2012 nisan anneleri hadi bakalım bebişlerin fotolarını ekleyelimm;)

Eve geldiğimiz ilk gün...

Ana kucağı olur da baba kucağı olmaz mı ?

Mayıs sonu...

Babamızın yatağını işgal ederken...

Baba yeni bir tava alır ve tava test edilir...

Minik kanaryam...

Okadar güzel topik, güzel yüzler, minicik saf melekler. Bebklere Allah sağlıklı ömür versin, Anne-babalara da bolca sabr, para, sağlık versin bebeklerimizi büyütüb ayağa kaldırak. Öpüyorum bal yanaklarından :) Bu da benim Almilam. Son fotolarımızdan. Haftaya 4 ayımız olcak İnşAllah :)

Anneye gülücük atıyo :)

Gezideyiz :)

Civ-civim :)

maşşallahhh alminaya .4 ayımız dolacak demissin.oturtuyomusunuz.bir fotoda öle cıkmıs.benım kızımda 4. ayını bitirecek 4 nısan doğumlu.alminanın kilo durumu nasıl?

maşşallahhh alminaya .4 ayımız dolacak demissin.oturtuyomusunuz.bir fotoda öle cıkmıs.benım kızımda 4. ayını bitirecek 4 nısan doğumlu.alminanın kilo durumu nasıl?

Allah senin o güzel yavrunu bağışlasın canım, yerim onun tombiş yanaklarını

AlmiLamın kilosu 6.5 , boyumuz 68-di 3-cü ayımızdakı kontrolde, herhalde biraz da ağırlaşmış hem de uzamış. Oturmuyoruz henüz, civ-civin üstünde babası tutmuş onu, gözükmüyo:)

Masallah bütün bebişlere kuzucukların ortak noktası hepsinin gözlerinin içi gülüyor. Allahım yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmesin . Bahtları güzel olsun insallah.

ablası da her karede kardeşinin yanında.kuzularım benım..abisi de var haa.yok sanmayın :)

Eklentiler

• $290620121919.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 133
  • $190620121896.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 123

saol canım.maşşallah Alminaya..Allahım size bağışlasın..

kizlar masallah prenslerinize-prenseslerinize Allah nazarlardan korusun, hayirli evlat olmalarini nasip etsin
bu arada nisan ayi kiz ayi olmus galiba !!!!

buda benim kızım bıcırık askım

Eklentiler

• $418276_3481741367271_143684993_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…