlerine çok güzel ciciler almış ama ben daha bebişime bişey almadım..Şu perşembe bi gelse artık bebişimizin cinsiyeti belli olsa bende o zaman alışverişe başlarım :)

kızlar bunlarda bebişin yeni kıyafetleri :))

narciceği cnm bizim bebeğimizinde cinsiyeti belli değil ama ben orta renklerde alışveriş yapıyorum dayanamıyorum

Eklentiler

• $6ymj.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 97

İşte bunlar da bizim cicilerimiz.
Hepsi hediyedir :) Pembe olanlarda daha bebek haberi ortada yokken hatıra olsun diye alınmış ürünlerdir
Anneannemiz babannemiz teyzemiz halamız büyük teyzemiz arkadaşlarımız anı olsun diye bunları almış bize :)
Allah hepimize kullanmayı nasip etsin hayırlı güzel günlerde inşallah...

bende cok begendim gule gule giysin ...VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com da satılıyor ama 6-18 ay

kızlar aldıklarınız çok güzel güle güle kullansın yavrularınız
yaw ben hiçbişey almadım,acaba 2. çocuk diyemi böyleyim hiç acele etmiyorum bende anlamadım
bitek dün araba baktım 1-2 mağazadan o kadar

sonunda bitti battanyem yeni bişeye baslamak için pers bekliyorum tabi bizimki nazlanmazsa yıne cinsiyetini gösterri insallh

Bebiş haberini aLdığımız günLerdn sonra bir takım üzüntüLer ve maddi probLemLerden ötürü hiç bir şey aLamadım Bekarken hevesLenip aLdığım bir kaç minik çorap, geçen yıL arkadaşa hastane çıkışı aLIrken kendimize de aldığım takım.. Elbette sağLIkLI doğması en önemLisi ama ne yapayım üzüLüyorum.. Tadını çıkarabiLeceğimiz bir şey, bu bebek aLIşverişi.. Ama ne yapaLIm,sağLIk.. İyi ki anneannesi ara ara yeLek, hırka ördürmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…