• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gosenayım iyiyim kuzucum.. valla ben de çok özledim..
ya inanki çalışıyorken daha çok dinleniyordum..ve bi düzenim vardı.. şimdi ilaçlarımı içmeyi bile unutuyorum.. çalışıyorken hiç olmazsa daha düzenliydi sütüm kahvaltım meyvem..
saldım şimdi.. bi de boyuna temizlik yapıyoruz.. 5 gün kayınvalidemler vardı.. tam işimiz bitti derken.. küüüüt yine berbat oldu ev.. sil baştan oldu..
ben şöyle hayal etmiştim..izne ayrılacağım.. yastık battaniye eşliğinde sinema filmi izleyeceğim bütün gün..
tv dizisi bile izleyemedim..
sen nasılsın.. zor olmuyor mu çalışmak..

Selam kizlar.nasilsinz...birazdan disari cikacagim cikmadan bi ugrayayim dedim...bugun ne ruyalar gordum sabaha kadar.suyum geliyomus ve benim hic bir seyim hazir degilmis.hersey biryerde.nasil kosturuyorm telas ediyorm.kizkardesimi ped almaya yolluyorm hemen.gidiyo gelmiyo.pijamalarm daha kirli sepetinde onlari bile yikamamism dusunun.ay neydi o ya.bu sabah hemen kalktm eksiklerimi tamamladm hemen ruyanin etkisiyle:)
Sonra dogum yapip eve geliyorm.ne agri ne birsey.hicbisey hissetmiyorm.dogumu filanda hatirlamiyorm nasil dogurdm vs...bebegimi emziriyorm ardindan yikiyorm.harikaydi son kisim ama...halen etkisindeyim ruyanin.

ya inanki çalışıyorken daha çok dinleniyordum..ve bi düzenim vardı.. şimdi ilaçlarımı içmeyi bile unutuyorum.. çalışıyorken hiç olmazsa daha düzenliydi sütüm kahvaltım meyvem..
saldım şimdi.. bi de boyuna temizlik yapıyoruz.. 5 gün kayınvalidemler vardı.. tam işimiz bitti derken.. küüüüt yine berbat oldu ev.. sil baştan oldu..
ben şöyle hayal etmiştim..izne ayrılacağım.. yastık battaniye eşliğinde sinema filmi izleyeceğim bütün gün..

bundan sonra dinlenirsin artık canım, çalışmak artık zor olmaya başladı,2 hafta kaldı sabrediyim diyorum bakalım bu hafta bi bakcam çok zorlanmaya başlarsam haftaya bırakırım ,bide herkes izne ayrıldı ya psikolojik olarakta etkileniyorum:1::1::1:sende çok yorma kendini olduğu kadar olsun :49::49::49:

Canim hosgeldn.yoktun uzun zamandir.evde olunca malesef hiccc isi bitmiyo insanin.hep birseyler cikiyo.hele son zamanlar hazirliklar vs.daha bi yogun geciyo benim senin nasil bittimi hazirliklar.dogumdan sonra daha bir yogun olacagiz bebislerimzn bakimi vs.uykusuz geceler cabasi..ama olsn onlar icin hersey feda olsun.....

Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakalım?
Biz bugün raporumuzu aldık. Gitmişken ilaçta yazdırdık. Öksürüyorum çok ciğerlerim çıkıcak sanıyorum.
Ayrıca hemoroid çok fena onun içinde krem verdi, doğuma kadar kullan dedi.

