İyiyiz iyi...Genelimiz çok kilo almadık ilk 3 ay. Ben malumunuz ilk bebeğimde 30! kilo aldığmdan çok korkuyorum yine alırmıyım die...
Çünkü aldğm 30 kilonun 20si gitmişti ve 70le başladım şu ana kadar almadım.İnşallah toplamda 10 kiloyu geçmem...Ben de iştah yapmasın die elevit içmiyorum ekmeği kolayı kestim tatlı falanda uzak duruyorum.Öle aşermem falanda olmadı iştahım çok açılmadı .inş.böle gider
ilk hamileliğimde bende 24 kg almıştım ve Elevit kullanıyordum. Bu sefer doktoruma söyledim Elevit yerine başka birşey verebilirmisiniz dedim. O da Decavit verdi.
Yinede kilo alımın hızlanırsa bunu da keseriz sadece demir veririm vitamini de doğal yolla alırsın dedi.
ben 69 kiloyla başladım ve şuan 17 haftalığız kilom 62 vermeye devam edyorum ve henüz göbişim yok
Ama çocuğum çok güzel doğdu 4,4 kg idi 3 aylık kıyafetleri giymeye başladı doğar doğmaz. Gerçi şimdi dal gibi sıpa
tam bi anne konuşması kendi annem konuşuormuş gibi hissettim bi an[/QUOgariptir banada öyle geldi tam bir anne konuşması yani :=)
veeee kızlarr 63 kilo ile baslayan gebeliğimde 72 kiloya ulasmanın hayal kırıklıgı, mutsuzlugu ve umutsuzlugu içindeyim.. kocişimde gebeliğiMe 76 kiloyla basladı su anda 80onu ben 4 haftada sollarım ama. bu arada saglıksız besleniyorum gec kahvaltı yapıyorum sonraki yemek saatim 3-4 oluyo aksamada acıkırsam ya abur cubur yada daha basit ekmeksiz yiyorum aralarda süt, meyve, kuruyemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?