Arkadaşlar ben anlamadım elimizi göğsümüzün altına mı koyacağız kaç parmak dışarıda kalıyorsa o kalan haftayı mı gösteriyor...:26:
asimavi,tatlım gerçekten çok güzel bi yazıydı..bende aynen öyle düşünüyorum:13:
allahallaaa:44:
kimin söyledğine bağlı olarak bende uygulayayım..kim söyledi
açılma olmadan suni sancı çok zor gerçekten,benim suyum geldiği için mecburen suni sancı verdiler,benim bebek de kanala inmemişti daha,hatta kasılma ya da sancı bile hissetmiyodum ben pek,suyum gelince hastaneye gittik,doktorum 48 saat içinde doğurman gerek dedi,geçen pazartesi öğleden sonra serumu taktılar işte 2 gibi,etkisini 1-2 saat sonra göstermeye başladı,,ertesi sabah saat 10 da anca 10 cm açılma oldu,çok yavaş ilerledi açılmam,suyun falan gelmediyse,doktorun bekle dediyse bekle,ben hep 4,5 cm lik açılmayla giderim doğuma diyodum,1 cm le gittim,çok şiddetli oluyo suni sancı,bir de çok sık geliyo sancı,normalde 5 dk 1,3 dk 2 e iniyo falan diyolar yaüsuni sancıda neredeyse 1 dk nın yarısı sancıyla geçiyo,tam bitti derken bi daa geliyo,çok yoruyo insanı
kızlar bende dün gittim kontrole ama başıma neler geldi sormayın :) nstde sancım çıkmış ama ben hiç farketmedim..doktorum kontrol etti bu sefer, hemen doğum yerine gönderdi, dedi belki bugün alabilirim bir bakalım sancı durumuna göre dedi..Hatta normal doğurabileceğimide söyledi..bebek doğum kanalına girmiş dedi, istersen normalde yapabilirsin ama gece falan olursa benim normal doğumu ayarlamam çok zor olur dedi, gündüz falan gelse yine girebilirim ama dedi..bende farketmez dedim siz ne derseniz dedim..sonra çıktım doğumhane yerine, bir odaya aldılar beni, tekrar nst ye bağladılar, sancılar artmış görünüyor ama bende tık yok :) sonra tekrar nst ve serum verdiler, bu sefer çıkmadı sancı, en sonda alttan muayene ettiler, açılma falan yokmuş ama yumuşamış dedi doktor..bakalım nasıl olacak, sonta doktoruma telefon edip sordular oda tamam gidebilir demiş, haftaya tekrar kontrol dedi :) tabi kendiliğinden gelmezse..bendende haberler böyle, artık tetikteyiz :)
günaydın uyanan yokmu kahvaltı hazırlamaya eriniyorumkim beni kahvaltıya çagıracak
O kasık ağrıları ve bebeğin hareket ettiği zamanlardaki ağrı bende uzun süredir var, bakalım yarın doktora gidecem, ne söyleyecek, ama benim ağrılar çok fazla dediğin gibi iç organlarım yırtılıyor gibi oluyor sürekli bir baskı, maşallah benimki de sürekli hareket ediyor, bir sert tekme, yumrukları var ki, inşallah güçlü kuvvetli sağlıklı olacak. Ağrıları çekmeye razıyım tabiki yeterki o sağlıklı doğsun
günaydın canım gel sana işyerinden tost söyliimm :)
haftayada evden söyledim :)
doğuran arkadaşların listesi hangi topikte bilio musunuz
çok teşekür canım sende olmasandaha bugünlük omletle idare ettik
maşallah nisan anneleri topiğinde martta doğurmuş tüm anneler bi tane nisan annesi yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?