2012 nisan anneleri hadi bakalım bebişlerin fotolarını ekleyelimm;)

canım konuya cevap ver diyosun cıkan sayfada ınsert ımage var ona tıklıyosun dosyaları sec dıyosun.bılgısayarındakı dosyadan fotoları secıp yukle dıyosun.

buda benim cikin kizim

Eklentiler

• $IMG_0786.webp
    22 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Rabbim ne güzeller ne şekerler maaşAllah. darısı başımıza inş. harika yaaaa bende zaman geçsin istiyorum artıkk

Allahım nazarlardan korusun tum bebisleri ,hepsi birbirinden sevimli masallah. Kızimi düsundugumde göğüslerim sizliyor simdi bebislerin
fotolarini goruncede ayni oldu. Guzellerim ne kadar masumlar melekler. Mis kokulu mucizeler.

ayyyyyy maşallah maşallah maşallah.Allah nazarda saklasın seni.Ne tatlısın sen yaaaaaaaaaaaaaa....Isırasım geldi

Allahım o nasıl bir güzellik öyle!!!
bin kere maşallah Allah nazarlardan korusun!!

bu arada sormadan edemeyeceğim ben hala çift kat badi giydiriyorum hem alta hem üste acaba abartıyor muyum :s:26:

Teşekkürler ablalar, teyzoşlar Allah razı olsun hepinizden! Allah tatlı bebişlerimizi korusun!

zeynepYUS canım, biz doğulduğumuz günden itibaren 1 badi, 1 üst geysi geydik. Senin de abartdığını düşünmüyorum, esas için rahat olsun ki bebek üşümüyor,nasıl olsa yaz gelir, hava sicak oldukta 1 badiye geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…