2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evt dediğin gibi belkide ilki normal olduğundan rahat davranıyordur,ama ben onun kadar rahat değilim:18:
hepimiz için hayırlısı bakalım canım

doğum sancısı,bi belden bi kasıktan batma şeklinde giriyor tatlım hemen hemen aynı periyotlarda..
amin,ben epidural normal düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa sancı çekmek istemiyorum doktorumlada konuştum

kızımın şimdiden iki minik bileziği oldu,babaannesi ve babaannesinin eltisi almış..annemede dedim sakın bilezik fln alayım deme takmam o kadar bileziği çocuuma,ne o öyle mincik bebeğe nişanlı kız gibi
çok istiyosanız bi yarım altın takın arkadaş fiyatı aynı nasıl olsa,bebişim sağlıklı doğsunda çok kısmetli olcak sanırım,2. çocuğum ama ailenin tek kızı

cok guldum yaa cok yasa emi nisanli kiz gibi.. Allah kismetini daim etsin..once sagligi yerinde olsun tabiii

bizimkinin babaanneside alıcaktı ama ben takmamki çocuğa ne gerek var çok istiyolarsa bana yapsınlar
çok çok istiyosada alsın neden aldın dememaltın bu sonuçta bi küçük altınla da kalınabilir yani :)
bide bizde şans kayınvalidemin iki gelinide hamile ve aynı zamanlarda doğum olucak Sizce bu kadın ne yapar :44:

ooff kızlar yaa biranönce doğsun oğlummmmmmmmm. sıkılıyorum tek vbaşma ewde en azndan onunla ilgelinirm.

bakıyorum da herkesin duyguları birbirinn aynı burdan yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissediyorum bende, hayırlısıyla sağ salim gelseydi bebişlerimiz gitseydi şu tüm soru işaretleri offffff ( bebişimi kucaklamak istiyorum, rabbim sağ salim hayırlısyla hepimizi kurtarsın bebişlri koklayalım artık

AMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım amiiiinnnnn ya. aramızda 2 gün var.

AMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım amiiiinnnnn ya. aramızda 2 gün var.

canım benm bebiş ultrasyona göre 15 nisan sat göre 22 nisan ,
ama kendine göre ne zaman gelecek hiç belli değil

hayırlı vakitte gelsin ya çok gecikirse sezaryana dönecek diye endişeliyim, bi yandanda sağlık olsunda hayırlısı neyse o olsun diyorum bakalım

hepimiz için canım.

ben de çok üzüldüm ama oksijensiz kalma riski gibi bir şey söyleyince orada durdum. bunu göze alamayacağım için sezaryense sezaryen öyle olacak.epidural konusunda çekincelerim olduğu için genel anestezi altında olmayı düşünüyorum zira kan değerime bakılırsa pıhtılaşma problemi olabilirmiş
allah korusun, aklına kötü şeyleri getirme.kendini rahatlatacak, sakinleştirecek şeyler yap, bol bol dinlen.
ben de evde yalnızım, eşim işte ve karşıda çalışıypr.
sadece bebeğimi kucağıma aldığım anı düşlüyorum
cuma günü haber ver zeytinn

KTG /01.04.2012/Erkek/POYRAZ BEBEK

BİUMUT /03.04.202/KIZ/3250GR/51CM

HAA BİR DE NEFRAZEN dün doğum yaptı...
ayşenil bebek

Son düzenleme:
cok guldum yaa cok yasa emi nisanli kiz gibi.. Allah kismetini daim etsin..once sagligi yerinde olsun tabiii

ayyy kızlar walla sağlıklı olsunda bileziği yüzüğü eksik olsun..tabi bizim babamızın tarafında kız pek yok ondan heycan ve heves yapıyolar...mesela benim anneminde oğlu yok kaanın bütün masraflarını üstlenmişti ben hamileyken..aileden yana şanslıyız çok şükür eşimde bende
nisandagel çok teşekkürederim canım,umarım hepimizin bebesi kısmetli ve sağlıklı olur
eyidas,kayınvalidenin durumu nasıl bilmiyorum ama normal emekliyse az görme bi küçük altını sonuçta 165tl fln sanırım hıı
ben kendi anneme alma bilezik dedim 3 çeyrek takcakmış kendi,babam ve kızkardeşim k.validemin bileziğinin fiyatını geçiyor..k.validemde 3,5g 22 ayar atasaydan 350tl'ye almış

Son düzenleme:

benim annemler de bilezik aldı canım..
normalde hç istemedim hala ne o günlere giden teyzeler gibi dedim
ama kuyumcuya br gittik bayıldım ben modellere
babam aldı sağolsun torununa yusufçuk var üstünde bizim de 350 tl bu arada
hatıra kalır boşver ben saklayacağım.. ama altınlar bozulup gidecek

k.validem kaanın cinsiyeti belli olmadan 6 yıl önce diyip duruodu kızım olursa bilezik alcm fln die zaten onun hevesi vardı ama 3-4 kişi daha bilezik alcam diyince itiraz ettim artıkınn
babaannesininkini saklarım artık onunda kızı olursa bende ona takarım ayyy çok nostajikim dimi

allah analı babalı büyütsn,sezeryan dimi hepsi:44:

evet canım öyle galiba..

evet o benim de hayalim.. kızımın kızına takarız diyorum
bu arada 1den fazla bilezik gereksiz tabi ben kaçırmışım orayı

ok dilsahhcım,sezeryan olarak ekliyorum hepsini
sen naptın,nası gidio...sezeryan mı,normal mi olcak doğumun?

yok canım ya bizimkinde parada yok ondan zaten diyomya o bile lüks
kadın beni duyunca sevinmiş eltimi duyunca ağlamış napıcam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…