2012 nisan anneleri kilo takibi

25+1 bebişim gecen hafta 620 grdı olsunda simdi 750 gr olsun peki bn 48 den 56 8. kiloyuda aldım hayırlı olsn valla ilk 4 ayda 2 kilo alarak havam yerndeydi aman bn almıyorumki die ama masallh simdi durmuyo 2 kilo alan arkadaslarımı tebrik ediyorum ve alkıslıyorummmmm...

kızlar başlangıç 75
21+4 de 78 dim 26+4 de 80 olmuşum
5 hafta da 2 kilo almak çok güzel

oy oy oy ben ne kadar cokkilo almisim ;( ne yapicammmmmm:18: 58 ile basladim bugun kontrolum vardi 26+5 olduk ve ben 70 olmusum kizlaarrrrrr.....

28+2 deyim ve 51 den 61 e fırladım doktorum çok kızdı diyetisyene yollucam seni böle gidersen dedi ((

27 haftalık hamileyim ilk 4 ay hiç kilo almadım ama şuan tam 12 kilo almışım :)))inşaallah bu kilolar kalıcı olmaz gerçi oğlumda 25 kilo almıştım oğlum 3 aylık olana kadar tüm kilolarımı vermiştim inşaallah kızımda da öyle olur aldıklarım hemencecik gider önce sağlıkla kucağımıza alalımda kilolarımızı veririz.

28+2 deyim ve 51 den 61 e fırladım doktorum çok kızdı diyetisyene yollucam seni böle gidersen dedi ((

Benide diyetisyene yönlendirdi ama ben gitmedim hayatımda hiç diyet yapmadım öyle listeye falan uyamadım hamilelikte asla uyamam bi rahat yiyip içeceğimiz zaman hamilelik bununda tadını çıkaralım dicem ama olmuyo tabi kilolarımıza dikkat etmemiz gerekiyo bebişlermizi sağlıklı bi şekilde doğurmak için ama nasıl yapıcaz bilmiyorum :)

oooff ben çok sıkıntılıyım yaaa. bn 45 kiloda hamile haldım şuan 25 haftalığım ve 60 kiloyum. 15 kilo aldım. bi sorun yoık şuanda ama dha 3 ay varbi 15 daha alrım sanırım.
hiç moralini bozma ben oğlumda 50 kilo ile hamile kalmıştım 78 le doğurmuştum oğlum 3 ay olana kadar hepsi gitmişti şimdi kızıma hamileyim ve kilo aldığım zamanda hamile kaldım 60 la kaldım şuan 72 kiloyum dahada alıcam tabi :)

3 günde 600 gr. vermişim.tatlı yememk ne kadar etkiliymiş
66,4 kiloyum

çok kilo almaya başlayınca
kocişe söylene söylene pilates topu aldırdım
onu da sehpa niyetine kullanıyorum
gram hareket yok bol hamurişi var
kaç kilo oldum bilmiorum haftaya kontrolde öğrencem:18:

İlk 4 ay aldığım 10 kilo ile rekor sahibiydim, ve rekorumu koruyorum kızlaaaar..
27 haftada 19 kilo
57yle başladığım hamilelik macerası kaç kiloyla son bulacak bakalım..

63 le başladım 30. haftama girdim 12 kilo aldım 75 oldum
bi on kilo da son ay alınıyo diyolar
o ha

selam kızlar bende aranıza katıldım

82 kilo ile hamile kaldım hamileliğimin ilk 3 ayında 8 kilo vererek 74 kiloya düştüm şu an 80 kiloyum sanırım yavaş yavaş alıyorum inşallah 85 ten fazla olmam
daha sonra bu kilolarımı veremem diye çok korkuyorum

ben de 71 ile hamile kaldım şu an 28 hafta 4 günlüğüz ve 77.5 kiloyum. 6.5 kilo almışım şimdiye kadar. 82 ile hamileliğimi tamamlamayı planlıyorum inşallah son aylar fazla almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…