2012 nisan anneleri buradan devam edelim

hayırlı olsun kızlar bende 2011 nisan anneleri topiğindenim ama martta geldi bebeğim. hepinize hayırlı hamişlikler dilerim

günaydin kk´nin güzel hamisleri,

nasilsiniz iyimisiniz, bebisler de iyidir insallah... öpüldünüz!!

bende progestan, coraspirin ve folic kullanıyorum. Yanlız benim kullanma sebebim 4 ay önce düşük yapmam. doktorum 12 hafta sonuna kadar kullanacaksın ondan sonra doğal akışına bırakacağız dedi.

umarım bıraktığında herhangi bir sorunla karşılaşmadan 40 haftanı sorunsuz tamamlarsın.şimdiden hayırlı olsun bebeğin.

merhaba janlpam,

benim kullandiklarimla ayni görevi görüyor senin kullandiklarin neden dersen, benimde bundan önce 2 kere düsügüm oldu, o yüzden bu sefer doktor bana bu ilaclari yazdi ki hamileligimi desteklesin, düsügü önlesin diye. Ayni sana söyledigi gibi bende 12ci haftanin sonunda birakmam gerekiyor, daha dogrusu elimde ki son paketi bitirecegim ondan sonra almayacagim. Insallah ondan sonra sorun yasamayiz. Umarim canim sende sorunsuz bir hamilelik yasarsin...

slm kızlar bende allah gününde doğurmayı nasip ederse nisan 2012 annesi olucam:)) sanırım aranızda şu an için en tecrübeli anne ben oluyorum.bu 4.gebeliğim ama 3.sağlıklı doğumum olacak allah nasip ederse ilk oğlum 20 gün snr 4 yaşına girecek ikinci oğlumda 2010 nisanda doğdu şu an 1.5 yaşında.ama benim bebişler hep erkenciydi.ilk oğlum 36 haftalık ikinci oğlum 30 haftalık doğdu.1 kiloydu ve 2 ay küvezde yattı.ikinci gebeliğimde kortizon kullanımına bağlı preklemsi yaşadım yani hem şeker çıktı hem tansiyon.tansiyondan dolayı bebkte gelişim geriliği oluştu ve 30 haftalık olmasına rağmen 27 haftalık gibiydi gelişimi.çok zor günlerdi.gebelik zehirlenmesi deniyo buna dolayısıyla apar topar doğuma alındımj.şimdi bu gebeliğimdede yine preklemsi yaşıycakmışım.bi kere vücud kapınca öbür gebeliklerdede olurmuş.yani ben kronolojik olarak nisan gözüktüğüm için burdan devam edicem ama muhtemelen sizlerden önce doğurucam kızlar.ama rabbim umarım bu bebeğimi gününde sağsalim doğurmayı nasip etsin.bu arada bende bir koç kadınıyım 7 nisan doğumluyum ikinci oğlumda 12 nisanda doğdu ve inanılmaz zor oluyo iki koç bir arada olmuyo bence.aşırı sinirli inatçı sabırsız bir bebğim var dediğim dedik bi yapmayayım kafasını yerlerden yerlere vuruyo mümkün deil susturamıyosun.oturur akşama kadar nefesi bile kesilse ağlar yani dediği olana kadar.bende inatçı ve sabırsızım yani şu an psikolojim altüst olmuş durumda 3.bebeğimde koç olursa sanırım evde kafamda külahla falan dolaşırım gibi geliyo.allah bütün koç annelerinin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

hosgeldin canim,

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bu seferde bebisini, insallah daha öncekiler gibi olmaz... Allah büyük...

merhaba güzel hamisler,

hayirli cumalar olsun öncelikle... nasilsiniz iyimisiniz bugün? Bizi sormak isterseniz sükür iyiyiz, bir yaramazlik yok...

