canım seninle mantar enfeksiyonuyla ilgili konuşmuştuk
bugün sordum doktora bebeğe zararı olurmu vs diye,
oda benim önceden karından yapılmış olan amaliyatlarımıda varsayarak
sezaryanda 7 kat kesip bebeğe zar zor ulaşana kadar, ordaki enfeksiyonların vereceği zararların daha az olacağını söyledi
birde dikişlerin sayısını etkllemeyeceğini söyledi, dediğim gibi olabildiğince normal doğum ynalısı kendisi
inşallah bebeğimiz hayırlı vakitte gelirde sağ salim alırız kucağımıza:)
selam kızlar.sabah 8 de hastaneye gidiyorum öğlene doğru kızım kucağımda olur tahminimce.dualarınızı eksik etmeyin.anemi problemim var ve zor bi amellyat olacak.allaha emanet olun:)
günaydın kızlar bugün kızım hasta onu doktora götürecegim merak etmeyim dogurmuyorumyani gene hastanelerde sürünecez
tabiki canım bi sezeryan gibi kesinlikle olamaz benim dr umda iyileştir manasında öyle söyledi
dr umda normal den yana olduğu için sezeryanı şimdiye kadar hiç konuşmadı olsa bile epidural normalden yana
dediğin gibi hayırlısıyla bi sağ salim doğsalar :)
benimde tahmini doğum 19 nisan normalde.herşey normal giderken geçen hafta cumartesi plesentamızın aşağı indiğini gördü doktor. bu şekilde normal doğum yapamayacağımı söyledi. eğer normal yaparsam bebeğinde benimde hayatı tehlikeye girermiş. çok moralim bozuldu. bu hafta içi bebeğim sezeryanla alınacaktı.hatta dün
sonra bu cumartesi tekrar günü kesinleştirmek için doktorumuzla görüştük. doktor rahim ağzı tamamen kapanmamış biraz daha bekleyelim 1 hafta daha dursun dedi. ama benim kanama riskim varmış.yatacaksın sürekli hiç yorulmayacaksın dedi. bebeğin suyu azalmış ve plesentada kireçleme var dedi. cuma tekrar kontrol var. ben artık çok zorlanmaya başladım.
normal olmasını çok istedim ama olmayacak sanırım. sezeryan olursada epidural olmak istiyorum.
cumaya kadar bi sorun olmazsa cuma kesin bi karar alınacak.
ne kadar çok bebeğimiz doğmuuşşş.
ben doğumumu epidural normal olarak düşünmüştüm hep ..ama bebeğim geöçen hafta ters dönerek doğum pozisyonundan çıktı birde bogazına kordon dolandı...9 aydır herşey yolundayken birden böyle olunca çok üzüldüm bu akşam doktorla randevum var eğer hala olumsuzluklar duruyorsa perşembe yada cuma sezeryana alacak ..yani bugün kritik bir gün...28 yıl boyunca tek bir operasyon geçirmemiş tek operasyonu 10 yaşında diş çektirmiş biri olarak doğumdan ödüm kopuyorrrrrrrr
sezeryanda normalde ikiside bence çok ürkütücü ..:) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve hangisi bizler ve bebekler için kolay ve sorunsuz geçecekse o olsun umarım
benimde tahmini doğum 19 nisan normalde.herşey normal giderken geçen hafta cumartesi plesentamızın aşağı indiğini gördü doktor. bu şekilde normal doğum yapamayacağımı söyledi. eğer normal yaparsam bebeğinde benimde hayatı tehlikeye girermiş. çok moralim bozuldu. bu hafta içi bebeğim sezeryanla alınacaktı.hatta dün
sonra bu cumartesi tekrar günü kesinleştirmek için doktorumuzla görüştük. doktor rahim ağzı tamamen kapanmamış biraz daha bekleyelim 1 hafta daha dursun dedi. ama benim kanama riskim varmış.yatacaksın sürekli hiç yorulmayacaksın dedi. bebeğin suyu azalmış ve plesentada kireçleme var dedi. cuma tekrar kontrol var. ben artık çok zorlanmaya başladım.
normal olmasını çok istedim ama olmayacak sanırım. sezeryan olursada epidural olmak istiyorum.
cumaya kadar bi sorun olmazsa cuma kesin bi karar alınacak.
ne kadar çok bebeğimiz doğmuuşşş.
