2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tabiki canım bi sezeryan gibi kesinlikle olamaz benim dr umda iyileştir manasında öyle söyledi
dr umda normal den yana olduğu için sezeryanı şimdiye kadar hiç konuşmadı olsa bile epidural normalden yana
dediğin gibi hayırlısıyla bi sağ salim doğsalar :)

benimde tahmini doğum 19 nisan normalde.herşey normal giderken geçen hafta cumartesi plesentamızın aşağı indiğini gördü doktor. bu şekilde normal doğum yapamayacağımı söyledi. eğer normal yaparsam bebeğinde benimde hayatı tehlikeye girermiş. çok moralim bozuldu. bu hafta içi bebeğim sezeryanla alınacaktı.hatta dün
sonra bu cumartesi tekrar günü kesinleştirmek için doktorumuzla görüştük. doktor rahim ağzı tamamen kapanmamış biraz daha bekleyelim 1 hafta daha dursun dedi. ama benim kanama riskim varmış.yatacaksın sürekli hiç yorulmayacaksın dedi. bebeğin suyu azalmış ve plesentada kireçleme var dedi. cuma tekrar kontrol var. ben artık çok zorlanmaya başladım.
normal olmasını çok istedim ama olmayacak sanırım. sezeryan olursada epidural olmak istiyorum.
cumaya kadar bi sorun olmazsa cuma kesin bi karar alınacak.
ne kadar çok bebeğimiz doğmuuşşş.

selam kızlar.sabah 8 de hastaneye gidiyorum öğlene doğru kızım kucağımda olur tahminimce.dualarınızı eksik etmeyin.anemi problemim var ve zor bi amellyat olacak.allaha emanet olun:)

inşallah sağ slaim hayırlısyla almışsındır bebeiğini, m,sler gibi kokluyosundur şimdi:)

günaydın kızlar bugün kızım hasta onu doktora götürecegim merak etmeyim dogurmuyorumyani gene hastanelerde sürünecez

geçmiş olsun , inşallah hemen iyileşir kuzucun

amin canım hayırlı vakittte gelseler artık bebişlerimiz:)

canım allah yardımcın olsun, inşallah bebişin sağ salim hayırlısıyla kucağına gelir, hakkında hangisi hayırlısysa o olsun, artık bir şeye şartlanmamk gerektiğini anladım bende iyice

ben doğumumu epidural normal olarak düşünmüştüm hep ..ama bebeğim geöçen hafta ters dönerek doğum pozisyonundan çıktı birde bogazına kordon dolandı...9 aydır herşey yolundayken birden böyle olunca çok üzüldüm bu akşam doktorla randevum var eğer hala olumsuzluklar duruyorsa perşembe yada cuma sezeryana alacak ..yani bugün kritik bir gün...28 yıl boyunca tek bir operasyon geçirmemiş tek operasyonu 10 yaşında diş çektirmiş biri olarak doğumdan ödüm kopuyorrrrrrrr
sezeryanda normalde ikiside bence çok ürkütücü ..:) allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ve hangisi bizler ve bebekler için kolay ve sorunsuz geçecekse o olsun umarım

zeytinn, benim de suyum azaldı ve kireçlenme var. ayrıca kan değerlerimden biri de anormal çıktı.cuma günü kesin karar verilecek belki haftaya beni de sezaryene alacaklar. bugüne kadar normal doğum yapacağım diye kendimi şartlamıştım hala belli değil belki ama görünüşe bakılırsa riske atılmayacak bir durum ortada. seninle aynı gün karar verilecek yani.hakkımızda hayırlısı olsun.

vildan, ben de bugüne kadar hep epidural normal doğum diyordum şimdi işler tersine döndü ve ben dişçide bile iğne olmadan dolgu yaptıran biriyim, ömrü hayatımda hastaneye gitmedim, narkoz almadım. epidural sezaryene kesinlikle cesaret edemiyorum, maalesef olursam genel anestezi altında olacağım.çok çekiniyorum narkoz almaktan da.çevremde bazı insanlar ne kadar ağır ameliyatlara giriyorlar, sezaryene artık herkes çok kolay gözüyle bakıyor ama ben öyle göremiyorum. Allah yardımcımız olsun.

aynen bende senin gibiyim kan aldırmak, dişçiye gitmekten başka tıbbi hiçbirşeyim olmadı ama biliyomusun hiç o anı aklıma getirmiyorum sezeryan yada normal çünkü düşününce insan kendini daha kötü hissediyor

sende aklına getirme yada getirmemeye çalış sonucunu düşün bebeğini her ne şekilde olursa olsun kucağına alacağını düşünmeye çalış. Herşey güzel olacak bebişini kucağına aldığında hiçbirşey kalmayacak

ben bunları yazarken sana geçen sene nisan sonu geldi aklıma 6 haftalık düşük yaptım ve şuan hamile değilmişim gibi içim acıdı Sanırım bu yüzden hep olumlu bakmaya çalışıyorum iyi düşünelim iyi olsun lütfen

merhaba kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun.bekleyenlerede hayırlı doğumlar diliyorum.bende 36.haftanın içindeyim 34. haftam bittiğinde dr a gittim ve beni 37. haftam bitince tekrar çağırdı 3 hafta bu dönemde çok uzun değilmi sizi ne sıklıkla çağırdı bu dönemde söylerseniz sevinirim.

