2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Sorum,sorunum pek kaıleye alınmamış
Sızler oto koltugu kullanmıyo musunuz yoksa?

canım henüz oto koltugu kulanmıyorum bebek arabsı çıkıyor onu araba emniyet kemeriyle baglıyorum şimdilik onla idare ediyoruz yaza alcaz sen alıp memun kalısar bana da bildir

canım saatlerce ugraşıp yediriyorum en çokta o sinirlerimi bozuyor

kızlar özledım sızı..işe başladım artık okulda da internete çok yavaş bağlanabiliyorum bazen okuyorum ama yazamıyorum..hastalara geçmiş olsun.. bakıcıya başladık artık..çalışmak ayrı zor evde pturmak ayrı..bakıcı biraz kendi bildiğini okuyo sanırım..yumurtanın sarısını ver dedim dün diyoki beyazını çok güzel yiyo delirdim yani..bir de zeynep iştahsız bi bebek bişi yemiyo ben de sütle cicibebe veriyom diyo..anladığım kadarıyla cicibebeyi dayıyo çocuğa..
zeynep de iyice çıldırdı zaten..koç bebekleri çok zor heralde. bir saniye durmuyo artık okul da var öğrencilerle uğraş gel evde bu cadıyla uğraş şimdiden yoruldum

hoşgeldin canım uzun zamandır yoksun

sağol canım hoşbulduk,oğlumun peşinde koşmaktan zaman kalmıyo vallahi,o uyurken de hadi bişiler yapayım diyorum,okuldan 4 te geliyorum zaten,hadi yemek yap ,oğlumla vakit geçireyim diyorum özlüyo beni,bu aralar geceleri de ağlayıp uyanacak gibi oluyo,beşik sallamaktan kollarım kopuyo,anlayacağın şu son 2 haftadır zor geçiyo günler,hele çalışan anne olmak çok daha zor...akşam o ne zamann uyursa ben de aynen yatağa :)

aslında buralardayım da KK'ya girip de okuacak zamanım olmuyo hiç bu aralar,kendimi çok yorgun ve sürekli koşuşturmaktan bitkin düşmüş hissediyorum,PC başına oturmak bile yorucu geliyo,oğlumun peşinde koşuyorum daha çok :)

biz daha yeni aldık,eşim araştırdı faLAN,Koala nın K-junior diye bi modelini aldık,haftasonu kullandık beğendik de,çocuk büyüdükçe parçaları çıkıp en son alt kısmı yükseltici olarak da kullanılabiliyor,kılııfı yıkanabiliyor falan

demoscum gecmıs olsun canım..allah korumus.bu arada bende bu ay senın gıbı bır korku yasadım allahtan hamılelık falan yok..benım durumum daha bır kotu 4.cocuk bır dusunsene ahsennım emırhan artık emmıyor 8 ay emzırebıldım işte.uykusunda emzırıyordum ya senın gıbı onuda anladı uyurken hemen uyanıverdı ya ısırdı ya delı gıbı agladı..yanı kısacası nefret ettı memeden bende kesmek zorunda kaldım.sagmadımda ama hala sütüm gelıyor sıktıgımda psikolojıkmen hala emzırmek ıstedıgımdendır belkı..
emırhanda coook hırcın bırde bana bagımlı olmaya basladı 15 gundur sureklı kucagımda olacak..bende arada kızıyorum hıc duracagı yok heryere tırmanıyor sık sık düşüyor aglıyor..valla kafam cok bozuk bu aralar yoruldum.sureklı pesındeyım 2 dakka bakmasam basına buyuk olaylar getırıyor cekmecenın falan altında kalıyor cook fena.öğlen 3 saat uyuyorda bıraz nefes alıyorum..uyumayan bebeklerın annelerını düşünmek bıle cok zor allah sabır versın yardım etsın valla....

canım ben Adem Güneşin kitabında okumuştum diyor ki ; bebeklerin merak duygusu altın dolu bir kuyuya yapılan bir yarış gibi ne kadar engel koyarsak o kadar az altın alabilir bir de eğitimin kuralların yaşı için çok çok erken ben de sana katılıyorum asla misafirlikte ev sahibi rahatsız edilmemeli ilgilenirim ilgisinin yönünü değiştiririm ama kızmamalı .

demekki sadece onu mama olarak görüyor
ben bazen biberonu eline tutturmaya çalışıyorum kendisi alışsın diye ama ağzına bekliyo hazırcı :)
yok cnm çok nadir dışardan söylediğimiz eşim gelince pratik yemekler yapıyoruz onun için diyorumya adam yakında bırakıcak beni hem işte çalış hemde eve gel yemek yap
aslında bu yemek faslı şurdan çıktı daha elif 2 aylıkken fln ablam burda kalıyodu hastaneden çıkınca elif sonra eşimle kapıştılar baya bişiler oldu uzun hikaye birazcık ablam gidince dedim ii oldu şimdi dimi hazır yemek yapan vardı ev toplayan vardı ben yaparım dedi ve her akşam gelip yapmaya başladı e şimdide görüyo yapamayacağımı bişey demiyo zaten haftanın 2-3 günü annemlerde yada kaynanamlardayız
takılma hiç canım unutur zamanla elif azalttı mesela ama canı sıkılsın yine yapıyor,artık mama sandalyesine otururken direniyo oturmayacakmış zor oturtuyorum valla
yok cnm kafadan sallamadı kemik ölçümü yapıldı -4,25 fln çıktı yüksek çıktı yazıyor test sonucu bide osteoporosis mi ne öyle yazıyordu

