o bahsettiğin ben oluyorum, 61,5 ile hamile kaldım şimdi 67,5'im
fakat yaklaşık olarak 45 gün hiç kalmadan yattım, ağır ilaç kullandım bunun da hesaba katılmasını rica ediyorum o süreçte şiştim zaten, öncesinde bırakın almayı, 1 kg da vermiştim...
ben ilk gebeliğimde 24 kg almıştım top gibiydim valla
şimdi 14.haftaya girdim daha 1 kg aldım. Umarım 10 kg geçmem bu sefer.
Yaşadığım bunalımları ben bilirim.
Aman sakın bol bol yiyeyim nasıl olsa doğumdan sonra veririm diyip salmayın kendinizi.
ben de çookkk kilo aldım ve kilo beni çok korkutuyor57 ile hamile kaldım. şu an 15+2 deyiz ve 60 kiloyum. daha 4 aylık olmadan 3 kilo aldım. ilk iki ayı da acaip bulantılarla geçirdim üstelik umarım çok fazla artmaz kilom...
bende hamile kaldığımda 53 kiloydum 16+2 haftalık oldum şuan 56 kiloyum...
doğumdan sonra veremem diye fazla almak istemiyorum ama
şu an bile 5 ay önce giydiğim hiçbir abiyeye takıma pantolana giremiyorum
o yüzden çok korkuyorum bi de bende irade sıfır sadece bi öğün diyet yapabiliyorum
26 kiloyu nasıl aldın ?
bana eşim ilk hafta sen iki cansın çok ye ye ye diyordu
ben de hiç kırmıyordum
hamileliğin ilk iki haftasında iki kilo aldım
doktor diyet verdi naptın sen diye
sonra bir kilo verdim ilerleyen haftalarda tekrar bir kilo aldım
şu an 16. haftamdayım 2 kilo ile devam ediyorum ama çok şişim
göğüslerim de büyüdü üstlerim de olmuyo:26:
ya bi stress bastı işte beni şimdiden. beslenmeme de dikkat ediyorum ne bileyim günde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum pirinçten uzak durmaya çalışıyorum fln fln.. ama almışım işte 3 kilo demekki benim bebiş biraz irice olacak :) babamızın teselli yöntemi bu :))
bu arada yürüyüşlere fln başlayan var mı ?? 15+3 deyiz bugün...
Vallahi nasıl oldu bende anlamadım. Su içsem yarıyordu resmen:)
Aslında ben çok tatlıya düşmüştüm birde hergün mutlaka 2 bardak taze sıkılmış meyve suyu içerdim. En kötüsü de o oldu zaten. suyunu içmek yerine posasını da almak lazım. Yoksa direkt meyve şekeri kg ya dönüşüyor.
Ama çocuğum çok güzel doğdu 4,4 kg idi 3 aylık kıyafetleri giymeye başladı doğar doğmaz. Gerçi şimdi dal gibi sıpa o ayrı:)
ben şu anda 17 haftalık hamişim... 57kg ile hamile kaldım şuan 63kg oldum...
hiç bulantım olmadı, tiksinmede olmadı acayip iştahım var. ne yapıcam bilmiyorum..
hep açım sanki hiç yemek yememiş gibi... biri beni durdursun
İyiyiz iyi...Genelimiz çok kilo almadık ilk 3 ay. Ben malumunuz ilk bebeğimde 30! kilo aldığmdan çok korkuyorum yine alırmıyım die...
Çünkü aldğm 30 kilonun 20si gitmişti ve 70le başladım şu ana kadar almadım.İnşallah toplamda 10 kiloyu geçmem...Ben de iştah yapmasın die elevit içmiyorum ekmeği kolayı kestim tatlı falanda uzak duruyorum.Öle aşermem falanda olmadı iştahım çok açılmadı .inş.böle gider
Ama çocuğum çok güzel doğdu 4,4 kg idi 3 aylık kıyafetleri giymeye başladı doğar doğmaz. Gerçi şimdi dal gibi sıpa
tam bi anne konuşması kendi annem konuşuormuş gibi hissettim bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?