- 7 Eylül 2011
- 1.258
- 621
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni bi haftadan daha gunaydinlarrrrr![]()
günaydın canım hoş geldin![]()
alışveriş hiç bitmiyo dün 6 aylık kız elbiselerini gördükce içim gitti ama bizim altı aylık olduklarında ekim olacak soguk olur giydiremem diye alamadım hep askılı jileler elbiseler artık zıbınlar sevimli gelmiyo ala ala sıkılıdım galiba elbisede nasıl olur bilemedim gene zamanı geldikce alsam en iyisi dedim vazgectim ama aklım halen orda![]()
Aynı sorun bende de var kireclenme ve suyu azalma....bı hafta önce idare ederdi ....cuma gunü gittim Dr ye 21 Mart'ta sezeryanla doguma alincam..36+ 1 de dogum gerçekleşmiş olucak...Dr riske atmayalım dedi sanada gecmis olsun
Evet evet bende cok sıkıldim zibinan tulumdan..
Benimde gozum hep yazlklarda, elbiselerde..
3-6 aylik aldi ben bi kac tane yazlik...temnellik etmzde gelirse mart sonuna yaz basinda 3. Ayinda olcak anirim giyebilirim 3-6 aylik giysileri...ama yinede bende cok bisi alamiom bi cuksesini gormek istiom hatunun
arkadaşlar kumsal ve ktg den haberi olan varmı epeyidir görünmüyolar dogurdularmı yoksa![]()
Kumsal in sezeryan tarihi belli 26 martta kismetse....
Ktg nin annesi geldi yanina:)
Kumsal in sezeryan tarihi belli 26 martta kismetse....
Ktg nin annesi geldi yanina:)
Evet cnm 1 haftasi kaldiiyi bi sorun almasında 26 sınada az kalmış heycan doruktadır şimdi![]()
ben anladım ki dr erken doğum riskin var
diyenler daha geç doğuracak bizde her
gece bekliyroruz ha geldi ha gelicek diye
petuş c.tesi kont vardı ne dedi dr
kaç kg olmuş yamurcuk çatı mua yaptımı
Kizlar arasim dogdu, tostopik, iyiki doktorumu dinlemisim vakum gerekebilirmis yoksa, kolestazdan dolayi lokal anestezi sezo olduk, ama bayiltildim oksidasyonla,doktorunuzu dinleyin derim, aşık oldum sanirim ikinci kez ama en buyuk heyecanla, ogluma allah hepimizin yavrularini bize bagslasin saglikli hayirlisiyla, torba koydular karnim indi, eski halime döndum bile, 30 kilo almama ragmen,öpuyorum hepinizi yazicam yine telden giriyorum.
günaydın canım, valla bizimde var hala eksiklerimiz dün eşimle biraz çıktık ama o kadar çabuk yoruluyorum ki az bişey alıp dönüyoruz, böyle böyle bitcek heraldeilk günaydın bizden olsun sonunda dayanamayıp dün beşigimizi aldık ahşap aldım bide cihicco nun bakım cantasını aldık şimdilik tek küveti ve filesi kaldı onuda alırsak artık minik kızım gelebilirşaka biyana sezeryan günümüze 35 gün kaldı hayırlısıyla sag salim kucagımıza bi alsak
eşime diyorum alışveriş yapmaktan zevk almaycaksın deseler hiç inanmazdım artık gezmek ciddi bi işkence son zamana bıraktıgım için okadar pişmanımki
![]()
gosenayıım evde olsamda seni unutmam ben garii günaydıııın bebem
bugün dışarda olucam son eksikleri alıp kendimi eve atıcam gari çantamızı hazırlayalım bakarsın tosuncuk gelirim der bide
bi ara akşam girerim nete haberin ola yoksam seni unuttuğumdan diill hee![]()
Yeni bi haftadan daha gunaydinlarrrrr![]()
Evet cnm 1 haftasi kaldi
Sevda da bu hafta psr sezeryan oluo, artik ilk 10 da yer kalmadi bizlere nerdeyse:)))
Ayy evet cnm ya ayne...dr ada dedim keske valissaydim, calissaydin boyle olmazdi dio ama olsun yaa..
3 haftadir evdeyim yani, aynen dedigin gibi
Menzil ya 24 haftada 28 i gorenilirmiyim diodu cok sukur 35 hafta oldu yani
Daha bi suru kisi yani
Cnm cmt kontrolum cok kisa surdu, hersey yolundaymis cok sukur, cati muayenesini haftaya yapalim dedi dr cmt yine gidcem o zmn yapcak....lokumumuz 3230 gr olmus cok sukur..kilosu suyu herseyi iiydi..dr dedi bekliycez artik gelmesini:)) beklom iste bakalim ne zmn gelcek![]()
petuş maşallah kilosu çok iyi artık gelseler ya![]()