canım ahseni neyle yatırıyorsun gece üşüyo olabilirmi elifte çok açıyor kendini ben önceleri uyku tulumu yeter diye düşünmüştüm ama baktım çok üşüyo sanki üstüne birde biraz kalın battaniye örtüyorum hiçte terlemiyo yani
ay alemsin valla korkutmuşsun adamcağızı :)
kötü düşünme canım varsada ondada vardır bi hayır yoksa zaten canına minnet.
ay inşallah güzel haberleriniz olurda dediğin gibi iki doğum günü kutlarsınız :)
canım elif içinde dua edermisin elada elifte atlatsınlar şu kötü şeyleri

ben hala pusetini kullanıyorum 1 yaşından sonra alırım heralde

Ahsenle çamaşır asarken
baktı annesi bıktı kusmuk temizlemekten annesine yardım ediyor kuzum

merhaba kızlar bebeklere doğum günlrinde magnet davetiye ozel suslemeler yaptırmak ıstersenız benımle ıletısıme gecebılırsınız

Eki Görüntüle 645661 Ahsenle çamaşır asarken
Eki Görüntüle 645662 baktı annesi bıktı kusmuk temizlemekten annesine yardım ediyor kuzum
Ahsen büyüdükçe güzelleşiyorsun sen maşallah, annesi ahsen kusunca rahatlamış gibi görünüyor başka doktora hiç götürdün mü canım, kusmak hem ona hem de sana eziyet inşallah kendiliğinden büyüdükçe geçer acaba reflü filan var mı

canım doktor zorlama gecer dedi ama
benim diger kızımda ahsen gibiydi 3 yaşında gecti kusması
kulanmadıgım ilaç kalmakıştı hiç kar etmiyor ahsenede verdi ama kulanmadım beyne zararlı diyor kusma ilaçları
arada tamamen geciyo 15 gün hiç yoktu son 1 haftadır gene başladı nedenini çözmedim gecen anneme gittik ondan öncede doktora biraz dışarda dolaştık ondanmı oldu bilmemki

İnşallah ahseninki daha çabuk geçer, çınar da bebekken çok sık emer kusardı neyse ki çok şükür sonra geçti ama ne berbat kokardı, başka birşey soracaktım ahsen seslere karşı duyarlı mı, mesela rondo, ya da şarjlı süpürge, vs. Çınar çok korkuyor önce rondoyu çalıştırdığımda hep ağlardı şimdi onu atlattık, şarjlı süpürgeye alıştıramıyorum öyle yüksek seslerden çok etkileniyor geçen de üst komşu matkap çalıştırdı nasıl ağlıyor

maşallah ahsen abla olmuşşşş
keyfi yerinde onun annesi midesi o kadar alıyor demkki mirayda kusuyor arada
bu arada eşim mesaide yarında var sanırım inşallah size yetişebiliriz malatya parka kaç gibi gelirsiniz ki:26::26:

serenay benım kızım da cok duyarlı elektrık supurgesı acacagım zaman k.vaıdeme bırakıyorum cıayak cıyak aglıyor blender rondo asla calıstıamıyorum bu arada cok toruldum uykuusuzluktan dun gece sayamadıum 10 mu 15 mı artık hıc yatmadık hele 3 tw bı uayandı delı gıbı aglıyo 5 te uyudu cook yoruldum

canım süpürge yaparken eşim üzerine filan bindiriyor gecen ablam ayran yapmak için mikseri çalıştırdı ahsen müzik sanıp oynamaya başladı yazın bizimde apartmana dogalgaz çekiliyordu ahsen sürekli aglıyordu korkup şimdi alıştı sürekli bişeyler döküyorlar süpürge elimden düşmüyorki alıştı

sana katılıyorum,ben de Sabiha Paktuna Keskin 'in kitabında benzer şeyler okumuştum,hatta 2-3 yaşındaki çocuk bile yetişkin ona kızdığında,neden kızıldığını kendi mantığıyla anlayamıyormuş ve diyelim ki biz çocuğa özür dile falan diyoruz,özür dilermiş ama yaptığı davranışı da tekrra edermiş,yetişkinler de hem özür diliyo hem de yine yapacağını yapıyor diye düşünürmüş,yaramaz çocuk,huysuz çocuk diye etiketlermiş çocuğu ama çocuk beyni kendi mantığıyla çalışırmış ve bu bizim mantığımızdan çok farklı olduğundaN ÇOCUĞU ANLAMAK daha doğrusu çocuk beyninin yapısını anlamak çok önemliymiş,ben oğlumun hayır'ı anladığını sanmıyorum mesela,ben de senini gibi ilgisini başka şeye çekip yaptığı şey yanlışsa öyle uzaklaştırıyorum ortamdan,zaten hayır yapma desem de anlamıyo daha

canım zorluyorum diye kusmuyor ya ilk kaşıkta yada yediriyorum bitiriyor yarım saat 1 saat sonra bende çözemedim daha
yarın bi sorun çıkmazsa kahvaltıyı malatyada yapmayı planlıyoruz eve dönüşümüzde ahsene baglı huzursuzluk çıkartmazsa akşam döneriz çok bunaltırsa erkenden dönmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…