Evet canım, normalde ben dışarıda hiç tuvalete gidemezken şimdi kaç defa giriyorum ve arada alt tarafta ani keskin bir acı hissediyorum son bir iki aydır. Doktorum çatı kemiklerinin genişlemesinden olabilir dediAynen canim benimde alt tarafta hep bir agri ve baski var ozellikle yururken canim yaniyo dedigin gibi bebegin basi mesaneye baski yapiyo heralde surekli cisim:))varmisgibi hissediyorm wc ihtiyacm olmasa bile.baskidan olsa gerek...
öyle bir durumda mı oluyor suyunu patlatmak gibi, yarın doğum yapmak zorunda kalmak istemem haftaya kontrol etsin o zaman şimdi 37+ dayım.kaçta yazmıştım ben temizlik yapıcam die,anca bitti dee
ne biçim arkadaşsın yaff,yap tatlım yap diyceneee insan banada yollar bi temizlikçi
ben olmuştum 6 yıl önce..2 kere gittiğimde olmuştum birinde uzun bi çıbık sokmuştu ebe ama neden olduğunu hatırlamıorm o acıtmıştı..2.sinde doktor parmağını sokmuştu ve suyumu patlatmıştı geriiizekalı
Canin sagolsn bayansucm bende 2 haftada bir aliyom zaten ole zengin karilari gibi hergun degil yaniii...sanada gonderem bi ara dogurmadan once:))
öyle bir durumda mı oluyor suyunu patlatmak gibi, yarın doğum yapmak zorunda kalmak istemem haftaya kontrol etsin o zaman şimdi 37+ dayım.
kızlar bende dün gittim kontrole ama başıma neler geldi sormayın :) nstde sancım çıkmış ama ben hiç farketmedim..doktorum kontrol etti bu sefer, hemen doğum yerine gönderdi, dedi belki bugün alabilirim bir bakalım sancı durumuna göre dedi..Hatta normal doğurabileceğimide söyledi..bebek doğum kanalına girmiş dedi, istersen normalde yapabilirsin ama gece falan olursa benim normal doğumu ayarlamam çok zor olur dedi, gündüz falan gelse yine girebilirim ama dedi..bende farketmez dedim siz ne derseniz dedim..sonra çıktım doğumhane yerine, bir odaya aldılar beni, tekrar nst ye bağladılar, sancılar artmış görünüyor ama bende tık yok :) sonra tekrar nst ve serum verdiler, bu sefer çıkmadı sancı, en sonda alttan muayene ettiler, açılma falan yokmuş ama yumuşamış dedi doktor..bakalım nasıl olacak, sonta doktoruma telefon edip sordular oda tamam gidebilir demiş, haftaya tekrar kontrol dedi :) tabi kendiliğinden gelmezse..bendende haberler böyle, artık tetikteyiz :)
kıl payıyla kurtuldun yani
kaçınılmaz sonu ertelemiş oldun biraz daha yaşa hayatını bak bebein izin vermiş sana
benimde az kaldı arkadaşlar nisanın sonu diyor ama sonunu bulmaz gibime geliyor kasıklarımda ağrılar var hareket edince organlarımı acıtıyor artık
senlede aynı günmüşüz ama benimki sadece oynamayla tepinmeyle kalıyo
benim daha epey var heralde
ahsenin yazdığını görünce farkına vardım hep erken gelen bebişleri görünce benimkide erken gelecek gözüyle baktım ama sanırım yok öyle bişi bizim hatun geç olsun güç olmasınmı dicek acaba
tepinince işte ağrı hissediyorum ama çok acıtıcı değil doktor tekmeleri olabilir demişti benim erken gelmesinden korkum beklenen tarihten önce doğar bebekler diyorlar psikolojim hep o yönde ne kadar çok kalırsa o kadar iyi tabiki