Cinsiyet konusuna gelince, 11 haftalikken erkek gibi görünüyor simdilik demisti doktorumuz ama kesin olarak herhalde bir daha ki kontrolde ögreniriz..

selamlar )

merhaba bende nisan annesi olucam Allah izin verirse tabi ve çok heyecanlıyım sizler hangi doktora gidiyosunz tavsiye edebileceğiniz bi doktor yazarsanız çok sevinirim

bugün kontrole gitmem gerekirdi ama gidemedim
sabahtan beri içimi sıkıntı bastı
4 ay önce tamda bu günlerde düşük yapmıştım
sanki gidince yine atmayan kalbini görecekmişim gibi geliyor
en az 1 hafta daha gitmeyi düşünmüyorum

yahu bide benim ilk bebeğim değil birde 3,5 yaşında oğlum var
nedir bu durumum kafayı yiyorum galiba

kızlar ana sayfada aylara göra paylaşım var ordan nisan ayına gelin orda 2012 nisan annelerinden devam ediyoruz

merhaba bende nisan annesi olucam Allah izin verirse tabi ve çok heyecanlıyım sizler hangi doktora gidiyosunz tavsiye edebileceğiniz bi doktor yazarsanız çok sevinirim

merhaba mimoza,

hosgeldin canim, hadi hayirli olsun hamileligin... Hepimiz heyecanliyiz.. seninde mi ilk bebegin olacak ?

kızlar facede K.K 2012 NİSAN ANNELERİ diye grup açtım hepinizi bekliyorum

canım ben grubu gördüm ama erişimi sınırlı olursa katılmak çok istiyorum. yani grubu dışardan insanların görememesi ancak yöneticinin davetiyle erişim sağlayabilmeleri durumunda. listemde ekli pek çok arkadaşımla hamilelik haberimi paylaşmadım şimdilik düşünmüyorum da. bir de nazardan çok korkarım. face grubunu dışarıya kapalı yaparsak orada rahat rahat konuşup tartışabiliriz kendi deneyimlerimizi paylaşabiliriz.

slm cnm bende aynı bian düşündüm ama facede herkes görücek çoğu kişi bilmiyo nazardan korktuğum için erken diyorum duyulmasın daha iyi..
bu arada ilk nisan mayıs topiğini ben açmıştım kaç tane nisan olmuş böyle

Selam kızlar iştah durumunuz nedir yemek yiyebiliyormusunuz ben yaklaşık 3 haftadır yemek yemiyorum yani tencere yemeği yemiyorum aperatif ve hafif şeyler yiyorum süt içiyorum meyve yiyorum o kadar ..

kızlar facedeki gizli grup paylaşımları hiçkimse göremez
eskiden facebook ayarlarımı kontrol edebiliyordum şimdi kim neyi görebiliyor çok karıştı. beğendiğim sayfaların arkadaşlarım tarafından görülmesine engel olabilir miyim? ya da bu grubu zaten dışarıya kapalı mı kurdunuz? şimdi üye olsam görünür müyüm?

canım ben de seninle aynı fikirdeyim, bilinsin istemem ama dışarıya kapalıysa zaten kimse bizim üye olduğumuzu göremez. bir sürü nisan grubu oluştu evet. aktif olarak 4-5 tanesini okuyorum bazıları çok hızlı ilerliyor takip etmek mümkün değil benim için.
Selam kızlar iştah durumunuz nedir yemek yiyebiliyormusunuz ben yaklaşık 3 haftadır yemek yemiyorum yani tencere yemeği yemiyorum aperatif ve hafif şeyler yiyorum süt içiyorum meyve yiyorum o kadar ..
canım herşey bulantı yapıyor bende, yemek çok zor yiyorum. ekşili zeytinyağlılar bazen mideme iyi geliyor, bazen de kuru kuru grissini yiyorum tavsiye ederim.

Son düzenleme:
merhaba güzel hamisler,

nasilsiniz iyimisiniz? Umarim herkesin hamileligi cok iyi gidiyordur, bulantilar azalmis yada tamamen gecmistir...

Hani topic hic ilerlememis haftasonu.. ... hadi kzlar biraz daha gayret..sarilin klavyeye

selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…