2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydın Kızlar :49: Dün Misafirlerim vardı çok bakamadım buraya evde birileri olması harika 7/24 misafir kabul edebilirim :52::52::52:

gözün aydın allah analı babalı buyutsun maşallah bebeginede :nazar::nazar::nazar: doğumda ne guzel normal olmuş :emir_bebek::emir_bebek:

ahsenimm nerde oturuyordun sen canım .. vde oturmak kadar sıkıcı bişi yok hele yalnız yalnız neyse az kaldı bebekler glince baya bi yogunlugumuz olacak sonrasında da iş hayatı falan filan derken bu skıntılı donemler geride kalacak :52:

maşallah bebegine:nazar: uy çok az zamanın kalmış hadi hayırlısı olsun cnm guzel dogumlar diliyorum saglıkla bebegini kucagına

bence gerçek kasılma degil bende de çok oluyordu o durum doktoruma sordum kasılma tek tarafta olmazmış butun karnın taş gibi oluyormuş gerçek dogum sancısında ve agrı oluyormus... tabi gen gozlemekte fayda var bebim :48::48:

sevindim herşeyin yolunda olmasına cnm geçmişler olsun :49:

:nazar::nazar: maşallah bebişine ... hala hayal gibi geliyor dimi aynen banada sanırım dogup kucagıma aldıgımda bile bu benım mı diyerek ınanamayacagım D:D::emir_bebek::emir_bebek:

elazıgdayım canım küçük bi şrhir oldugu için pekbi faliyet yok yaz olsa gene park bahce atıyoz kendimizi ama kış olmuyo:6:

Seninle aynı gündeyiz. Benim doktorum da 10-11 Nisan gibi dedi biz 10 dedik not aldı. 31inde tekrar gideceğim plesantanın olgunlaşmasına bakacak ona göre tarihi kesinleştirecek. Şu anda 10'uymuş gibi gün sayıyorum. 24 günümüz kaldı :46:
Genel anestezimi olacak? Benimki genel.
dr aslında 10 gün önce alıyoruz bebeği ama senin bebeğin biraz zayıf olduğu için bi kaç gün daha bekletmek istiyorum dedi.ne kadar durursa o kadar iyi tabi.hatta ben nst sonuçlarına göre kasılmalar olmazsa 16nisan da doğsun diyeceğim.hem bi an önce kucağıma almak istiyorum hem içerde ne kadar durursa o kdr iyi diyorum:52:

canım 10 güne doğru azalmaya başladı,sonrasında da o deli kaşıntı gitti,şu anda göbeğim çok kaşınıyo,o da gerilmedendir diyorum,bi de arada ufak tefek kaşıntı oluyo ama o her insanda olabilen kaşıntı bence,yani o kolestaz kaşıntısını düşününce.Bana doktor doz olarak günde 4 tane dedi,içimden hatta oha dedim:1: ,10 gün sonraki tahlilde bayaa düşmüştü değerler,dedim ilaca nasıl devam edeyim,hani belki 3 ya da 2 ye indirir diye,doktor 4 e devam dedi,o yüzden muayeneye kadar ilacım bitmesin diye kafama göre dozu azalttım dedim ya,tırsıyorum azcık,acaba 1 ya da 2 eksik alınca değerler artar mı ki diye?Sen kaç tane alıyosun günde,belki doz az geldiyse yavaş düşüyodur değerlerin,tahliliin ya da muayenen ne zaman,nette değerler düşse de kaşıntının tamamne geçmeyebileceğini de okudum,o yüzden tahlilsiz anlaşılmaz canım,içini ferah tut,inşallah bişi olmadan doğurcaz,bebeinin hareketleri her zamanki gibiyse endişelenme

hani demiştim ya hastanede yattım diye 4 gün boyunca günde 4 tane verdiler 6 saatte bir taburcu olurkende dr günde 3*2 iç 8 saatte bir dedi. bide bana iğne yaptılar ordayken bebeğin akciğerlerini geliştirmek için. olası bi erken doğuma tedbir amaçlı.
ay ne bilim kaşıntıyı düşündükçe kaşınıyorum psikolojik mi birazda nedir bilemedim .

dr aslında 10 gün önce alıyoruz bebeği ama senin bebeğin biraz zayıf olduğu için bi kaç gün daha bekletmek istiyorum dedi.ne kadar durursa o kadar iyi tabi.hatta ben nst sonuçlarına göre kasılmalar olmazsa 16nisan da doğsun diyeceğim.hem bi an önce kucağıma almak istiyorum hem içerde ne kadar durursa o kdr iyi diyorum:52:

Kaç haftalıkken kaç kg çıktı bebeğin?

Kaç haftalıkken kaç kg çıktı bebeğin?

30+6da 1530 çıkmıştı.o zaman 2 hafta geride dmişti.dün 34+6da 2300çıktı.şimdi 1 hafta geride dedi.karın çevresi küçük bebeğimin:(o yüzden kilosu az çıkıyor.seninki kaç g cnm?

