Sorum,sorunum pek kaıleye alınmamış
Sızler oto koltugu kullanmıyo musunuz yoksa?
gerçekten sınırlerı bozuluyor ınsanın karnının doymadığınamı üzülcen bır suru iş ıkıyo onamı sınır olcan şaşırıyor
bukadar kusmasına doktor ne dıyor ?
bende pekmezden başka bişi bılmıyorum
hoşgeldin canım uzun zamandır yoksun
Canım zaten bende karşıyım ama anlamıyor yarın elin çocuğunu dövermillet bana şikayete gelir maazallah eminim canım eminim bal bunlar ball..
Neyse sevindim tek değilmişiz bizim doktara ne desen normaldirr aanneesiii der salak..
Nerelerdesin yoktun uzun zamandır....
valla canım ben de bu haftaya kadar yemek konusunda kızmıyordum, ama her şeyi yemeyi reddetti bir de hastayken balgamdan dolayı kusuyordu kusmayı da öğrendi, daha kaşığı görünce öğürüyor, az yapıyorum ama mutlaka yediriyorum, çünkü alternatifimiz yok emmiyor, biberon da gündüz içmiyor, yemek zorunda.. ben kızmamak konusunda şartlamıyorum kendimi, çocuğu rencide etmemek kaydıyla, gerektiğinde kızılmalı bence, mesela başkasının evine gittiğimizde çekmeceye doğru emekliyor tam çekecekken dönüp yüzüme bakıyor hayır diyorum yanıma geliyor sonrabiraz baskıcı görünebilirim ama, dünya onun etrafında dönmeyecek, sınırlarını bilmeli..
demekki sadece onu mama olarak görüyoraynı benımkıde öle atıyo ardından bakıyo hele parkeye düşsün ses çıksın bayılıyo
bu arada benım çorba çöp
ardından mhallebı yaptım oda çöp
dedim vermıcem mama aç dursun aklı gelsın başına ama
gene kıyamadım verdım bıberonu görunce
kırkyıllık ahpabını görmüş gıbı
başladı ağlamaya nasıl heyecanlanıyo yatırcam yerıne duramıyooo kaççak sankı mama
ya benım oğlum kaşıkla yemek istemıycek kadar tembel
nasıl vazgeççek bu huyundan bılmem çok inatçı
yok cnm çok nadir dışardan söylediğimiz eşim gelince pratik yemekler yapıyoruz onun için diyorumya adam yakında bırakıcak beni hem işte çalış hemde eve gel yemek yapdavulcu zurnacıya ha çok güldüm akşam akşam
canım okadar emekli yemekler yapamasamda en kolayından bişeyler ayarlıyorum
sagolsun eşimde sorun etmez
hiç bişey bulamazsak dışardan onuda istemezsek eşim ayarlar bişeyler
de siz sürekli dışardanmı yiyorsunuz yada ne yiyiyorsunuz:44:
çok zor canım eltimin kızı ahsenden 7 ay büyük o alışmış biberona başka birşey yemiyordu
bende biberon keşke tutsaydı diyorum daha kolay diye
pazar günü malatyay gitmeyi planlıyoruz ben şimdiden ne götürsem rahat olur diye kara kara düşünüyorum biberon olsa hazırla koy çamtanın kenarına ver ama
takılma hiç canım unutur zamanla elif azalttı mesela ama canı sıkılsın yine yapıyor,artık mama sandalyesine otururken direniyo oturmayacakmış zor oturtuyorum vallaBen de çorbasını uyurken ya da mama sandalyesine oturttuğum da hemen yapıveriyorum canım. Zaten mama sandalyesinde oturmaktan sıkıldığı için şu sallanma huyunu öğrendi zevk almaya başlayınca da alışkanlık oldu bazen müdahale edip zor durduruyorum o kadar sert sallanıyor ki bir yeri incinecek diye arkasına minder koydum. Düşünsene dışarıda yemeğe gitsek mama sandalyesine oturtsam sallanıp duracak millet de bir problem var zannedecek birden aklıma geldi. Unutur inşallah zamanla.
