çok şükür hareketlerini hissediyorum kanama ve suyum gelmedi
senin ikinci oldugu için belki biraz daha rahattır doktorun hani ilki de normaldi ya o bakımdan
haftada bir kez kontrole gidiyorum ben iki seferdir alttan muayene ediyor açılman yok bekleyelm diyor
bebek de 4 kilo olmuş hayırlısı bakalım
evet haklısın cnm bizim durum daha heyecan verici:)benim korkum zaten bekleyip bekleyip sonradan sezeryan olmak,umarım bebişler günlerini fazla geçirmezler de normal normal doğuruveririz:)bir de benim ilk daha,çok tecrübesizim,doğum sancısı nedir onu bile bilmiyorum umarım sağ salim başarırız...
kızımın şimdiden iki minik bileziği oldu,babaannesi ve babaannesinin eltisi almış..annemede dedim sakın bilezik fln alayım deme takmam o kadar bileziği çocuuma,ne o öyle mincik bebeğe nişanlı kız gibi
çok istiyosanız bi yarım altın takın arkadaş fiyatı aynı nasıl olsa,bebişim sağlıklı doğsunda çok kısmetli olcak sanırım,2. çocuğum ama ailenin tek kızı
kızımın şimdiden iki minik bileziği oldu,babaannesi ve babaannesinin eltisi almış..annemede dedim sakın bilezik fln alayım deme takmam o kadar bileziği çocuuma,ne o öyle mincik bebeğe nişanlı kız gibi
çok istiyosanız bi yarım altın takın arkadaş fiyatı aynı nasıl olsa,bebişim sağlıklı doğsunda çok kısmetli olcak sanırım,2. çocuğum ama ailenin tek kızı
bakıyorum da herkesin duyguları birbirinn aynı burdan yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissediyorum bende, hayırlısıyla sağ salim gelseydi bebişlerimiz gitseydi şu tüm soru işaretleri offffff( bebişimi kucaklamak istiyorum, rabbim sağ salim hayırlısyla hepimizi kurtarsın bebişlri koklayalım artık
AMMMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım amiiiinnnnn ya. aramızda 2 gün var.
canım benm bebiş ultrasyona göre 15 nisan sat göre 22 nisan ,
ama kendine göre ne zaman gelecek hiç belli değil
hayırlı vakitte gelsin ya çok gecikirse sezaryana dönecek diye endişeliyim, bi yandanda sağlık olsunda hayırlısı neyse o olsun diyorum bakalım
öyle gerçekten çok şartlanmıştım normal doğuma. doktor eşi aşağı inmiş bu şekilde normal doğum riskli deyince çok ağladım. ama şimdi düşünüyorum yeterki bebeğim sağlıklı olsun.sezeryansa sezeryan napayım. sezeryanıda epidural istiyorum ama. bebeğimi ilk ben görmek ilk ağlayışını duymak istiyorum. hayırlısı inşallah.
önce plesentan aşağı inmiş kanama riskin var dedi. birde bu plesenta kanaması normal bi kanama olmuyormuş. nasıl musluktan su boşalır bu plesenta kanamasıda öyle oluyor o yüzden çok dikkatli ol sakın yorulma dedi.
normal doğum yaparsam da önce plesenta çıkarmış çok kanamam olurmuş ve bebek oksijensiz kalırmış. buda bebeğin hayatını tehlikeye atarmış. kafam çok karışmıştı.
cumartesi gidince de suyuda azalmış dedi. plesentan kireçlemiş dedi.
ama plesenta rahim azını tam kapatmamış şuan o yüzden de 1 hafta daha bekleyelim dedi. şimdi her an tedirgin bekliyorum.
birde evde yanlızım. 2 hafta oluyor izne ayrılalı. eşim işte.gündüz bişey olursa diye hep tedirginim.
hayırlısı artık.
ikimizinde cuma günü belli olacak demekki . inşallah biran evvel gelir meleklerimiz sağ salim.
KTG /01.04.2012/Erkek/POYRAZ BEBEK
BİUMUT /03.04.202/KIZ/3250GR/51CM
cok guldum yaa cok yasa emi nisanli kiz gibi.. Allah kismetini daim etsin..once sagligi yerinde olsun tabiii
bizimkinin babaanneside alıcaktı ama ben takmamki çocuğa ne gerek var çok istiyolarsa bana yapsınlar
çok çok istiyosada alsın neden aldın dememaltın bu sonuçta bi küçük altınla da kalınabilir yani :)
bide bizde şans kayınvalidemin iki gelinide hamile ve aynı zamanlarda doğum olucakSizce bu kadın ne yapar :44:
ayyy kızlar walla sağlıklı olsunda bileziği yüzüğü eksik olsun..tabi bizim babamızın tarafında kız pek yok ondan heycan ve heves yapıyolar...mesela benim anneminde oğlu yok kaanın bütün masraflarını üstlenmişti ben hamileyken..aileden yana şanslıyız çok şükür eşimde bende
nisandagel çok teşekkürederim canım,umarım hepimizin bebesi kısmetli ve sağlıklı olur
eyidas,kayınvalidenin durumu nasıl bilmiyorum ama normal emekliyse az görme bi küçük altını sonuçta 170tl fln sanırım hıı
ben kendi anneme alma bilezik dedim 3 çeyrek takcakmış kendi,babam ve kızkardeşim k.validemin bileziğinin fiyatını geçiyor..k.validemde 3,5g 22 ayar atasaydan 350tl'ye almış
KTG /01.04.2012/Erkek/POYRAZ BEBEK
BİUMUT /03.04.202/KIZ/3250GR/51CM
HAA BİR DE NEFRAZEN dün doğum yaptı...
ayşenil bebek
benim annemler de bilezik aldı canım..
normalde hç istemedim hala ne o günlere giden teyzeler gibi dedim
ama kuyumcuya br gittik bayıldım ben modellere
babam aldı sağolsun torununa yusufçuk var üstünde bizim de 350 tl bu arada
hatıra kalır boşver ben saklayacağım.. ama altınlar bozulup gidecek
allah analı babalı büyütsn,sezeryan dimi hepsi:44:
k.validem kaanın cinsiyeti belli olmadan 6 yıl önce diyip duruodu kızım olursa bilezik alcm fln die zaten onun hevesi vardı ama 3-4 kişi daha bilezik alcam diyince itiraz ettim artıkınn
babaannesininkini saklarım artık onunda kızı olursa bende ona takarım ayyy çok nostajikim dimi
ayyy kızlar walla sağlıklı olsunda bileziği yüzüğü eksik olsun..tabi bizim babamızın tarafında kız pek yok ondan heycan ve heves yapıyolar...mesela benim anneminde oğlu yok kaanın bütün masraflarını üstlenmişti ben hamileyken..aileden yana şanslıyız çok şükür eşimde bende
nisandagel çok teşekkürederim canım,umarım hepimizin bebesi kısmetli ve sağlıklı olur
eyidas,kayınvalidenin durumu nasıl bilmiyorum ama normal emekliyse az görme bi küçük altını sonuçta 165tl fln sanırım hıı
ben kendi anneme alma bilezik dedim 3 çeyrek takcakmış kendi,babam ve kızkardeşim k.validemin bileziğinin fiyatını geçiyor..k.validemde 3,5g 22 ayar atasaydan 350tl'ye almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?