ok dilsahhcım,sezeryan olarak ekliyorum hepsini
sen naptın,nası gidio...sezeryan mı,normal mi olcak doğumun?
yok canım ya bizimkinde parada yok ondan zaten diyomya o bile lüks
kadın beni duyunca sevinmiş eltimi duyunca ağlamış napıcam diye :)
Selam kizlr su anda disardayim yuruyus yapiyorm.telden yaziyorum size.doguma kadar hergun cikip yarim saat yurumeyi dusunuyorm yapabilirsem tabi..
canım benim 8.aya kadar hep sezeryan dedik bel fıtığı var diye
geçen kontrolde doktor mr sonuçlarını inceledi ve çok hafifmş fıtık
gel normal yapalıım dedi...
önce bi şabalak gibi kaldım tabi
şimdi normale hazırlıyorum kendimi araştırıyorum okuyorum
bol bol nefes egszersizi yapıyorum pc karşısında
bakalım hayırlısı artık normal bekliyoruz ama soon anda ne olur bilinmez..
hayırlısı bebeim
son anımızı allah bilir artık ama bundan 2 ay önce hergün burda görüştüğümüz kızların hemen hemen hepsi sezeryan oldu..herkeste mi sorun vardı bilmiorm ama normal doğum yapmak bi anne için çok güzel bi olay,her annenin tatması gereken bi duygu bence
zorunda kalanlara dicek sözüm yok fekattt herkes mi zorunbda kaldı die düşünüyor insan
birçoğu zorunda kaldı aslında canım..
doktor da çok önemli bu olayda artık çoğunluk sezeryana yönlendiriyo..
hayırlısı olsun demek lazım.. normal yapıp da iyilşemeyen çok insan var
aynı şekilde sezeryan olup hemen kalkan bebeğine bakan da var..
öyle ya da böyle sağlıkla alalım inşallah kucağımıza..
artık tek derdim bu.. çok sıkıldım görmek istiyorum kızım:26::26:
Ahsen gelmişsin hoşgelmişsin
kızın nasıl ne dedi dr.?
Uzun zamandır giremiyordum kk ne telden giremiyorum buraya diye. Şöyle bir geçmişi okudum benim gibi olanları görünce su serpildi içime :)
Ben de bugün 39+4 deyim, normal doğumu bekliyorum. Normal doğum için şuan herşey uygun hatta hafta sonu nişanım geldi ve onla beraber ağrılarımda oldu ama hiç açılmam yok benim de. aynı kaygıları taşıyorum sizinle, son anda sezaryan olsun istemiyorum kendimi hiç hazırlamadm ona. günüm 8 nisanda doluyor, doktorum sonrasında beklemeyiz suni sancı veririz dedi olmazsa almak zorundayız dedi :/ Ayrıca doktorum 2 günde bir gel dedi, benimle yakın günlerde olan arkadaşlar siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz doktora?
Uzun zamandır giremiyordum kk ne telden giremiyorum buraya diye. Şöyle bir geçmişi okudum benim gibi olanları görünce su serpildi içime :)
Ben de bugün 39+4 deyim, normal doğumu bekliyorum. Normal doğum için şuan herşey uygun hatta hafta sonu nişanım geldi ve onla beraber ağrılarımda oldu ama hiç açılmam yok benim de. aynı kaygıları taşıyorum sizinle, son anda sezaryan olsun istemiyorum kendimi hiç hazırlamadm ona. günüm 8 nisanda doluyor, doktorum sonrasında beklemeyiz suni sancı veririz dedi olmazsa almak zorundayız dedi :/ Ayrıca doktorum 2 günde bir gel dedi, benimle yakın günlerde olan arkadaşlar siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz doktora?
KTG /01.04.2012/Erkek/POYRAZ BEBEK
BİUMUT /03.04.202/KIZ/3250GR/51CM
HAA BİR DE NEFRAZEN dün doğum yaptı...