O kasık ağrıları ve bebeğin hareket ettiği zamanlardaki ağrı bende uzun süredir var, bakalım yarın doktora gidecem, ne söyleyecek, ama benim ağrılar çok fazla dediğin gibi iç organlarım yırtılıyor gibi oluyor sürekli bir baskı, maşallah benimki de sürekli hareket ediyor, bir sert tekme, yumrukları var ki, inşallah güçlü kuvvetli sağlıklı olacak. Ağrıları çekmeye razıyım tabiki yeterki o sağlıklı doğsunbenimde az kaldı arkadaşlar nisanın sonu diyor ama sonunu bulmaz gibime geliyor kasıklarımda ağrılar var hareket edince organlarımı acıtıyor artık
hiç sorma canım ya :) ama ben daha erken gibi düşünüyorum, 36+3 :) bak siz 38 oldunuz daha tık yok :) benim kız aceleci olacak galiba, bari 37 olsakta gelse :) birde doktorum sezeryan demişti, belki normal olur, şuan bişi belli değil :) ben hep normal doğum yanlısıydım, bakalım piyangodan hangisi çıkacak, sağlıkla gelsinde bebeğim doğum şeklini takmıyorum şuanda :)
gece ben çok kötüydüm kızlare acile gidicektim nerdeyse aha dedim bnm sıpa geliyooo. ama sonra geçti sabaha karşı saat 6 gbi flandı uyumuşum. 1 de kalktım. bi sorun yok. aynı adet sancısı gibiydi. yalancı sancılarsa bunlar gerçeği nasıl acaba. çok korkmaya başladım ben ya
aynı benim gibi
bende dün gece mide bulantısı ishal,karın kasık ağrısı ne ararsan vardı..bi ara kalkıp duş almayı bile düşündüm doğurcm sandım,sağa dön sola dön uyumuşum sabah geçmiş ne kasılma var ne ağrı,dalga geçio benle sıpam
Bu ağrılara da alıştım ben, hamileliğimin ilk zamanları bulantı başağrısı, kusmaktan hiç bir işimi yapamaz olmuştum, şimdi bu kadar ağırken hem kilo bakımından hem de bebeğim benim hareketlerimi kısıtlarken yemek de yapıyorum, pazara gidiyorum, markete gidiyorum, temizlik de yapıyorum neredeyse tüm gün eşime hizmet de ediyorum, bazen yorgunluk çöküyor ama o bulantılı günler daha berbattı. Bulantı ve kusmalarım gün boyu sürerdi hayat çekilmez olmuştu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
işalla cnm. aminn.. ya bidee bu bebeğin muhtemel doğum şeysi yazıyo ya altta onu nası yaptınız bnde istiyorummm
ya banada en son gittiğimde kızımız hazırlık yapıo dedi..ben bu adamın dediğinden bişi anlamıyorum..tıp diliylede konuşmuyo başka bi dili var anlaşılmıoSelam güzel anneler..Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum,allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin..Benim gibiler de heyecanla beklemeye devam sanırım..Benim kız da daha bekleyecek gibi,dün kontrolümüz vardı,doğum kanalına girmemiş henüz.Bazı arkadaşlar da çatı muayenesini sormuş,doktorum daha yapmayacaktı ama ben istedim :) açılma yok,kemikler iyi dedi..Can acıtan birşey değil sadece kasmayın yeter..
hıı,bana önce 12'si sonra 10'u dedi..en son gittiğimde ki 1 hafta oluyo 18'inde sancın gelmezse sen gel dediaynen cnm walla korkuyorum bendee. normal istiyorum ama korkuyorum. artk hayırlısı. şimdide sağ kalçama ağrı girip duruyo çok hafif. bu haftayı çıkarırmıyım acaba
17 nsan dedi doktor ama belli olmaz wallaa :)
Bu ağrılara da alıştım ben, hamileliğimin ilk zamanları bulantı başağrısı, kusmaktan hiç bir işimi yapamaz olmuştum, şimdi bu kadar ağırken hem kilo bakımından hem de bebeğim benim hareketlerimi kısıtlarken yemek de yapıyorum, pazara gidiyorum, markete gidiyorum, temizlik de yapıyorum neredeyse tüm gün eşime hizmet de ediyorum, bazen yorgunluk çöküyor ama o bulantılı günler daha berbattı. Bulantı ve kusmalarım gün boyu sürerdi hayat çekilmez olmuştu. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?