merhaba kızlar
doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun.bizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
buraya yeni taşındığımız için sağlık ocağına daha kaydımı yaptırmamıştım.bugün gidip yaptırayım dedim.önce bir doktorun kapısını çaldım yaşlı bunamış bir doktordu sanırım.sadece hemşiresi ve kendisi vardı ama kapıyı çalıp girbilir miyim dediğimde bekle biraz!dedi sert bir şekilde.ben de ona sinir olup diğer doktora gittim.o nispeten daha iyi gibiydi ama yeni kayıt yaptıracağım dediğimde bebekle kayıt yaptıracaksın dedi.doğumun yakın olduğunu vurgulayarak.yani yeni bir hasta işine gelmedi hanımın.bilgilerimi aldı.ondan sonra doğumdan sonra 16nisanda getirin topuk kanını alıcaz dedi.tamam dedim.topuk kanı alınması zorunluluk getirmezseniz çocuğunuzu elinizden alıyorlar dedi.ve ben hiç terslemeden tamam getiririz dedim.ay şimdi eve glince kendi kendime sinir oldum ya.neden cevap vermedim o kadına sıkıypsa alsınlar falan diye.ya karşıdan salak gibi mi görünüyorum da bunlar bana böyle davranıyorlar acaba?illa terbiyesizlik mi yapmak lazım düzgün davranılması için...çok sinirliyim

slm kızlar,bugün doğum yapacaklara kolay ve sağlklı doğumlar diliyorum

günaydın kızlar bugün kızım hasta onu doktora götürecegim merak etmeyim dogurmuyorumyani gene hastanelerde sürünecez

geçmiş olsun canım,ne oldu bu çocuklara yaa hepsi hasta

seninde şansına nasıl bi sağlık ocağıymış o öyle terbiyesizler ilk defa gelmiş birisi için nasıl davranış şeklidir o öyle,bence şikayet etmelisin çünkü sağlık ocaklarıda takipte biraz incelesinler sizinkinide
bende bugün gittim ama şansıma benim sağlık ocağım çok iyi ilgileniyolar heleki hamileysem

kızlar bu arada aklıma geldi bilgisi olan varmı benim doğum yapacağım özel hastanede doğum faturasına otel yatak ücreti diye faturalandırıyomuşlar hiç bunla ilgili bişey duydunuzmu
doğum faturasını devlete götürdüğünde bi kısmını verdiklerini duymuştum bunlar işin yolunu bulmuş olmasınlar diye düşünmüyor değilim şimdide

evet cnm çok şanslıyımdır ben bu konularda.anlamıyorum ya sorun bende sanırım bu kadar yumuşak olmamalıyım terbiyesizlere karşı

o anda sana kal gelmiştir eminim,çünkü böyle bişey olamaz.topuk kanını ben özel hastanede aldırıcam,sıkıysa alsınlar elimizden bakalım..aşılarınıda özelde yaptırıcam ben..özel sigortam var arkadaş onlara ne yanii

başka bi hastaneye bak kuzum..ilk defa duydum böyle bişey:44:

slm arkadaşlar
39+1 deyiz yani 40. haftamıza girdik
ultrasona göre tahmini doğum tarihi 27 mart 1 nisan 3 nisan çıkıyo
normalde 9 nisan
dün kontrolümüz vardı
doktor alttan muayene etti ve hiç açılma yokmuş
bol bol yürü dedi ve beni göğüs hastalıklarına sevk etti çünkü fena halde üşütmüştüm
meger bronşit olmuşum hava ve dört tane ilaç verdi şükür bugün daha iyiyim
doğuma kadar iyileşmen lazım dedi bir de bol bol yürü dedi
ama bu hasta halimle nasıl yürüyecem bilmiorum
açılma olmassa sezeryan olabilir sanırım
gelişimi suyu ve nst si iyi çıktı çok şükür
var mı benim gibi olan
ne zamandır da giremiyorum kimseden haberm yok

bende ilk defa duydum çok saçma ama ne otel ücretiymiş
topuk kanını zaten ilkini hastane alıyor ikinciyi sağlık ocağı alıyor, bence o bebeği alırız muhabbetinide kendince geyiğe almıştır saf insan yoksa kimi kimin elinden alırmış isyan çıkar

doktor topuk kanı alınacak deyince ben onu hastanede de alıyorlar sanırım dedim.onun üzerine dedi zaten burada da alınması zorunluluk aldırmazsanız çocuğunuzu elinizden alıyorlar diye.allahım ya gidip dövücem şimdi kadını bu halimle...

ben de ona deliriyorum ya zaten karşıdan çok mu saf görünüyorum acaba ya.ah ben ona haddini nasıl bildirmedm.yarın kağıdı teslim etmeye gittiğimde bir doktor daha varmış ona kaydolucam.o kadının yüzünü bir daha görmek istemiyorum

slm bayanlar ne zamandır size yazamadım ....bu aralar bende o bölgemdeki kemiklerde sancı gibi bişi var bacaklarımı haraket ettird,iğimde geceleride uyku haram oldu b,i an önce gelsin istiorum ayın 13 ünde doktor randevum var bizim doktor 20 günde bir cagırıo meraktan ölüorum ne diyecek die ilk catımuanemde o gün olacak umarım sansımız yaver gider bebegimleallh hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…