Sizlerde ne var ne yok?

selam kizlar.nasilsinz...birazdan disari cikacagim cikmadan bi ugrayayim dedim...bugun ne ruyalar gordum sabaha kadar.suyum geliyomus ve benim hic bir seyim hazir degilmis.hersey biryerde.nasil kosturuyorm telas ediyorm.kizkardesimi ped almaya yolluyorm hemen.gidiyo gelmiyo.pijamalarm daha kirli sepetinde onlari bile yikamamism dusunun.ay neydi o ya.bu sabah hemen kalktm eksiklerimi tamamladm hemen ruyanin etkisiyle:)
sonra dogum yapip eve geliyorm.ne agri ne birsey.hicbisey hissetmiyorm.dogumu filanda hatirlamiyorm nasil dogurdm vs...bebegimi emziriyorm ardindan yikiyorm.harikaydi son kisim ama...halen etkisindeyim ruyanin.

sanırım bu rüyalar bilinç altımızdakiler olsa gerek
dün bende bi ruya gördüm hiç bebeğimle ilgili rüya görmezken dün ilk defa gördüm ama çok ilginçti

doğum yapıyorum ama ne ağrı ne sızı anlamadım hiç çocuk doğuyo bir bakıyoruz erkek bebek doğuyo şaşırıyoruz aslında bizimki kız ve üstüne üstelik karnımda hala bir bebek daha var onun doğmasına bi kaç gün daha varmış meğer ikizmiş bebekler.
Annemler diyo ne olsun adı ali olsun yanınada hasan ekleyelim falan diyorum sonra telf la uyandım
dediğin gibi insana etkileniyo çok enteresan geliyo

benim komşum doğum yaptı anne karnındayken dr 2800 falan demiş çocuk doğdu cmrtesi 3500 civarı kızda üzülüyodu az kilosu diye ama hiç belli olmuyo işte daha fazla çıkabiliyo :)

işte ben bu durumdan çok tırsıyorum:18::18:
3.5 derse bir de 4 kilo olursa nasıl çıkacak o çocuk:18:

tünaydınnn fıstıklarrr:3:

c.tesi gecesi doğurucağımı sandım kızlar çokk korktum...10dk bir bebek gerildi karnımda ve aşağıya sancı vurdu yaklaşık 2 saat böyle devam etti..tuvaletten çıkıyodum 2 dk sonra yeniden geliodu..bi ara karnım aşağıya düştü ve eşim panik yapma sakın karnın aşağıda dedi..neee mümkün panik olmamak dizlerim çözüldü resmen:53::53:
sonra yatalım şiddetlenirse gideriz dedim duşumu almıştım,çantamda hazır..yattık ama ben bi titriyorum ıslak serçeler gibi eşim sıkı sıkı sarıldı biraz uyyamadık tabi ama sonra dalmışız..
yaa kızlar o gün gelecek biliyoruz hepimiz ama geldiğini hissetmek ne kadar garip bi duygu:31:
ben oğlumda sancısız gittim hastaneye,sunu sancı taktılar daha farklıydı hamileliğim bile..ikinci doğumum olucak ama inanın şunu anladım her doğumunda acemi sayılırsın,neler yaşayacağını kimse bilemez:40:
pares83 sanada hayırlı doğumlar diliyorum tatlım:54:

tünaydınnn fıstıklarrr:3:

c.tesi gecesi doğurucağımı sandım kızlar çokk korktum...10dk bir bebek gerildi karnımda ve aşağıya sancı vurdu yaklaşık 2 saat böyle devam etti..tuvaletten çıkıyodum 2 dk sonra yeniden geliodu..bi ara karnım aşağıya düştü ve eşim panik yapma sakın karnın aşağıda dedi..neee mümkün panik olmamak dizlerim çözüldü resmen:53::53:
sonra yatalım şiddetlenirse gideriz dedim duşumu almıştım,çantamda hazır..yattık ama ben bi titriyorum ıslak serçeler gibi eşim sıkı sıkı sarıldı biraz uyyamadık tabi ama sonra dalmışız..
yaa kızlar o gün gelecek biliyoruz hepimiz ama geldiğini hissetmek ne kadar garip bi duygu:31:
ben oğlumda sancısız gittim hastaneye,sunu sancı taktılar daha farklıydı hamileliğim bile..ikinci doğumum olucak ama inanın şunu anladım her doğumunda acemi sayılırsın,neler yaşayacağını kimse bilemez:40:
pares83 sanada hayırlı doğumlar diliyorum tatlım:54:

bayansu seninle tarihlerimiz yakınmış, bende cuma kontrole gittiğimde nstde benim birazda dolmuş sallamalarına bağladığım :))) kasılmalar çıktı, 4 sat gözlem amaçlı yatış yaptırdı doktorum, serumdan sonra kasılmalar gitti, gerçi ben gün içinde hissediyordum ama çok önemsemiyordum kasılmaları, neyse iki gündürde sağ bacağım çok ağrıyo ve resmen bacaklarımı kapatamıyorum, azcık yanlışlıkla birleştirsem hemen alt taraftan bi şey batıyo gibi canım acıyo doktorum kanala inmiş vs dememişti, ama bizimkiler karnın aşağıda diyor, bilmiyorum bu şekilde ne kadar daha bekliycez arada kasılmalar ve bu alttan batmalar devam ediyo, bebişimiz 2800 g doktorumuz bir hafta daha kalsa iyi olur dedi, inşallh hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler,

işte ben bu durumdan çok tırsıyorum:18::18:
3.5 derse bir de 4 kilo olursa nasıl çıkacak o çocuk:18:

bir de şöyle düşün eskiden annelerimiz hastanede doğum yapmazmış normal doğumu evde yaparmış ve bi şekilde yaparmış
kendimizi en azından buna hazırlayalım kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.
Bi tanıdık sezeryan olacakmış dr. Gün vermiş mesela cuma günü diyelim kız bi anda sancılanıyo pzrtesi ve hastaneye gidiyolar 10 dk içinde bebek doğuyor
neye niyet neye kısmet dedikleri böle olsa gerek

bayansu seninle tarihlerimiz yakınmış, bende cuma kontrole gittiğimde nstde benim birazda dolmuş sallamalarına bağladığım :))) kasılmalar çıktı, 4 sat gözlem amaçlı yatış yaptırdı doktorum, serumdan sonra kasılmalar gitti, gerçi ben gün içinde hissediyordum ama çok önemsemiyordum kasılmaları, neyse iki gündürde sağ bacağım çok ağrıyo ve resmen bacaklarımı kapatamıyorum, azcık yanlışlıkla birleştirsem hemen alt taraftan bi şey batıyo gibi canım acıyo doktorum kanala inmiş vs dememişti, ama bizimkiler karnın aşağıda diyor, bilmiyorum bu şekilde ne kadar daha bekliycez arada kasılmalar ve bu alttan batmalar devam ediyo, bebişimiz 2800 g doktorumuz bir hafta daha kalsa iyi olur dedi, inşallh hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler,

aynen canım,batmalar ve bacak ağrıları var bende de..bu da yetmezmiş gibi 1 günde bacaklarım şişti davul gibi:50:benim kont. ayın 13'ündeydi o zaman 2800g dedi doktor şimdi ne kadar bilemiom ama o gece gelcek gibiydi yani baya telaşlandırdı bizi:1:
benim ilk çocuğumda kontrole gittiğimde dktr çatı muaynesi esnasında suyumu patlatmıştı ve 9 saat suni sancı çektim onun için sancım ciddi anlamda sancım gelmedende doktora gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı:ssz:

selam kızlar nasılsınız?
benim cnm hiç birşey yapmak istemiyor bu aralar.internete bile öylesine takılıyorum işte.kimler doğurdu bilmiyorum çok doğuran varmı?
bende cmt günü gittim doktora.karnımdaki kasılmalar arttı.cuma akşamı uyuyamadım hiç.doktoruma söledim nst'ye aldı beni.çok şükür sancım falan çıkmadı.normal dedi doktorum olur artık bu kasılmalar.bebek doğum şeklini alıyor o yüzden dedi..bebek odamızda önümüzdeki hafta geliyor.bu hafta sonu hazırlıklara başlayacağız bizde.doğum için doktorum nisan sonunu bulur dedi ama bellide olmaz tabi dedi..kızım ve benden havadisler bu kadar.