Son düzenleme:
kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı her şey iyi çok şükür ama dr.um bütün ölçümleri yapmasına rağmen flyi ölçmedi.orda heanırhangi bir rakam yazmıyor yanından çıktıktan sonra fark ettim bi daha da girmedim her nedense aptallık yaptım kendime sinir oldum

maşallah canım:nazar::nazar:benimde kontrolum vardı bendede ölçtü 2 hafta öncekiyle aynı değer fl.bende çok kötü oldum ama.yani boş ver diğer kontrolde bakarsın:21::21::21::21::21:

30+6da 1530 çıkmıştı.o zaman 2 hafta geride dmişti.dün 34+6da 2300çıktı.şimdi 1 hafta geride dedi.karın çevresi küçük bebeğimin:(o yüzden kilosu az çıkıyor.seninki kaç g cnm?

Benimki biraz karışık aslında benim doktorum kiloyu hep yanlış hesaplıyor :) Kafasından çarpıp bölüyor rakamları sonra söylediği kilo çok az çıkıyor ama o gayet iyi diyor. Ben bunu anladım ve yakın zamanlarda farklı doktorlara da gittim benim doktorumun söylediğinden çok daha fazla çıktı kilosu.
Düşün benim doktorum 29+6 da 1100 kg dedi ve iyi dedi kilosuna. Bana az geldi ama 31+4te başka doktora gittim 1800 çıktı ve o normaldi. 10 gün sonra yani 34+0 da kendi doktoruma gittim onda da 1800 çıktı. O zaman anladımki benim doktor hep eksik söylüyor. Ultrasonda kilo görünmüyor kafasından hesap yapıyor ve tutturamıyor. Eksik söylemesine rağmen 3200 doğar bebeğin dedi. Demekki 3500 falan doğacak :)
Ama seninkinde de bir gariplik var 30 +6 da 1530 kg 2 hafta geri değilki zaten o haftada 1500-1600 civarı olması normal. 34+6da da kilosu gayet iyi çıkmış. Az falan değil ben kilo konusunda pek güvenmiyorum ultrason ölçümlerine ve doktorlara.

maşallah canım bebeğine:nazar::nazar::nazar:çok iyi bence.benimde 34.6 da 2400 çıktı.bana gayet iyi dedi.hatta tombişmiş bebeğin dedi doktorum:52::52::52::52:

Iyimi daha sabah olmamis acikmisim gecenin 4.30 da yogurt ekmek yiyorum.. Ohhhh ne guzelll :52: bide Tr nin ekmegi olsa ne guzel olurdu :25: Insallah bebegimle yaza geldigimizde doya doya yiyceemmmmm :9:

kızlar günaydın artık size de yerden bi şey almak zor geliyo mu bi de arada 5 ltrelik şeyler kaldırıyom bi şey olur mu

kızlar sizinde bebişler hareket ederken yanınız agrıyomu benim yanım sanki delinecek gibi zorluyo cidi cidi bagırıyom canımın yanmasından sanki yanımdan cıkacak:18:

kızlar günaydın artık size de yerden bi şey almak zor geliyo mu bi de arada 5 ltrelik şeyler kaldırıyom bi şey olur mu

vala yere bişey düşse direk eşimin yada kızımın yüzüne bakıyorum sagolsunlar onlarda hemen koşturuyolar egilmek yataktan kalkmak artık lüks haline geldi:1:agırda kaldırmamaya calış dikatli olmak lazım son zamanlarımız artık kendini yorma:16::16:

Benimki biraz karışık aslında benim doktorum kiloyu hep yanlış hesaplıyor :) Kafasından çarpıp bölüyor rakamları sonra söylediği kilo çok az çıkıyor ama o gayet iyi diyor. Ben bunu anladım ve yakın zamanlarda farklı doktorlara da gittim benim doktorumun söylediğinden çok daha fazla çıktı kilosu.
Düşün benim doktorum 29+6 da 1100 kg dedi ve iyi dedi kilosuna. Bana az geldi ama 31+4te başka doktora gittim 1800 çıktı ve o normaldi. 10 gün sonra yani 34+0 da kendi doktoruma gittim onda da 1800 çıktı. O zaman anladımki benim doktor hep eksik söylüyor. Ultrasonda kilo görünmüyor kafasından hesap yapıyor ve tutturamıyor. Eksik söylemesine rağmen 3200 doğar bebeğin dedi. Demekki 3500 falan doğacak :)
Ama seninkinde de bir gariplik var 30 +6 da 1530 kg 2 hafta geri değilki zaten o haftada 1500-1600 civarı olması normal. 34+6da da kilosu gayet iyi çıkmış. Az falan değil ben kilo konusunda pek güvenmiyorum ultrason ölçümlerine ve doktorlara.

