günaydın kızlar.Şafak yaklaştıkça günler geçmez oluyor.Sizde de mi öyle acaba,yoksa bana mı öyle geliyor?Son iki gün ama sanki daha uzun.Bugünü de geçti sayarsak 1 günümüz kaldı:) Her şeyimizi hazırladık,odamızı tamamladık içinde bir paşamız eksik.Sürpriz yapsa da bugün gelse. He he... ne güzel olur.
günaydınnnnnnnnnnn
bugün de doğuracak gibi değilim,kalkıp bi temizlik yapayım bari şu eve
Ahh hic deme tatlm gecmiyo gunler gecmiyooo..ama senin bitmis ya hadi hayirli olsun.planli sezeryanmi olucan.kac haftaliksin bu arada.ins hayirlisi ile kucagina alirsn oglusunu...
Teşekkür ederim canım bugün 39 haftalık olduk.39+2 de sezeryan olacak.Benim sezeryan mecburi,oğlum hala dönmedi yani makattan.Ben ayaklarımı yere sağlam basarım,ille de dönmem deyip duruyorNormal doğum kısmet değilmiş bize.Hayırlısı artık.Senin şafakta tez zamanda,çabucak biter umarım.
Merhaba bayanlar, aranızda hiç çatı muayenesi olan var mı, yarın kontrolüm var, tedirginim biraz
Merhaba ben de sadece ağrı oluyor kasık ve bikini bölgesinde, özellikle kasıklarda damarlar çok ağrı veriyor, ben de yürürken zorlanıyorum, bir de bebeğin başı idrar torbası mı artık her neye baskı veriyorsa o kısımlar anki yırtılıyor gibi acıyor, özellikle bebiş hareket ederken organlarım öyle bir acıyor ki, sanırım artık epey irileşti yeri dar o yüzdenHerkese merhaba kızlar..Bu sezeryan galiba bi tek türkiyede yaygın bi tek...Almanyadan bi arkadaşım 2 sene geçtiyse sezeryanın üzerinden normal doğum yapılabiliyor burda dio...Tr de bu kadar tıp ilerlemesine rağmen 8 sene bile geçse yaptrmıyolar normal doğum.Sancında suyunda gelse illa kesecekler!Mesela ben özel hastaneye giderken 38-2 de alıcam demişti dr.Şimdi devlete gidiyorum 39 dan önce almıyolar. şu an 38-3üm.10 nisana gün verdi. Epidural olsa bari.Kızım genel anestezi olmuştu...
Kızlar benim bu bikini bölgem tek taraf sanki morarırda ağrır ya aynı öyle ağrıyo.Yürürken bile zorlanıyorum.Acaba diyorum çatı genişlemesinden falanmıdır?Varmı böle şikayeti olan?
Merhaba ben de sadece ağrı oluyor kasık ve bikini bölgesinde, özellikle kasıklarda damarlar çok ağrı veriyor, ben de yürürken zorlanıyorum, bir de bebeğin başı idrar torbası mı artık her neye baskı veriyorsa o kısımlar anki yırtılıyor gibi acıyor, özellikle bebiş hareket ederken organlarım öyle bir acıyor ki, sanırım artık epey irileşti yeri dar o yüzden
Kızlar doğum çantanıza neler koydunuz ? paylaşır mısınız? lütfen
Aaa cicegi burnunda anneleri goruyorm hosgeldiniz PARIS ve MIGI nasilsiniz bakalim...lohusalik nasil gidiyo...siz dogurdunuz darisida bize inss
selam hanımlar..ben mart annelerindenim..dim yani :) hala doğuramayarak nisan anneliğine terfi ettim :) 41+2 yim bugün..doktora gittim dün...bebek hala aşağı inmemiş, kanala girmemiş..suyu iyi..hareketleri çok fazla zaten maşallah..açılmam da yok..o yüzden bekleyelim dedi doktor..hatta ben dün suni sancıyla doğursam dedim doktora.o da aynen şöyle söyledi : ' suni sancının işe yarama ihtimali düşüktür ve uzun sürer....açılma olmadan verilmişse sonu sezeryandır genelde..aslında rahime yerleştirilen bi ilaç var, eriyen bişey, 24 saat içinde rahimi yumuşatıp doğuma hazır hale getirir.sonra da suni sancı verilerek doğum gerçekleştirilir.ama her hastane bunu uygulamaz.o ilaç bizde de yok.sen yatarsan sana direk o ilaç olmadan suni sancı vericez..doğum sancısı gibi acı çekeceksin..sonrada açılma olmazsa sabrın tükenicek beni sezeryana alın demeye başlayacaksın...genelde böyle oluyo...en iyisi bebeğin durumu iyiyse biraz daha beklemek'... işte böyle...üstelik 41 haftanın sonunda bekle diyo bana doktor..o yüzden acele etmemenizi tavsiye ederim arkadaşlar..ama bebek kanala girmişse ve açılma varsa o zaman durum başka..benim demek istediğim hiç emare yokken sırf günü doldu diye suni sancı almayın
Canm bende sasirdm ters pozisyondamiydi bebisin onceleri.ne desem bilemedm simdi.ultrasondaki kiloyada guvenemiyoki insan..hakkinda hayirlisi olsun ins
doktor topuk kanı alınacak deyince ben onu hastanede de alıyorlar sanırım dedim.onun üzerine dedi zaten burada da alınması zorunluluk aldırmazsanız çocuğunuzu elinizden alıyorlar diye.allahım ya gidip dövücem şimdi kadını bu halimle...
Yap tatlm yap belki dogumun baslar ha:))bende bugun temizlikci cagirdm.dun oturma salonumuz boyandi.bugn dip bucak temizletiyom kadina.tabi bende dolaniyorum onunla.simdi biraz ara verdim size bakim napioniz diye:))
Merhaba bayanlar, aranızda hiç çatı muayenesi olan var mı, yarın kontrolüm var, tedirginim biraz
kaçta yazmıştım ben temizlik yapıcam die,anca bitti dee
ne biçim arkadaşsın yaff,yap tatlım yap diyceneee insan banada yollar bi temizlikçi
Canin sagolsn bayansucm bende 2 haftada bir aliyom zaten ole zengin karilari gibi hergun degil yaniii...sanada gonderem bi ara dogurmadan once:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?