aynen canım,batmalar ve bacak ağrıları var bende de..bu da yetmezmiş gibi 1 günde bacaklarım şişti davul gibi:50:benim kont. ayın 13'ündeydi o zaman 2800g dedi doktor şimdi ne kadar bilemiom ama o gece gelcek gibiydi yani baya telaşlandırdı bizi:1:
benim ilk çocuğumda kontrole gittiğimde dktr çatı muaynesi esnasında suyumu patlatmıştı ve 9 saat suni sancı çektim onun için sancım ciddi anlamda sancım gelmedende doktora gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı:ssz:

hastanede boş yere beklemek benide gerdi o gün , bende acil bi durum olmadığı sürece gitmek istemiyorum, suyum gelir, kananmm olur yada sancılarım çok sıklaşır anca o zamana, benim ilk bebek çok heyecanlıyım, hem gelsin şöyle doya doya sarılayım istiyorum , hemde biraz daha kalsın sağlıklı gelsin , küveze falan alınma ihtimali hiç kalmasın istiyorum, rabbim bütün bebişleri sağ salim hayırlısyla kavuştursun annişlerine.

MÜJDELER OLSUN OĞLUM GELDİİİİİİİİ:nazar:
evet salı günü sezeryan olacaktım biliyosunuz ama oğlum süpriz yaptı cumartesi günü sabah ezanları okunurken suyum geldi apar topar hastaneye gittik 3 santim açıklık olduğunu söylediler ve hemen doğumun olması lazım dediler sabah 8,30 da 3,5kilo 50 cm boyunda muhammed emirim geldi anlatılmaz bi duygu annelik 3 gündür 1 saat uykuyla duruyorum uyuduğunda bile onu seyretmekten uyumuyorum bugün topuk kanı alındı hüngür hüngür ağladım acıtmayın diye öyle masumki sevmeye kıyamıyorum oda annesinin koynunda hasret gideriyoruz öpüp kokluyorum bol bol allahım olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah evimize geldik şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne yazarım şimdi uyansın koklaşalım oğlumla :emir_bebek:

Son düzenleme:
evet salı günü sezeryan olacaktım biliyosunuz ama oğlum süpriz yaptı cumartesi günü sabah ezanları okunurken suyum geldi apar topar hastaneye gittik 3 santim açıklık olduğunu söylediler ve hemen doğumun olması lazım dediler sabah 8,30 da 3,5kilo 50 cm boyunda muhammed emirim geldi anlatılmaz bi duygu annelik 3 gündür 1 saat uykuyla duruyorum uyuduğunda bile onu seyretmekten uyumuyorum bugün topuk kanı alındı hüngür hüngür ağladım acıtmayın diye öyle masumki sevmeye kıyamıyorum oda annesinin koynunda hasret gideriyoruz öpüp kokluyorum bol bol allahım olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah evimize geldik şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne yazarım şimdi uyansın koklaşalım oğlumla :emir_bebek:

oyyyy canım ya hayırlı olsun maşallah oğlunada, ne heyecanlı anlatmışsın yaaa bende istiyorum bi an önce bu duyguyu yaşamak, Allah anneli babalı büyütsün canım,bizim içinde kokla Muhammed Emir'i:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun cnm..darısı başımıza inşallah. bizim içinde kokla muhammed emiri.:16:

aaaaaaaaa:52::52::52::52::52::nazar::nazar:
çooook sevindim canım,geçmiş olsun..demek bebeğin sezeryan olmak istemedi he:1:
senin adına çok mutlu oldum darısı başımıza artık:46:

ne güzel allah bizede haşatsın o duyguyu!!!:5: sezeyanmı oldun normalmi....?su gelince normalmi olmak zorunda acaba bilmiorumda:)))

Back
X