canım pazar günü eşim mesaide olmazsa gelicez bizde inşallah görüşürüz yoksa yalnızlıktan ölüceeeemmm:84::84:canım birsorun çıkmazsa pazar günü niyetimiz var
malatya parka gelicez
Kızlar duru iyice dozuttu zaten çok arsızdı birara ne güzel düzeldi şimdi her istediği olacak olmassa bir çığlık atıyor anlatamam kulağımın zarı patlıyor birde resmen bizi tokatlıyor önceleri tepki vermedim ama sinirlenince yaptığını gözlemledim yani kötü birşey olduğunu biliyor nerden biliyorsa annemde kızım resmen saçımı çekip tokat atıyor dedi kızım yapma kızım yapma anlamıyor üztüne o bize bağırıp dığııll, liğığ,, bıgggg diye bağırıyor bende ellerine 2 tane vurdum dudak büzdü çok çocuk gördüm böyle yapan anlaması lazım lafla anlamıyor madem bende böyle anlatırım....
canım pazar günü eşim mesaide olmazsa gelicez bizde inşallah görüşürüz yoksa yalnızlıktan ölüceeeemmm:84::84:
bir akrabam gelicek gibi sevindim inanki
canım mirayda öyle ya ne yapacağımı şaşırdım istediği olmasın kendini yere atıp tepiniyo suratımıza vuruyo kendi suratını tırmalıyoakşam almış terliği eline bana vuruyo babası kızdı anneye vurulmaz diye dudağını büküp ağladı
doktora bile götürdüm çok sinirli diye takip edelim hiperaktif olabilir çok zekide olabilir bunlar belirti dedi
Kızlar siz bebişlere cicibebe yediriyormusunuz
inşallah canım bende sizi yani miray hanımıda senide çok merak ediyorum nasip olursa tanışırız
ahsen iki gündür kusma başladı inşallah devam etmez
yemicegni bile bile yemek yapmak cok sinir bozucu dimi!
bi dunya oyuncagı var bi cogunun yuzune bakmıyo. bi bebgi var diline basınca bisiler soyluyo onu onune koyunca hemen diline basıyo konusmaya baslayıncada cok hosuna gidiyo sırıtmaya baslıyo, o da tarzancasıyla eslik ediyo bebege. bi telefon gibi biseyi var sarkılar soyluyo her tusu bi hayvan sesi cıkarıyo onunla biraz oyalanıyo, bi de bi hacı yatmazı var onu habre tokatlıyo :) he bi de bi kopegi var harekete duyarlı sallayınca sarkı soyluyo titresiyo, biraz da onla oyalanıyo iste bizim en sevdigimiz oyuncaklarımız bunlar. hepsiyle toplasan belki gunde 15 dk oyalanıyodur
demekki bu cocukların genetik kodlamasında var bu terlik sevdası, ceren de ask yasıyo evdeki her terlikle ayrı ayrı...
canım mirayda yapıyor ya alışkanlık yaptı her zaman yediğinden bir kaşık fazla olsun öğğ yapıyo şarrr diye çıkarıyo üst baş halı yaz gelsin halıyı yıkatçam hemenbende öyleymişim bir kusardım halı komple dolardı dio annem
mirayda reflü mü var die batırmıştık ultrasonla bişide çıkmadı neden yapıyor bilmiyorum
iyi günler hayırlı cumalar arkadaşlar.
akşam 9uyudu efe nasıl sevındımm tam yatmaya hazırlanıyoruz
uyandı 11de.
babası 11 buçuğa kadar durabıldı gıttı uyudu zaten işe gıdıyor bende bızı bekle falan demedim saat 1 e kadar oynadık
artık yattık yerde hala yuvarlnaıyo 1 buçukta uyudu kalktım bulaşıkları yıkadım banyoyu sıldım yoksa gunduz asla fırsat bulamıyorum
bide yorulmamış gıbı burayada baktım saat 3oldu
gözlerım açılmıyo hala şaka peşindeyımm eşime kalk kalkk efe nerde dedım
hemen beşiğe baktı sonrada dırek yere bakıyoo
diğer odada uyumuştum beşiğine geıtmrmemiştim adam şok oldu çok kötüyümbiliyorum
yataktan fırladı diğer odaya uçtu nasıl okadar hızlı gıttı anlamadım
aldık uyuduk sonra sabahta
8de uyandı yınede ıyı hıssedıyorum kendımı
bu arada benım oğlum yumruk atarak sevıyo ınsanı karşıdan bakıyo heyecanlanıyo kucağıma alıyorum sevınçten yumruk atıyo kafama gözume
canım benim ikinci büyük kızım 8 yaşında
bu ikinci uzun süre ara verince eşimde bende özlemişiz
büyük kızm çok korkar höt dedimmi kımıldamaz yazıgım geliyor ona bunada aynısını yapmayayım özgür olsun diyorum yada
zaten ahsen doguştan özgür zorla hiç birşeyi yaptıramıyorum bildigini işliyor zaten ama çok tatlı teyzesi bi gülüyor babasıda bende eriyoruz
canım pazar günü eşim mesaide olmazsa gelicez bizde inşallah görüşürüz yoksa yalnızlıktan ölüceeeemmm:84::84:
bir akrabam gelicek gibi sevindim inanki
canım mirayda öyle ya ne yapacağımı şaşırdım istediği olmasın kendini yere atıp tepiniyo suratımıza vuruyo kendi suratını tırmalıyoakşam almış terliği eline bana vuruyo babası kızdı anneye vurulmaz diye dudağını büküp ağladı
doktora bile götürdüm çok sinirli diye takip edelim hiperaktif olabilir çok zekide olabilir bunlar belirti dedi
doktorumuz
1-2 tane den fazla verme demişti,ilk başlarda kahvaltısını tatlandırsın diye katıyordum,şimdi 1 e indirdim,biraz da ekmek içi ufalıyorum,tamamen bırakıcam ben de ciicbebeyi
Kızlar ya ben adet olmadım normalde ilaç içmesem 2 ay gelmez ama doğumdan sonra düzeldi biraz taş çatlasın 10 gün gecikiyor 2 hafta oldu hoş onuda tam olarak hatırlayamıyorum da :18: :18: :18: valla kalpten gidecem test yapmaya bile cesaret edemiyorum miğdemde bulanıyor sankibunu ne ruh sağlığım nede maddi durum kaldırır öyle birşey varsa ne yaparım bilmiyorum....
