2012 nisan anneleri kilo takibi

ben de 64 kiloyla başladm şu anda 63 kiloyum. yeni almaya başladm ben. zaten çocukluğumdan beri kilo kompleksim hep oldu. çok korkuyorum o yüzden

ben de elevit içiyorum acaba ondan mı bu kaddar iştahlıyım
eğer öyle bi şey varsa meltoo elevit içmeyi tamamen bırakmak yerine
başka bi ilaç kullanmaya devam etsen daha iyi olmaz mı
folik asit bebek için çok önemli sonuçta

pirincin bu derece önemli olduğunu bilmiyordum kilo alıyorum die neyi çok yesem gözüme düşman görünüyor. devam edeceğim.. kelebekkk arkadaşım teşşekkür ederim..

elevit ben de kullanıyorum ama iştahta bir değişiklik olmadı. çok bulantı yaptı bende gece yatarken içmemi söyledi doktor.belki bu yüzden iştahım değişmemiştir..tavsiye ederim..

Ben folik asitin şu an faydası olmadğnı biliyorum 12.haftaya kadar faydalı.
Eleviti bırak süt bile içmiyorum...Ne bilim ilk gbi olmuyo 2.bebekte daha tecrübeli oldğndanmı insanın ne, olmasada olur dedğm bi sürü şey var.
Dr sordum annen elevitmi içmiş dedi:))ben de bişi içmiyorum ama meyveme proteinime ne bilim yoğurdu falan düzenli yiyorum yani doğal vitamini tercih ediyorum.

bulantım olduğu zaman yani düzenli beslenemediğimde elevit içtim ama sonrasında bıraktım
meyve sebze et süt balık yedikten sonra yeterli olur diye düşündüm ve içmiyorum
sadece kan hapı içiyorum
folik asitide bıraktım ama bırakmam gerekirmiydi onuda bilmiyorum
onda hata yaptım sanırım
75 ile hamile kaldım
şu an 74-75 arasındayım
almadım diyelim
ama 5. aya dikkat kızlar
ben dahil tanıdığım bir çok kişi 5. ayında ÇOK kilo aldı hemde birden
ben o yüzden daha dikkat edeceğim

hamilelikte kilo almak doğa ama abartı kilo almakda bize bünyeye zarar
ben vermekten korktuğumdan değil ama doğum sonrası rahat hareket edebilmek yatarkan kalkerken bebeği taşırken bele fazla baskı yapııp dengeyi bozmak istmediğimden fazla almak istemiyorum

Yorumlara baktım da hem ağlayasım hem gülesim geldi.
16 haftalık hamileyim, 57 kilodan 67 kiloya çıktım
Kocaman bir göbeğim ve fazla 10 kilom var !
Doktor da bişey demedi bu duruma. Çok yiyorum kızlar çoookkk !

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye .daha önceleri yazıları takip ediyordum ama pek fırsatım olmuyordu. bende 17 haftalık hamileyim benim ilk hamileliğim. 50 kiloydum hamile kaldığımda şimdi ise 54,5 bazen de 55 kilo gidiyor. kilo vermek istemem tabi ama 2 kilo alanları da kıskandım doğrusu. hamile külotlu çorabı ve pantolonuna çoktan geçiş yaptım yani. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim?

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu siteye .daha önceleri yazıları takip ediyordum ama pek fırsatım olmuyordu. bende 17 haftalık hamileyim benim ilk hamileliğim. 50 kiloydum hamile kaldığımda şimdi ise 54,5 bazen de 55 kilo gidiyor. kilo vermek istemem tabi ama 2 kilo alanları da kıskandım doğrusu. hamile külotlu çorabı ve pantolonuna çoktan geçiş yaptım yani. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim?

Merhaba, ben de gebe kaLdığımda kiLo almak için bitkisel ürün kuLLanıyordum, doktorum fazla kiLo aLmadan bu süreci tamamLayaLIm dedi, bıraktırdı. 46 kiLo iLe başLadı hamiLeLiğim, kusmaLardan ötürü 2 kiLO verdim. Şimdi onu iki katıyLa aLdım. 48.6 yım. Zayıf oLanLar aNlar, aLdığımız gramlAR İÇİN çığLIk çığLIğa seviniriz. Benim de tek güvencem bu, biraz da orantıLı aLIrsam tamamdır :) Şu an 14+4 üm. Ah ah, dobidik oLabiLeceğim zamanLarın hayaLini kuruyorum. Ama bir yandan bebiş düşük doğum ağırLIkLı oLursa diye de çok korkuyorum.

merhaba arkadaşlar uzun süredir sürekli takip etiğim bu foruma ilk kez yazıyorum ..:) bende 57 ile başladım sabah tartıldığımda 62 kiloydum. 16+2 yim bende..

63le başlamıştım 16. haftama kadar 65 olmuştum
17+3 üz bugün sağlıkocağında tartıldım 67 olmuşum
moral sıfır sağlıklı beslenmeye başladım ekmeği bıraktım
salata yoğurt sebze meyve ağırlıklı beslenecem
hemşire de dikkat et aldıgın kilolar sana yarıyo bebeğe değil
bebek depodan bile beslenebilir dedi

5. ayda çok kilo alınıyormuş arkadaşlar
5. aya yaklaştık dikkat edelim

pilates topum var artıkk
artık spor yapacam ve sıkılaşacam
yediklerime de az dikkat ettim mi
her şey güzel olacakkk

veeee kızlarr 63 kilo ile baslayan gebeliğimde 72 kiloya ulasmanın hayal kırıklıgı, mutsuzlugu ve umutsuzlugu içindeyim.. kocişimde gebeliğiMe 76 kiloyla basladı su anda 80 onu ben 4 haftada sollarım ama. bu arada saglıksız besleniyorum gec kahvaltı yapıyorum sonraki yemek saatim 3-4 oluyo aksamada acıkırsam ya abur cubur yada daha basit ekmeksiz yiyorum aralarda süt, meyve, kuruyemiş.

canım aynı kilo ile başlamışız biz
ben 70i bulmadım henüz inşallah da bulmam :26:
ama 67yi gördüm bayram öncesi
bayramda yedim içtim yattım akıbetimden korkuyorum
boyun kaç tatlım
geçen bi arkadaş yazmış fransada kadınlar 4 5 kilo alarak doğum yapıyorlar diye
şaştım kaldım
biz normalden farklı ne yapıoz da alıoz bu kiloları:44:
ben işe başlıom aynı zamanda spora
inşallah faydası olur

Rekoruma yaklaşan birini gördüm > Menzil

Yediklerimiz bize değil bebişlerimize yarasın inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…