ben doğumumu epidural normal olarak düşünmüştüm hep ..ama bebeğim geöçen hafta ters dönerek doğum pozisyonundan çıktı birde bogazına kordon dolandı...9 aydır herşey yolundayken birden böyle olunca çok üzüldüm bu akşam doktorla randevum var eğer hala olumsuzluklar duruyorsa perşembe yada cuma sezeryana alacak ..yani bugün kritik bir gün...28 yıl boyunca tek bir operasyon geçirmemiş tek operasyonu 10 yaşında diş çektirmiş biri olarak doğumdan ödüm kopuyorrrrrrrr
sezeryanda normalde ikiside bence çok ürkütücü ..:) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve hangisi bizler ve bebekler için kolay ve sorunsuz geçecekse o olsun umarım
günaydın kızlar bugün kızım hasta onu doktora götürecegim merak etmeyim dogurmuyorumyani gene hastanelerde sürünecez
merhaba kızlar
doğum yapacakların allah yardımcısı olsun.bizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Buraya yeni taşındığımız için sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmamıştım.bugün gidip yaptırayım dedim.önce bir doktorun kapısını çaldım yaşlı bunamış bir doktordu sanırım.sadece hemşiresi ve kendisi vardı ama kapıyı çalıp girbilir miyim dediğimde bekle biraz!dedi sert bir şekilde.ben de ona sinir olup diğer doktora gittim.o nispeten daha iyi gibiydi ama yeni kayıt yaptıracağım dediğimde bebekle kayıt yaptıracaksın dedi.doğumun yakın olduğunu vurgulayarak.yani yeni bir hasta işine gelmedi hanımın.bilgilerimi aldı.ondan sonra doğumdan sonra 16nisanda getirin topuk kanını alıcaz dedi.tamam dedim.topuk kanı alınması zorunluluk getirmezseniz çocuğunuzu elinizden alıyorlar dedi.ve ben hiç terslemeden tamam getiririz dedim.ay şimdi eve glince kendi kendime sinir oldum ya.neden cevap vermedim o kadına sıkıypsa alsınlar falan diye.ya karşıdan salak gibi mi görünüyorum da bunlar bana böyle davranıyorlar acaba?illa terbiyesizlik mi yapmak lazım düzgün davranılması için...çok sinirliyim
seninde şansına nasıl bi sağlık ocağıymış o öyle terbiyesizler ilk defa gelmiş birisi için nasıl davranış şeklidir o öyle,bence şikayet etmelisin çünkü sağlık ocaklarıda takipte biraz incelesinler sizinkinide
bende bugün gittim ama şansıma benim sağlık ocağım çok iyi ilgileniyolar heleki hamileysem
merhaba kızlar
doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun.bizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
buraya yeni taşındığımız için sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmamıştım.bugün gidip yaptırayım dedim.önce bir doktorun kapısını çaldım yaşlı bunamış bir doktordu sanırım.sadece hemşiresi ve kendisi vardı ama kapıyı çalıp girbilir miyim dediğimde bekle biraz!dedi sert bir şekilde.ben de ona sinir olup diğer doktora gittim.o nispeten daha iyi gibiydi ama yeni kayıt yaptıracağım dediğimde bebekle kayıt yaptıracaksın dedi.doğumun yakın olduğunu vurgulayarak.yani yeni bir hasta işine gelmedi hanımın.bilgilerimi aldı.ondan sonra doğumdan sonra 16nisanda getirin topuk kanını alıcaz dedi.tamam dedim.topuk kanı alınması zorunluluk getirmezseniz çocuğunuzu elinizden alıyorlar dedi.ve ben hiç terslemeden tamam getiririz dedim.ay şimdi eve glince kendi kendime sinir oldum ya.neden cevap vermedim o kadına sıkıypsa alsınlar falan diye.ya karşıdan salak gibi mi görünüyorum da bunlar bana böyle davranıyorlar acaba?illa terbiyesizlik mi yapmak lazım düzgün davranılması için...çok sinirliyim
kızlar bu arada aklıma geldi bilgisi olan varmı benim doğum yapacağım özel hastanede doğum faturasına otel yatak ücreti diye faturalandırıyomuşlar hiç bunla ilgili bişey duydunuzmu
doğum faturasını devlete götürdüğünde bi kısmını verdiklerini duymuştum bunlar işin yolunu bulmuş olmasınlar diye düşünmüyor değilim şimdide
o anda sana kal gelmiştir eminim,çünkü böyle bişey olamaz.topuk kanını ben özel hastanede aldırıcam,sıkıysa alsınlar elimizden bakalım..aşılarınıda özelde yaptırıcam ben..özel sigortam var arkadaş onlara ne yanii
başka bi hastaneye bak kuzum..ilk defa duydum böyle bişey:44:
o anda sana kal gelmiştir eminim,çünkü böyle bişey olamaz.topuk kanını ben özel hastanede aldırıcam,sıkıysa alsınlar elimizden bakalım..aşılarınıda özelde yaptırıcam ben..özel sigortam var arkadaş onlara ne yanii
bende ilk defa duydum çok saçma ama ne otel ücretiymiş
topuk kanını zaten ilkini hastane alıyor ikinciyi sağlık ocağı alıyor, bence o bebeği alırız muhabbetinide kendince geyiğe almıştır saf insan yoksa kimi kimin elinden alırmış isyan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?