yakınlarda eczane varsa hemen gb testi al yap için rahatlar yada
Canim biz 16sinda ankya orda elayi bırakıp 17sinde adanadan ciddeye sonra riyad sonra mekke ve Medine. .19unda benim sunum var.sonra ibadet allah nasip ederse..inşallah duada edicem..Canım gerçekten çok fena yaa yok böyle birşey bende ısırıyorum ama bizimkii gülüyor çok hoşuna gidiyor sert seviyor:))
Canım umarım, büyüdükçe kapanır diyenler var kulaktan dolma ama inşallah iyi olur sizin yolculuk ne zaman canım bizede dua edermisin benim herif 3. kez libyaya gitti umarım bu sefer tuttururda bir ev alırız..
Canım benim de ilk çocuğum ve tedaviyle oldu ama belli çok asi ve şımarık olacak bende hiç sevmem böyle şımarık çocukları kızıyorum valla. 6 yaşında bir yeğenim var erkek vkaza yaptığımız gün bize geldiler alışkın telefonumla oynamaya o gün vermedim ya ayağımın ağrıdığını biliyor yaa vermessin ha deyip sinsice ayağımı bir sıktı anlatamam ablamda senin gibi hiç kıyamaz laf söyletmez benim böyle şeylere tahammülüm yok anlasın neyin doğru neyin yalnış olduğunu...
kızlarya size birşey söyliyecem ama utanıyorumahsen ne diyor biliyormusunuz
ben severken annesi boklu totosunu yesin diyorum oda alıştı boklu boklu diyor ama çok şeker :78:
Kızlar ya ben adet olmadım normalde ilaç içmesem 2 ay gelmez ama doğumdan sonra düzeldi biraz taş çatlasın 10 gün gecikiyor 2 hafta oldu hoş onuda tam olarak hatırlayamıyorum da :18: :18: :18: valla kalpten gidecem test yapmaya bile cesaret edemiyorum miğdemde bulanıyor sankibunu ne ruh sağlığım nede maddi durum kaldırır öyle birşey varsa ne yaparım bilmiyorum....
merhaba kızlar oğlumla biz geldik pazar gününden beri yoktuk evde, önce kayınvalidemlere sonra da annemlere geçtik, o geçiş aşamasında kuzenimin bebek mevlidine gittik, ordan babam aldı... malesef bi sıcak bi soğuk derken oğlum hastalandı yine, benim de boğazım filan acıyor, inşallah daha kötü olmadan atlatırız kızlar, bi iyi bi hasta böyle geçti kış... benim oğlum da kendi oyuncaklarından çabucak sıkılıyo sürekli değişik şeyler arıyo, bu aralar topla da oynuyo kızlar deneyin çok hoşlanıyolar... bi de istediği şeyi parmağıyla işaret ediyo çok tatlı yaa... hiç oturmak istemiyo, elimden tutup tutup aşağı inip yürümek istiyo, geç hareketlendi ama çabuk yürür belki oğlumm...
demos çok geçmiş olsun, ben de doğumdan sonra kucağımda oğlumla beraber oturur şekilde düşmüştüm de bir gün boyunca oturamamıştımm, ağrısı da hemen geçmemişti tabi...
kızlarya çıldırmak üzereyim ne versen yarım saat sonra kusuyor zorlamıyorum az yedirip kaldırıyorum hop bi öksürüyor hepsi gidiyor
valla o tatlı suratı olmasa dayagı yiyecekama ne yatak kaldı ne halı heryer battı 2 makina çamaşır yıkadım şimdi bidaha kustu
bi makina daha çıktı resmen depresyondayımmm akşam eşimdeyok iyice bunaldım şimdi nane limon kaynattım inşallah düzeltir midesinisırtına vikismi sürsem sırtı sürekli soguk internette araştırdım kansızlıktan diyor ilacınıda hiç aksatmıyorum pekmezde 1 tatlı kaşıgı veriyorum başka ne kan yapar ne verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?