yok cnm kafadan sallamadı kemik ölçümü yapıldı -4,25 fln çıktı yüksek çıktı yazıyor test sonucu bide osteoporosis mi ne öyle yazıyordu2 bardak 400 ml sen zaten 360 mama veriyomuşun, senden de 40 ml zaten çıkıyodur hatta daha fazla, ayrıca doktorun 2.5 bardak demesi gerekir 500ml olması lazım en az..elifin zaten içtiği süt 500 ml yi geçiyor, ayrıca, 1 kibrit kutuusu peynir de 1 bardak süte eşittir, 1 bardak yoğurt 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum içerir, elif fazlasıyla süt alıyor, doktor kalsiyuma ihtiyacı var diye test sonucuna göre mi söyledi, yoksa kafadan mı salladı, kafadan salladıysa boşver, kızın minyon demekki aynen beslemeye devam..ben bir de hazır peynir vermiyorum, onlara hiç güvenmiyorum, güvendiğim bir yerden pişirilmiş köy peyniri alıyorum..
yok canım sadece d3 kullanıyoruz..
canım ahseni neyle yatırıyorsun gece üşüyo olabilirmi elifte çok açıyor kendini ben önceleri uyku tulumu yeter diye düşünmüştüm ama baktım çok üşüyo sanki üstüne birde biraz kalın battaniye örtüyorum hiçte terlemiyo yaniarada tamammen geciyor sonra bidaha tam toparlanıyor çocuk bidaha sabah kuçagımda oynuyordu bian baktım kusacak elimi açtım yoksa ne koltok kalıyor nede halı canım 15 günde bir halı koltuk kople siliniyor kustugu yerde zaten hemen siliyorum yoksa koku düşecek eve ahsenin kusmugu çok kötü kokuyor annem üşütmeden diyor gece üstünü açıyor galiba ondan oluyor yoksa ev sıcak ama sürekli yerlerde
ay alemsin valla korkutmuşsun adamcağızı :)iyi günler hayırlı cumalar arkadaşlar.
akşam 9uyudu efe nasıl sevındımm tam yatmaya hazırlanıyoruz
uyandı 11de.
babası 11 buçuğa kadar durabıldı gıttı uyudu zaten işe gıdıyor bende bızı bekle falan demedim saat 1 e kadar oynadık
artık yattık yerde hala yuvarlnaıyo 1 buçukta uyudu kalktım bulaşıkları yıkadım banyoyu sıldım yoksa gunduz asla fırsat bulamıyorum
bide yorulmamış gıbı burayada baktım saat 3oldu
gözlerım açılmıyo hala şaka peşindeyımm eşime kalk kalkk efe nerde dedım
hemen beşiğe baktı sonrada dırek yere bakıyoo
diğer odada uyumuştum beşiğine geıtmrmemiştim adam şok oldu çok kötüyümbiliyorum
yataktan fırladı diğer odaya uçtu nasıl okadar hızlı gıttı anlamadım
aldık uyuduk sonra sabahta
8de uyandı yınede ıyı hıssedıyorum kendımı
bu arada benım oğlum yumruk atarak sevıyo ınsanı karşıdan bakıyo heyecanlanıyo kucağıma alıyorum sevınçten yumruk atıyo kafama gözume
kötü düşünme canım varsada ondada vardır bi hayır yoksa zaten canına minnet.Kızlar ya ben adet olmadım normalde ilaç içmesem 2 ay gelmez ama doğumdan sonra düzeldi biraz taş çatlasın 10 gün gecikiyor 2 hafta oldu hoş onuda tam olarak hatırlayamıyorum da :18: :18: :18: valla kalpten gidecem test yapmaya bile cesaret edemiyorum miğdemde bulanıyor sankibunu ne ruh sağlığım nede maddi durum kaldırır öyle birşey varsa ne yaparım bilmiyorum....
ay inşallah güzel haberleriniz olurda dediğin gibi iki doğum günü kutlarsınız :)Canim biz 16sinda ankya orda elayi bırakıp 17sinde adanadan ciddeye sonra riyad sonra mekke ve Medine. .19unda benim sunum var.sonra ibadet allah nasip ederse..inşallah duada edicem..
Kalp kontrolu 25nisanda. O yüzden nisanda tekrar ankara..yuppppiiii :))) dogumgununude orda kutlariz artik..birde sonuclarda iyi gelirse bizden iyisi yok..
