• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
MÜJDELER OLSUN OĞLUM GELDİİİİİİİİ:nazar:
evet salı günü sezeryan olacaktım biliyosunuz ama oğlum süpriz yaptı cumartesi günü sabah ezanları okunurken suyum geldi apar topar hastaneye gittik 3 santim açıklık olduğunu söylediler ve hemen doğumun olması lazım dediler sabah 8,30 da 3,5kilo 50 cm boyunda muhammed emirim geldi anlatılmaz bi duygu annelik 3 gündür 1 saat uykuyla duruyorum uyuduğunda bile onu seyretmekten uyumuyorum bugün topuk kanı alındı hüngür hüngür ağladım acıtmayın diye öyle masumki sevmeye kıyamıyorum oda annesinin koynunda hasret gideriyoruz öpüp kokluyorum bol bol allahım olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah evimize geldik şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne yazarım şimdi uyansın koklaşalım oğlumla :emir_bebek:

canım, canı gönülden tebrik ederim.
Allah güzel ve hayırlı ömür nasip etsin hepinize güzel günlerde inşallah..........

nisan anneleri olarak çok dirençliyiz,listede 2 sezeryan 4 normal doğum var tebrik ediyorummm:13::46:

Son düzenleme:
evet salı günü sezeryan olacaktım biliyosunuz ama oğlum süpriz yaptı cumartesi günü sabah ezanları okunurken suyum geldi apar topar hastaneye gittik 3 santim açıklık olduğunu söylediler ve hemen doğumun olması lazım dediler sabah 8,30 da 3,5kilo 50 cm boyunda muhammed emirim geldi anlatılmaz bi duygu annelik 3 gündür 1 saat uykuyla duruyorum uyuduğunda bile onu seyretmekten uyumuyorum bugün topuk kanı alındı hüngür hüngür ağladım acıtmayın diye öyle masumki sevmeye kıyamıyorum oda annesinin koynunda hasret gideriyoruz öpüp kokluyorum bol bol allahım olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah evimize geldik şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne yazarım şimdi uyansın koklaşalım oğlumla :emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar: MAŞALLAH HAYIRLISIYLA DOĞMUŞ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM
YAZDIKLARINI OKURKEN KIZIMIN Bİ AN ÖNCE DOĞMASINI İSTEDİM VE O KADAR GÜZEL İFADE ETMİŞSİNKİ DUYGULANDIM
Allah uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah :nazar:

hepinize çooooooook teşekkür ederim toplu mesj alıntısı yapmayı bilmiyorum hepinizin yerine kokuycam oğlumu allah sizede hayırlısıyla göstersin sizde koklaşın bizim gibi:16:suyum hemen gelince doktor alttan muayene etti açıklık var arkasından bide kan geldi bayaaa hemen doktoru aradılar sezeryan olacağımı konuşmuştuk doktorla oda normal doğum sancısı gelmesin diye hemen sezeryana aldı gelmesi ameliyata hazırlanmam nst derken 8 de girdim doğuma 8,30 da oldu

gözün aydın canım çok sevndim
allah analı babalı büyütsün..
normal mi sezeryan mı oldu canım??

çok güzel,çok duygulu ne güzel anlatmışsın ağlattın beni,maaşallah sana da oğluna da..Allah bağışlasın onu sana,seni de ona..daha çok var biliyorum ama çok özendim,çok merak ediyorum ben de oğlumu..Rabbim hepimize sağlılkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin..

hepinize çooooooook teşekkür ederim toplu mesj alıntısı yapmayı bilmiyorum hepinizin yerine kokuycam oğlumu allah sizede hayırlısıyla göstersin sizde koklaşın bizim gibi:16:suyum hemen gelince doktor alttan muayene etti açıklık var arkasından bide kan geldi bayaaa hemen doktoru aradılar sezeryan olacağımı konuşmuştuk doktorla oda normal doğum sancısı gelmesin diye hemen sezeryana aldı gelmesi ameliyata hazırlanmam nst derken 8 de girdim doğuma 8,30 da oldu

ben suyum geldi fln diyince normal sandımdı:1:
eee nasıl sezeryan zormu canım:26:

cemile canım hayırlı olsun, bahtı açık olsun oğlunun, darısıda bana ve diğer hamişlere olsun inşAllah..çok duygulandım, inşAllah bizde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..

Kızlar herkese merhaba, güzel bir hafta diliyorum :) heyecan artmaya başladı, herkes bir bir doğuruyor :))

günlük tutan varmı yaa ben pek beceremem böyle şeyleri hatta bugün farkettimde hamileliğim boyunca hiç fotoğraf çekinmemişim,acilen fotoya ihtiyacım var:27:

maşallah canım çok güsel:) Allah oğluna ve sana sağlık, sıhhat versin.. güsel güsel büyüt oğlunu inşallah.. öpüyoruz oğlunu ve seni, geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olacağım sizin doğumlar başlamış ne kaar güzel allahım bize de nasip eder inşallah hepimiz sağlıkkla bebeklerimizi kucağımıza alrız
benim sizlere bir sorum olacaktı
suyun geldğini anlayamama ihtimalimiz varmı yani duşta yada wc deyken falan gelse?
yada rengi kokusu varmıdır kanla karışıkmıdır?
:26::26::26:

günlük tutan varmı yaa ben pek beceremem böyle şeyleri hatta bugün farkettimde hamileliğim boyunca hiç fotoğraf çekinmemişim,acilen fotoya ihtiyacım var:27:

canım ben günlük tuttum yaklaşık 18.haftadan buyana.gerçekten güzel oluyor.geriye dönüp okuduğumda vay be bu günleride atlatmışız diyorum.ilk yazdığımda oğlum 260gr civarındaydı.fotoğraf da yeni çekilmeye başladım sayılır sanırım 30,haftamdan sonra.keşke daha önce çekilseymişim ama geç kalmış sayılmayız bence.:34:

güsel doğum haberleriyle sevinioz, maşallah diyelim doğum yapan annelerimize:)

ben dün gece 5e kadar uyuyamadım kızlar:( karnım hep taş gibi oldu oldu durdu, çoğu zaman kısmi, kimi zaman da tüm karnım sertti.. ne ki bu artık bıdıklar gelioz mu dio ne oluo acaba, ilk doğum olunca çmez çömez bakıoz kalıoz:) iyi kalktım çok şükür..
çarşb randevum var bakalım ne dicek doktorumuz..

Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakalım?
Biz bugün raporumuzu aldık. Gitmişken ilaçta yazdırdık. Öksürüyorum çok ciğerlerim çıkıcak sanıyorum.
Ayrıca hemoroid çok fena onun içinde krem verdi, doğuma kadar kullan dedi.

Sizlerde ne var ne yok?
merhaba canim gecmis olsun. Ben de hemoroid oldum 2 haftadir her tuvalete ciktiktan sonra anusumde kasinti oluyordu. Cumartesi gittigim kontrolumde doktoruma soyledim bu durumu bana da krem verdi dayanamazsan surersin dedi ben henuz surmedim zaten agrim olmuyor kasininca cok fena oluyordum o zaman surecegim kortizonlu bir krem cunku.

ben dün gece 5e kadar uyuyamadım kızlar:( karnım hep taş gibi oldu oldu durdu, çoğu zaman kısmi, kimi zaman da tüm karnım sertti.. ne ki bu artık bıdıklar gelioz mu dio ne oluo acaba, ilk doğum olunca çmez çömez bakıoz kalıoz:) iyi kalktım çok şükür..
benim de artik karnimin sertlesmeleri sıklasmaya basladi.dun gece ozellikle yarim saat boyunca pek sık oldu karnim komple agridi ve hafif de midem bulandi sanirim gazim vardi. Cumartesi nts ye girdim ilk defa orda gordumki bu sertlesmeler sanci olarak algilaniyor nst de cunku 15 dk boyunca bagli kaldim 1 kere sertlesti o zaman ortadaki deger 60lara cikti normal halinde en fazla 10larda seyrediyordu. Doktoruma sordum evet o kisim sanciyi gosteriyor dedi ama kaclara cikmasi gerekiyor onu demedi sadece aralik olarak 5dk da bire duserse dogum basliyor dedi 2-3 dk da bire dustugunde zaten doguruyorsun demektir dedi.
Nst ye girenler sizde kac cikti o degerler ? :26:

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olacağım sizin doğumlar başlamış ne kaar güzel allahım bize de nasip eder inşallah hepimiz sağlıkkla bebeklerimizi kucağımıza alrız
suyun geldğini anlayamama ihtimalimiz varmı yani duşta yada wc deyken falan gelse?
yada rengi kokusu varmıdır kanla karışıkmıdır?

sağol canımm sanada sağlıklı doğumlar...
tabiki suyunun gelmesini anlarsın çünkü çişini tutabilirsin ama suyunu tutamazsın ve öyle az değil baya bi gelio yani:31:

canım ben günlük tuttum yaklaşık 18.haftadan buyana.gerçekten güzel oluyor.geriye dönüp okuduğumda vay be bu günleride atlatmışız diyorum.ilk yazdığımda oğlum 260gr civarındaydı.fotoğraf da yeni çekilmeye başladım sayılır sanırım 30,haftamdan sonra.keşke daha önce çekilseymişim ama geç kalmış sayılmayız bence.:34:

ayy günlük neysede foto şart bebem foto şarttt:24:ben bile merak ediom annem bana hamileyken nasıldı die benim miniğim etmiekmi:50: hemen çekinmem lazım süslendiğim bi zaman:21:

sen öle san yavrum,benim 2. bebeğim olmasına rağmen c.tesi düzenli sanım oldu 10dk bir,5dk bir tuvalete gittim ve karnımda aşağı inine dedim kesin doğruyom ben ama geçici bişeymiş:18:

Son düzenleme:

Cnm masallah bebisine...allah anali babali buyutsun, omrunu uzun etsin

Yada rengi kokusu varmıdır kanla karışıkmıdır?

çevremden bi örnek vereyim arkadaşımın suyu azalmış o yüzden hemen doğuma almışlar
ndn anlamadım demiş o tuvaletini yaparken yada akıntıyla yavaş yavaş gitmiş demiş dr.

Yani kişiye göre bu durum değişiyor

Back
X