ayşenil bebek
hoşbulduk canım gecmişi okuyup çıktım ütü vardı çok şükür bitirdimkızda bogazı kızarmış dedi kardeşde geliyoya birazda naz yapmış
cnm senle aynı tarihimiz,ben de hiç belirti yok senin yine nişan gelmiş.ben en son 28 martta gitmiştim doktoruma her şey yolunda dedi,8 nisana kadar bekleyelim olmazsa sancın falan 9 nisanda gel suni sancıyla başlatalım dedi,ben de dua ediyorum suni sancı korkutuyor beni
canım benim ilk dogumumda doktor 16 sında demişti benim 19 da sancılarım başladı akşam 8 de hemen gitmedim doktora sezeryan olmasın diye suyum gelince gittim 7 santim acılma vardı 4 saat te orda sancı cektim bebegin kalp atışları yavaşladı dedi doktorum apar topar sezeryana aldılar yani okadar saat sancıyı boşuna cektim nasip diyin bekleyin ama normali denedim diyorum denemesem üzülürdüm şimdi direk sezeryan olacak 20 sinde inşallah sagsalim saglıklı alırız hepimiz
normal diyorsun yani :44: ben kendimi mart sonuna hazırlamıştım belki de ondandır geç kalmş gibi hissediyorum
açılma olmamaya devam ederse doktoruma olmuyorsa sezeryan da düşünebiliriz diye bi teklif etmeyi düşünüyordum ama
etmeym bekleyim mi ki
karnım burnumda beklemek çok zor olmaya başladı
biraz da bebeğm iri olacak sanırım ultrasona göre öyle
hakkaten ya
ben eskiden dua ediyordum vaktini doldıur oğlum acele etme sakın gibilerinden ama
her şey hazır herkes soruyor çok zormuş beklemek
her an acaba bugün mü acaba akşam mı acaba yarın mı larla yaşıyoruz
bi de bugün benim doğum günümbugün olsa çok başka bi şey olur
ama olmasın babamız şehir dışında
ben doğumumu epidural normal olarak düşünmüştüm hep ..ama bebeğim geöçen hafta ters dönerek doğum pozisyonundan çıktı birde bogazına kordon dolandı...9 aydır herşey yolundayken birden böyle olunca çok üzüldüm bu akşam doktorla randevum var eğer hala olumsuzluklar duruyorsa perşembe yada cuma sezeryana alacak ..yani bugün kritik bir gün...28 yıl boyunca tek bir operasyon geçirmemiş tek operasyonu 10 yaşında diş çektirmiş biri olarak doğumdan ödüm kopuyorrrrrrrr
sezeryanda normalde ikiside bence çok ürkütücü ..:) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve hangisi bizler ve bebekler için kolay ve sorunsuz geçecekse o olsun umarım
merhaba kızlar
doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun.bizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
buraya yeni taşındığımız için sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmamıştım.bugün gidip yaptırayım dedim.önce bir doktorun kapısını çaldım yaşlı bunamış bir doktordu sanırım.sadece hemşiresi ve kendisi vardı ama kapıyı çalıp girbilir miyim dediğimde bekle biraz!dedi sert bir şekilde.ben de ona sinir olup diğer doktora gittim.o nispeten daha iyi gibiydi ama yeni kayıt yaptıracağım dediğimde bebekle kayıt yaptıracaksın dedi.doğumun yakın olduğunu vurgulayarak.yani yeni bir hasta işine gelmedi hanımın.bilgilerimi aldı.ondan sonra doğumdan sonra 16nisanda getirin topuk kanını alıcaz dedi.tamam dedim.topuk kanı alınması zorunluluk getirmezseniz çocuğunuzu elinizden alıyorlar dedi.ve ben hiç terslemeden tamam getiririz dedim.ay şimdi eve glince kendi kendime sinir oldum ya.neden cevap vermedim o kadına sıkıypsa alsınlar falan diye.ya karşıdan salak gibi mi görünüyorum da bunlar bana böyle davranıyorlar acaba?illa terbiyesizlik mi yapmak lazım düzgün davranılması için...çok sinirliyim
kızlar banada ayın 18'e kadar sancın fln olmazsa gel dedi doktor,aklı sıra suni sancı vericek..asla
1 kez çektim o suni sancıyı bi daha istemem gerekirse sezeryan olurum ama o sancıyı çekmem
kızlar banada ayın 18'e kadar sancın fln olmazsa gel dedi doktor,aklı sıra suni sancı vericek..asla
1 kez çektim o suni sancıyı bi daha istemem gerekirse sezeryan olurum ama o sancıyı çekmem
benim bebişte bu gidişle 15. kadar gelmezse suni sancıya kalıcak gibiyim, zaten dahada beklerse 4 kiloyu geçerse yine sezaryana kalırım diye korkuyorum, öyleolunca hayırlısyla sağlıklı doğsunda dişimi sıkarım diyorum, cahil cesareti benimki sanırım:))
geçen aylarda--mart-şubat-ocak vs--doğum yapanların listesinde normal doğum yapanların çoğu 38+6 da yapmışlar..bugünde biraz belim ağrıyor..yarından ümitlenmelimiyim aceba
İyi aksamlar arkadaslar, walla normali beklesek bir dert beklemesek... Kfam allak bullak oldu elektif, planli, sezaryen istemeigim bisy ama hem sanci cekip hem sezaryen olma ihimali de hic mantikli gelmiyor bna;( eee ben beklim en azindan hafif sanc baslasin diorum ama cok gec olursa iki aciyi da cekmek varrr! Hakkimizda nasil hayirlisiysa oyle olsunnn insallah, cok fazla zorlamanin alemi de yok normal die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?