Bokluyu goruyomusun sen :)) tam cadi ya bunlar. .
Ahsen büyüdükçe güzelleşiyorsun sen maşallah, annesi ahsen kusunca rahatlamış gibi görünüyor başka doktora hiç götürdün mü canım, kusmak hem ona hem de sana eziyet inşallah kendiliğinden büyüdükçe geçer acaba reflü filan var mıEki Görüntüle 645661 Ahsenle çamaşır asarken
Eki Görüntüle 645662 baktı annesi bıktı kusmuk temizlemekten annesine yardım ediyor kuzum
Ahsen büyüdükçe güzelleşiyorsun sen maşallah, annesi ahsen kusunca rahatlamış gibi görünüyor başka doktora hiç götürdün mü canım, kusmak hem ona hem de sana eziyet inşallah kendiliğinden büyüdükçe geçer acaba reflü filan var mı
İnşallah ahseninki daha çabuk geçer, çınar da bebekken çok sık emer kusardı neyse ki çok şükür sonra geçti ama ne berbat kokardı, başka birşey soracaktım ahsen seslere karşı duyarlı mı, mesela rondo, ya da şarjlı süpürge, vs. Çınar çok korkuyor önce rondoyu çalıştırdığımda hep ağlardı şimdi onu atlattık, şarjlı süpürgeye alıştıramıyorum öyle yüksek seslerden çok etkileniyor geçen de üst komşu matkap çalıştırdı nasıl ağlıyorcanım doktor zorlama gecer dedi ama
benim diger kızımda ahsen gibiydi 3 yaşında gecti kusması
kulanmadıgım ilaç kalmakıştı hiç kar etmiyor ahsenede verdi ama kulanmadım beyne zararlı diyor kusma ilaçları
arada tamamen geciyo 15 gün hiç yoktu son 1 haftadır gene başladı nedenini çözmedim gecen anneme gittik ondan öncede doktora biraz dışarda dolaştık ondanmı oldu bilmemki
serenay benım kızım da cok duyarlı elektrık supurgesı acacagım zaman k.vaıdeme bırakıyorum cıayak cıyak aglıyor blender rondo asla calıstıamıyorum bu arada cok toruldum uykuusuzluktan dun gece sayamadıum 10 mu 15 mı artık hıc yatmadık hele 3 tw bı uayandı delı gıbı aglıyo 5 te uyudu cook yoruldumİnşallah ahseninki daha çabuk geçer, çınar da bebekken çok sık emer kusardı neyse ki çok şükür sonra geçti ama ne berbat kokardı, başka birşey soracaktım ahsen seslere karşı duyarlı mı, mesela rondo, ya da şarjlı süpürge, vs. Çınar çok korkuyor önce rondoyu çalıştırdığımda hep ağlardı şimdi onu atlattık, şarjlı süpürgeye alıştıramıyorum öyle yüksek seslerden çok etkileniyor geçen de üst komşu matkap çalıştırdı nasıl ağlıyor
İnşallah ahseninki daha çabuk geçer, çınar da bebekken çok sık emer kusardı neyse ki çok şükür sonra geçti ama ne berbat kokardı, başka birşey soracaktım ahsen seslere karşı duyarlı mı, mesela rondo, ya da şarjlı süpürge, vs. Çınar çok korkuyor önce rondoyu çalıştırdığımda hep ağlardı şimdi onu atlattık, şarjlı süpürgeye alıştıramıyorum öyle yüksek seslerden çok etkileniyor geçen de üst komşu matkap çalıştırdı nasıl ağlıyor
canım ben Adem Güneşin kitabında okumuştum diyor ki ; bebeklerin merak duygusu altın dolu bir kuyuya yapılan bir yarış gibi ne kadar engel koyarsak o kadar az altın alabilir bir de eğitimin kuralların yaşı için çok çok erken ben de sana katılıyorum asla misafirlikte ev sahibi rahatsız edilmemeli ilgilenirim ilgisinin yönünü değiştiririm ama kızmamalı .
maşallah ahsen abla olmuşşşş
keyfi yerinde onun annesi midesi o kadar alıyor demkki mirayda kusuyor arada
bu arada eşim mesaideyarında var sanırım inşallah size yetişebiliriz malatya parka kaç gibi gelirsiniz ki:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?