2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Arkadaşlar ben anlamadım elimizi göğsümüzün altına mı koyacağız kaç parmak dışarıda kalıyorsa o kalan haftayı mı gösteriyor...:26:

elini gogsunle gobegin arasindaki bosluga koy tatlim eger benimki gibi tam sigdi disarda hic parmak kalmadiysa bebegin eli kulaginda geliyo demektir
disarda parmak kaliyosa kalan parmak sayisi kadar daha haftan var.....

asimavi,tatlım gerçekten çok güzel bi yazıydı..bende aynen öyle düşünüyorum:13:

allahallaaa:44:
kimin söyledğine bağlı olarak bende uygulayayım..kim söyledi

bana dr m demisti canim sancilarin baslayinca sicak dus yap demisti rahatlatiyormus.. burda (yurtdisi) dogum yaklasirken 30-45 dk felan sicak suya yatiriyorlar.. bakalim yasayip görcez nasil birseymis..

kizlar dün kontrolumuz vardi iki hafta önce bebegim 2700gr di dün dr 2850 gr dediiii cok sasirdim bende 3 kiloyu bulmustur diyordum son haftalar baya kilo almaya baslamisti.. kilosu iyimi sizce bebegim erkek 38. haftadayiz.. yada ultrasonmu yaniliyo
bide dün ilk defa hastaneye gittim kontrole dr tatildeydi, dogum yapip cikan kadinlari gördüm tirstim valla nasil korktum agliycaktim biseyde görmedim ama cok korkttuuummmmm

Suda doğum yapan Selin doğumunu anlatıyor. - YouTube
Doğum şekilleri ve doğumun getirdikleri, doğumun hormonları, doğum anı, doğumda ihtiyaçlar - YouTube
Doğal doğum felsefesi - Ebe, Doğum koçu Asude Oflaz - YouTube
Neden Normal Doğum? - YouTube

Arkadaşlar hepinize doğal sağlıklı doğumlar diliyorum. Dr hakan çoker'in doğal doğum hakkındaki anlatımlar, suda doğum yapan bir annenin yaşadıklarını paylaşması ve neden normal doğumu anlatan bir kaç link paylaşmak istedim. KEŞKESİZ DOĞUM YAPMAK İSTEYEN ANNELER için faydalı olur umarım.
NOT: Linklerde doğum videoları yok korkmayın sadece anlatımlar var, bilginiz olsun ve eğer probleminiz yoksa sonuna kadar bekleyin ve ameliyata teslim olmayın arkadaşlar, nacizane tavsiyem.

Kızlar,
Benim kaburgalarımda sürekli bir ağrı var, ne yapsam nasıl yatsak geçmiyor artık
Bebeğim içerde hareket edip gerindikçe daha da beter artıyor. Var mı böyle ağrısı olan aranızda ?

hmm..zor olmuş seninki...doktorum iyiki uyarmış beni...valla devlet hastanesine gitmenim en güzel yanı bu..gereksiz yere müdahale yapmıyolar...

anlaşılan senin fazla vaktin kalmaış...hadi hayırlısı

slm arkadaşlar doğumu kolaylaştırmak için özel bi şeyler yapanınız var mı
ben son haftamdaym ama açılmam yok hiç
bi de sancı nasıl olur
bazen rahmime bi sancı saplanıo iki büklüm oluorm ama gün içerisnde üç dört kez anca oluo

iyi geceler kızlar beni uyku tutmadı kasıklarım çok agrıyor hayırlısıyla bi dogursaydık yatakta dönemiyorum otururken pek bilmiyorum ama uzanınca yanlarım kasıklarım ölüyorum

günaydın uyanan yokmu kahvaltı hazırlamaya eriniyorumkim beni kahvaltıya çagıracak

maşallah canım benimkiside öyle taklamı atıyor içerde ne yapıyorsa bi orda bi burda bi kendini dayıyor resmen taş gibi oluyor karnım

gece oturnca sabaha kadar şimdide bi uyku bastırdıki kızın ödevi var yoksa gözüm yatakta kaldı

günaydın kızlar
ben ne zaman nisan anneleri topiğine girmek istesem

Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.
Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı
diye bi uyarıyla karşılaşıyorum sebebi ne olabilir ne yapabilirim
geri gidip yeniden yüklemek de bi işe yaramıyor yine aynı uyarıyı veriyor

maşallah nisan anneleri topiğinde martta doğurmuş tüm anneler bi tane nisan annesi yok henüz

doğuran gitmiş doğuran gitmiş topik ıssız ıssız kalmış
eskiden böyle miydi bu topik geçmişi okumaktan bugüne gelemezdik bi türlü ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…