merhaba bende üçüncü bebeğime 12 haftalık hamileyim doğumum nisan ayına denk geliyo diğer iki doğumum mayıstaydı buda nisan sonuna kısmet olursa...benim doğumlarım gecikmeli oluyo belki mayısa sarkar buda :) Allah herkese kolay doğumlar versin hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..sorunlu başladı hamileliğim önce boş kese dedi dr. başka dr. a gittim aynı şeyi söyledi kürtaj dediler randevu almıştım kürtaj için dr. um alttan muayne etti ultrasonla bebeği gördük kalp atışlarını duyduk ve yola devam ediyoruz..
selam kizlar doktordan geliyorum simdik :) bebisim o kadar kipir kipir ki eli kolu durmuyor:))) down sendromu icin ense kalinligi ve kan testi yapildi sonucu doktor bildirecek onumuzdeki gunlerde normal gorunuyor ancak kan testine bakalim dedi dua ediyorum insallah hepimizin bebisleri sag saglim kucagimizda olur . cinsiyetini ise henuz soylemedi
hadi gözün aydin canim görmüssün bebisini yine... kan testinde normal cikacak merak etme... Bir daha ki kontrol ne zaman senin?? O zamanda cinsiyetini ögrenirsin insallah...
cok sagol canim evet doktorumda oyle soyledi 16. haftada gidicem yani 3.5 4 hafta sonra o zaman kesin ogreniriz dedi hayirlisi bakalim hepimize :)
Selam anne adayları nasılsınız
Size sormak istediğim bişey var ben 10+5 günlük hamileyim folic acid plus kullanıyorum ve kullanınca midem çok bulanıyor 1 hafta önce doktora gittiğimde miden bulanıyorsa folic acid kullanma dedi bende 3-4 gündür kullanmıyorum ve mide bulantılarım azaldı sizde durumlar nasıl acaba folic acidi tamamen bıraksam sorun olurmu internette araştırdım 3 aydan sonra folic acid kullanımına gerek yokmuş acaba benle aynı sorunu yaşayan varmı???
Selam anne adayları nasılsınız
Size sormak istediğim bişey var ben 10+5 günlük hamileyim folic acid plus kullanıyorum ve kullanınca midem çok bulanıyor 1 hafta önce doktora gittiğimde miden bulanıyorsa folic acid kullanma dedi bende 3-4 gündür kullanmıyorum ve mide bulantılarım azaldı sizde durumlar nasıl acaba folic acidi tamamen bıraksam sorun olurmu internette araştırdım 3 aydan sonra folic acid kullanımına gerek yokmuş acaba benle aynı sorunu yaşayan varmı???
merhaba canım:)tekrar merhaba canim,
doktor da bir hosmus insan nasil karistirir haftalari degil mi ), doktorla hangi dilde anlasiyorsunuz bu arada? Insallah dil sorunu fazla yoktur. canim benim ya, büyümüs desenee annesi... benim findikta büyüyordur...
Uzun yolculuklardan sakinmak gerek dogru, bebis biraz daha büyüsün o zaman gelirsiniz buralara. Ne güzel yesilliklerin icinde olman, bazen insan gercekten yesil bir yere ihtiyac duyuyor..hep beton yiginlari görmekten sIKILIYORUZ... Allahtan burada da güzel genis parklar var gezebilmek icin... havalar el verdikce gitmek lazim aslindada, ben hafta ici calistigim icin gitmeye üseniyorum, hafta sonu evde dinlenmeyi tercih ediyorum...
Kusman gercekten kötü canim ya, insallah bir an önce gecer, sende rahatlarsin.. kendine dikkat et, Allaha emanet ol..sevgiler selamlar
merhaba canım:)
evet inşallah meleğim doğsun birlikte geliriz:)haklısın gezmek lazım özellikle hareket açısından ama havalar iyice soğudu burada,yağmurlarda başladı artık güzel havalarda inşallah.doktorum ingilizce biliyor ortak dilimiz ingilizce.
bana bir fitil verdi bulantı için,anüsten alınacağını söyledi nette araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım,korkuyorum da kullanmaya ama evelsi gün baya kötü olunca bir tane kullanmak zorunda kaldım:/
aranızda bulantı için fitil kullanan var mı arkadaşlar?
selam kizlar bugun cok ilginc bir olayla uyandim sabah kalktigimda elim gayri ihtiyari karnimda uyandim anamm bir de ne goreyim gobegimin sol tarafi duz sag tarafi top gibi sis :)))) bizim ufaklik sag tarafta yumusmus hehehehe :))) sizde de oluyormu yada hissetmeye basladinizmi hareketlerini ?
iyiyim canım hamd olsun,hafta sonum güzeldi,Türkiyeden arkadaşım iki haftalığına ziyaretime geldi:)gezebildiğim kadar gezdik..Artık burası da soğudu gündüzleri 7,geceleri 3 derecetekrar merhaba canim,
nasilsin iyimisin, hafta sonun nasil gecti? Sorma buradada yagmur ve soguk hava basladi..persembe günü 23 dereceyken birden cuma günü 9-11 dereceye kadar düstü ve halende soguk..3 gündür yagmur yagiyordu.
Bulanti icin bana doktorum hap vermisti, ama Allaha sükür kullanmak zorunda kalmadim, sagolsun bebisim o kadar üzmedi beni...Insallah seninkide bir an önce gecer. Doktora sorsana hap seklinde olani yok mu bu ilacin diye..mutlaka vardir..
Kendine dikkat et canim..Allaha emanet ol, sevgiler selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?