demek ki dr dan dr a bile bu kadar değişiklik gösterebiliyor.inşallah diğer dr ların dediği çıkar ve tombik bir bebeğin doğar cnm.ben 2 hafta geri dediğinde çok takmıştım kafama ama şimdi biraz rahatladım bebeğimin hızla kilo aldığını öğrenince.

merhaba bayanlar
ben 37 haftalık oldum normal doğum istiyorum acaba sizde kireçlenme yani plasenteda yaşlanma gibi birşey varmı doktor erken doğum olabilir dedi suyumu kontrol için 5 gün sonra yine çagırdı şuan suyum normalmiş ama kireçlenme çogalmış sizde de aynı durumdan olan varmı

maşallah canım bebeğine:nazar::nazar::nazar:çok iyi bence.benimde 34.6 da 2400 çıktı.bana gayet iyi dedi.hatta tombişmiş bebeğin dedi doktorum:52::52::52::52:

teşekkür ederim cnm.sizin dr larınızın aynı kiloya yaptığı yorumları görünce daha da rahatlıyorum:46:

demek ki dr dan dr a bile bu kadar değişiklik gösterebiliyor.inşallah diğer dr ların dediği çıkar ve tombik bir bebeğin doğar cnm.ben 2 hafta geri dediğinde çok takmıştım kafama ama şimdi biraz rahatladım bebeğimin hızla kilo aldığını öğrenince.
Evet canım hiç takılma çünkü söylenen kilolar gayet iyi 3 kilonun üstünde doğsunlar da işimiz daha kolay olsun inşallah.

merhaba bayanlar
ben 37 haftalık oldum normal doğum istiyorum acaba sizde kireçlenme yani plasenteda yaşlanma gibi birşey varmı doktor erken doğum olabilir dedi suyumu kontrol için 5 gün sonra yine çagırdı şuan suyum normalmiş ama kireçlenme çogalmış sizde de aynı durumdan olan varmı

Canım 37 olmuşsun zaten bu hafta bile doğursan sorun yok. Bence normal doğum istiyorsan biraz erken olması daha iyi. Çünkü 40ı bekleyen ve hatta geçiren bebeklerin çoğu normal doğamıyor. Eğer açılma yoksa mecburen su azalıyor diye sezaryene alıyorlar. Haftaya gittiğinde belki suni sancı ile normal doğumu sağlarlar. Sen de zamanlı doğurmuş olursun. Hayırlı doğumlar canım.

Evet canım hiç takılma çünkü söylenen kilolar gayet iyi 3 kilonun üstünde doğsunlar da işimiz daha kolay olsun inşallah.

Canım 37 olmuşsun zaten bu hafta bile doğursan sorun yok. Bence normal doğum istiyorsan biraz erken olması daha iyi. Çünkü 40ı bekleyen ve hatta geçiren bebeklerin çoğu normal doğamıyor. Eğer açılma yoksa mecburen su azalıyor diye sezaryene alıyorlar. Haftaya gittiğinde belki suni sancı ile normal doğumu sağlarlar. Sen de zamanlı doğurmuş olursun. Hayırlı doğumlar canım.

37 haftalik bebek zamanind dogmus sayilir cnm. Zatn 37 den sonra ebk sadece kilo aliyor, yag depoluyor. Kilosu iyiyse hele jic takma kafana:34:

sancım ve suyum gelmediği halde normal doğum olur mu suni sancı ile

kızlar sizinde bebişler hareket ederken yanınız agrıyomu benim yanım sanki delinecek gibi zorluyo cidi cidi bagırıyom canımın yanmasından sanki yanımdan cıkacak:18:
cnm bnm de ole yanlarda geziyor sanki ayakları elleri hatta diyorumki bu kadar yanımda ne işi var hemde nası acıtıyor geriliyorlar sanırım yaa :1::1::1:
merhaba bayanlar
maşallah canım hayırlı dogumlar dılıyorum.. bende de plesante kireçlenmesi hafiften başlamış ama dr um çok az bişi dedi onemsizmiş yani ama bunun ileri derecesi erken dogumu tetikleyebiliyormus hakkımızda hayırlısı :31::31:
kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı her şey iyi çok şükür ama dr.um bütün ölçümleri yapmasına rağmen flyi ölçmedi.orda heanırhangi bir rakam yazmıyor yanından çıktıktan sonra fark ettim bi daha da girmedim her nedense aptallık yaptım kendime sinir oldum
canım bazı drlar fl ye onem vermıyor ama sana bilgi verse elbette ıyı olur kendı olcuyordur mutlaka normalse hersey soyleme geregı veya yazma geregı duymuyordur bidahaki, sor bi bakalım anormal bi durum olsa solerdi herhalde :S:26::26:
elazıgdayım canım küçük bi şrhir oldugu için pekbi faliyet yok yaz olsa gene park bahce atıyoz kendimizi ama kış olmuyo:6:

anladım cnm evet kış zaten bunalım mevsimi ya yaz gibisi yok :49::49::49:

Back
X