..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

bütünn prensler ve prensesler güle güle giysin inşallahh iyi günlerde..hepsi birbirinden şeker..

amin cnm inş...bende hep böyle tam totişini ısırabileceğim şeyler alıom...yine ağzım sulandı bak

ktg cim çok güzel cnm hepsi..ni zmn ördün bu kaadr şeyi hıı ni zaman..:44:

3 yıldır bebek die hazırlık yapıyorum cnm cok sükür bu sene oldu tüp bebekle daha neler varda eklemeyi beceremedm asıl ordüklerimi koyamadım ah ah bu 3 senede bide bi bu kadarda hediye verdim içim ezile ezile cok sükür rabbm sonunda nasip etti

bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleriii

Eklentiler

• $1.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 105
  • $2.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $3.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $4.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $Hawlumuz ve battaniyelerimiz.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $Hastane cıkısımız alt degıstırme bezimiz we manikur setim&#305...webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 63
anommm menzil cim bitmiş senin bebikin olayı:)) ne kaa çok şey almışsın, maşallah tüh tühh

anommm menzil cim bitmiş senin bebikin olayı:)) ne kaa çok şey almışsın, maşallah tüh tühh

petuş bunlar bi kısmı dersem şaşırmazsın dimi :) daha zıbınları var papileri var eldivenleri mendilleri babasınada bugun kucuk hastane cıkısı aldırdım dun begenmiştim yanımda nakit yoktu :)

bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleriii

ben bu bebişlerin kıyafetlerini gördükçe burda çıldırıyorum kendi başıma yaa bu kadarmı tatlı olurlar maşalah yaa siz baya alışverş yapmışsınız canım kuzuyaa ama hepsi muhteşem yaa

cumartesi günü bende bebişe alışveriş yaptım
cinsiyet belli olmadıgı için orta tonlar aldım hep
yarın eklerim
sizinkilerde cok güzelmiş

bayramdan önce belli olsun da cinsiyeti süslemeyi halletcem bakalım

Eki Görüntüle 278963 Eki Görüntüle 278964
bayramdan önce belli olsun da cinsiyeti süslemeyi halletcem bakalım

gerçekten bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlık.. ne ara ördün koskocaman şeyi valla bravo... hiç yapamam böle şeyler sıkıntı gelir bana... ama yapabilenlere çok özenir gıpta ederim o ayrı.. detaylı şeması varsa eklesene yada göndersene anama yaptırayım bende

kız die bi duysam hemen yapcam bunlardan simdi belli degil die bunu yaptım da

ktg yaaa çok güzel bunlar..özenip aldım bikaç tanesi çok teşekkür ederim. Yapamam ben ömrüm yetmez ama özendim

anammm ktg cim ne güzel bi pattaniye o ölee..yisinler ama bende sbilyanayla aynı kafayı yaşıorum sanırsam..ellerine sağlık cnm

logopeia cnm daha cinsiyet belli olmadan alcak kalmamış zaten cnm benim, bi sürü olmuş maşşallah..güle güle sağlıkla güzel günlerde giyer inş. cnm..

bunlarda bizim ilk cicilerimiz :)
fazla birşey almıcam ben oyuzden siz ekledikçe bakarım:)))
hastane çıkışı bambu beşik bi kaç tulum onlarıda 8. ayda alırım kızımdan kalan yepyeni birsuru cici var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…