• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım hayırlı olsun, Allah anneli babalı büyütsün sağlıkla inşallah :16::16::16:
darısı bizlerin başına:1::1::1::1:

günaydın canım, valla bizimde var hala eksiklerimiz dün eşimle biraz çıktık ama o kadar çabuk yoruluyorum ki az bişey alıp dönüyoruz, böyle böyle bitcek heralde:1::1::1:

prnssim günaydın canım:16::16::16:
biliyorum beni unutmayacağını:1::1::1:
hadi canım kolay gelsin sana, akşam görüşürüz, anlatırsın aldıklarını :1::1::1:

bide burdan günaydınnnnnn:16::16::16::16::16::16::16:

sen benden bir hafta öndesin ama ben sezeryan olacagım için haftamız aynı daha bi ayımız var tamamlarız inşallah annem diyo üzülme bişey eksik olursa alırız artık çok önemli bişey kalmadı oyüzden artık dert etmiyorum eksikte olursa birileri tamamlar :ssz::ssz:

Cok saol cnm....evet bencede gayet ideal, artik olmus yani bencede:))) hic aklimda yokken aklima girdi simdide gelmio sipaaa

benim komşum doğum yaptı anne karnındayken dr 2800 falan demiş çocuk doğdu cmrtesi 3500 civarı kızda üzülüyodu az kilosu diye ama hiç belli olmuyo işte daha fazla çıkabiliyo :)

benim komşum doğum yaptı anne karnındayken dr 2800 falan demiş çocuk doğdu cmrtesi 3500 civarı kızda üzülüyodu az kilosu diye ama hiç belli olmuyo işte daha fazla çıkabiliyo :)

ablamdada aynısı oldu bebek 3500 deyip normal doğuma aldılar bebek 4000 doğdu 20 tane dikişi oldu kadının:31:

günaydın sevgi pıtırcıkları..
bi bebeğimiz daha olmuş ne güzel ne güzel.. allah analı babalı büyütsün..
ben de istiyom gari doğurmak.. ama daha kontrolümüze bile bir hafta var.. tık yok benim kızımdan..

sen benden bir hafta öndesin ama ben sezeryan olacagım için haftamız aynı daha bi ayımız var tamamlarız inşallah annem diyo üzülme bişey eksik olursa alırız artık çok önemli bişey kalmadı oyüzden artık dert etmiyorum eksikte olursa birileri tamamlar :ssz::ssz:

öyle canım yaaaa, bu hafta sonu temizliğim yapılcak evi temizlendikten sonra sıkıntım bitcek, eksikler tamamlanır bi şekilde ,ev temizlensin istediği zaman gelebilir ,aslında vakit var canımda biz 3 amca kızı hamileydik, 2 si de 1 ay erken doğum yaptı bi ben kaldım, aceba genetik olabilirmi diye korkuyom bi an önce bitsin hazırlıklar oturup bekleyim istiyom :1::1::1::1::1::1:

günaydın sevgi pıtırcıkları..
bi bebeğimiz daha olmuş ne güzel ne güzel.. allah analı babalı büyütsün..
ben de istiyom gari doğurmak.. ama daha kontrolümüze bile bir hafta var.. tık yok benim kızımdan..

mavilef nasılsın canım yaaaa özledik valla, nasıl geçiyo evde zaman memnunmusun evde olmaktan :1::1::1::1:

Evet cnm olcumlerde hata olabilomus...ustunde doguranda var altinda doguranda var.
Mart annelerinde okudum biraz once 3800 gibi bisi demis dr kilolu demis almis sezeryana 3200 cikmis.
Saglikli olsunlarda ins. Bakalim kutudan ne cikacak

Evet cnm olcumlerde hata olabilomus...ustunde doguranda var altinda doguranda var.
Mart annelerinde okudum biraz once 3800 gibi bisi demis dr kilolu demis almis sezeryana 3200 cikmis.

yani aslında kilo çokta önemli değil yeterki dediğin gibi sağlıklı olsunlar biz daha ne isteyelim ki :)

yani aslında kilo çokta önemli değil yeterki dediğin gibi sağlıklı olsunlar biz daha ne isteyelim ki :49:

Benim iki kaybım var...27 haftalık ve 20 haftalık...bundada son iki hafta tansiyon yükselmesi plasentada kireclenme ve suyu bayağı azalmış ondan dolayı anne karnında kalması risk olur dedi ....

hakından hayırlısı olsun canım allah yardımcın olsun dikat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X